25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
- Acid25
#26 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Pošto je većina nezaposlena, ipak je Mile održao obećanje. Većina neće raditi taj dan. 

-
radostan dan
#27 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ja mislim da ova vijest nije tacna...izvor?
- KB9
#28 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
jel ih idemo rusit? hocemo platit frenkija da nam odrepa koju? 
- raoul duke
#29 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
- BHCluster
#30 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
radostan dan wrote:Ja mislim da ova vijest nije tacna...izvor?

RTVBN meni se cini a i na SB-u je objavljena.
-
radostan dan
#31 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
bntv?
nema nista od toga...
nema nista od toga...
-
Neregistrirani
#32 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Nista od toga. BN malo poletio, mora da danas nisu imali materijala da prcaju preCjednika.
Bice neradni na isti nacin na koji bude neradna i srpska Nova godina. Vlada donese odluku o proglasenju radnog dana, na sta imaju pravo po zakonu, i bude neradni.
Bice neradni na isti nacin na koji bude neradna i srpska Nova godina. Vlada donese odluku o proglasenju radnog dana, na sta imaju pravo po zakonu, i bude neradni.
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#33 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
kakav frenki i majke, dosta je repa i mrkvi, samo stapove ponijeti i zabaciti da se sta uhvati, da se umoci malo, jel tako @pici, javi se jaroKB9 wrote:jel ih idemo rusit? hocemo platit frenkija da nam odrepa koju?
-
Neregistrirani
#34 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Prosjecan glasac koji ne mozga i gleda smo rtrs ce tog dana otici na paradu i busati se k'o da je sam Baja, onda ce otici kuci i vecerati sta je ostalo od Bozica prethodnih dana.Šveđanin wrote:Bio u Banjaluci.
Vec su postavili plakate i zastave. Iznenadjujuce veliki broj ljudi koji su rekli da ih boli kita za danom republike. Sad ne znam jel to zbog mog prisustva pa da se ne zamjere stagod ali tako je.
Ekonomski problemi pobijaju pompezne proslave. Do nekud se moze ideoloskim ispiranjem mozga ali to je kratkog daha, jednostavno smuci se narodu sve to.
A ovo neko pokazivanje zuba i provociranje u stilu Sejfudina Tokica svakako ne doprinosi situaciji.
Otprilike je isti mentalni sklop, kao kod onih hamsi u Zenici sa Erdoganovim slikama na kojima pise "da te nije ja bih svjetlo zvao mrakom, Erdogan". Ili onih koji masu turskim zastavama po seheru.
Princip je isti, sve su ostalo nacionalne i etnicke pripadnosti.
I da, vecina ljudi s kojima ja pricam samo blijedo pogleda na pomen praznika.
Prosle godine je bio poziv da se sve zakiti zakiti zastavama, sve kuce, zgrade...u mojoj ulici sa 120 kuca, samo jedna je imala zastavu, a u toj jednoj stanuje Srbin ozenjen Hrvaticom.
Toliko.
- wonkaw
#35 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
pa vi u stabu to znate, zar vam je potreban izvor dezinformacija?radostan dan wrote:bntv?
nema nista od toga...
-
hajducka travica
#36 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ja cu ici ako ce ici i bakir izmetbegovic.
- wonkaw
#37 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Nije on za slavlja, on ce taj dan biti u Turskoj.hajducka travica wrote:Ja cu ici ako ce ici i bakir izmetbegovic.
UPDATE; peti bus je popunjen... Sretna Nova Godina
- KB9
#38 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
pritisak mi skociooo ja bi sta umociooowonkaw wrote:kakav frenki i majke, dosta je repa i mrkvi, samo stapove ponijeti i zabaciti da se sta uhvati, da se umoci malo, jel tako @pici, javi se jaroKB9 wrote:jel ih idemo rusit? hocemo platit frenkija da nam odrepa koju?
- wonkaw
#39 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
nije istina, 9 jan. je praznik i neradni danseln wrote:Koji cemo q tamo, ionako je normalan radni dan... ko ce slaviti? Nezaposleni i penzioneri?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vlada-r ... /170103027
- wonkaw
#40 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
ebes njega, odlazak na slavlje ne treba uslovljavati... kad moze Vojni orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine mozes i ti...hajducka travica wrote:Ja cu ici ako ce ici i bakir izmetbegovic.
4/1/2317 'Vojni orkestar Oružanih snaga Bosne i Hercegovine (OSBiH) učestvovat će u organizaciji 9. januara, Dana Republike Srpske, potvrđeno je danas iz Ministarstva odbrane BiH.,
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vojni-o ... /170104042
veselooooooooooo ummcccaaa, ummmmcccaaaaaa, jjjjjjoooooojjjj
- Lincoln-Burrows
#41 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
U vezi naslova teme:
dali je ispravno nazivati genocidni entitet ili blentitet ili četnitet i.t.d. a znajući da
je to prostor na kojem živi većina jednog od konstitutivnih naroda ove države?
dali je ispravno nazivati genocidni entitet ili blentitet ili četnitet i.t.d. a znajući da
- seln
#42 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
U vezi RSK: kako joj tepate vi rvati, pjevate li njihove borbene ojkalice i je li bilo ispravno istaci rvacku saharu u Kninu, znajuci da je to glavni grad jednog naroda?Lincoln-Burrows wrote:U vezi naslova teme:
Dakle, jaruga moj dobri, ne kenjaj na kocke... sva razlika je: nama svijet nije dozvolio nasu Oluju i to je to.
-
Ripicipi
#43 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Dok ti ocigledno ne vidis razliku izmedju Hr. i BIHseln wrote:U vezi RSK: kako joj tepate vi rvati, pjevate li njihove borbene ojkalice i je li bilo ispravno istaci rvacku saharu u Kninu, znajuci da je to glavni grad jednog naroda?Lincoln-Burrows wrote:U vezi naslova teme:
Dakle, jaruga moj dobri, ne kenjaj na kocke... sva razlika je: nama svijet nije dozvolio nasu Oluju i to je to.
- GeeTnT
#44 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
...ne kenjaj na kocke....

- seln
#45 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ne vidim, pojasni.Ripicipi wrote:Dok ti ocigledno ne vidis razliku izmedju Hr. i BIHseln wrote:U vezi RSK: kako joj tepate vi rvati, pjevate li njihove borbene ojkalice i je li bilo ispravno istaci rvacku saharu u Kninu, znajuci da je to glavni grad jednog naroda?Lincoln-Burrows wrote:U vezi naslova teme:
Dobri - losi?
Pametni - glupi?
Krscani - muslici?
- Lincoln-Burrows
#46 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Ma nisam mislio na to kako je okončao rat na ovim prostorima nego čisto na način komunikacijeseln wrote:U vezi RSK: kako joj tepate vi rvati, pjevate li njihove borbene ojkalice i je li bilo ispravno istaci rvacku saharu u Kninu, znajuci da je to glavni grad jednog naroda?Lincoln-Burrows wrote:U vezi naslova teme:
koji je dozvoljen na jednom od servisa kao što je forum.
- seln
#47 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Asli nikad nisi citao poskok....Lincoln-Burrows wrote:Ma nisam mislio na to kako je okončao rat na ovim prostorima nego čisto na način komunikacijeseln wrote:U vezi RSK: kako joj tepate vi rvati, pjevate li njihove borbene ojkalice i je li bilo ispravno istaci rvacku saharu u Kninu, znajuci da je to glavni grad jednog naroda?Lincoln-Burrows wrote:U vezi naslova teme:
koji je dozvoljen na jednom od servisa kao što je forum.
- Lincoln-Burrows
#48 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
Jesam, tamo je to neka vrsta portala gdje je sprdanje sastavni dio uređivačke politike a i komentariseln wrote: Asli nikad nisi citao poskok....
se ne cenzuriraju.
-
hajducka travica
#49 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu
bosnjaci na haparatima
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#50 Re: 25 God. Genocidnog Entiteta: idemo svi u Banjaluku na proslavu

bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi bake-dodi ... kladionićar