Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
- hrle1976
#26 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Nemate vi pojma sta je paranormalno. To vam je kad zena izadje iz kupatila sa flasom sirceta, a onda doje u krevet i legne i sva bazdi na sirce, a ti upitas sta to reba da znaci? A ona: - Sta? Ti: - Pa to sirce! Sto si se namazala? A onda ona pocne kako je to ljekovito, nako vako. Onda skontas i pomolis se paranormalnoj sili, daj da sutra sto duze ostanem na poslu.
- KB9
#27 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
paranormalno ne postoji
-
Nepass
#28 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Jedino sto mi se zna desiti da vidim dvojnika od nekog poznanika, na fazon H.I.M.Y.M. e sad da li me mozak zajebaje ili imam srece da bas naletim na te "dvojnike" neam pojma.
- Cherry-Cherry
#29 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Često predosjetim, da će se nešto desiti, uglavnom nešto ružno. Probudim se ujutro i znam da neće biti dobar dan. I tako i bude.
- mayab
-
rodjeni_95
#31 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ziva bila samo mene ne sanjajKatarinaKosaca wrote:Predosjetim neciju smrt. Jos od djetinstva. Moji su to gusili u meni i nisu mi dali ni spominjati. Neku sam noc sanjala jednu osobu cijelu noc. Prvo sto sam ujutro uradila.je google gdje sam vidjela smrtovnicu. Samo smrt predosjetim, nista drugo
- fortaleza
#32 Re: RE: Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ovo se i meni dogodilo prije par godina, sjecam se samo rezultata 4:0 je bilo s tim da sam sanjao i prvi gol.. koji se slicno odigrao bas kao i u snu.Dr Baltazar wrote:Sjećam se situacije od prije par godina kad sam sanjao rezultat utakmice između Bayerna i Bochuma sa strijelcima. Nakon par dana utakmica se odigrala i sve bilo kao u snu.
Kladionicu nikad nisam igrao, pa ni tad
To se dogodilo samo jednom.
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk
-
nema me tamo
#33 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Više puta sanjao da me zadovoljavaju oralno, i naravno probudim se sav u znoju oko mene niĐe nikog.
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Pisao jednom davno na sličnu temu... Elem, k'o dijete jedne SA mahale igrao se sa vršnjacima na ulici po vascjele dane, nije tada bilo Interneta, pametnih telefona, *urca-palca. Jedne prilike kasno poslijepodne dok smo se igrali lopte na ulici, nas desetak dječurlije u dobi od 5 do 7-8 godina, primjeti kako pored prozora kuće sjedi jedna stara nana. Ništa ne bi bilo čudno da ta žena nije preminula par dana ranije. I svi se ukočimo od straha i panike, gledamo mi nju, gleda ona nas...tako par trenutaka, možda i desetak sekundi, dok nismo svi iz svog glasa početi dozivati roditelje, komšije...haos nastao u ulici.
Izletili svi na ulice k'o 92', kontaju ljudi nekome nešto od djece se desilo...pitaju ko je povrijeđen, svi u glas pokušavamo objasniti kako je ta nana na prozotu u kući. Na kraju dolazi taj neki rođak koji ima ključ od kuće i ulazi sa par komšija da provjeri....nikoga nisu našli.
Šta je tada bilo, šta se desilo ni danas racionalno ne mogu objasniti, da li kolektivna halucijacija ili nešto Bog te pit'o šta ostaje misterija do kraja života. 
- Drvosjeca iz Dejcica
#35 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Nije to ništa...ja prvi put kada sam to sanj'o k'o rani pubertetlija na kraju balade ejakulirao u snu...ja te ljepote...nema me tamo wrote:Više puta sanjao da me zadovoljavaju oralno, i naravno probudim se sav u znoju oko mene niĐe nikog.
- Logovan
#36 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni se znalo dešavati da vidim dvojnike od umrlih osoba.Nepass wrote:Jedino sto mi se zna desiti da vidim dvojnika od nekog poznanika, na fazon H.I.M.Y.M. e sad da li me mozak zajebaje ili imam srece da bas naletim na te "dvojnike" neam pojma.
-
aratet
#37 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Kod mene se desio jedan poznat slucaj u komsiluku, nekad poslije rata desila se saobracajna nesreca gdje su bile 4 osobe u autu u alkoholiziranom stanju i poginuo je jedan momak koji jedini nije bio pijan, majka tog momka je na sav glas proklinjala ostalu trojicu, i necete vjerovati da su kroz desetak godina (max) ostala trojica skoncala prirodnom smrcu i u veoma cudnim polozajima.
-
aratet
#38 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ako mozes gledati slike nasih politicara do kasno navece, hvala.KatarinaKosaca wrote:Predosjetim neciju smrt. Jos od djetinstva. Moji su to gusili u meni i nisu mi dali ni spominjati. Neku sam noc sanjala jednu osobu cijelu noc. Prvo sto sam ujutro uradila.je google gdje sam vidjela smrtovnicu. Samo smrt predosjetim, nista drugo
-
aratet
#39 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Heh. Meni se to desavalo, jedna baba u haustoru umrla prije desetak godina, jednom sam vidio u haustoru istu zenu, ali postoji razumno objasnjenje, postoje dvije zene koje bas puno lice, i ta druga dan danas kada prolazi kao da smrt gledam.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Pisao jednom davno na sličnu temu... Elem, k'o dijete jedne SA mahale igrao se sa vršnjacima na ulici po vascjele dane, nije tada bilo Interneta, pametnih telefona, *urca-palca. Jedne prilike kasno poslijepodne dok smo se igrali lopte na ulici, nas desetak dječurlije u dobi od 5 do 7-8 godina, primjeti kako pored prozora kuće sjedi jedna stara nana. Ništa ne bi bilo čudno da ta žena nije preminula par dana ranije. I svi se ukočimo od straha i panike, gledamo mi nju, gleda ona nas...tako par trenutaka, možda i desetak sekundi, dok nismo svi iz svog glasa početi dozivati roditelje, komšije...haos nastao u ulici.Izletili svi na ulice k'o 92', kontaju ljudi nekome nešto od djece se desilo...pitaju ko je povrijeđen, svi u glas pokušavamo objasniti kako je ta nana na prozotu u kući. Na kraju dolazi taj neki rođak koji ima ključ od kuće i ulazi sa par komšija da provjeri....nikoga nisu našli.
Šta je tada bilo, šta se desilo ni danas racionalno ne mogu objasniti, da li kolektivna halucijacija ili nešto Bog te pit'o šta ostaje misterija do kraja života.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#40 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni se non stop desavaju te cudne koincidencije. Naumpadne mi neka stvar sama od sebe i vrlo brzo mi se u stvarnom zivotu desi situacija koja ukljucuje tu stvar.
Evo objasnio sam na primjeru filma. Nedavno mi naumpala ona marka cigareta Rothams ili tako nesto. Nisam pusac, ali ih se sjecam kao sponzora neke ekipe u formuli 1 prije 15tak godina. Ono samo odjednom mi naumpale, iz cista mira
I kontam sigurno nema tih cigara vise.
Kad prosli vikend sjedim u nekom drustvu gdje se ne znamo svi od prije i bivam ponudjen cigarom Rothams slims
Evo objasnio sam na primjeru filma. Nedavno mi naumpala ona marka cigareta Rothams ili tako nesto. Nisam pusac, ali ih se sjecam kao sponzora neke ekipe u formuli 1 prije 15tak godina. Ono samo odjednom mi naumpale, iz cista mira
Kad prosli vikend sjedim u nekom drustvu gdje se ne znamo svi od prije i bivam ponudjen cigarom Rothams slims
- spree
#41 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni se cesto desava deja vu i svaki put mislim da ce se nakon toga desiti nesto lose, pa pokusavam promijeniti dalji slijed dogadjaja.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
- aurora313
#42 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
To je ono kada ti neko kaže 'novi frižider' pa ti u prvoj DOMOD radnji počneš da ih zagledaš. Mozak kao hard drive ti je čudna naprava._BataZiv_0809 wrote:Meni se non stop desavaju te cudne koincidencije. Naumpadne mi neka stvar sama od sebe i vrlo brzo mi se u stvarnom zivotu desi situacija koja ukljucuje tu stvar.
Evo objasnio sam na primjeru filma. Nedavno mi naumpala ona marka cigareta Rothams ili tako nesto. Nisam pusac, ali ih se sjecam kao sponzora neke ekipe u formuli 1 prije 15tak godina. Ono samo odjednom mi naumpale, iz cista miraI kontam sigurno nema tih cigara vise.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#43 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
kao mala sam predosjetila smrt jednog politicara. Tad su moji uveli to kao tabu temu u.kuci. rijetko od tad i govorim ista...aratet wrote:Ako mozes gledati slike nasih politicara do kasno navece, hvala.KatarinaKosaca wrote:Predosjetim neciju smrt. Jos od djetinstva. Moji su to gusili u meni i nisu mi dali ni spominjati. Neku sam noc sanjala jednu osobu cijelu noc. Prvo sto sam ujutro uradila.je google gdje sam vidjela smrtovnicu. Samo smrt predosjetim, nista drugo
- Toffee karamela
#44 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni se dogadjaju slicne stvari kao Bati, pomislim na neku stvar, osobu, film, pjesmu onako nidje veze, i vrlo brzo mi se to ukaze dal na TV dal u stvarnom zivotu.
Inace sam citala u jednoj ozbiljnoj medicinskoj studiji da osobe koje imaju negativnu krvnu grupu imaju ili vidovnjacki dar ili takve deja vue na dnevnoj/sedmicnoj bazi, drugim rijecima mogu "virnuti" u buducnost. Ja sam neg. krvna grupa
Inace sam citala u jednoj ozbiljnoj medicinskoj studiji da osobe koje imaju negativnu krvnu grupu imaju ili vidovnjacki dar ili takve deja vue na dnevnoj/sedmicnoj bazi, drugim rijecima mogu "virnuti" u buducnost. Ja sam neg. krvna grupa
- zeina
#45 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Desavalo mi se vise neobjasnjivih stvari ali evo podijelicu jednu od njih..
Bila je zima, Decembar, par dana pred Novu godinu, roditelji otisli na odmor i ostace do iza Nove, brat izasao u grad i ko zna vratit ce se u neke sitne sate...ja sama u kuci, gledam televiziju i posto je vec kasno oko 11 navece pomalo kunjam i ne fokusiram se mnogo na tv...odjednom cujem zvono na vratima...Posto sam bila pospana i to me onako trznulo pomislih mozda sam na trenutak zaspala pa mi se pricinilo, mozda sam sanjala..ali tu misao mi je prekinuo jos jedan zvuk zvona na vratima...ipak nisam sanjala, ustanem da otvorim i dok idem do vrata razmisljam ko je sad mora da je onaj glupi brat zaboravio kljuceve....prilazim i otvaram, a pred vratima nogdje nikoga..snijeg pada i prekrio je ulice i tragove, pogledam ispred vrata nema nikakvih tragova da je neko tu stajao kako bi pozvonio, nekakvi mi trnci prodjose kroz citavo tijelo, brzo zatvorim vrata i vratim se unutra, pigledam na sat a ono 12:00...nije mi bilo bas prijatno
Bila je zima, Decembar, par dana pred Novu godinu, roditelji otisli na odmor i ostace do iza Nove, brat izasao u grad i ko zna vratit ce se u neke sitne sate...ja sama u kuci, gledam televiziju i posto je vec kasno oko 11 navece pomalo kunjam i ne fokusiram se mnogo na tv...odjednom cujem zvono na vratima...Posto sam bila pospana i to me onako trznulo pomislih mozda sam na trenutak zaspala pa mi se pricinilo, mozda sam sanjala..ali tu misao mi je prekinuo jos jedan zvuk zvona na vratima...ipak nisam sanjala, ustanem da otvorim i dok idem do vrata razmisljam ko je sad mora da je onaj glupi brat zaboravio kljuceve....prilazim i otvaram, a pred vratima nogdje nikoga..snijeg pada i prekrio je ulice i tragove, pogledam ispred vrata nema nikakvih tragova da je neko tu stajao kako bi pozvonio, nekakvi mi trnci prodjose kroz citavo tijelo, brzo zatvorim vrata i vratim se unutra, pigledam na sat a ono 12:00...nije mi bilo bas prijatno
- dječak sa šibicama
#46 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ima u nas u komsiluku jedna Sabra, kaze vidjela novcanicu od 500 eura.
Poslali je hodzi po zapis.
-
rodjeni_95
#47 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Koga Kate sanja, dobro ce se provestiKatarinaKosaca wrote: kao mala sam predosjetila smrt jednog politicara. Tad su moji uveli to kao tabu temu u.kuci. rijetko od tad i govorim ista...
De bona predosjeti koji ce brojevi na lotu biti pa da se oparim
- Cherry-Cherry
#48 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Eh, da... Kad sam imala možda 10 godina čula sam neke zvukove iz jedne kuće u kojoj niko godinama nije živio. I sada imam neki ružan osjećaj, kada se toga sjetim.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#49 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ne, samo smrt predosjetim. Nista srugo. Zastrasujuce je. Znala sam dan kad ce.mi umeijeti roditelji.. sanjala za neke poznanike. Famiju. Ali, samo smrt, nista drugorodjeni_95 wrote:Koga Kate sanja, dobro ce se provestiKatarinaKosaca wrote: kao mala sam predosjetila smrt jednog politicara. Tad su moji uveli to kao tabu temu u.kuci. rijetko od tad i govorim ista...![]()
De bona predosjeti koji ce brojevi na lotu biti pa da se oparimtvoje je 20%
- graue_maus
#50 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
a kad bi sve u komsiliku istreso ne bi ni 50 eura nasao ......dječak sa šibicama wrote:Ima u nas u komsiluku jedna Sabra, kaze vidjela novcanicu od 500 eura.