Nadam se da cete i vi ispricati neku svoju istinitu, ili makar neku koju ste culi. Ja ih imam jos par, doduse te sam cuo od svoje majke i svoje dajdzinice.
Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
-
rodjeni_95
#1 Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Jedne prilike setam sa jaranom pored Neretve. Proljece je, april mjesec cini mi se. Izgubimo tako osjecaj za vrijeme na sto nas podsjeti sunce na zalasku. Haj' jbg mora se nazad. Do kuca nam nije bas blizu, mi opet ne zurimo. Ali kako proljece vara sa temperaturama, ipak smo to morali, kratki rukav maice nedovoljne za zastitu od svjeze veceri. Tako ubrzanim koracima stignemo na mjesto gdje se razdvajaju nasi pravci, pozdravimo se i svaki svojim putem. Jos je nesto svjetlosti ostalo pa kontam da to iskoristim, baterija na mobu kraju, a i nisam daleko. Prolazim tako pored jedne kuce, u njoj je prije zivjela jedna starija zena koja je umrla, pa sad tu kucu koriste njeni unuci i unuke ili ko vec. Sto je zanimljivo, cesto je u nju znao da udari grom, nekoliko puta je sve crkavalo od istog. Kazu da nije imala gromobran. Danas ga ima ali opet zna da udari u nju. Uglavnom, prolazim ja tuda i cujem zvuk kako se zeljezna ograda oko nje trese. Kao da je neko drma. Nije nesto prodoran, al' lijepo se cuje. Vjetra koji bi to mogao da uradi nema, pa cak ni da "piri". Zastanem i gledam tom pravcu, kontam neko me zajebaje. Pridjem poblize, upalim bateriju i osvjetlim. Nigdje zive duse, jasno se sve moze vidjeti, jer okolo nema grmenja ili nesto tako gdje bi se doticna osoba mogla sakriti, a kad sam upalio bateriju sigurno bi je vidio, jer prostor oko kuce nije veliki. Sje*em se od straha, srce lupa cini mi se da ga cujem. Odmaknem se i krenem dalje prema kuci, a ona se opet trese. I jbg tu sam poceo da trcim dok nisam stigao kuci. Nedugo zatim, saznam da mi se taj najbolji jaran razbolio i umro. Slucajnost ili ne, pojma nemam...
Nadam se da cete i vi ispricati neku svoju istinitu, ili makar neku koju ste culi. Ja ih imam jos par, doduse te sam cuo od svoje majke i svoje dajdzinice.
- Dope_Man
#2 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni jaran pric'o.
-
rodjeni_95
#3 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Dope_Man wrote:Meni jaran pric'o.
-
Nocni Monni
#4 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Sinko kraj je mjeseca, plata se potrošila, a ti o paranormalnim dešavanjima, u ovim napetim zadnjemjesečnim danima postoje samo paraNEmanenormalna dešavanja.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#5 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ja sam imao jednom cudnu situaciju pravo, no vidim vama je do zajebancije 
- graue_maus
#6 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
u proljece ove godine se razbolila moja rodica u USA, ja sam bila na godisnjem u turskoj u to vrijeme , nisam imala pojma ni o cemu sta se desava kod nje ....tu noc kad je otisla u bolnicu , bila je neka festa u hotelu , muzika , neki program na turskom sa poznatim licnostima ,super atmosfera ...... sjedila sam u basti sa ljudima koji su samnom dosli u avionu zajedno, opusteno pricali o svemu i svacemu ....u jednom momentu moje raspolozenje se promjenilo , samo mi se plakalo i neki pritisak u predjelu pluca , nisam mogla suze zaustaviti.....uspjela sam da odem od wc da se saberem i vratim za sto opet ......nakon toga opet sam bila normalna , ni traga suzama ili zalosti....... sljedeci dan sam dobila poziv od druge rodice , da je ova prva imala srcani napad koji nije prezivjela .......bolovala je od srca ali nikada nam nije rekla ......
-
rodjeni_95
#7 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Sad ce sljedeca ne beri brigeNocni Monni wrote:Sinko kraj je mjeseca, plata se potrošila, a ti o paranormalnim dešavanjima, u ovim napetim zadnjemjesečnim danima postoje samo paraNEmanenormalna dešavanja.
Pricaj bolaSlo Burner wrote:Ja sam imao jednom cudnu situaciju pravo, no vidim vama je do zajebancije
- Logovan
#8 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Vazda je raji do zajebancija na ovakvim temama.Slo Burner wrote:Ja sam imao jednom cudnu situaciju pravo, no vidim vama je do zajebancije
- avetinja
#9 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Hudnici iz BH Telecoma mi često znaju poslati neobjašnjive cijene računa sa brojevima koje nisam ni pozivao. Ako to nije paranormalno, ja ne znam šta jeste, još naplaćuju paranenormalno.
- Logovan
#10 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
avetinja wrote:Hudnici iz BH Telecoma mi često znaju poslati neobjašnjive cijene računa sa brojevima koje nisam ni pozivao. Ako to nije paranormalno, ja ne znam šta jeste, još naplaćuju paranenormalno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#11 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ko zna koliko mi se puta desilo da pomislim na neki film a on bude ubrzo na tv-u
Zadnjih par dana non stop mi se vrti Americki psiho (doduse zbog gifa na sportskim temama
) kad sinoc/jutros u 2:00 na HRT 2 
Zadnjih par dana non stop mi se vrti Americki psiho (doduse zbog gifa na sportskim temama
-
Last December
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#13 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Propitaj ti malo ukucane u pubertetu, pa nek oni traze parnormalnoavetinja wrote:Hudnici iz BH Telecoma mi često znaju poslati neobjašnjive cijene računa sa brojevima koje nisam ni pozivao. Ako to nije paranormalno, ja ne znam šta jeste, još naplaćuju paranenormalno.
-
rodjeni_95
#14 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Dobro je to_BataZiv_0809 wrote:Ko zna koliko mi se puta desilo da pomislim na neki film a on bude ubrzo na tv-u![]()
Zadnjih par dana non stop mi se vrti Americki psiho (doduse zbog gifa na sportskim temama) kad sinoc/jutros u 2:00 na HRT 2
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#15 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Pričao nam jedan dedo rahmetli, negdje na na nekom sijelu u susjednom selu se napio i u noćne sate sam krenuo kući. Puhao je jak vjetar, a za njim huči nešto poput duhova. On bježi ono ga u stopu prati i nakon izvjesne bježanije skonta da zvuk dolazi iz otvorene pivske flaše (klipače), koja mu je virila iz džepa. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
prividja mi se hidrogradnja na svakom koraku
- spreca
#17 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
rodjaku i jos masi naroda su ostali duzni.....oni jos dali ponemoc advokatu i nikada nisu dobili ni zute bankeBlack swan wrote:prividja mi se hidrogradnja na svakom koraku
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Meni duguju za manji stan
Samo kod nas je advokatica
Vrhovni sud je protiv radnika i obitelji hidrogradnje
Samo kod nas je advokatica
Vrhovni sud je protiv radnika i obitelji hidrogradnje
- Donnie Smith
#19 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
A ja ga upravo počinjem gledati. ccc_BataZiv_0809 wrote:Ko zna koliko mi se puta desilo da pomislim na neki film a on bude ubrzo na tv-u![]()
Zadnjih par dana non stop mi se vrti Americki psiho (doduse zbog gifa na sportskim temama) kad sinoc/jutros u 2:00 na HRT 2
- spreca
#20 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Izvini....ja sam izgleda malo nesto pobrko......nije hidro gradnja Sa.......mislim da je rijec o Hidroelektri Zg....radio je za njih u Alziru do 95te......kad su se vratili imali su zaostatak mnogo plata i njih je bilo mnogo radnika.....uzeli su tada za advokata u to vrijeme A.Nobila ...tada nije bio tako poznat kao sada......radnici su tuzili firmu...da nebi svaki put isli na sudjenje pogotovo radnici iz BiH i drugih udaljenih krajeva Hr dali su mu punomoc i na tome se je sve zavrsilo....nikad nisu nista dobili......nepoznato je dali je on dobio neki sudski spor ili je imao nagodbu sa H.elektrom uzeo lovu aostali dobili chunu
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#21 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Predosjetim neciju smrt. Jos od djetinstva. Moji su to gusili u meni i nisu mi dali ni spominjati. Neku sam noc sanjala jednu osobu cijelu noc. Prvo sto sam ujutro uradila.je google gdje sam vidjela smrtovnicu. Samo smrt predosjetim, nista drugo
-
DonieBrasco
#22 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ja sam predosijetio barem 2-3 zemljotresa nekoliko sekudni prije nego su zatresli, i to svaki put na isiti nacin - lezim na krevetu, ponoc je prosla i jednostavno u glavi ide zamisao "sad ce zemljotres" i zatrese.
- animals
#23 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Ja uvijek predosjetim da ce ponedeljak poslije nedelje..
i nikad se nisam prevario..
i nikad se nisam prevario..
- radiša
#24 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Pazi da te ko na lomacu ne razapne zbog vjesticarenjaKatarinaKosaca wrote:Predosjetim neciju smrt. Jos od djetinstva. Moji su to gusili u meni i nisu mi dali ni spominjati. Neku sam noc sanjala jednu osobu cijelu noc. Prvo sto sam ujutro uradila.je google gdje sam vidjela smrtovnicu. Samo smrt predosjetim, nista drugo
-
Dr Baltazar
#25 Re: Paranormalna desavanja - vase istinite price, ili one koje ste culi
Sjećam se situacije od prije par godina kad sam sanjao rezultat utakmice između Bayerna i Bochuma sa strijelcima. Nakon par dana utakmica se odigrala i sve bilo kao u snu.
Kladionicu nikad nisam igrao, pa ni tad
Kladionicu nikad nisam igrao, pa ni tad