Sa njom su pokopali i srebrenicu
Kakav god da je suljagic tu je bio odradio strasan posao.
Htjeli su da ga njemu uceraju pa ga utjerali srebrenici
Zar nije Suljagić sam došao u Sarajevo na neko ministarsko mjesto?zenit dozic wrote:Jedva su docekali iz sda da pokopaju incijativu prvi mart.
Sa njom su pokopali i srebrenicu![]()
To je Smuljagic sam upropadtio. Davno je @corto napisao, oncega se dohvati to potopizenit dozic wrote:Jedva su docekali iz sda da pokopaju incijativu prvi mart.
Sa njom su pokopali i srebrenicu![]()
Za ove nicim i nikad dokazane petokolonaske ibranovske tvrdnje ja bih vas u RL tuzila za klevetu.sunceKOtepsija wrote: sda je i bio cilj da naseli istocnu bosnu podrinje na ilidzu vogoscu-ilijas, kako bi tu stvorili bazu-prodali u ratu, odjebali u miru, koristili je samo za uzimanje donacija, pa desetine stotine miliona su se slile u dzepove na konto srebrenice
Culi na Cirilici kod Mladena Marica.KatarinaKosaca wrote:Za ove nicim i nikad dokazane petokolonaske ibranovske tvrdnje ja bih vas u RL tuzila za klevetu.sunceKOtepsija wrote: sda je i bio cilj da naseli istocnu bosnu podrinje na ilidzu vogoscu-ilijas, kako bi tu stvorili bazu-prodali u ratu, odjebali u miru, koristili je samo za uzimanje donacija, pa desetine stotine miliona su se slile u dzepove na konto srebrenice
Ne, ONI su neprijatelji....Mohamad Sissoko wrote:Culi na Cirilici kod Mladena Marica.KatarinaKosaca wrote:Za ove nicim i nikad dokazane petokolonaske ibranovske tvrdnje ja bih vas u RL tuzila za klevetu.sunceKOtepsija wrote: sda je i bio cilj da naseli istocnu bosnu podrinje na ilidzu vogoscu-ilijas, kako bi tu stvorili bazu-prodali u ratu, odjebali u miru, koristili je samo za uzimanje donacija, pa desetine stotine miliona su se slile u dzepove na konto srebrenice
Mi smo sebi najveci neprijatelji.
U Srebrenici koliko sam je ja uspjela dozivjeti i vidjeti tokom boravka tamo, danas zivi ko moze ili ko nema nikakav drugi izbor. Oni iz prve grupe, ili rade u memorijanlnom centru, imaju neki porodicni biznis, bogatu rodbinu u inostranstvu, dobar posao u stranim ili domacim nevladinim organizacijama, u lokalnoj administraciji, rentaju cesto i potpuno neuslovne i prljave sobe julskim i sporadicnim turistima. Tu su radnim danima, vikendom idu gdje mogu i imaju, razne tuzle, sarajeva itd.Danguba wrote:Pokazalo se da srebrenicani ne zasluzuju Srebrenicu. Neka jedu govna.
Sram da ih bude(na one koji nisu glasali za Durakovica).
p.s. sada cete vidjeti ko ce vas docekivati u Srebrenici. Sada cete tek biti stranci u svojoj opstini.
KatarinaKosaca wrote:Za ove nicim i nikad dokazane petokolonaske ibranovske tvrdnje ja bih vas u RL tuzila za klevetu.sunceKOtepsija wrote: sda je i bio cilj da naseli istocnu bosnu podrinje na ilidzu vogoscu-ilijas, kako bi tu stvorili bazu-prodali u ratu, odjebali u miru, koristili je samo za uzimanje donacija, pa desetine stotine miliona su se slile u dzepove na konto srebrenice

Ne znam koliko si pratio moje postove ali ja sam davno pisao da bi još ratovali da amerikancima nije dodijalo...u deblokadi smo dobili po ušima.I po guzici.Nikad se mi ne bi vojno deblokirali a sad bi stratezi pravili neke akcije.Nadam se da ratni drug @PM72 ima snage priznati da nismo mogli meda i da smo "najzasluzniji" sto se Dejton morao potpisati. Mi i opkoljeno Gorazde ali zbog niih ga sigurno nisu potpisali.
Koliko znam to je regulisano.Samo,povratniku pukne čir jal dobije infarkt a do Koševa i Tuzle ni helikopter ga ne bi spasio...The 51st State wrote:Naprdjivanje o visokoj politici, a dovoljno je bilo obezbjediti zsravstvenu zastitu u fbih za bosnjake prijavljene tamo, a sad nastavite drviti.
Nije od kad je cips zazivio, primarna zastita je u loku...terapije, recepti,pregledi..., vise se odnosi na "vjestacko prijavljivanje/odjavljivanje. Ako hoces politicku prisutnost nesto moras i investirati.PM72 wrote:Koliko znam to je regulisano.Samo,povratniku pukne čir jal dobije infarkt a do Koševa i Tuzle ni helikopter ga ne bi spasio...The 51st State wrote:Naprdjivanje o visokoj politici, a dovoljno je bilo obezbjediti zsravstvenu zastitu u fbih za bosnjake prijavljene tamo, a sad nastavite drviti.
Pa kako onda mozes pisati protiv ovih ljudi? Gdje nam je obraz.PM72 wrote:Ne znam koliko si pratio moje postove ali ja sam davno pisao da bi još ratovali da amerikancima nije dodijalo...u deblokadi smo dobili po ušima.I po guzici.Nikad se mi ne bi vojno deblokirali a sad bi stratezi pravili neke akcije.Nadam se da ratni drug @PM72 ima snage priznati da nismo mogli meda i da smo "najzasluzniji" sto se Dejton morao potpisati. Mi i opkoljeno Gorazde ali zbog niih ga sigurno nisu potpisali.
Realno ja im ne zamjeram. Imaju svako pravo da se bore za bolji zivot a na kraju krajeva Vogosca je kao sto rekoh dosla kako je dosla u Federaciju.PM72 wrote:Ja pišem protiv bagre koja je unovčila kosti najmilijih.Ja nikad neću napisati ružne riječi o onoj povratničkoj sirotinji a u stvari istinskim herojima.Ovi što su bacili sidro u Sarajevu a plaču za Srebrenicom e njih ne mogu ni nacrtane.Kao što je onaj prvi načelnik Malkić,Munira,ovaj predsjedavajući OV Ilidža...