Tako se i moj prijatelj upoznao sa jednom iz Brčkog,i eno ih sada zajedno žive.sonmoho wrote:Pozdrav
Imam veliku molbu, može li mi neko pomoći da nađem djevojku. Javio sam se njoj na stranici za upoznavanje, poslao sam joj poruku, ali nema je više tamo i nije je vidjela. Imam samo njenu sliku i ime, znam još da ima 19 god. i da je 118 km udaljena od Sarajeva.
Javio sam se na spottedu ali nisu htijeli objaviti
Može li neko pomoći, bio bi zahvalan. Hoću samo da je upoznam...
Kako da je nađem?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SmokingMan
#26 Re: Kako da je nađem?
- avetinja
#27 Re: Kako da je nađem?
Nemoj tako. Možda je otišla kod plastičara da se sredi, pa je ugasila profil dok se ne završi čitav proces, i hoće da ga iznenadi.Otto_13 wrote:Onda ti je dala laznu sliku lave moj
- ho oponopono
#28 Re: Kako da je nađem?
...a dajte spotedovci ne vadite mast dečku, objavite taj apel i nek nađe svoju Adviju ( možda Advija jedva čeka na to)...a ovamo svaku šušu objavljujete...
...jebiga, meni đevđir na remontu...
...jebiga, meni đevđir na remontu...
- jao_situacije
#29 Re: Kako da je nađem?
a da prijaviš da je terorista pa nek je policija traži
kad je nađu ti im sve fino objasni
-
sonmoho
#30 Re: Kako da je nađem?
Evo sad na stranici vidim da piše da ima sad 20 god. znači danas joj rođendan, starija od mene 2 mjeseca...
Hajd nek mi se neko javi sa e-mail'om da posaljem njenu sliku mozda je nekako nađemo. Ko je nađe ima od mene 5km kredita, mislim pošteno...
Hajd nek mi se neko javi sa e-mail'om da posaljem njenu sliku mozda je nekako nađemo. Ko je nađe ima od mene 5km kredita, mislim pošteno...
- Dope_Man
#31 Re: Kako da je nađem?
Pa nije zlatna pobogu, nisi je ni upoznao a kao sto kazu ljudi vrlo je vjerovatno da je i fake slika. Sjedio sam na kafi kod jaranica kad su se zezale na ono badoo cudu, pravile profil i lozile likove sa laznim slikama i svima smijesno bilo. A kod tebe nije ni bilo kontaktta, dakle nemas pojma kakva je osoba a dizes uzbunu. Fino u grad (ili na tu stranicu) i trazi dalje.
- avetinja
#32 Re: Kako da je nađem?
Jesi li ti normalan? Sad te ovo ozbiljno pitam. Da li ti je palo na pamet da to možda nije Advija nego Avdija? Da li ti je palo na pamet da to nije njena slika, da te je slagala za godine? Da li ti je palo na pamet kakvih blentovčina ima po tim stranicama? Ako ti ne odgovara na poruke, mani se ćorava posla. Da hoće sa tobom kontakt, ne bi prekinula dopisivanje. Uostalom, po tim stranicama ima svega i svačega. Od lažnog predstavljanja do teških luđaka, a nekome je to samo zabava. I šta bi ti uradio kada bi je našao? Pusti vodu neka teče. Ako hoće, sama će se javiti.sonmoho wrote:Evo sad na stranici vidim da piše da ima sad 20 god. znači danas joj rođendan, starija od mene 2 mjeseca...
- mousstapha
#33 Re: Kako da je nađem?
Ja bih ti pomogo, ali sam na pretplati. Ne znam kako obaviti tu transakciju. 
- annoy
#34 Re: Kako da je nađem?
De nemoj dijelit njenu sliku okolo, sta ti je
Nit ne znas jel to ona
Ako ti zeli odgovorit, odgovorit ce
Nit ne znas jel to ona
- djevojka bez imena
#35 Re: Kako da je nađem?
annoy wrote:De nemoj dijelit njenu sliku okolo, sta ti je
Nit ne znas jel to ona
Eto koj'ko mu je stalo do nje, momak dijeli okolo njenu sliku
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36 Re: Kako da je nađem?
Vjerovatno mu zalijepila od Irine Shayk ili tako neku.
- avetinja
#38 Re: Kako da je nađem?
Otto_13 wrote:To kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
- sunceKOtepsija
#39 Re: Kako da je nađem?
nek posalje novinama i kaze da je otisla za sirijujao_situacije wrote:a da prijaviš da je terorista pa nek je policija traži
-
Mustang1
#40 Re: Kako da je nađem?
Jeste dusmani, momak se zaljubio a vi tako 
-
R A V E N
#41 Re: Kako da je nađem?
sonmoho, još si prilično mlad. Moraš jako polagano sa tim on line klix stranicama, tu u suštini nema skoro nikakvog uspjeha. 
-
R A V E N
#42 Re: Kako da je nađem?
Kao što dobro iz svog iskustva znaju polu-trolovi na ovoj temi.R A V E N wrote:tu u suštini nema skoro nikakvog uspjeha.
- zavezata-vreca
#43 Re: Kako da je nađem?
da nije tih on line dateova ... ne bih karo ni deset treba do 21. godine
-
Klitemnestraaa
#44 Re: Kako da je nađem?
To me podsjeca kad sam se ja jednom tako online zatelebala. Upoznam jednog lika na stranici za jezicke razmjene, Svabo, i svaki dan chattali. Svaki dan mi se javi kad dodje kuci i po cijeli dan i po cijelu noc, tooliikooo je stvari u kojima smo slicni i koje smo dijelili jedno s drugim i tako smo par mjeseci chattali i dan i noc i jednom prilikom krene konverzacija u smjeru imam li momka, nemam li i te zezancije i ja to pogresno protumacim i nakon par dana pa mu dam doznanja i lik samo prekine svaki kontakt sa mnom. I ja ga onda blokiram, sta cu, kad je bal nek je maskenbal.
- mousstapha
#45 Re: Kako da je nađem?
Kakav nagli preokret u priči. Nadam se da ti je njemački sada bolji. 
- Krokodajl
#46 Re: Kako da je nađem?
Ako se zove Advija evo ti od mene pomoć, nije u Mrkonjić Gradu, nije u Šipovu, nije u Užicama, ostaje ti Brčko i Bijeljina ...
-
Samprotivsviju
#47 Re: Kako da je nađem?
Cek jel ja dobro ovo razumijemsonmoho wrote:Pozdrav
Imam veliku molbu, može li mi neko pomoći da nađem djevojku. Javio sam se njoj na stranici za upoznavanje, poslao sam joj poruku, ali nema je više tamo i nije je vidjela. Imam samo njenu sliku i ime, znam još da ima 19 god. i da je 118 km udaljena od Sarajeva.
Javio sam se na spottedu ali nisu htijeli objaviti
Može li neko pomoći, bio bi zahvalan. Hoću samo da je upoznam...
Ti sa njom nisi uopste pricao, vidi si sliku i poslao poruku...ona nije uopste procitala poruku jer logicno vise ne dolazi na tu stranicu
I.sad ti na osnovu te jedne slike trazis tu curu?
Zamisli kojom ludom srecom je nadjes i ona ti kaze "sorr nisi moj tip" sto nije nerealna opcija, kako god divim ti se volji
- avetinja
#48 Re: Kako da je nađem?
Zamisli da je u pitanju greška u pisanju, pa ispadne da je Advija zapravo Avdija. I nakon potrage, lik mu kaže: "Izvini, care, greška u pisanju. Ovaj profil koristim za zajebanciju." 
-
Samprotivsviju
- pustopoljina
#50 Re: Kako da je nađem?
a da ti hoces imati curu, imao bi je...ovako izmisljas prepreke da ne bi imao pravu curu. lakse je ufuravati sebi da je ta prekokrasna i sve ikad.
btw. jednom se neki debeljuca u americi zaljubio u djevojku iz kataloga odjece...kad je to bilo...taman kod nas pred rat...rane devedesete.
ugl. covjek promijenio svoj zivot, poceo vjezbati, promijenio prehranu, stesao se, isklesao i saznao preko modne agencije, kako se zove djevojka i nasao je. nije nikad bilo nista izmedju njih, ali zbog njenih slika je postao bolja i zdravija osoba. mocno.
btw. jednom se neki debeljuca u americi zaljubio u djevojku iz kataloga odjece...kad je to bilo...taman kod nas pred rat...rane devedesete.
ugl. covjek promijenio svoj zivot, poceo vjezbati, promijenio prehranu, stesao se, isklesao i saznao preko modne agencije, kako se zove djevojka i nasao je. nije nikad bilo nista izmedju njih, ali zbog njenih slika je postao bolja i zdravija osoba. mocno.