Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav
Imam veliku molbu, može li mi neko pomoći da nađem djevojku. Javio sam se njoj na stranici za upoznavanje, poslao sam joj poruku, ali nema je više tamo i nije je vidjela. Imam samo njenu sliku i ime, znam još da ima 19 god. i da je 118 km udaljena od Sarajeva.
Javio sam se na spottedu ali nisu htijeli objaviti
Može li neko pomoći, bio bi zahvalan. Hoću samo da je upoznam...
sonmoho wrote:Pozdrav
Imam veliku molbu, može li mi neko pomoći da nađem djevojku. Javio sam se njoj na stranici za upoznavanje, poslao sam joj poruku, ali nema je više tamo i nije je vidjela. Imam samo njenu sliku i ime, znam još da ima 19 god. i da je 118 km udaljena od Sarajeva.
Odeš 118 kilometara od Sarajeva i nađeš je... kad mogu ovi pokemone možeš i ti đevojku.
Uzmeš google earth, nacrtaš krug poluprečnika 118 kilometara oko Sarajeva i udri, po ovom što ja vidim ona bi mogla biti ili u Brčkom, Bijeljini, Čelincu, Mrkonjić Gradu, Šipovu, Glamoču ili Neumu, ako živi van BiH dodaj Ploče, Užice i Šavnik...
Sve i ako uspijes doci do nje, zaista mislis da ce njoj biti drago? Ako je htjela se maknuti s te stranice to je njezino pravo, da se makne, ne budi creep koji ne postuje tuđu privatnost
Jos ti nije ni odgovorila na poruku, dakle niste se uopce ni upoznali, a ti je trazis po internetu
Krokodajl wrote:Odeš 118 kilometara od Sarajeva i nađeš je... kad mogu ovi pokemone možeš i ti đevojku.
Uzmeš google earth, nacrtaš krug poluprečnika 118 kilometara oko Sarajeva i udri, po ovom što ja vidim ona bi mogla biti ili u Brčkom, Bijeljini, Čelincu, Mrkonjić Gradu, Šipovu, Glamoču ili Neumu, ako živi van BiH dodaj Ploče, Užice i Šavnik...
covjek sve objasnio ali uzmi u obzir da je lokacija vjerovatno uradjena na osnovu lokacije njenog ISP-a tako da ti je mozda najlakse da uzmes u obzir radijus od 150 km...sto je sigurno, sigurno je
Nemas njen broj, ne znas odakle je. Jasno je da joj nisi bitan. Trazenje nekog o kome ne znas elementarne podatke nije nista drugo nego uhodjenje. Uozbilji se.
annoy wrote:
Sve i ako uspijes doci do nje, zaista mislis da ce njoj biti drago? Ako je htjela se maknuti s te stranice to je njezino pravo, da se makne, ne budi creep koji ne postuje tuđu privatnost
Jos ti nije ni odgovorila na poruku, dakle niste se uopce ni upoznali, a ti je trazis po internetu
djevojka bez imena wrote:Nemas njen broj, ne znas odakle je. Jasno je da joj nisi bitan. Trazenje nekog o kome ne znas elementarne podatke nije nista drugo nego uhodjenje. Uozbilji se.
odmah najcrnji scenariji ... mozda je djevojka ostala bez interneta, mozda joj se pokvario laptop
sonmoho wrote:Pozdrav
A sta ako slika nije njena ? Ako je stavila tudju sliku ? Nije bas da je neka to uradila jednom .
Najlakse ti je na googlu imas opciju trazenja po slici , pokusas sa tom pretragom mozda nesto saznas o njoj
Pa fkt. Ako ti je toliko zapelo vala ako je registrovana na fb.u ili instagramu naci ces je za pola sata maximalno taman da ti sve Advije svijeta izbaci
Mustang1 wrote:Pa fkt. Ako ti je toliko zapelo vala ako je registrovana na fb.u ili instagramu naci ces je za pola sata maximalno taman da ti sve Advije svijeta izbaci
Trazio sam i nista. Ako hoces, posalji mi u poruci svoj e-mail i ja ti na njega posaljem njenu sliku, ako je nadjes evo ti od mene 5km kredita, zivota mi...
Najbolje da nađeš kakvu gataru, platiš i fino kažeš
"Sanjam je noćima, milujem očima, lijepa je ko majski cvijet" i onda joj kažeš "Gataj mi ciganko, makar bila daleko pretražiću cijeli svijet" E onda će gatara vidjeti da ti je stvarno stalo i pomoći će ti.