Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by pici »

mašHa 3 mjeseca, 3 godine bi ćeko al bi morala dosta mi fotki ostaviti svojih da mogu hašima praznit
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#27 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Truba »

ja sam cekao i dulje
i jedva ostao ziv
a posljedice su vidljive i danas

zato ne

nikog i nista ne treba cekati niti uzimati mrvice
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#28 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Velkoski »

ExNihilo wrote:Pod hitno uvesti IQ test i ljekarsko kao preduslov otvaranja teme.
ma ne treba... ne čudi mene ovo, sada je svaka druga 'veza' ovakva.

čuj potencijalna djevojka, a već je uveliko odrađuje :lol:

:(
maida95

#29 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by maida95 »

kokuz_sa wrote: gdje ona imala pravilo..jer je imala momka..

znaci sa njom je bilo :izet: ..i to nije varanje ali uslov je da nema :kiss: ..
ako se ljubi za vrijeme sexa onda vara momka..ako se ne ljubi..to nije prevara.. :mrgreen:
:shock: je l' zezaš? :pisnula: :pisnula: :pisnula: :pisnula:
o Tito dragi :lol:
Kinesko prkno

#30 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Kinesko prkno »

Potencijalna djevojka, :-) ,chero draga ti si samo skolski primjer duga kosa -kratka pamet ,uz duzno postovanje malom procentu inteligentnog zemskinja.
Truba

#31 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Truba »

ako su one kratke pameti
zasto mnogi muski najebu :? :? :? :?

zbog iskrenih i stvarnih osjećaja ili sto ne kalkuliraju :?
prog321

#32 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by prog321 »

Ja bih pojebo citav komsiluk za ta tri mjeseca kad me pusti sa lanca.
I jos me primi nazad. Perfektna djevojka. :-D
Euridika
Globalna šefica

#33 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Euridika »

prog321 wrote:Ja bih pojebo citav komsiluk za ta tri mjeseca kad me pusti sa lanca.
I jos me primi nazad. Perfektna djevojka. :-D
Ti komšiluk, a ona pola grada. Perfektno. :D :D

@Klitemnestraaa
Nije ovo na tvoj račun. :wink:
prog321

#34 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by prog321 »

Ona izricito kaze da nema vremena za saranje, a njemu je sve dopusteno :-D
Euridika
Globalna šefica

#35 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Euridika »

prog321 wrote:Ona izricito kaze da nema vremena za saranje, a njemu je sve dopusteno :-D
A ti vjeruješ ženama? ;-) :lol:

E, dosta, da ne pretjeramo... :-D
prog321

#36 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by prog321 »

Normalno da vjerujem zenama.
Zato sam uvijek drugi :-D
Kinesko prkno

#37 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Kinesko prkno »

Otto_13 wrote:
Black swan wrote:ako su one kratke pameti

Zato sto igraju za raju I zanemaraju taktiku !
Ma jok ,udari krv u chundaru,pa nema mozak corbe da razmisli
supercali

#38 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by supercali »

Otto_13 wrote:
Black swan wrote:ako su one kratke pameti

Zato sto igraju za raju I zanemaraju taktiku !
Pa nema vratnik 1573889 prvih postava
Truba

#39 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Truba »

Image
amar1994

#40 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by amar1994 »

da, ako je vrijedna truda i vremena :wink: 8-)
Mutivoda

#41 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Mutivoda »

nadam se da će se "izbrisati" ovo potencijalna iz naslova
i da će te čekat
i da neće jebavat sa strane :oops: :mrgreen:

nađi i njemu posao i zovi ga sa sobom :happyfamily:
PeppermintSA

#42 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by PeppermintSA »

Tri mjeseca nije dug period. Čujte se redovno i biće sve ok.

Nisi valjda takav peh da će baš u ta tri mjeseca upoznati ljubav svog života. :D
ho oponopono

#43 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by ho oponopono »

Klitemnestraaa wrote:Zdravo. Ovako, sviđa mi se jedan momak i pomalo dejtamo neobavezno tri mjeseca i trenutno ne možemo biti skupa ozbiljno iako se oboje jedno drugom sviđamo jer nismo u istom gradu, međutim, ja ću ići na tri mjeseca vani raditi i nakon toga selim se u njegov grad, ne zbog njega već poslom. Zanima me muška perspektiva, da li bi bilo realno da očekujem da će me čekati? To čekati mislim emocionalno, ne bi mi smetalo da okolo ima seksualnih šema, ali ukoliko on kaže da je previše i da me ne može toliko čekati da li da to protumačim kao da mu nije stalo nimalo do mene ili da je to normalno jer je tri mjeseca ipak previše i svašta se može desiti tj. možda se u neku zaljubi itd.?

Inače, nemam nikakva očekivanja, ali eto da znam njegovo "ne" koje pretpostavljam da ću dobiti kako da tumačim. Ja oobno za sebe mogu 99% reći da se neću zaljubiti ni u koga, jer idem da radim od jutra do sutra i neću imati baš prilike da hodam i upoznajem muškarce, a on ovdje ostaje. Inače, jako mi se sviđa i imamo dosta zajedničkih stvari, ali eto voljela bih da čujem kako realno stvari stoje iz muške perspektive. Meni je 22, njemu 25.

...šta ba ne bi mi smetalo da okolo da ima kres varijante...bitno je emocionalno...ako mu jebiga kiti ćejf i ona speluje ispriku...previše je da čekaš na tu bičarku... :pisnula: i :pisnuo:

...ne brigaj bona, prazniće se taj i čuvaće emocije samo za tebe...to si naposljetku i htjela... :pusi2:
almir90

#44 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by almir90 »

Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala. :D
PeppermintSA

#45 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by PeppermintSA »

almir90 wrote:Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala. :D
Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkoj :D
almir90

#46 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by almir90 »

PeppermintSA wrote: Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkoj :D
Sad razumijem zašto ne razumijem, jer ja nemam ni auta, kamoli jahte i ostale pi... mate...... :D
Kinesko prkno

#47 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Kinesko prkno »

PeppermintSA wrote:
almir90 wrote:Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala. :D
Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkoj :D
Ima jedan trik :apliciras maslacak trljanjem na harbiju,dobijes na masi 20-30 posto,kasnije gdje metnes isto sihre da si stavio,ta vrata su ti uvijek otvorena :thumbup:
AmADin_gospo

#48 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by AmADin_gospo »

jednu sam čekao 6 godina..

... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio sam :D društvo su mi pravile mnoge druge :izet:
Euridika
Globalna šefica

#49 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by Euridika »

AmADin_gospo wrote:jednu sam čekao 6 godina..

... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio sam :D društvo su mi pravile mnoge druge :izet:
A štooo? :D
AmADin_gospo

#50 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?

Post by AmADin_gospo »

Euridika wrote:
AmADin_gospo wrote:jednu sam čekao 6 godina..

A štooo? :D
kad meni zamiriše, ja se na glavu popenjem ako treba, samo da dobijem :D
Post Reply