Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#26 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
mašHa 3 mjeseca, 3 godine bi ćeko al bi morala dosta mi fotki ostaviti svojih da mogu hašima praznit
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
ja sam cekao i dulje
i jedva ostao ziv
a posljedice su vidljive i danas
zato ne
nikog i nista ne treba cekati niti uzimati mrvice
i jedva ostao ziv
a posljedice su vidljive i danas
zato ne
nikog i nista ne treba cekati niti uzimati mrvice
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
ma ne treba... ne čudi mene ovo, sada je svaka druga 'veza' ovakva.ExNihilo wrote:Pod hitno uvesti IQ test i ljekarsko kao preduslov otvaranja teme.
čuj potencijalna djevojka, a već je uveliko odrađuje
-
maida95
#29 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
kokuz_sa wrote: gdje ona imala pravilo..jer je imala momka..
znaci sa njom je bilo..i to nije varanje ali uslov je da nema
..
ako se ljubi za vrijeme sexa onda vara momka..ako se ne ljubi..to nije prevara..
o Tito dragi
- Kinesko prkno
#30 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Potencijalna djevojka,
,chero draga ti si samo skolski primjer duga kosa -kratka pamet ,uz duzno postovanje malom procentu inteligentnog zemskinja.
- Truba
#31 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
ako su one kratke pameti
zasto mnogi muski najebu
zbog iskrenih i stvarnih osjećaja ili sto ne kalkuliraju
zasto mnogi muski najebu
-
prog321
#32 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Ja bih pojebo citav komsiluk za ta tri mjeseca kad me pusti sa lanca.
I jos me primi nazad. Perfektna djevojka.
- Euridika
- Globalna šefica
#33 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Ti komšiluk, a ona pola grada. Perfektno.prog321 wrote:Ja bih pojebo citav komsiluk za ta tri mjeseca kad me pusti sa lanca.
@Klitemnestraaa
Nije ovo na tvoj račun.
-
prog321
#34 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Ona izricito kaze da nema vremena za saranje, a njemu je sve dopusteno 
- Euridika
- Globalna šefica
#35 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
A ti vjeruješ ženama?prog321 wrote:Ona izricito kaze da nema vremena za saranje, a njemu je sve dopusteno
E, dosta, da ne pretjeramo...
-
prog321
#36 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Normalno da vjerujem zenama.
Zato sam uvijek drugi
Zato sam uvijek drugi
- Kinesko prkno
#37 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Ma jok ,udari krv u chundaru,pa nema mozak corbe da razmisliOtto_13 wrote:Zato sto igraju za raju I zanemaraju taktiku !Black swan wrote:ako su one kratke pameti
zasto mnogi muski najebu![]()
![]()
![]()
![]()
- supercali
#38 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Pa nema vratnik 1573889 prvih postavaOtto_13 wrote:Zato sto igraju za raju I zanemaraju taktiku !Black swan wrote:ako su one kratke pameti
zasto mnogi muski najebu![]()
![]()
![]()
![]()
- Truba
- amar1994
#40 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
da, ako je vrijedna truda i vremena

-
Mutivoda
#41 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
nadam se da će se "izbrisati" ovo potencijalna iz naslova
i da će te čekat
i da neće jebavat sa strane
nađi i njemu posao i zovi ga sa sobom
i da će te čekat
i da neće jebavat sa strane
nađi i njemu posao i zovi ga sa sobom
-
PeppermintSA
#42 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Tri mjeseca nije dug period. Čujte se redovno i biće sve ok.
Nisi valjda takav peh da će baš u ta tri mjeseca upoznati ljubav svog života.
Nisi valjda takav peh da će baš u ta tri mjeseca upoznati ljubav svog života.
- ho oponopono
#43 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Klitemnestraaa wrote:Zdravo. Ovako, sviđa mi se jedan momak i pomalo dejtamo neobavezno tri mjeseca i trenutno ne možemo biti skupa ozbiljno iako se oboje jedno drugom sviđamo jer nismo u istom gradu, međutim, ja ću ići na tri mjeseca vani raditi i nakon toga selim se u njegov grad, ne zbog njega već poslom. Zanima me muška perspektiva, da li bi bilo realno da očekujem da će me čekati? To čekati mislim emocionalno, ne bi mi smetalo da okolo ima seksualnih šema, ali ukoliko on kaže da je previše i da me ne može toliko čekati da li da to protumačim kao da mu nije stalo nimalo do mene ili da je to normalno jer je tri mjeseca ipak previše i svašta se može desiti tj. možda se u neku zaljubi itd.?
Inače, nemam nikakva očekivanja, ali eto da znam njegovo "ne" koje pretpostavljam da ću dobiti kako da tumačim. Ja oobno za sebe mogu 99% reći da se neću zaljubiti ni u koga, jer idem da radim od jutra do sutra i neću imati baš prilike da hodam i upoznajem muškarce, a on ovdje ostaje. Inače, jako mi se sviđa i imamo dosta zajedničkih stvari, ali eto voljela bih da čujem kako realno stvari stoje iz muške perspektive. Meni je 22, njemu 25.
...šta ba ne bi mi smetalo da okolo da ima kres varijante...bitno je emocionalno...ako mu jebiga kiti ćejf i ona speluje ispriku...previše je da čekaš na tu bičarku...
...ne brigaj bona, prazniće se taj i čuvaće emocije samo za tebe...to si naposljetku i htjela...
-
almir90
#44 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala. 
-
PeppermintSA
#45 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkojalmir90 wrote:Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala.
-
almir90
#46 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Sad razumijem zašto ne razumijem, jer ja nemam ni auta, kamoli jahte i ostale pi... mate......PeppermintSA wrote: Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkoj
- Kinesko prkno
#47 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
Ima jedan trik :apliciras maslacak trljanjem na harbiju,dobijes na masi 20-30 posto,kasnije gdje metnes isto sihre da si stavio,ta vrata su ti uvijek otvorenaPeppermintSA wrote:Mora biti emotivno vezan za svoju jahtu kojom krstari ljeti po Grčkojalmir90 wrote:Može li neko da mi objasni kakav to momak treba biti koji bez problema može imati više cura istodobno, i da ni jednoj smeta seksanje s onom drugom, pa tako mijenjati stalno po potrebi? Hvala.
- AmADin_gospo
#48 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
jednu sam čekao 6 godina..
... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio sam
društvo su mi pravile mnoge druge 
... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio sam
- Euridika
- Globalna šefica
#49 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
A štooo?AmADin_gospo wrote:jednu sam čekao 6 godina..
... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio samdruštvo su mi pravile mnoge druge
- AmADin_gospo
#50 Re: Da li biste čekali potencijalnu djevojku tri mjeseca dok se ne vrati iz inostranstva?
kad meni zamiriše, ja se na glavu popenjem ako treba, samo da dobijemEuridika wrote:A štooo?AmADin_gospo wrote:jednu sam čekao 6 godina..
... doduše, jesam čekao nju, al nisam bio samdruštvo su mi pravile mnoge druge