Voznja pod zabranom (

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

hali gali halid

#26 Re: Voznja pod zabranom (

Post by hali gali halid »

kakavdanakneiskustvu wrote:
liaar wrote:Zna li iko išta kolika je novčana kazna za vožnju ako je deponovana vozačka, tj da li po novom zakonu vuče dodatnu zabranu ?

I jaran mi reče da su mu u MUPu rekli da sa potvrdom o deponovanju vozačke dozvole može voziti samo po kantonu SA.

ako miu je vozačka deponovana ,drugim riječima predao je na mjesec ili više,onda je logično da ne smije voziti ,ili ako vozi i policija ga zaustavi ide mu kazna za to
Je li samo novčana kazna ili?
kakavdanakneiskustvu

#27 Re: Voznja pod zabranom (

Post by kakavdanakneiskustvu »

hali gali halid wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
liaar wrote:Zna li iko išta kolika je novčana kazna za vožnju ako je deponovana vozačka, tj da li po novom zakonu vuče dodatnu zabranu ?

I jaran mi reče da su mu u MUPu rekli da sa potvrdom o deponovanju vozačke dozvole može voziti samo po kantonu SA.

ako miu je vozačka deponovana ,drugim riječima predao je na mjesec ili više,onda je logično da ne smije voziti ,ili ako vozi i policija ga zaustavi ide mu kazna za to
Je li samo novčana kazna ili?

mislim i jedan kazneni bod ali nisam 100 posto siguran
amar1994

#28 Re: Voznja pod zabranom (

Post by amar1994 »

Jos jedan dokaz da jaran ne zeli da postuje nikakav zakon ni kaznu :-) :run:

A kazes ima pare jel :D , kako bi ga opalio dzepu i oduzeo auto , pa ako se ponovi nako ko u americi pod presu
:izet: :izet:
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#29 Re: Voznja pod zabranom (

Post by liaar »

amar1994 wrote:Jos jedan dokaz da jaran ne zeli da postuje nikakav zakon ni kaznu :-) :run:

A kazes ima pare jel :D , kako bi ga opalio dzepu i oduzeo auto , pa ako se ponovi nako ko u americi pod presu
:izet: :izet:
23 godine i sebi kupio novog Rapida 1.6 TDI spaceback :D :D
Post Reply