Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

radiša

#26 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by radiša »

Saian wrote:
radiša wrote:
ho oponopono wrote:...hvala, hvala strijelac-boj, znaci ostavila sam traga...kineski macak... :pusi2:
Kao sto vec rekoh 80% onog sto pises ne mogu desifrovat sto mi je isto u neku ruku smijesno a u neku zabrinjavajuce :lol:
kako mislis zabrinjavajuce? Brines se za sebe jer nisi mogao deshifrovat ili ?
:lol: :lol:
kad bi me te stvari zabrinjavale u zivotu mogo bi slobodno pod voz se bacit :D
zabrinjavajuce je kad vidis da neko stalno pise nesto neshvatljivo.par puta moze proci,mislis sala ali kad vidis da je svaki post takav onda...
dust in the wind

#27 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by dust in the wind »

ova me teme samo na zviza podsjeti i njegove bisere. :izet:
Saian

#28 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Saian »

Mohamad Sissoko wrote:
Saian wrote:evo. da ne bude da oftopicharim
Image
I sama Eleanor na neki nacin, ovdje is "discussing" people :mrgreen:
po ovom "mr green" smajliju mi se cini da se zezas, al' evo da ozbiljno odgovorim, mislim da Elenor ovdje govori o razlicitim nivoima ljudskog razuma, sto je pak ideja, ako ja imam tacan pojam ideje u glavi. Da spominje radishu poimence onda bih se slozio, no mislim da vise "discusses" ideju koju spomenuh gore, chirs
Saian

#29 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Saian »

Bloo wrote:
Saian wrote:evo. da ne bude da oftopicharim
Image
Image
Bloo nisam uspio povezati ovo :oops: :?
Bloo
Globalna šefica

#30 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Bloo »

Saian wrote: Bloo nisam uspio povezati ovo :oops: :?
ama podsjetio si me na one kalakotre sa fejsa koje postaju ovakve stvari, pa sam postavila najpopularniju :D
Saian

#31 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Saian »

Bloo wrote:
Saian wrote: Bloo nisam uspio povezati ovo :oops: :?
ama podsjetio si me na one kalakotre sa fejsa koje postaju ovakve stvari, pa sam postavila najpopularniju :D

ok, jasno, ne razumijem se u fejs bas :D , sta znaci kolakotre (mislim imam neki osjecaj sta je, al nikad nisam cuo)
Bloo
Globalna šefica

#32 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Bloo »

Saian wrote:
ok, jasno, ne razumijem se u fejs bas :D , sta znaci kolakotre (mislim imam neki osjecaj sta je, al nikad nisam cuo)

http://vukajlija.com/kalakotra/292206
Saian

#33 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Saian »

Bloo wrote:
Saian wrote:

http://vukajlija.com/kalakotra/292206

usvajamo nova znanja, u doticaju smo s pulsom omladine, zar mozhe bolje :D , hvala!
teta marica druga

#34 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by teta marica druga »

Definitivno "perfekcionista1"! Čovjek na temi o Safetu Sušiću ispisao 100 strana za tri mjeseca. Većinom replicirajući sam sebi sa različitih profila. Valjda je nešto lično u pitanju. :lol: :lol: :lol:

Zadnjih dana je aktivan kao "A1fa" i "slaže se" sa Perfekcionistom.
Ali je zato drama na temi "ljubav i veze", Safet mu kriv što nema curu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#35 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Bloo »

Saian wrote:

usvajamo nova znanja, u doticaju smo s pulsom omladine, zar mozhe bolje :D , hvala!
:lol: :lol: :lol: :lol:
uvijek, čiko Sajo :kiss:
Gojeni H

#36 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Gojeni H »

dust in the wind wrote:ova me teme samo na zviza podsjeti i njegove bisere. :izet:
Zviz - gromada. K'o sejtan, jedna istinita - 10 lazi. :D

Meni pravo zao sto su ga banovali. Kompletan idiot, ali me pravo nasmijavao, pogotovo kad se na njegovu spiku upecaju intelektualci.
dobojlija81

#37 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by dobojlija81 »

meni žao zviza sad :(
a dojmili su me oni na temi sirija
izuzeo bih onog francuza sto ne može spavati
uglavnomja

#38 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by uglavnomja »

Gojeni H wrote:
dust in the wind wrote:ova me teme samo na zviza podsjeti i njegove bisere. :izet:
Zviz - gromada. K'o sejtan, jedna istinita - 10 lazi. :D

Meni pravo zao sto su ga banovali. Kompletan idiot, ali me pravo nasmijavao, pogotovo kad se na njegovu spiku upecaju intelektualci.
zviz i zivot vani, pogotovo danska i skandinavija generalno - tu je bio king! covjek ocito radi u tim sferama, sve zivo zna. sto se tice zakona, pravila, statistike ... plus sto zna nas mentalitet i skandinavski, i jos ekstra plus sto zna slucajeve pojedinacno ....

sta je lupetao po nekim temama - :roll:
cesto je bilo puno istine, ali receno na takav nacin da ono :skoljka:

i jos nesto, fakat su bila dvojica, jedan rodjak sto je nesto prodavao, ono pomalo nepismen na bosanskom i zviz poprilicno nepismen na bosanskom. ocito da su dva lika pisala postove.

zao mi sto ga nema, gdje je zviz - tu je dernek :D :izet:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#39 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by _BataZiv_0809 »

uglavnomja-stvarno te gotivim kao forumasicu, ali Zviz je patoloski lazov.

P.S. Dobra tema, pratim :D
uglavnomja

#40 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by uglavnomja »

_BataZiv_0809 wrote:uglavnomja-stvarno te gotivim kao forumasicu, ali Zviz je patoloski lazov.

P.S. Dobra tema, pratim :D
zivini, ali nije. bar ne u ovome o cemu pisem, znaci stranci u skandinaviji. useljenici, zakoni, pravila, procedure, pare, penzije, plate, odnosi medju ljudima ... to je sve znao. norveska i danska imaju gotovo iste zakone, svedska je malo meksa. neko ko nije u tim shemama to ne moze znati. ja nisam dugo ovdje, znam ponesto, ostalo guglam, ali on je izbacivao iz glave podatke ...

o hvalisanju, putovanjima, zenama, blabla ... ne znam niti me zanima. u svakom slucaju je zanimljivo pisao. a uopste nije nemoguce da je bilo sve kako je napisao.
valjda je postavio i "priznanicu iz menze" sa iq. :D ja je ne vidjoh, neko je spominjao. 130, sitnica, donja granica :zzzz:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#41 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by _BataZiv_0809 »

Vise puta su ga forumski Skandinavci uhvatili u debelim lazima, a on se vadio zvizovstinom.

Mozda je i bilo istine u tome sto je on pisao, ne znam pa ne mogu tvrditi, ali sigurno do tih saznanja nije dosao kao radnik imigracione sluzbe ili sta je vec tvrdio da je bio. Ono kad je u sitnim jutarnjim satima pisao kako cita dosjee useljenika :D

Ali titulu lazova je odbranio na temi o filmovima kada je tvrdio da je gledao Ratove zvijezda u vrijeme kada nije cestito ni pocela postprodukcija. Da vidis price kad ga je Nihilo ismijao, to je sjest i plakat :D

Sve u svemu jedan zivopisan lik, mnogima ce nedostajati. I ja imam pomijesana osjecanja zbog njegovog bana.
dezurni_ucenik

#42 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by dezurni_ucenik »

Kome je onaj danski nacista dobar forumas, nek se samobanuje iste sekunde.
Drvosjeca iz Dejcica

#43 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Kako se zvao onaj što za avatara ima sliku Orbana i što je lijepio njegove slike i slike Orbanove porodice na temi o izbjeglicama. :shock: :? DonVito...e taj... Meni je DonVito definitivno degutantan sa svojim stavovima kroz koje se nazire ponos što je bijelac i što je rođen tu gdje je rođen. :( Nemam ništa lično protiv čovjeka ali stavovi su mu fuj samo tako. :roll:
It_is_a_Leclerc

#44 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by It_is_a_Leclerc »

Svi su ok.
Bitno je da poštujemo stavove i mišljenja onog drugog, i da se ne vrijeđamo.
Saian

#45 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by Saian »

Image
supercali

#46 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by supercali »

Susie je sigurno kurva onda
madner

#47 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by madner »

Tito partija i Herman Goring. Nikako da skontam prvi nick ovog gmaza :-D
prog321

#48 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by prog321 »

_BataZiv_0809 wrote:Vise puta su ga forumski Skandinavci uhvatili u debelim lazima, a on se vadio zvizovstinom.
Nisi u pravu.
Ja mogu potvrditi da je Zviz sve tačno u bobu govorio u vezi Skandinavije, dok sam forumske Skandinavce (pogotovo onog lika što je sa bratom i njegovom familijom živio u dvosobnom stanu) uhvatio nekoliko puta u lažima.
kakonako

#49 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by kakonako »

Nosara,ono je grehota sta radi "pitarima".
uglavnomja

#50 Re: Ko je opaljen mokrom chOrapom po glavi?

Post by uglavnomja »

prog321 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Vise puta su ga forumski Skandinavci uhvatili u debelim lazima, a on se vadio zvizovstinom.
Nisi u pravu.
Ja mogu potvrditi da je Zviz sve tačno u bobu govorio u vezi Skandinavije, dok sam forumske Skandinavce (pogotovo onog lika što je sa bratom i njegovom familijom živio u dvosobnom stanu) uhvatio nekoliko puta u lažima.

:thumbup:

bilo mi mrsko pisati i prepirati se sa partizanom.

zviz nikada nista nije slagao. dapace, najbolji izvor informacija, i to onih prakticnih, zivotnih. nazalost surovih za neke.

a ovi sto su se kao bunili su vecinom ljudi koji su dosli u skandinaviju prije 20+ godina i misle da su i gore zakoni nepromjenjivi kao u bosni :D a oni zakone mijenjaju kao carape. danas pomisle, sutra odluce, prekosutra usvojen, primjenjuje se retroaktivno od dana pomisljanja.
vecina ljudi sa kojima se srecem su upravo takvi, nemaju pojma kako je sada doci u zemlji. pricaju o nekim stvarima koje sad ni ne postoje, a ne znaju sta je novo uvedeno. itd ...
ili sto ne mogu prihvatiti da i nasi ljudi zele penziju na guzove, izmisljaju, varaju ... :mrgreen:

a posebno sto se klima, ne mislim ova prirodna :D nego medjuljudska, mijenja i to obostrano.

a zviz je insider, aktivan ucesnik dogadjaja i to sa drzavne strane. sve mu je na dlanu.
Locked