prog321 wrote:_BataZiv_0809 wrote:Vise puta su ga forumski Skandinavci uhvatili u debelim lazima, a on se vadio zvizovstinom.
Nisi u pravu.
Ja mogu potvrditi da je Zviz sve tačno u bobu govorio u vezi Skandinavije, dok sam forumske Skandinavce (pogotovo onog lika što je sa bratom i njegovom familijom živio u dvosobnom stanu) uhvatio nekoliko puta u lažima.
bilo mi mrsko pisati i prepirati se sa partizanom.
zviz nikada nista nije slagao. dapace, najbolji izvor informacija, i to onih prakticnih, zivotnih. nazalost surovih za neke.
a ovi sto su se kao bunili su vecinom ljudi koji su dosli u skandinaviju prije 20+ godina i misle da su i gore zakoni nepromjenjivi kao u bosni

a oni zakone mijenjaju kao carape. danas pomisle, sutra odluce, prekosutra usvojen, primjenjuje se retroaktivno od dana pomisljanja.
vecina ljudi sa kojima se srecem su upravo takvi, nemaju pojma kako je sada doci u zemlji. pricaju o nekim stvarima koje sad ni ne postoje, a ne znaju sta je novo uvedeno. itd ...
ili sto ne mogu prihvatiti da i nasi ljudi zele penziju na guzove, izmisljaju, varaju ...
a posebno sto se klima, ne mislim ova prirodna

nego medjuljudska, mijenja i to obostrano.
a zviz je insider, aktivan ucesnik dogadjaja i to sa drzavne strane. sve mu je na dlanu.