Kad godine pojedu covjeka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

SpecialOffer

#26 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by SpecialOffer »

insomnia78 wrote:
sheilak wrote:jedino sto nije "normalno" kod tog lika je mozda briga o djetetu a to gdje izlazi i sta zeli u zivotu je sasvim obicna i normalna stvar
znaci ja sa 50 godine ne mogu ganjati studentice od 19 godina? druga je stvar koliko njih ista zeli raditi sa nekim od 50 godina (r)
Zar ti nijesi zeMsko :lol:
Respo :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Velkoski »

ahahahahah, ne bih ipak da dajem paušalne ocjene, naljutit će se čovjek, a već imam dovoljno mrzitelja :lol:
insomnia78

#28 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by insomnia78 »

animals wrote:
sheilak wrote:jedino sto nije "normalno" kod tog lika je mozda briga o djetetu a to gdje izlazi i sta zeli u zivotu je sasvim obicna i normalna stvar
znaci ja sa 50 godine ne mogu ganjati studentice od 19 godina? druga je stvar koliko njih ista zeli raditi sa nekim od 50 godina (r)
Normalno je ganjati mlade cure, samo ako imas puno love..
ostalo nije normalno..
u prvom slucaju si ili glumac ili biznismen, a u drugom pedofil..
Brzo na google, nauciti definiciju pedofilije

Naravno da ce mlade, pa nije blesav gOnjati frustrirane omatorjele raspustenice, usidjelice ili Hudovice :D
Sabaton

#29 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Sabaton »

Velkoski wrote:Ovo ba respo ponekad piše. :D

K'o što već rekoh negdje, moralni kompas više ne postoji, guzite đe stignete, čiju god ženu stignete, šta nas boli kurac. :mrgreen:

Malo je tužno što djeca često pate, al' koga briga. :mrgreen:
Treba guzit. I više bi ubio onu dronfulju od 19 sto se kara sa likom od 40, radi voznje u BMW! ali zanemariti djecu radi kafane. Takvi bi po meni išli na vješala. A tužno je sto likova poput ove vaše fikcije je puna Bosna.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#30 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Velkoski »

Jarane, ne mo'sh se u ovakvim stvarima voditi onom Cerićevom 'kome ba da se mi prilagođavamo' nego se moraš prilagoditi. :mrgreen:

Shvati da neki više vole pičku od djece, bilo to normalno ili ne. :mrgreen:
Edin H.

#31 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Edin H. »

Sabaton wrote:
Velkoski wrote:Ovo ba respo ponekad piše. :D

K'o što već rekoh negdje, moralni kompas više ne postoji, guzite đe stignete, čiju god ženu stignete, šta nas boli kurac. :mrgreen:

Malo je tužno što djeca često pate, al' koga briga. :mrgreen:
Treba guzit. I više bi ubio onu dronfulju od 19 sto se kara sa likom od 40, radi voznje u BMW! ali zanemariti djecu radi kafane. Takvi bi po meni išli na vješala. A tužno je sto likova poput ove vaše fikcije je puna Bosna.

To se lako rijesava u ozbiljnoj drzavi, ako je odredjena alimentacija mora je placati, a uglavnom zena sa djetetom pokupi svu imovinu ionako poslije brakorazvodne parnice, cak i ako se zega sa drugim zagondzijom.
Saian

#32 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Saian »

Sabaton wrote: vidite, ja sam se jedno vrijeme poznavao sa tipom koji je razveden, ima kcerkicu koja zivi sa majkom.
Znali smo se povrsno, a on je zvao par puta da idemo u grad. Hajd. Nisam vidio nista lose u tome, mada za njegove godine, a ima ih 39 cudno. Ja sam tip koji voli druzenja i niko mi nije mrzak dok me ne povrijedi. :)

Da skratim: Upoznam tipa, cime se bavi i sl. radi dobar, jako dobro placen posao. Dobro auto ima. ali furka mu je da trazi neke mlade studentice na Badoo, i stalno je tamo, i random dodaje cure na FB, a cover slika mu je njegovo auto
:oops: radio je i neke gore stvari, tipa vozi se tramvajem i smeka lijepe studentice, slika ih, traži po Spottedu mladje djevojke prati iz tramvaja trazi brojeve, upoznaje se itd itd
poCjeti me

Onda sam, ne znam, trebao mi je neko da sa njime podijelim tu samocu. Jednog dana stajao sam na autobusnoj stanici i primetim jednu osobu kako me promatra. Odmah mi se dopalo. Ovaj, i onda smo, sutradan opet sam je vidio na istom tom mjetu i tako smo se vidjali nekoliko dana, dok ja nisam prisao i onda smo se upoznali. Tada smo poceli da se intenzivnije druzimo. Ta osoba se zvala Tosha. Ja sam s Toshom tada poceo da se druzim i Tosha je poceo da me vodi na neka mesta na koja dotada nisam isao. Na utakmice subotom i tako. ...
Ja sam medjutim, sada, problem. Prije sedam dana Tosha otisao po cigarete i nema ga pa sam mislio da dodjem kod vas, vi ste psiholog znate najbolje sta mi je ciniti. Da li ce on da se vrati ...
libra123

#33 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by libra123 »

Nebriga o djeci nema veze sa godinama,kao i ponasanje.
HAVANA

#34 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:Cuj otac kolac
Jedan je babo, mati moze biti ko bilo
:lol: Ha ja,ako cemo se vec vrijedjat.
al_akhisari

#35 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by al_akhisari »

...ako želiš pisati, govoriti o različitim problemskim POJAVAMA (po tebi), onda ne stavljaš/ pišeš podatke koji bi na neki način mogli otkriti identitet osobe o kojoj govoriš; tekst zaista vuče na mahalanje;

P.S. jednom je neko rekao da postoje tri vrste ljudi (ne moramo ih kvlitativno rangirati):

- oni koji raspravljaju o drugim ljudima;
- oni koji raspravljaju o događanjima;
- oni koji raspravljaju o idejama :D
Pirija

#36 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Pirija »

rano se ozeni pa sad ne izivljen pokusava nadokanditi propusteno iz mladosti...

treba sve u svoje vrijeme....
Tomahawk11
Globalni moderator

#37 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Tomahawk11 »

Ma gledati svoja posla.
Ne svidja ti se tip, ne mozes piti kafu s njim, ono sto on radi te nervira, smeta ti - kazes vozdra i to je to. Niste pupcanom vezani.
Ne pozdravljam nebrigu prema djeci, ali kritikovati razvedenog covjeka sto ganja punoljetne zene....bas je kriv :mrgreen:
animals

#38 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by animals »

insomnia78 wrote:
animals wrote:
Normalno je ganjati mlade cure, samo ako imas puno love..
ostalo nije normalno..
u prvom slucaju si ili glumac ili biznismen, a u drugom pedofil..
Brzo na google, nauciti definiciju pedofilije

Naravno da ce mlade, pa nije blesav gOnjati frustrirane omatorjele raspustenice, usidjelice ili Hudovice :D
De me ti nauci sta je pedofilija :D
ovo je bilo vise figurativno..normalno da se ne tretira kao pedofilija, jer su osobe punoljetne..
ali vuce na perverziju, starac od 70 ljeta i cura od 20..
sheilak

#39 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by sheilak »

Sabaton wrote: Znali smo se povrsno, a on je zvao par puta da idemo u grad. Hajd. Nisam vidio nista lose u tome, mada za njegove godine, a ima ih 39 cudno. Ja sam tip koji voli druzenja i niko mi nije mrzak dok me ne povrijedi. :)
...
Mnogi ljudi zaboravljaju da se roditelj bude čitav život, ne živi se za kuće, vile, stanove, jahte i kurve.
Živi se za dijete :thumbup:
ne znam koliko je tebi godina, kazes da si mladji. al zvucis kao da imas nesto licno protiv njega.
da nisi njegov long lost son? :D jer kako ga opisujes, moguce je da je i sa 17 bio divlji. :D

al fakat zvucis bolesno malo. on zivi svoj zivot, kakve ti veze imas s tim? pokusaj i ti tako, mozda se opustis malo. a pokusaj i sa mladim studenticama. :D svakako zdravije nego biti kivan na covjeka sa cijim zivotom navodno nemas nista.
dobar osjecaj

#40 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by dobar osjecaj »

Kad sam prvi put citala uvodni post, pomislila sam da se radi o nekoj vrsti homoseksualnog odnosa i osjecaja odbacenosti. Ne znam odakle mi to i zasto :D
dobar osjecaj

#41 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by dobar osjecaj »

Kad sam prvi put citala uvodni post, pomislila sam da se radi o nekoj vrsti homoseksualnog odnosa i osjecaja odbacenosti. Ne znam odakle mi to i zasto :D

Onda me naslov podsjetio na Pekiceve Godine koje su pojeli skakavci i zaboravila sam brigu za autora teme.
Sabaton

#42 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Sabaton »

sheilak wrote:
Sabaton wrote: Znali smo se povrsno, a on je zvao par puta da idemo u grad. Hajd. Nisam vidio nista lose u tome, mada za njegove godine, a ima ih 39 cudno. Ja sam tip koji voli druzenja i niko mi nije mrzak dok me ne povrijedi. :)
...
Mnogi ljudi zaboravljaju da se roditelj bude čitav život, ne živi se za kuće, vile, stanove, jahte i kurve.
Živi se za dijete :thumbup:
ne znam koliko je tebi godina, kazes da si mladji. al zvucis kao da imas nesto licno protiv njega.
da nisi njegov long lost son? :D jer kako ga opisujes, moguce je da je i sa 17 bio divlji. :D

al fakat zvucis bolesno malo. on zivi svoj zivot, kakve ti veze imas s tim? pokusaj i ti tako, mozda se opustis malo. a pokusaj i sa mladim studenticama. :D svakako zdravije nego biti kivan na covjeka sa cijim zivotom navodno nemas nista.
A ne. Nemam ja s njegovm zivotom nista. Nisam ja njemu niko, nije ni on meni. Samo sam kroz prikaz njegovih postupaka pokusao da napravim neku paralelu sa ljudima koji su neodgovorni, nemarni, i koji zapostavljaju svoju djecu. Na bilo kojji nacin. jer to po meni nije normalno. jer je to bolesno. bolesno je kad tip od 40 kuka ganja curice od jedva 19.
ajde da se usredsredi na zene od 30-35, onda je uredu.
nema opravdanja pusiti dvije kutije najskupljih cigara na dan, a djetetu ne kupiti ni rum plocicu. znam ja dosta o tom odnosu, ali necu da iznosim ovdje. bitno je da otac ne mari za kcer. iako ja nemam sa njegovom porodicom nista, boli me srce sto curica mora odrastati sa samohranom majkom, bez kontakta sa ocem, a ne mora biti tako.
i takvih slucajeva je sve vise, i vise , sto je jako tuzno. :(
Ramzess Veliki

#43 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Ramzess Veliki »

Neko je ovdje ljubomoran ... :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#44 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Ramzess Veliki »

Pirija wrote:rano se ozeni pa sad ne izivljen pokusava nadokanditi propusteno iz mladosti...

J...te kako si to znao? :shock:

...

... a ... sad sam vidio da ne piše Ramo nego rano. Zanemarite napisano ... :oops:
Sabaton

#45 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Sabaton »

al_akhisari wrote:...ako želiš pisati, govoriti o različitim problemskim POJAVAMA (po tebi), onda ne stavljaš/ pišeš podatke koji bi na neki način mogli otkriti identitet osobe o kojoj govoriš; tekst zaista vuče na mahalanje;

P.S. jednom je neko rekao da postoje tri vrste ljudi (ne moramo ih kvlitativno rangirati):

ako je to tako kako ti pises, nemojte vi onda mahalali ni o sinu Zeljke Cvijanovic, ni o Dodiku, ni o njegovom Igoru, ni o Baketu i njegovoj sestri, ni o MACI DISKRECIJI itd itd. tekst je sluzio kao upozorenje curama, a njegov identitet nije otkriven
vi ne znnate ko je on. a iskreno, on vise nije ni bitan. bitni su postupci osoba poput njega, kojji, sto mi je najgore

naprave dijete, i onda ga napuste. znam za slucaj makje koja se objesila jer otac nije zelio da vodi racuna o djetetu. dijete odrasta bez majke, najgora kazna u zivotu. :(
Zar je moguce da dijete moze nakon nekog vremena da dosadi roditelju? to za mene nisu ljudi
sheilak

#46 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by sheilak »

Sabaton wrote:
al_akhisari wrote:...ako želiš pisati, govoriti o različitim problemskim POJAVAMA (po tebi), onda ne stavljaš/ pišeš podatke koji bi na neki način mogli otkriti identitet osobe o kojoj govoriš; tekst zaista vuče na mahalanje;

ako je to tako kako ti pises, nemojte vi onda mahalali ni o sinu Zeljke Cvijanovic, ni o Dodiku, ni o njegovom Igoru, ni o Baketu i njegovoj sestri, ni o MACI DISKRECIJI itd itd. tekst je sluzio kao upozorenje curama, a njegov identitet nije otkriven
vi ne znnate ko je on. a iskreno, on vise nije ni bitan. bitni su postupci osoba poput njega, kojji, sto mi je najgore

naprave dijete, i onda ga napuste. znam za slucaj makje koja se objesila jer otac nije zelio da vodi racuna o djetetu. dijete odrasta bez majke, najgora kazna u zivotu. :(
Zar je moguce da dijete moze nakon nekog vremena da dosadi roditelju? to za mene nisu ljudi
cvijanovicka dodik bake i ostali nabrojani su javne licnosti dok taj tvoj jaran nije
i svi osim mace su tu zato jer njihova djeca trose pare ukradene od naroda dok je kod tvog jarana sumnjam ista situacija

i nije bolesno sto 40-ogodisnjak ganja tu od 18 jer je ona po zakonu punoljetna osoba koja ce sama odluciti hoce li ignorisati jarana ili ce imati sexualne odnose (r)
Euridika
Globalna šefica

#47 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Euridika »

Istina, nije zabranjeno da muškarac od 40 godina ganja curice od 18 (po zakonu), ali nije brate ni fino. Ipak joj otac može biti... ne ide...
Znam da je većini vas muških to sad teško zamisliti, ali probajte makar na minut zamisliti da je ta curica vaša kćerka, a da je tako 'ganja' neki vaš kolega... garant ne bi imali isti stav.

Inače, nisam protiv dobne razlike, ali neka bi gornja granica morala postojati (po meni je to do 15 godina). I naravno, nije isto kad je djevojci 20, a muškarcu 40 (35), i kad je djevojci 30, a muškarcu 50 (45).
Euridika
Globalna šefica

#48 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
Pirija wrote:rano se ozeni pa sad ne izivljen pokusava nadokanditi propusteno iz mladosti...

J...te kako si to znao? :shock:

...

... a ... sad sam vidio da ne piše Ramo nego rano. Zanemarite napisano ... :oops:
A zar ima nešto što si ti propustio u mladosti? :lol:
Prije bih rekla da tebe mladost nikad nije ni napustila... :D
insomnia78

#49 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by insomnia78 »

Da djevojci 30-35 :D
sheilak

#50 Re: Kad godine pojedu covjeka

Post by sheilak »

Euridika wrote:Istina, nije zabranjeno da muškarac od 40 godina ganja curice od 18 (po zakonu), ali nije brate ni fino. Ipak joj otac može biti... ne ide...
Znam da je većini vas muških to sad teško zamisliti, ali probajte makar na minut zamisliti da je ta curica vaša kćerka, a da je tako 'ganja' neki vaš kolega... garant ne bi imali isti stav.

Inače, nisam protiv dobne razlike, ali neka bi gornja granica morala postojati (po meni je to do 15 godina). I naravno, nije isto kad je djevojci 20, a muškarcu 40 (35), i kad je djevojci 30, a muškarcu 50 (45).
pa vidi eureka
tebi to nije fino i tebi je granica 15
puki je mozda fino i njoj je granica 25
trecoj nije fino al ganja samo mladje od sebe i sl
ne mozes svijet ravnati po sebi
ni meni se ne svidja kad kreten voda nekog andjela koja je pored fizickog i psihicka predobra osoba pa ih opet ima na tone takvih a ja nemam tu sta njima pricati osim ako mi nije eventualno rod i vidim da je zavedena i sl itd itd.. (r)
Post Reply