Protiv zakona prirode. Ja sam ovo sta cu sad napisati objavio i na stranici koju prati dosta ljud, radi upozorenja,
kasnije je objava uklonjena jer je on to procitao i dobio sam dosad barem 10 prijetecih poruka.
zelim da cujem misljenja ljudi o tome da li je tacna tvrdnja OTAC - KOLAC?
jer imam bass jedan primjer iz okoline koji potkrepljuje ovu tvrdnju, ali zelim neka neutralna misljenja.žž
vidite, ja sam se jedno vrijeme poznavao sa tipom koji je razveden, ima kcerkicu koja zivi sa majkom.
Znali smo se povrsno, a on je zvao par puta da idemo u grad. Hajd. Nisam vidio nista lose u tome, mada za njegove godine, a ima ih 39 cudno. Ja sam tip koji voli druzenja i niko mi nije mrzak dok me ne povrijedi.
Da skratim: Upoznam tipa, cime se bavi i sl. radi dobar, jako dobro placen posao. Dobro auto ima. ali furka mu je da trazi neke mlade studentice na Badoo, i stalno je tamo, i random dodaje cure na FB, a cover slika mu je njegovo auto
I mene je zvao da radimo skupa. ni na kraj pameti.
Nema kriterije, svakoj prilazi, ali svakoj
znaci, ovo stvarno radi. Ali zanemarimo njega:
ono sto je bitno u ovoj prici je da on ima 39 godina!!! I ima kcerku o kojoj ne vodi racuna! ne zeli da je vidič nije je vidio dugo jer ne želi te ne placa alimentaciju jer NECE!!!! bas je ravnodusan kad mu se ona spomene
Mene su uvijek fascinirali takvi tipovi, takvi egoisti.
Smatrate li vi ovo normalnim, ili devijatnim ponasanjem?
ovo nikako ne moze biti common behavior jednog odraslog covjeka. Za mnoge osobe je porodica svetinja. Ali ima dosta ljudi koji se ponasaju kao da su sa lanca pusteni.
Nije mi logicno da covjek koji ce uskoro zakoraciti u petu deceniju zivota ide u Slogu.
mnogi ce reci da to nije moj problem, ali doista mi je zao njegove kcerkice. Ona bi mozda zeljela da ima oca, da je drzi za rucicu a on se ponasa kao neodgovorni bubuljicavi balavac.
Zaboravimo ovog lika. On je za vas fikcija, ne znate ga. Najtužnije od svega je što ima ljudi poput njega , roditelja u BIH koji liječe svoje životne frustracije na djeci. Ovaj otvoreno kaže da ga kćerka ne zanima. Dno dna.
Neka djeca trpe fizičko, neka psiholosko, neka emocionalno, a neka ekonomsko nasilje. Ali, zaista zar negdje postoji odrednica koja kaže pa eto biću roditelj dok napuni 13 godina, onda ću ga sutnuti na ulicu. Neka se snalazi
Ima li opravdanja za nekoga da zanemari svoju krv?*
Mnogi ljudi zaboravljaju da se roditelj bude čitav život, ne živi se za kuće, vile, stanove, jahte i kurve.
Živi se za dijete