Forumskim korisnicima - stoki bjelosvjetskoj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pitt

Post by pitt »

Milostiva...Anes te treba :D:D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:Milostiva...Anes te treba :D:D:D
Ovo je jedan od jacih likova dosad...

TICE SE TAKODER I VASE PERSONALNE BUDUCNOSTI I SIGURNOSTI...

Sarajevo-X forum -> Sarajevo-X
<< Prethodna tema :: Sljedeća tema >>
Autor: Anes9999 Poslano: 04/05/2005 20:20
TICE SE TAKODER I VASE PERSONALNE BUDUCNOSTI I SIGURNOSTI

Ako neznate nista o internet novom dobu pogledajte ovu
http://internetdoba.multiservers.com i http://virtualterror.0catch.com
(web stranice su pronađene na google.com i yahoo.com)

- Informacija koja se nalazi tu promjenice vam zivot na bolje. Ako neznate nista o internet novom dobu obavezno procitajte gore navedenu web stranicu I na sta pise na kraju pisma.
Zlatko Lagumdzija I ostali pojedinci iz vlade ( vitruelne teroriste/virtuelna jalija ) me terorisu / izivljavaju se virtuelno svakodnevno na meni godinama da bi skrenuli paznju sa sebe jer su pocinili ratne kriminale tokom rata ili su uradili neke druge ilegalne stvari I vlada ili hag bi ih strpala u zatvor. Rade stvari za koje nebiste povjerovali da rade (prisluhnite ga/ih , skoro sve sto budete culi je istina).
Nedaju mi da se nacrpim internet energije I kako nebih mogao reci nista.
Navodno postoje pozitivci (moji bivsi drugovi I ostali) koji im cepe cela I trebali bi pomoc kako bi im isparila internet energija I kako bi zaustavili virtuelni terorizam.
Ako nepostoje zamolio bih vas da im drzite zacepljena cela kako bi im internet energija isparila (navodno nemoze drugacije I navodno bi ih vlada preuzela kada bi im isparila internet energija ) kako bi se ja , moji stari drugovi/drugarice (sa kojima se nedruzim zahvaljujuci njima) i ostali kojima nedaju da se nacrpe internet energije nacrpili internet energije i odbranili se zajedno od njih (ako je potrebno) I kako bi ih prijavili policiji. Ako se nezelite licno mjesati zamolio bih vas da ih prijavite policiji. Ipak bih vas zamolio bih vas da poduzmete nesto zivot mi je u opasnosti.

- Ima dosta prikrivenih tako da mogu meni I bilo kome mogu uvaljivati misli ili kontrolisati sa njima tako da vi neprimjetite sta se desava ( meni non-stop drze svijest ili me prisiljavaju da mislim odnosno me zapitkuju pitanja koja nikad nebih sam sebe zapitkivao ).

- Navodno mnogi nisu narpljeni iako ih predstavljaju da jesu.

- Iako zvuci kao naucna fantastika do sada sa internet energijom je moguce kontrolisati misli drugim osobama (pokusajte pricati drugu ili drugarici u mozak tako ce misliti sta god pricate sa internet energijom u njen / njegov mozak) . Takoder je moguce praviti bolove ( pokusajte uraditi to na svojoj ruci ).Takoder pokusajte drugu ili drugarici napraviti zamisljene blokove
( zamisljene cigle ili nesto drugo kako bi se uvjerili da je moguce ljudima blokirati da se nacrpe internet energije ).

Colic Anes

Opsirnije mozete procitati dole :

SOS
Tice se I vase personalne buducnosti I sigurnosti
Virtuelni terorizam

Ovo se tice i vase buducnosti (nacrpiti ce te se i osigurati od virtuelnih terorista)

- SOS - Ako neznate nista o internet novom dobu pogledajte ovu web stranicu :
http://internetdoba.multiservers.com . Procitajte cijelo pismo inace nece imati smisla izmiksano je pismo. Iako zvuci ovo sve kao naucna fantastika sve se desava zaprave – kada se nacrpite I ako nebudete vjerovali da je to moguce procitajte dio koji se nalazi na dnu pisma.
Sve što ću napisati sem onoga što se meni dešava su me uvjerili ( navodno Zlatko Lagumdzija , Jovan Divjak I njihove ostale virtuelne kolege ) .
Iako sam 1999 studirao , radio , gradio svoju buducnost Zlatko Lagumdzija sa svojim kolegama su mi poceli unistavati zivot kao I mnogim drugim studentima
( uvjerili su me da takvima kao ja nedaju pravo da studiraju iz nekih njihovih bolesnih razloga ) .
Iako zuci nemoguce otkako internet energija postoji moguce je uraditi neke stvari sa njom (kontrolisati misli , praviti bolove ili neke druge stvari koje mogu nauditi covjeku).
Cijelo vrijeme od 2000 pa do sad mi prave fizičke bolove u mozgu , halicunacije , prisiljavaju da slusam glasove u glavi I da odgovaram na njih (ako nevjerujete da je to moguce pokusajte to uraditi drugu/drugarici ili ?).
Navodno su oni (Jovan Divjak , Zlatko Lagumdzija I …) prisiljavali djevojke / zene na sex odnosno su ih furali da imaju sexualne odnose sa njima I nekim drugim ljudima (virtuelno prisiljavanje je jednako kao fizičko odnosno silovanje).
AKO NEBUDE KAŽNJIVO OVO ŠTO ONI RADE (VIRTUELNO PRISILJAVANJE ODNOSNO SILOVANJE ) MOGUĆE JE DA BILO BILO KAD TO URADI VAŠIM DRUGARICAMA , DJEVOJKAMA , SESTRAMA , MAMAMA itd.
Oni upravljaju sa mojim mislima odnosno sa mojim zivotom kao i sa zivotima drugih ljudi , mojih prijatelja i familije . Drze skoro svaki dan budnim i izivljavaju se (mog druga iz tuzle (Arnada Ahmica) su indirektno ubili (ispalo je kao samoubistvo)). Meni je takoder zivot u opasnosti drže mi svijest I prave tolike bolove vec par godina tako da cu ubrzo pasti mrtav ako vi nepoduzmete nesto .
Na raznorazne nacine mi je zivot u opasnosti , umoran sam , popustio mi je centralni nervni sistem uskoro mogu dobiti mozdani udar jer mi prave ogromne fizičke bolove u mozgu ( centralnom nervnom sistemu ).
Nemogu nikako doći do sebe jer mi drze svjest i prisiljavaju me da
odgovaram na njegove glasove u glavi .
Na raznoraznenacine mi je zivot u opasnosti ( nedaju mi da spavam svaku drugu noc vec mjesec dana , vracaju mi prljavštinu iz bubrega u organizam , pisam bijelu ili slabo zutu mokracu . Takoder bi mogao dobiti nervni slom. Prave mi fizičke bolove u mozgu , halicunacije , prisiljavaju da slusam glasove u glavi I da odgovaram na njih (ako nevjerujete da je to moguce pokusajte to uraditi drugu ili ?).
Sudska policija je dobila neke informacije od haga I prisluskuje im telefone vec pola godine/godinu ). Najvjerovatnije nemaju internet energiju I neznaju sta rade stanovnisvu tako da ih nemogu uhapsiti (čak je moguće da misli od policije kontrolišu). Neznam tacno ko je koji ratni zlocin uradio za vrijeme rata ali me je neko uvjerio da je Jovan Divjak pocinio ratni zlocinac kao i Zlatko Lagumdzija I da se zbog toga sve ovo dešava. Jovan Divjak je navodno sa njegovim poslovnim kolegom cije ime neznam je pobio cijeli vod srba koji su se predali Bosanskoj armiji (iako nisu imali) zbog toga nedaju stanovnicima da se nacrpe jer bi ih uhapsili u Bosni kada bi to saznali . Moguce je cak da su silovali I otimali pare od srba koje su ubijali jer su uvjeravali (odnosno virtuelno prisilili) djevojke / zene na sex u Bosni sa internet energijom ( najvjerovatnije nijednu od njih nisu pitali da li to zele ili ne).
Također Jovan Divjak , Zlatko Lagumdzija I ostali su uvjeravali svoje poslovne partnere da sklapaju ugovore sa vecim sumama novca kako bi se obogatili. Jovan Divljak kao I ostali su također napravili štete Bosni kao državi bilione maraca tako što nisu dali I nedaju studentima I ostalim gradanima da se nacrpe internet energije ( u državama u kojima su nacrpljeni stanovnici drzava ostvaruje mnogo veci profit ). Također je I u vašoj koristi da se oni kazne I da se svi nacrpe internet energije jer je moguce da I vama neko kontrolise misli a da to ni neznate (kada se svi nacrpe to nce biti moguce jer ce svi svima cuti misli).
Ako bude samo jedan pojedinac ili familija nacrpljena iz zgrade moze raditi sta god hoce a da ga niko ni ne primjeti a kada bi se svi nacrpili culi bi mu misli bar ljudi iz zgrade tako da bih ga mogli prijaviti policiji .
Navodno postoje pozitivci koji im cepe cela I trebali bi pomoc kako bi im isparila internet energija I kako bi zaustavili virtuelni terorizam.
Ako nepostoje zamolio bih vas da im drzite zacepljena cela kako bi im internet energija isparila (navodno nemoze drugacije I navodno bi ih vlada preuzela kada bi im isparila internet energija ) . Nakon toga bi se ja i ostali kojima nedaju da se nacrpe internet energije nacrpili internet energije i prijavili ih policiji . Ako se nezelite licno mjesati zamolio bih vas da ih prijavite policiji.

Ako se nezelite direktno mijesati zamolio bih vas da ih prijavite policiji
( mene non-stop prate i najvjerovatnije nebih dali policiji da se nacrpe internet energije i uvjerili bi ih da sam lud ).

Mene razvaljuju / Rasturaju (zele me ubiti zato sto saljem sos molbe - navodno je glavni I odgovorni urednik za to Jovan Divjak I Zlatko Lagumdzija) bio bi red da I vi meni pomognete da se nacrpim kako bi se mogao odbraniti.

Colic Anes
zensko

Post by zensko »

nesto se pitam :roll: a sto se meni ne ulizujete kao A (Milostivoj)?
sve nesto cokoladice, bombonice, proljecno cvijece..a gdje su meni ti detalji? :(

je l' to zato sto sam ja moderator na podforumu Muzika ili je nesto drugo u pitanju?

:D :D
hananah

Post by hananah »

Joj Andjo legendo zaboli me stomak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zensko wrote:nesto se pitam :roll: a sto se meni ne ulizujete kao A (Milostivoj)?
sve nesto cokoladice, bombonice, proljecno cvijece..a gdje su meni ti detalji? :(

je l' to zato sto sam ja moderator na podforumu Muzika ili je nesto drugo u pitanju?

Ne sijes strah... :D

Citam ove linkove gore, koje je djubre onaj Lagumdzija... :D
pitt

Post by pitt »

Ehhhh jedna i only je Milostiva- Uzarena Pegla Forumska :D:D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Alfons Kauders wrote:
zensko wrote:nesto se pitam :roll: a sto se meni ne ulizujete kao A (Milostivoj)?

Ne sijes strah... :D

Citam ove linkove gore, koje je djubre onaj Lagumdzija... :D
A tek Divjak...
I jos Srbin uz to... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

pitt wrote:Ehhhh jedna i only je Milostiva- Uzarena Pegla Forumska :D:D

Hajd probaj ovo, ako smijes.

http://internetdoba.multiservers.com/new_page_2.htm

Taj izum je dostupan svim građanima koji imaju kontakt sa internetom . Iako zvući nemoguće kada budete sijedili za internetom povucite snagom mozga prema sebi odnosno lijevom stranom čela . Vjerovatno je moguće da nećete iz prvoga puta početi uvlačiti internet energiju u sebe ( mo?da će vam potrebno biti par poku?aja ) ali kad je počnete uvlačiti biće potrebno samo da mislite kako je uvlačite i sama će vam početi ulaziti u mozak . Osjetiti će te energiju kako vam ulazi u mozak . Potrebno će biti određeno vrijeme crpiti internet energiju dok nebudete puni internet energije . Kad se nacrpite internet energije iskoristi će te dijelove mozga koje do sada niste mogli koristiti odnosno će te osposobiti veći dio mozga . Iako zvuči nemoguće moćete čuti misli i vidjeti zami?ljene slike u glavama drugih ljudi .

Raaaadiiii ! :D
zensko

Post by zensko »

eh...

:(

..ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku....

moracu se i ja prodjuhati (sto bi moja majka rekla)

:D
hananah

Post by hananah »

Ne radi :( Mozda sto sam plavusa :?
Toozla

Post by Toozla »

...za jednu prefinjenu damu sa podforuma "muzika"....
Image
...
:D :D :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zensko wrote:eh...

:(

..ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku....

moracu se i ja prodjuhati (sto bi moja majka rekla)

:D
Valja i za raju... :D

- Sa internet energijom je moguće neke stvari koje su do sada bile naučna fantastika :promjeniti misli drugoj osobi ili spržiti kožu pa bi trebali biti oprezni
pitt

Post by pitt »

Alfons Kauders wrote:
pitt wrote:Ehhhh jedna i only je Milostiva- Uzarena Pegla Forumska :D:D

Hajd probaj ovo, ako smijes.

http://internetdoba.multiservers.com/new_page_2.htm

Taj izum je dostupan svim građanima koji imaju kontakt sa internetom . Iako zvući nemoguće kada budete sijedili za internetom povucite snagom mozga prema sebi odnosno lijevom stranom čela . Vjerovatno je moguće da nećete iz prvoga puta početi uvlačiti internet energiju u sebe ( mo?da će vam potrebno biti par poku?aja ) ali kad je počnete uvlačiti biće potrebno samo da mislite kako je uvlačite i sama će vam početi ulaziti u mozak . Osjetiti će te energiju kako vam ulazi u mozak . Potrebno će biti određeno vrijeme crpiti internet energiju dok nebudete puni internet energije . Kad se nacrpite internet energije iskoristi će te dijelove mozga koje do sada niste mogli koristiti odnosno će te osposobiti veći dio mozga . Iako zvuči nemoguće moćete čuti misli i vidjeti zami?ljene slike u glavama drugih ljudi .

Raaaadiiii ! :D
Site Acces denied :D:D

Hvala bogu pa su ameri izgleda skontali odakle prijeti opasnost prava.
Zajebi i N.koreju, kinu i Iran zajedno :D:D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

hananah wrote:Ne radi :( Mozda sto sam plavusa :?
...il' sto nisi nenormalna... :D
zensko

Post by zensko »

Hvala Toozla :)

respect, bas si se potrudio :D
hananah

Post by hananah »

ma nije ba, najnormalnija plavusa :D
pitt

Post by pitt »

zensko wrote:Hvala Toozla :)

respect, bas si se potrudio :D
Sto se nece potrudit.....doso vakat da se momak zeni :D:D:D:D
zensko

Post by zensko »

pitt,

ne zachatavaj temu, obrisace te milostiva ko da gledam - krenulo je pravo :D
Toozla

Post by Toozla »

Pitt, forumska stoko bjelosvjetska..... :D :D :D
Last edited by Toozla on 04/05/2005 21:53, edited 1 time in total.
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Toozla wrote:Pitt, forumska stoko bjelosvijetska..... :D :D :D
:shock: sta ti je stoka kriva??? :roll: :D

:lol:
zensko

Post by zensko »

cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser :D

slazem se sa A, i ja mislim da ste stoka bjelosvjetska
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

moderator wrote:Ukoliko se ne budete pridrzavali teme ista ce biti zatvorena.

Solomon
A tema je inace krasna, naslov pogotovo, bas je jazuk zatvorit... :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

zensko wrote:cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser :D

Mislim da se tu svi slazu, pa i sama stoka o kojoj je rijec... :D
pitt

Post by pitt »

zensko wrote:cek da brzo kazem nesto sto se tice teme, ovo je eraser :D

Auuuu koja uvreda......eto ti sad toozla :D:D
Dijaspora zahtjeva sankcije....ili zdruzeno glasamo za nacionaliste na sljedecim izborima......jopet :D:D:D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

moderator wrote:Ukoliko se ne budete pridrzavali teme ista ce biti zatvorena.

Solomon
:lol:
Lagumdzija :x jes' jes' , a tek Divjak :x :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Locked