Pauza u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
invincible1921

#26 Re: Pauza u vezi

Post by invincible1921 »

cls wrote:
invincible1921 wrote:
cls wrote:Ocigledno da ste mladi, a ono sto slijedi je puno ozbiljnije nego sto ste vas dvoje. Mislim da je nju strah nastavka, da hoce da prozivi jos i nije spremna za brak i slicne stvari. Mozda se jednog dana vratitie, a mozda i ne. U svakom slucaju ti zivot ide dalje. Ako ti je stalo do nje pusti je, silom neces nista postici.
Ko da nju slusam neki dan :D a mladi jesmo
Pa cemu pitanje, kada ti je odgovorila. I da ne bude pauze tesko da ce opstati veza, pitaj sebe da li spreman za brak. Muskarac tek s 30 skonta neke stvati, neki ni tada ali eto. :)
Ma nije brak u pitanju pa necu se zenit makar jos 5 6 godina i sanjom i bez nje , nego je poenta price jesam li ja taj i jeli ona ta sa kojom trea provest zivot eto to ti je :D a tema je bila vise u fazonu mozel se kad izrodit dobro sta iz ovakvih stvari
GoodTaste

#27 Re: Pauza u vezi

Post by GoodTaste »

Samo ti nastavi zivot i prekrizi to sto prije :)
100% neka druga osoba u pitanju, a ne nasjedaj na suplje. drag si joj ili nesta slicno, a ne zeli da te "povrijedi" :thumbup: :D

A iz pauze ... jedino dobro jeste sto se rijesis takve osobe :D :bih:
cls

#28 Re: Pauza u vezi

Post by cls »

Moje neko misljenje ti je ovako, da se rodila samo za tebe neka osoba to i nije, niti si ti specijalan, a niti ja, niti bilo ko drugi na ovoj planeti. Da postoji osoba samo za tebe to da, ali ti odlucis da ja ta osoba za tebe "rodjena", znaci sve je stvar odluke.

To sto se ti ne mislis zeniti jos narednih 5 godina je jedna stvar, a kako zamisljas svoju vezu da budete skupa 5 or 10 godina i onda svadba ? Rijetko koja veza ti prezivi dugo hodanje, jednostavno se ugase.

Ocigledno ni ti ne znas da li je ona za tebe, a ni ona. Sto znaci da oboje trebate nove ljude u svojim zivotima, pa ako nakon toga ta ljubav prezivi mozda se jednog dana i pomirite. :)
prog321

#29 Re: Pauza u vezi

Post by prog321 »

invincible1921 wrote:
Uvjerio sam se da nema trece osobe...p aet haj ako nista olaksavajuca oklonost

Hehh, gdje vas izvlace takve ?
Naravno da ima treca osoba. Uvijek je treca osoba. Nema iznimke :-D
libra123

#30 Re: Pauza u vezi

Post by libra123 »

Pauza je samo izgovor za nesto vece,samo treba hrabrosti i izgovoriti istinu.To je nekima vrlo tesko pa zato pauziraju.
annoy

#31 Re: Pauza u vezi

Post by annoy »

Zajebi ti te priče o pauzama i tome da njoj "treba prostora" "vremena" i slično. Ništa dobro se iz toga nije izrodilo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#32 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:Zajebi ti te priče o pauzama i tome da njoj "treba prostora" "vremena" i slično. Ništa dobro se iz toga nije izrodilo.
Kad ces ti pauzirat da se malo druzimo :per:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#33 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Njanjavi wrote:Dobro ti swan kaze, nastavis care ko da je nije bilo, natjeraj se nekako, vidiches pauze i klinca :lol:
Samo cooliraj i ne dozvoli da vidi sjebanost na tebi.
Dosta muskih skrene u suprotnu stranu i misle ako pokaze njanjavost poslje raskida i da on shatro pati da ona vlazi na tu pomisao i crkaje da se vrati :lol:
Samo joj ojacavas ego, nalozi se da je pichka i ide u nova osvajanja :izet:
Nego druze ti malo mozgic taj ukljuci i realno sagledaj situaciju, imas ruzicaste naocale na ocima, i ne vidis stvari kakve jesu.
Dala ti nidje veze razlog, uvjerila te preko scene da nije niko treci, a treba joj pauza :lol: :lol: :lol:
Ne budi bekan jarane, haj sto bi nas slagao, al sto sebe bolan :lol:
Normalno da je neko drugi u pitanju, deal with it.
Al ako ti je stalo do te pichoke, samo iscooliraj, ne pumpaj joj ego patnjom i patetikom, udri veselice na fb, ne blokiraj, nek gleda, sto vise prijateljica, slike klinci palci, samo zivi svoju furku dvaput bolje neg s njom.
Ako ne poleti nazad, jebes mi sve ;-)
Sto bi se reklo podapis ko kuca :thumbup:

Kakvo cmizdrenje i pisanje tuznih statusa, pa koja se jos navlazi na to. Samo muski tvrdo i jako, stegni muda, placi kad te niko ne vidi, ali pred njom ima da budes ko sovjetski oficir. :thumbup:
Mutivoda

#34 Re: Pauza u vezi

Post by Mutivoda »

Pauza :lol:

Ne mora 100% znaciti da ima vec neko drugi, al' je "ohladila" ta osoba, da joj je mozda probati sta novo, misli da ce se kroz tu pauzu vratiti nesto, ali rijetko se kad ponovo zagrije.
Zato uzivaj, jebo vezu gdje neko trazi pauzu od nje :D ima zena. :mrgreen:
prog321

#35 Re: Pauza u vezi

Post by prog321 »

Uvijek ima neko drugi.
Jedno se ohladiti spram partnera, (svi se hladimo ponekad) drugo je traziti da naprave pauzu.(tad je drugi svaler u igri sto posto ). :-D
KB9

#36 Re: Pauza u vezi

Post by KB9 »

u normalnim vezama pauze ne postoje, to kao malo odmorite da druge prcite, ludnica
SaPnA

#37 Re: Pauza u vezi

Post by SaPnA »

ima nekoga drugog u planu da proba i to je to, ne lazi sam sebe :mrgreen: rijesi to odmah, pokusaj smireno, neka ti kaze istinu pa onda pravi scene ako te volja, i kao sto bata rece, placi kad te niko ne vidi, pred njom glumi celik
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#38 Re: Pauza u vezi

Post by Truba »

u ovakim situacijama ja sam plako i pred i iza i pored i sam i u javnosti

naravno da me stid sada jbg ali to se uvijek ponavljalo tako da je suza ocito imanentna mome bicu
annoy

#39 Re: Pauza u vezi

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
annoy wrote:Zajebi ti te priče o pauzama i tome da njoj "treba prostora" "vremena" i slično. Ništa dobro se iz toga nije izrodilo.
Kad ces ti pauzirat da se malo druzimo :per:
Zločesto :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: Zločesto :D
Ma to samo da ovom batici pokazemo za sta pauze sluze :oops:

P.S. Daj nam osvrt na post njanjavog, koji sam kvotao. Ovo oko cmizdrenja i plakanja u tim situacijama. Zenski pogled na to :thumbup:
annoy

#41 Re: Pauza u vezi

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
P.S. Daj nam osvrt na post njanjavog, koji sam kvotao. Ovo oko cmizdrenja i plakanja u tim situacijama. Zenski pogled na to :thumbup:
Aha tako :P

Pa, slažem se s njanjavim u tom dijelu da ne treba suviše pokazivati slabost, cmizdrit po fejsbuku i slat joj svoje suze u koverti na kućnu adresu.
No, ne slažem se s dijelom da treba nešto glumiti i forsirati da ona vidi kako je njemu super pa da joj bude žao. Moj savjet je da on nastavi sa svojim životom na način kako bi inače živio, i da se uopće ne zamara s time što će ona vidjeti, misliti, zapravo da pokuša uopće ne misliti na nju i jednostavno krenuti dalje. A ona ako shvati da je on pravi za nju, shvatit će to bez da gleda što on radi po fejsbuku i koliko je žena oko njega. Ako se žena predomisli pa te želi natrag samo zato što vidi da možeš imati život bez nje, bježi od takve žene, jer te ne voli.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#42 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Pa, slažem se s njanjavim u tom dijelu da ne treba suviše pokazivati slabost, cmizdrit po fejsbuku i slat joj svoje suze u koverti na kućnu adresu.
No, ne slažem se s dijelom da treba nešto glumiti i forsirati da ona vidi kako je njemu super pa da joj bude žao. Moj savjet je da on nastavi sa svojim životom na način kako bi inače živio, i da se uopće ne zamara s time što će ona vidjeti, misliti, zapravo da pokuša uopće ne misliti na nju i jednostavno krenuti dalje. A ona ako shvati da je on pravi za nju, shvatit će to bez da gleda što on radi po fejsbuku i koliko je žena oko njega. Ako se žena predomisli pa te želi natrag samo zato što vidi da možeš imati život bez nje, bježi od takve žene, jer te ne voli.
Super osvrt :thumbup:

Inace been there, done that, vise puta.

P.S. Kad ce ta pauza malo zaigramo ti i ja :per:
sve na kvadrat

#43 Re: Pauza u vezi

Post by sve na kvadrat »

invincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova teme :? pa eto ako ima konstruktivnih komentara :D
Što prije skontaš da je kraj bićeš sretniji. Oprosti sam sebi i uživaj u životu. ;)
Ommadawn

#44 Re: Pauza u vezi

Post by Ommadawn »

Pauza?
Ganjaj ti nesto drugo. Nema od toga nista.
Pogacu kad razlomis, nikad je ne sastavis. Boli ispocetka - prodje poslije 10 dana. I vise nikad ne zaboli.
Euridika
Globalna šefica

#45 Re: Pauza u vezi

Post by Euridika »

annoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

Evo da i ja ženski podržim... :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#46 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Narode hajde da ne odemo u ekstrem. Jebiga svi smo mi pametni, puni iskustva i mudrosti i znamo savjetovati, ali dok se radi o drugom. Lako je nekom drugom reci "prekrizi", "zaboravi", "goni je u pm"...

Ali ko god je iskusio da ga osoba koju voli zeli napustiti, zna da su to izuzetno bolne situacije i da ne mozes racionalno rezonovati i trazis bilo koji tracak nade da se za njega uhvatis grcevito. Tako se i nas postavljac teme uhvatio za njenu, vjerovatno iznudjenu, tvrdnju da nije treca osoba u pitanju....

I da i ja kazem da ne pokazuje slabost, ni suze, jer zene ne vole slabost vec snagu, ali i sam sam plakao i slao tuzne pjesme, svojevremeno. Jebiga, zivot svasta nanese, nije mi zao, nek sam to prosao :)
nightvision

#47 Re: Pauza u vezi

Post by nightvision »

prog321 wrote:
invincible1921 wrote:
Uvjerio sam se da nema trece osobe...p aet haj ako nista olaksavajuca oklonost

Hehh, gdje vas izvlace takve ?
Naravno da ima treca osoba. Uvijek je treca osoba. Nema iznimke :-D
Ne da ima treca vec ima i cetvrta, mozda cak i peta i sesta osoba. Pitanje je samo koliko dugo ima. Znakovi su uvijek tu, samo ih treba prepoznati, a ako vec nisi, vrati film malo unazad i sigurno ces skontati.
Nego budi sretan da te pauzirala dok si mlad pa ces nesto i nauciti za ubuduce, znaci ovo nek ti bude skola. I nemoj se dvoumiti, nabij je nogom u dupe ako ti se proba vratiti, nisi igracka da te ukljuci i iskljuci kad joj je ceif.
supercali

#48 Re: Pauza u vezi

Post by supercali »

kod tebe pauza kod drugog play jbg ne moze dvojicu opsluziti
animals

#49 Re: Pauza u vezi

Post by animals »

Pauza..hm..
uzima se, kad se zasitis...
jer ne podnosis vise tu konzumaciju..
prosto i jednostavno..
nisi zanimljiv vise, a nema hrabrosti da ti saopci..
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#50 Re: Pauza u vezi

Post by _BataZiv_0809 »

Otto_13 wrote:
Buraz svi smo to prosli i sve je to dio odrastanja . I ja sam znao prevrtat kafane radi neke pjesme koja me podsjeti na nju . Dobro nisam plakao ali jesam pisao stihove i sad nekad napisem, vise iz neke navike i jer sam nekad htjeo da budem pisac . Radio sto i jednu ludost i nikad se necu pokajat radi toga jer sve je to zivot . Njemu eto kazemo da nadje neku drugu jer mi koji smo to prosli znamo kako to zna da boli i kako zna da bude zajebano .
Ja se najbolje sjecam kad sam ovo poslao:

"S prvom kisom mislim na nas dvoje, kao nekad ostavljen i sam. Opet krisom brisem suze svoje, da ne vidi niko kako sam" :izet: :lol:
Post Reply