Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Očito ne poznaš Novi Zavjet!
Matej 16:
Kad Isus dođe u krajeve Cezareje Filipove, upita učenike: "Što govore ljudi, tko je Sin Čovječji?
Matej 16,14 Oni rekoše: "Jedni da je Ivan Krstitelj; drugi da je Ilija; treći opet da je Jeremija ili koji od proroka.
Matej 16,15 Kaže im: "A vi, što vi kažete, tko sam ja?
Matej 16,16 Šimun Petar prihvati i reče: "Ti si Krist-Pomazanik, Sin Boga živoga.
Matej 16,17 Nato Isus reče njemu: "Blago tebi, Šimune, sine Jonin, jer ti to ne objavi tijelo i krv, nego Otac moj, koji je na nebesima.
Ev. po Ivanu 10; Otac moj, koji mi ih dade, veći je od svih i nitko ih ne može ugrabiti iz ruke Očeve.
Ivan 10,30 Ja i Otac jedno smo. Ivan 10,31 Židovi ponovno pograbiše kamenje da ga kamenuju.
Ivan 10,32 Isus im odgovori: "Mnoga vam dobra djela Očeva pokazah. Za koje me od tih djela kamenujete?
Ivan 10,33 Odgovoriše mu Židovi: "Zbog dobra te djela ne kamenujemo, nego zbog hule: što ti - čovjek - sebe Bogom praviš.
Ivan 10,34 Odgovori im Isus: "Nije li pisano u vašem Zakonu: Ja rekoh: bogovi ste!
Ivan 10,35 Ako bogovima nazva one kojima je riječ Božja upravljena - a Pismo se ne može dokinuti -
Ivan 10,36 kako onda vi onome kog Otac posveti i posla na svijet možete reći: `Huliš!` - zbog toga što rekoh: `Sin sam Božji!` Jasno je rekao da je Sin Božji! Pavao nije lagao jer osobno se nije slagao sa Kršćanima oko Isusa,mislio je da nije Sin Božji ali nakon što mu se Isus ukazao,počeo je tvrditi da Isus to jest!
Zaboravih spomenuti Židove.Pa mnogi su vjerovali da Isus jest Sin Božji i Bog!Svi prvi kršćani su bili Židovi!Mislim na Apostole,tek obraćenjem Pavla i nežidovi postaju kršćani!
Muslimani nemogu vjerovati da je Sin Božji jer im ga kao takvog nije objavio Muhamed!
Isus ili Isa a.s. je sin Merjemin ili Marije.
Ako tvrdite da je Isus sin božiji, čija je žena ili supruga njegova majka?
Veće je Adem a.s.(Adam) "čudo" po stvaranju od Isa a.s.(Isus). Isa a.s. je imao makar majku, a Adem a.s. ni oca ni matere.
Niko se nije sjetio da Adama ili Adema a.s.proglasi "božantvom".
Mašinac wrote:Isus ili Isa a.s. je sin Merjemin ili Marije.
Ako tvrdite da je Isus sin božiji, čija je žena ili supruga njegova majka?
Veće je Adem a.s.(Adam) "čudo" po stvaranju od Isa a.s.(Isus). Isa a.s. je imao makar majku, a Adem a.s. ni oca ni matere.
Niko se nije sjetio da Adama ili Adema a.s.proglasi "božantvom".
Adama je Bog stvorio a Isus Bog jest!
Logično,Adamje stvorenje od Boga stvoreno!Isus je odozgo došao u utobu majke,kao embrij.On nije nastao kod rođenja nego se samo utjelovio!
Transformirao,kao crv u leptira!Kapiši?
seln wrote:Utjesno je vidjeti da i kriscani imaju svoje vehabije.
Vehabija mrzi druge i nasiljem se koristi da bi ih ili preobratio ili pobio ako se neće preobratiti!e samo vehabija,u islamu ima takvih podosta,ISIL npr itd.
Kršćanstvo se takvim metodama odavno prestalo koristiti!
Jel tako?
Misliš li da Boga nema?Ok,poštivam,ako hoćeš o tome kulturno razgovarati,prihvaćam razgovor.Ako te to ne zanima ili vređa,reci.Neću ni pisnuti o vjeri više,pričajmo o nogometu,politici,sexu .Misliš li da je islam istina a ne kršćanstvo!Ok.Razgovarajmo.Ako te to ne zanima,ako te vređa,reci.Izostavimo priče o jednom i drugom.Pričajmo o trećem!"Živio rođo" kako bi rekao pokojni Stjepan Spajić!
patriot_1 wrote:
Vehabija mrzi druge i nasiljem se koristi da bi ih ili preobratio ili pobio ako se neće preobratiti!e samo vehabija,u islamu ima takvih podosta,ISIL npr itd.
Jel tako?
patriot_1 wrote:
Jel tako?