ovo_malo_duse wrote:Haj odgovori nam al iskreno sta je SDA , a po tvojim rijecoma samim tim i drzava , dobila od HDZ_a zauzvrat za sve ustupke koji su im ucinjeni od izbora na ovamo. Sta su dali? Jesu u kamenjaru poceli placa porez mozda, jel vise drzave u Stocu?HM 2011 wrote:ovo_malo_duse wrote:Ovo je samo ispitivanje pulsa naroda. I ovaj SDA placenik je u istu svrhu i otvorio ovu temu. Nadam se da si i ti i mindrasi ti u jedinstvu i snazi, svjesni sta ce im se desiti ako prodaju drzavu, a prodaju je malo po malo na ocigled svih nas.
Nema tog sultana koji ce vas sakrit, do 10 koljena. Pa dosta je vas je vise P.... Vam materina minderaska, jeste li samo glupi ili vas bas zaboli cuna. Nadam se da ce te se malo prisabrat jer moglo bi vas pocet ubrzo bolit svasta nesto....
Sakrivao ne sakrivao -
Temu na klix postavio - nisam
SDA plaćenik nisam,
Temu sam otvorio kao reakciju na baš takve kao što si ti, pitam te šta bilo ko može uraditi ? Čak sam i prijedlog dao - fino u ta tri kantona pa se borite za Bosansko Hercegovačke glasove - ako podbacite - nikom ništa ali barem ste se borili ?
Minderaštvo i u DF-u i SDP-u
Jedinstvo i snaga u SDA-u
Svjestan šta se dešava - a o prodaji države - i ko ju je prodao - to je vrlo zanimljiva konstrukcija - ne bih o tome, nije mjesto niti vrijeme (za državu se bori),
Do 10 koljena i mene intersuje ko bi se trebao kriti.
Pička im materina minderška i ja kažem, hoću i ja da budem ministar ili sekretar ili tužioc ili barem državni službenik.
Ko je glup ni ja pojma nemam.
Koga bi bi moglo boliti i šta bi moglo boliti - sve me više i više boli briga kada pročitam tvoj tekst.
Haj konkretno? Zasto SDA od vrha do dna?
Nemoj muljat, pun mi je hargijas muljanja daj samo cinjenice...
Kao čovjek koji je od popisa stanovništva reborn SDA-ovac,
ništa ti moj burazeru drugo nije niti preostalo.
Probali multipartizam - otišli u tri lijepe p.m. totalno kao narod dezorganizovani.
Idi sa jednom partijom i prilagođavaj tu partiju svojim interesima, umjesto da energiju trošiš kroz aktivizam u strankama budi član SDA i budi opozicija negativnim aktivnostima SDA za koje se činjenično utvrdi da štete i meni i tebi, tj. ako voliš biti bundžija eto imaš priliku i za to - jer i to je demokratija....
Šta smo dobili od HDZ-a i Hrvatskog odgovora i koalicije Hrvatski odgovor - šta"š dobit od njih drugo osim njihovu priču. Pitanje je imaš li ti snage za svoju priču i koja je tvoja priča ? Jel zajedništvo sa samim sobom (jer izgleda se na to svodi - da su bošnjaci jedini za zajedništvo ali ispada da jedino s kim možemo biti zajedno smo sami mi jer svi ostali vuku na svoju stranu) ili si za konkretizovanu akciju po principu kako svi tako i mi.... to ti je i pitanje teme imaš i anketu ?
Izbor HDZ-a i koalicije HRvatski odgovor nije moj niti tvoj izvor nego izbor Hrvata.
Mene boli da kada svi biraju svoj izbor - bošnjak nasjeda, ponavljam NASJEDA na ublehu.....
Ode država u p.m. nek ide, svi pod jednom kapom, eto i mi ćemo pod jednu kapu.
Jednostavno, narodski, ne možeš mimo svjeta, ispušiš na kraju, a to mi definitivno nije cilj za moj narod.