Alhambra_ wrote:Povrće i meso: http://www.krompir.ba
skupo ovo pile,10 maraka
Deset jaja 6KM.kakavdanakneiskustvu wrote:Alhambra_ wrote:Povrće i meso: http://www.krompir.ba
skupo ovo pile,10 maraka
_BataZiv_0809 wrote:Brat je ispod majcinog srca zivio. Ona vise voli vidjeti njega sretnog, nego novu ves masinu
I onda kazu dijaspora nas hraniNiemand wrote:![]()
Upravo ovo.
Ako poklonis, das il kako god vec pare nekome, halalio si ih i ti vise s tim parama nemas nista, njihove su. Al jok, ono ti pokloni pare i ono ce i odrediti u sta ces ih potrositi. Nidje veze, ako si dao poklon u parama nisi kupio autorska prava na neciji soping.
A usput, vjerujem da bi ti materi bilo deset puta draze da se fino slazes sa bratom i sestrom neg bilo kakav poklon na kucna vrata.
A i, uvodni post ti sadrzi mLogo nepotrebnih informacija i mahalskih gluposti, a mogo si jednostavno pitati kako iz inostranstva nekome uplatiti npr hranu, kucanske aparate, odjecu i sl u sarajevu, bez ovih hejtova za brata i cigare, i ostale suplje.
Tema ko neka ispovjest.
Svasta.
P.S. Cudi me da nisi trazio da materi nedje u asdzinici uplatis hranu, tako da ne bi braco jeo slucajno sta od tog sta ti "finansiras", posto njemu "ne das marke". Pa eto, razmisli i o toj opciji.![]()
Radio Sarajevo wrote:Ne dam bratu ni dinara, a mami bih rado pomogao. Ipak, problem je što je ona slaba na njega jer je debil.TheMule wrote:Posalji malo kolko mozes. Ako oni hoce da odvajaju od usta i trose na kladionice i na cigare, ko ih sisa, nek trose na gluposti i nek se onda pate. Tvoje je da pomognes, ostalo je njihov izborRadio Sarajevo wrote:Imam dosta familije u Sarajevu, a živim vani.
Imam nešto para koje bih mogao izdvojiti za pomoć njima, posebno mami, bratu i sestri. Međutim, ne želim da im dajem novac jer nisam siguran gdje te pare odu. Puno puta sam bio svjedok da se lova troši na cigare, auta i slične gluposti, koje meni ne pada na pamet da finansiram. Ipak, grize me savjest ako ne pomognem, posebno mami, ali da bih bio siguran da ona ne daje bratu za nove spojlere ili cigare, želim da kupim nešto što ona ne može pretvoriti u novac.
Dakle, hrana, kućanski aparati (vidio sam da General Servis ima online prodaju), i sve ostalo što je moguće kupiti preko interneta.
Posebno me zanima da li negdje mogu kupiti hranu i poslati joj na adresu.
Hvala na odgovorima, i molim vas da ne počinjete raspravu o tome gdje ide novac, nego da mi kažete mjesta gdje ove stvari mogu kupiti.
To je problem.
Aha, ipak jesi glup...Radio Sarajevo wrote:Forum valjda služi za to da razmijenimo iskustva i sa interneta, a ne da pametujemo. Znam da Edin H. ne pametujeEdin H. wrote:šatirana_ljubičica wrote:Tužno da to pitaš na forumu a visiš na internetu, kao da nisi to sam mogao skontati i prije...
.
e, toinsomnia78 wrote:
Vala ti nacin razmisljanja ostavlja gorak okus u ustima
Mogu tek zamisliti kako buraza i staru podera zgaravica nakon tvoje salame
ova još živa i još ima snage da filozofira o svakojstvarinasvijetualiSVAKOJSaraFina wrote:Ja lika u potpunosti podržavam sa ovom idejom. Ne znam što ste se okomili uopće? Ako su brat i sestra odrasli punoljetni a očigledno jesu zašto bi on radio i plaćao nečije djirove. Bez obzira na to što su u najbližem krvnom srodstvu.
Neka plati majci dadzbine za stan i kuću na godišnjoj ili polugodisnjoj razini i neka naruči ogrev ako je nužno, ako nije zna se što i koliko.
I ovako slanje meni je sasvim u redu. Ne možeš majku gledati da se pati s bilo čim, ali plaćati nečije spojlere pa makar i rođenog burza je glupost na n-tu.
Ako već ne može utjecati na majku i ako je već buraz takav lik da može za spojler ili sličnu glupost izicati novac od sopstvene majke u poznim godinama kojoj bi trebao takodje biti oslonac, ni ja ne bi dala. U potpunosti te jarane podržavam. Naruči ili pošalji, ako si negdje u EU. Čista savjest a ne osjećas se ni kao iskorišteni magarac makar to bilo i od rođenog brata.
insomnia78 wrote:Cao, ljepasi
Dodaj me na bloku sam
![]()
S što ne bi bila živa? Pa nisam se ja prosipala na forumu i glumila prijateljicu osobi koja izmislila paralelan život u RL i virtuali i garantirala njen identitet. Nego ti. Pa kad istina isplivala da moram nestatišatirana_ljubičica wrote:ova još živa i još ima snage da filozofira o svakojstvarinasvijetualiSVAKOJSaraFina wrote:Ja lika u potpunosti podržavam sa ovom idejom. Ne znam što ste se okomili uopće? Ako su brat i sestra odrasli punoljetni a očigledno jesu zašto bi on radio i plaćao nečije djirove. Bez obzira na to što su u najbližem krvnom srodstvu.
Neka plati majci dadzbine za stan i kuću na godišnjoj ili polugodisnjoj razini i neka naruči ogrev ako je nužno, ako nije zna se što i koliko.
I ovako slanje meni je sasvim u redu. Ne možeš majku gledati da se pati s bilo čim, ali plaćati nečije spojlere pa makar i rođenog burza je glupost na n-tu.
Ako već ne može utjecati na majku i ako je već buraz takav lik da može za spojler ili sličnu glupost izicati novac od sopstvene majke u poznim godinama kojoj bi trebao takodje biti oslonac, ni ja ne bi dala. U potpunosti te jarane podržavam. Naruči ili pošalji, ako si negdje u EU. Čista savjest a ne osjećas se ni kao iskorišteni magarac makar to bilo i od rođenog brata.
Opa...SaraFina wrote:S što ne bi bila živa? Pa nisam se ja prosipala na forumu i glumila prijateljicu osobi koja izmislila paralelan život u RL i virtuali i garantirala njen identitet. Nego ti. Pa kad istina isplivala da moram nestatišatirana_ljubičica wrote:ova još živa i još ima snage da filozofira o svakojstvarinasvijetualiSVAKOJSaraFina wrote:Ja lika u potpunosti podržavam sa ovom idejom. Ne znam što ste se okomili uopće? Ako su brat i sestra odrasli punoljetni a očigledno jesu zašto bi on radio i plaćao nečije djirove. Bez obzira na to što su u najbližem krvnom srodstvu.
skupa s njom. To tebe amnezija puca, ili ti je makar nezgodno što si služila kao alibi ovdje nekome da izroka par ljudi? Očigledno ni stida ni srama, čim ti nekom imaš docitrati s visine. Pogotovo meni. Zato spusti se da te ja na bi spuštala. Vjeruj imam materijala. A moja neaktivnost ili aktivnost nije tvoj problem. Za ubuduće
Nisam nikome nikad rekla šta mi je predstavila Eurosa i šta smatram.Nikad nikome.Ako jesam kopiraj mi to ovdje da svi vide.SaraFina wrote:Ti si bila alibi i pokrovitelj otvoreni gnusne prevare:D
Zato si nestala. Ne umanjuju svoju ulogu u cijeloj priči. Ko što rekoh vaše me umobolne konstrukcije ne zanimaju ali osoba poput tebe najmanje je pozvana komentirati moje prisustvo ili odsustvo. Vidim spavas ovdje. Min ti je trebala za repliku. Pa ja imam posao i život. Jbg sorry što se ne mogu baviti vašim bolesnim košmar konstrukcijama i lažnim identitetima u virtuali. I na kraju razmisli ko je mahalusa ti koja lazes u svrhu da naškodis nekome ili ja kao promatrac umobolne igre poremećenih umova