Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hananah wrote:Ma nek ti je sa srecom, kad je vec navalio i rekao ti poslije tri godine da te voli sto mi malo para usi, poslije 3 godine ti neko kaze da te voli nadam se da je do mene i da sam pogresno razumjela i iskreno se nadam da ti je i prije puno puta govorio da te voli
Sretno
On ljubav dokazuje dijelima, a ne rijecima. To duboko cijenim. Juce je jednostavno bilo sve u elementu, i ja rekoh DA. Potpuno sam konfuzna
Ali opet pomislim, sad ili kasnije isto je. Momentalno neznam sta da mislim. Neobican osjecaj. Znam da me voli u to nesumnjam, ali sa sobom nisam nacisto.
hajd nek je sa srecom...
a ne fakat raja... sta ako se stvarno slazes sa nekim. voli te se... ali ima nesto sto ti je u glavi pa se premisljas... da li reci DA ili NE. odnosno da li pitati ili ne
Amra najozbiljniji i najboji savjet koji ti mogu dati jeste - slijedi svoje srce i ne slusaj nikoga samo srce Sto god odlucis ti najbolje znas, a kad slusas srce onda se neces pokajati, kad slusas druge i kad puno dumas cesto se mozes pokajati. Jer ljudska osobina je da i na najidealnijem muskarcu nadjes falinke i mane, a najgore je kad ti drugi to pronalaze na tvom voljenom i kad ti pune glavu time. Zato glavu gore, i ako ga volis i ako je vrijedan tvoje ljubavi (a to samo tvoje srce zna) reci da, jer ako ga izgubis zbog svoga dvoumljena tek tad ces se kajati. Nemoj da bude po onoj staroj "nesto se nauci cijeniti tek kad se izgubi", zato - slusaj srce Amra i nikog vise, zapamti
Aammra wrote:al opet me nesto strah komi ti si kriv
:D:D
ja nonstop lupetaram kako bih se sutra oženio za jednu :D:D forumašicu
međutim kad god trebam odvojiti i minutu duže od predviđenog za tu osobu osjećam se :D:D oštećenom stranom:D:D:D daklem ... bojim se za svoju slobodu :D:D
sretno :D:D u braku :D:D
znaj da uvijek možeš izaći iz tog :D:D običaja :D:D vezivanja
Šandor wrote:Komi, ima jedna udavaca iz Kreseva. Hrvatica. Ubila se za tebe. Hoces da te preporucim?
Rodjena je 1984. godine. Fina & plaha. Ali ne previse pametna.
I nije djevica.
oću da mi djeca budu nobelovci
a dijete inteligenciju nasljeđuje od majke
daklem
Ali opet pomislim, sad ili kasnije isto je. Momentalno neznam sta da mislim.
Neobican osjecaj. Znam da me voli u to nesumnjam, ali sa sobom nisam nacisto.
Sretno, ali...
Ne ulijeci u to, ako nisi nacisto !
Da sutra ne budete oboje nesretni.
komi wrote:
ja nonstop lupetaram kako bih se sutra oženio za jednu :D:D forumašicu
međutim kad god trebam odvojiti i minutu duže od predviđenog za tu osobu osjećam se :D:D oštećenom stranom:D:D:D daklem ... bojim se za svoju slobodu :D:D
sretno :D:D u braku :D:D
znaj da uvijek možeš izaći iz tog :D:D običaja :D:D vezivanja
Uh Aammra...ne bih ti ja bas sad volio biti u kozi...zamisli prva bracna noc ... nakon tri godine cekanja i odgadjanja.... strila nebeska ...bice bogami zaguljeno ....drzi se dobro ta noc ipak na kraju prodje .... a poslije bude ...fino.
Stari wrote:Uh Aammra...ne bih ti ja bas sad volio biti u kozi...zamisli prva bracna noc ... nakon tri godine cekanja i odgadjanja.... strila nebeska ...bice bogami zaguljeno ....drzi se dobro ta noc ipak na kraju prodje .... a poslije bude ...fino.
jeste, stari, to zaboravih...
meni je moja tetka rekla, odma' poslije vjencanja.. ono, vrda, pa kaze, sine, tebe ce veceras sigurno boljeti...
a ja kazem, joj, teto, pa gdje... a ona gleda u moju casu vina, pa odgovori...
Eh ...neki ocito na prvoj bracnoj noci dobiju po guzi... a neki iza usiju...nije bitno ..najvaznije je naglasiti bolnost te noci ....ostalo su naime nijanse.