Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
- KUZNETSOV
#26 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
mene brine ona stranica "BOŠNJACI" na fejzbuku, jadnici ni ne znaju da ce ih morati ukinuti nakon sto padne sultan erdogan 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#27 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
hahahaKUZNETSOV wrote:mene brine ona stranica "BOŠNJACI" na fejzbuku, jadnici ni ne znaju da ce ih morati ukinuti nakon sto padne sultan erdogan
to tebi smeta znači
u tom grmu leži zec ... ako ako neka si se razotkrio fino je to
istina i samo istina
- Cornholio_
#28 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
I ti meni kazes da lose trolam, vidi tebe bolan 
- japin_mutapi
#29 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
pa možda mu je otac "brat"insomnia78 wrote:"Braća" takodjer ne praktikuju ilahije, ni kasideCi-Nick wrote:Prije par godina u Zenici bio neki koncert ilahija i kasida pod nazivom " Moj ummete " i pitam ja oca koji je hadžija, vjernik ( ali onaj normalni), da li će ići, kaže moj stari,.. nek umeće ko hoće, on ne ide.![]()
Mislim, primjer ti dokazuje sta?
Ummet znači to što znači i nema nikakve veze sa terorizmom ni slicnim glupostima
- insomnia78
#30 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Aujapin_mutapi wrote:pa možda mu je otac "brat"insomnia78 wrote:"Braća" takodjer ne praktikuju ilahije, ni kasideCi-Nick wrote:Prije par godina u Zenici bio neki koncert ilahija i kasida pod nazivom " Moj ummete " i pitam ja oca koji je hadžija, vjernik ( ali onaj normalni), da li će ići, kaže moj stari,.. nek umeće ko hoće, on ne ide.![]()
Mislim, primjer ti dokazuje sta?
Ummet znači to što znači i nema nikakve veze sa terorizmom ni slicnim glupostima

- JohnnyS
#31 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
insomnia78 wrote: Au

- SmokingMan
#32 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
To stoji.Mada smatram da se radi isključivo o par nestabilnih i isfrustriranim ličnostima koje su nedavno iz kafane mortus pijane ušetali u tamo neke improvizovane džamije.Cybernetic wrote:Ne samo da citaju klix nego su i aktivni ovdje, samo sa oprezom. A nije ni da im fali simpatizera.
Treba ih držati pod budnim okom,to su osobe koje jednostavnu "buknu" u sekundi,nikada ne znaš šta mogu loše uraditi.Osobe samotnjaci,vučijih srca...
-
Cybernetic
#33 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Znas ovaj vic: vehabija zeli da ti odrubi glavu, a pobozni musliman da ti vehabija odrubi glavu.SmokingMan wrote:To stoji.Mada smatram da se radi isključivo o par nestabilnih i isfrustriranim ličnostima koje su nedavno iz kafane mortus pijane ušetali u tamo neke improvizovane džamije.Cybernetic wrote:Ne samo da citaju klix nego su i aktivni ovdje, samo sa oprezom. A nije ni da im fali simpatizera.
Treba ih držati pod budnim okom,to su osobe koje jednostavnu "buknu" u sekundi,nikada ne znaš šta mogu loše uraditi.Osobe samotnjaci,vučijih srca...
- Rampage
#34 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Vic ti nije nimalo duhovit, štaviše veoma je glup.
Što se tiče "vijesti ummeta", iako podržavaju terorizam definitivno su mnogo manje opasni po sigurnost BiH od portala iz jugozapadnog dijela drage nam države a koji su fašistički nastrojeni prema Bosni, Bošnjacima, muslimanima i Islamu, kao i sa svim ostalim što ima bilo kakve veze s nabrojanim.
Što se tiče "vijesti ummeta", iako podržavaju terorizam definitivno su mnogo manje opasni po sigurnost BiH od portala iz jugozapadnog dijela drage nam države a koji su fašistički nastrojeni prema Bosni, Bošnjacima, muslimanima i Islamu, kao i sa svim ostalim što ima bilo kakve veze s nabrojanim.
- KUZNETSOV
#35 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
ja lika, pa pripadnik sam tog crvenoga... nisi ni otisao da vidis o cemu pricam?japin_mutapi wrote:hahahaKUZNETSOV wrote:mene brine ona stranica "BOŠNJACI" na fejzbuku, jadnici ni ne znaju da ce ih morati ukinuti nakon sto padne sultan erdogan
to tebi smeta znači
istina i samo istina
- KUZNETSOV
#36 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
hahahahahaha sta je ovo ba, fala vam momci hahaaahJohnnyS wrote:insomnia78 wrote: Au
- japin_mutapi
#37 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
KUZNETSOV wrote:ja lika, pa pripadnik sam tog crvenoga... nisi ni otisao da vidis o cemu pricam?japin_mutapi wrote:hahahaKUZNETSOV wrote:mene brine ona stranica "BOŠNJACI" na fejzbuku, jadnici ni ne znaju da ce ih morati ukinuti nakon sto padne sultan erdogan
to tebi smeta znači
istina i samo istina
o kako loše trolaš a tako dobro si počeo
razočaran sam
- SmokingMan
#38 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Opasne su u "Uje" samo što prvi prelaze sa riječi na djela,mada i ovi provociraju lokalno stanovništvo,čim im se pruži prilika.Sve je stvar politike,i bezvlašća u homogenim sredinama.Ovo je jedna propala i neuređena država,neko očekuje da se narod vrati na svoja predratna prebivališta,to se u većini slučajeva zadugo neće desiti,a u manjini možda i nikada...Rampage wrote:Vic ti nije nimalo duhovit, štaviše veoma je glup.
-
Cybernetic
#39 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Mozda sam umjesto pobozni trebao staviti konzervativni, ali to ti izadje na isto. Koliko god ovaj vic glupo zvucio, u njemu ima dosta istine. U to sam se kroz razgovor sa religioznim muslimanima mnogo puta uvjerio. Sve to cesto pocinje sa podcjenjivanjem opasnosti koja prijeti od vehabijskog pokreta. Nisu oni prijetnja 'jugozapadnom dijelu' BiH nego Bosnjacima. Napadi kao onaj kod Duvna se desavaju na 'njihovoj' teritoriji. Ne dolaze oni u Visoko da vas mlate. Isto tako ni vehabije nece napadati ljude u Ljubuskom nego ce vas raznositi po Kaknju, Bugojnu, Maglaju itd.Rampage wrote:Vic ti nije nimalo duhovit, štaviše veoma je glup.
Od povratka nema nista. Sve sto nije obavljeno etnickim ciscenjem i 'humanim preseljenjem' je nakon rata dovrseno razmjenom i prodajom nekretnina. Rat je prestao prije 20 godina i mislim da je iluzorno ocekivati povratak demografske slike BiH kakvu je imala do rata. Napadi na povratnike su sve cesci i pokazuju stvarnu sliku na terenu. Oni nisu slucajnost i poticani su od samog vrha politike.SmokingMan wrote:Opasne su u "Uje" samo što prvi prelaze sa riječi na djela,mada i ovi provociraju lokalno stanovništvo,čim im se pruži prilika.Sve je stvar politike,i bezvlašća u homogenim sredinama.Ovo je jedna propala i neuređena država,neko očekuje da se narod vrati na svoja predratna prebivališta,to se u većini slučajeva zadugo neće desiti,a u manjini možda i nikada...
- walter kurtz
#40 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Nisu ih valjda ukinuli moj omiljeni satiricni portal

- SmokingMan
#41 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Imam prijatelja kojem sa bio kum,inače on je rodom iz Han Pijeska,tamo ima fino imanje,ali kako vidim on i nema namjeru da se vrati tamo (budući da se dobro situarao u jednom sarajevskom prigradskom naselju).Uglavnom bošnjaci na svojim imanjima u RS-u prave manje vikendice kako bi nekada tokom ljetnih odmora svratili,to je eto čisto "označavanje terena" da se ne zaborave korijeni.Cybernetic wrote:
Od povratka nema nista. Sve sto nije obavljeno etnickim ciscenjem i 'humanim preseljenjem' je nakon rata dovrseno razmjenom i prodajom nekretnina. Rat je prestao prije 20 godina i mislim da je iluzorno ocekivati povratak demografske slike BiH kakvu je imala do rata. Napadi na povratnike su sve cesci i pokazuju stvarnu sliku na terenu. Oni nisu slucajnost i poticani su od samog vrha politike.
Bilo je i vrijeme,međutim i dalje se pitam da li su obavještajne službe bile involvirane u osnivanju i održavnju istih,nekako razmišljam da nije bilo interesa u tome vjerovatno bi ona bila ugašena nedugo nakon njenog hostovanja.Koliko se sjećam put vjernika je toliko puta "bio oboren",ali kako vidim ova tekfirska stranica je još aktivna...walter kurtz wrote:
Nisu ih valjda ukinuli moj omiljeni satiricni portal
- XXS
#42 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
"Ekstremisti koji stoje iza portala „Vijesti Ummeta“ zaprijetili su danas da prate bosanskohercegovačkog novinara i urednika portala Saff.ba Ezhera Beganovića, i da će uskoro njegova glava biti odrubljena, baš kako to pripadnici ISIL-a rade i sa ostalim zarobljenicima, jer je Beganović ovaj portal nazvao zločinačkim, javlja novinska agencija Patria."
Kakva zaludjena stoka duge brade, kratkih pantalonica i jos krace pameti.
Kakva zaludjena stoka duge brade, kratkih pantalonica i jos krace pameti.
- Chisum
#43 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Babuni vashljivi, primitivni...
Meanwhile... u civilizaciji

-
zrakomlat
#44 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
walter kurtz wrote:Nisu ih valjda ukinuli moj omiljeni satiricni portal![]()
10 ODABRANIH videa iz vilajeta Islamske države – Ševal 30, 1436 h.g.
Posted by Sablja Istine on August 16, 2015 in Vijesti
- Gojeni H
#45 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Nikad cuo za taj vic. Ne pada mi na pamet da ti prijavljujem post, ali kazi sta imas protiv muslimana.Cybernetic wrote:Znas ovaj vic: vehabija zeli da ti odrubi glavu, a pobozni musliman da ti vehabija odrubi glavu.SmokingMan wrote:To stoji.Mada smatram da se radi isključivo o par nestabilnih i isfrustriranim ličnostima koje su nedavno iz kafane mortus pijane ušetali u tamo neke improvizovane džamije.Cybernetic wrote:Ne samo da citaju klix nego su i aktivni ovdje, samo sa oprezom. A nije ni da im fali simpatizera.
Ja npr. tebi ne zelim zlo. Ti se sam isprovaljujes proleterskim alan-fordovskim povicima.
- Gojeni H
#46 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Chisum wrote:Babuni vashljivi, primitivni...
![]()
![]()
Ubise djeca!
-
Cybernetic
#47 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Dobar vic. Cuo ga od jednog Kurda kojem 'pobozni' svaki dan salju prijetnje. To su cestiti i casni ljudi koji samo zele u miru potusiti ateiste, pedere, Zidove, neistomisljenike. Inace, prijetnje sa kojima se svaki dan suocava nisu izazvane ovim vicom nego obrnuto. Da ces mi ti ili netko drugi odmah pripisati mrznju protiv muslimana je bilo za ocekivati i to me uopce ne iritira. Stovise, postalo je cak zabavno stalno pratiti taj identitarno-histericni plac. Za mene muslimani kao apstraktna cjelina ne postoje. Kao da su svi muslimani ista stvar. Kao da su baustelac musliman i multimilijarder musliman isto. Vic koji sam prepricao se odnosi na vehabije i 'erdoganovce' koji Bosnjacima serviraju tradicionalizam i islamski konzervatizam kao put u buducnost. Permanentni etnicki antagonizam unutar BiH i ideoloska kampanja sa islamistickim krugovima povezanih bosnjackih desnicara je dovela do toga da je apologetski odnos prema vehabizmu postao normala.Gojeni H wrote:Nikad cuo za taj vic. Ne pada mi na pamet da ti prijavljujem post, ali kazi sta imas protiv muslimana.
Ja npr. tebi ne zelim zlo. Ti se sam isprovaljujes proleterskim alan-fordovskim povicima.
- Gojeni H
#48 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Ne znam za ateiste i pedere, ali ja cesto sanjam kako potusim AnDZu.Cybernetic wrote:Dobar vic. Cuo ga od jednog Kurda kojem 'pobozni' svaki dan salju prijetnje. To su cestiti i casni ljudi koji samo zele u miru potusiti ateiste, pedere, Zidove, neistomisljenike. Inace, prijetnje sa kojima se svaki dan suocava nisu izazvane ovim vicom nego obrnuto. Da ces mi ti ili netko drugi odmah pripisati mrznju protiv muslimana je bilo za ocekivati i to me uopce ne iritira. Stovise, postalo je cak zabavno stalno pratiti taj identitarno-histericni plac. Za mene muslimani kao apstraktna cjelina ne postoje. Kao da su svi muslimani ista stvar. Kao da su baustelac musliman i multimilijarder musliman isto. Vic koji sam prepricao se odnosi na vehabije i 'erdoganovce' koji Bosnjacima serviraju tradicionalizam i islamski konzervatizam kao put u buducnost. Permanentni etnicki antagonizam unutar BiH i ideoloska kampanja sa islamistickim krugovima povezanih bosnjackih desnicara je dovela do toga da je apologetski odnos prema vehabizmu postao normala.Gojeni H wrote:Nikad cuo za taj vic. Ne pada mi na pamet da ti prijavljujem post, ali kazi sta imas protiv muslimana.
Ti si i Grunfu oduzeo rijec.
- Opetja033
#49 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Ovom liku mrznja prema muslimanima izbija iz svakog komentara.Cybernetic wrote:Znas ovaj vic: vehabija zeli da ti odrubi glavu, a pobozni musliman da ti vehabija odrubi glavu.SmokingMan wrote:To stoji.Mada smatram da se radi isključivo o par nestabilnih i isfrustriranim ličnostima koje su nedavno iz kafane mortus pijane ušetali u tamo neke improvizovane džamije.Cybernetic wrote:Ne samo da citaju klix nego su i aktivni ovdje, samo sa oprezom. A nije ni da im fali simpatizera.
- Rampage
#50 Re: Vijesti Ummeta - Teroristicka banda
Prije svega, dokazano je da "vijesti ummeta" nemaju ama baš nikakve veze sa BiH i Bošnjacima, na veliku žalost mnogih koji su jedva dočekali da je, po običaju, podvale kao nešto bošnjačko. S druge strane, iza ovih drugih portala stoje itekako ljudi od krvi i mesa, građani BiH, koji su toliko ogrezli u fašizam da gotovo pa otvoreno propagiraju ideje koje dovode do svakodnevnih napada na Bošnjake i njihovu imovinu tamo gdje su u manjini. Opet, ne znam da se desio ijedan zločin u BiH koji je počinio neko ko je indoktriniran idejom "vijesti ummeta" ili sličnih smećarskih portala, tako da se ne mogu složiti s tobom da "ovi prvi prelaze s riječi na djela" kada je u stvarnosti potpuno suprotno.SmokingMan wrote:Opasne su u "Uje" samo što prvi prelaze sa riječi na djela,mada i ovi provociraju lokalno stanovništvo,čim im se pruži prilika.Sve je stvar politike,i bezvlašća u homogenim sredinama.Ovo je jedna propala i neuređena država,neko očekuje da se narod vrati na svoja predratna prebivališta,to se u većini slučajeva zadugo neće desiti,a u manjini možda i nikada...Rampage wrote:Vic ti nije nimalo duhovit, štaviše veoma je glup.