Srbi su uvijek ugroženi.jao_situacije wrote:iskreno boli nas ćošak, srbin mujo suljo marsovac, ima sud pa riješi to na sudu
seljačka politika, kuku majko ja srbin ugrožen ha hu, da je to sve čisto ne bi oni kukumakali po medijima
Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
-
Drinski
#26 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#27 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
Jel u pitanju sarkazam, zajebancija ili nesto trece???Drinski wrote:Srbi su uvijek ugroženi.jao_situacije wrote:iskreno boli nas ćošak, srbin mujo suljo marsovac, ima sud pa riješi to na sudu
seljačka politika, kuku majko ja srbin ugrožen ha hu, da je to sve čisto ne bi oni kukumakali po medijima
-
Drinski
#28 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
kod mene ovo prvo, kod nekoga drugog je to realno uvjerenje.hrasno38 wrote:Jel u pitanju sarkazam, zajebancija ili nesto trece???Drinski wrote:Srbi su uvijek ugroženi.jao_situacije wrote:iskreno boli nas ćošak, srbin mujo suljo marsovac, ima sud pa riješi to na sudu
- malamirha
#29 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
Drinski wrote:kakvi su to Srbi koji su ostali sa muslimanima i jos se sa njima zene i udaju.malamirha wrote:nekome je bolje da zive cigosi nego da se srbi vrate.to je bar jasno.PM72 wrote:Ako u papiri bili čisti i vlasništvo uredno- privremeni stanari su izlijetali kao fišek.Znam za slučaj jedne srpske porodice na Hrasnom brdu što već 20 godina vodi spor sa opštinom .Kuća izgrađena prije rata i bez dozvole,u ratu zapaljena i u nju sad useli cigoši.zemlja vlasništvo pet porodica i dok ih sve iskupiš - prođe 20 godina a cige i dalje "uživaju" bez kirije...
kako kakvi? pitas se dal su crni,bijeli,visoki,niski,obrasli,brkati,prljavi...men's cini da nisu rogati.
-
Drinski
#30 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
ma kako se ponasaju, ko da su rogati.malamirha wrote:Drinski wrote: kakvi su to Srbi koji su ostali sa muslimanima i jos se sa njima zene i udaju.![]()
kako kakvi? pitas se dal su crni,bijeli,visoki,niski,obrasli,brkati,prljavi...men's cini da nisu rogati.
- malamirha
#31 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
uzas,drznici, traze svoju imovinu.Drinski wrote:ma kako se ponasaju, ko da su rogati.malamirha wrote:Drinski wrote: kakvi su to Srbi koji su ostali sa muslimanima i jos se sa njima zene i udaju.![]()
-
Drinski
#32 Re: Kako se „po zakonu“ maltretira i istjeruje iz kuće stara, srpska, visočka porodica Vasiljević
ma ne mozes ti nikad narodu ugoditi, pogotovo kad ne plaća racune.malamirha wrote: uzas,drznici, traze svoju imovinu.