Centralni zatvor FTV: Adi Sarajlić provocirao folk pjevačicu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Duh sa sjekirom wrote:Nisu oni bili bolji na omladinskom radiju nego smo mi bili mladji pa nam je to nekad i moglo biti interesantno al cinjenica je da oni jos uvijek rade na tom nivou :roll:

nazalost i ovo sa manama koje mircerka pomenu (opet treba reci koje svi imamo) APSOLUTNO STOJI :sad:
svako bi sebi trebao biti najbolji, najllepsi, najpametniji...
ali opet se trebaju znati granice..
kad je Jovan Divjak gostovao kod Sibera u CZ, neko je nazvao i rekao:
Sibi, sjedni fino, sta si se izvalio kao kod kuce....valjda Cika Jovo zasluzuje dovoljno postovanja bla bla.....

cak je i alka vuica prestala sa fix idejama intrvjua u krevetu umjesto na foteljama....

ma katastrofa...
jedna od najdrazih voditeljica je jedna od voditeljica jutarnjeg programa na TVSA... zenska vesela, luckasta, i kad pogrijesi izvini se i vidis da je to bio lapsus, a ne nesto sto je decenijama usadjivano u glavu doticne osobe....
TIHIC

#27 A Njutn ?

Post by TIHIC »

Ja bih samo da dodam da Karleuša nije znala II Njutnov zakon :)
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

dobro ih je odradila, mora se priznat....
edu

Post by edu »

Image

Kako bi nju Newton oder'o...
vedderedi

Post by vedderedi »

Meni Adi izgleda ko neki pacenik koji uziva jedino kad provaljuje likove poput te folk pjevacice, jadno je to.
A i one Vatrene ulice, i ono je bila ubleha zesca, pokupio lovu od stranaca i proputovo svijet, dobro za njega, al' kvalitet emisije kriza...
Pooll

Post by Pooll »

Gledao sam i intervju sa Karleusom poodavno,... stavrno ih je ispreskakala... ne da se mala...

Ide mi vise na zvice pokusaji da se ismiju ljudi... ok turbofolk i sranje...

Sinoc se Sanja San, iako djeluje ofirno, na slikama... pokazala ka ok... vidi se da nije nafurana i da je raja... i dobro se.. prilicno dobro.. snasla sa odgovorima...

Mislim da su ga ljudi koji su zvali sjebali, sad je on ocekivao da ce zvati raja i govoriti "jesi joj sukno" :cry:

Ok... cura ne ide u pozoriste, ne zna jezik... itd... itd... Ona zena koja je zvala, svaka joj cast... kaze sine nauci ces jezik...

Pa onda adijevo pitanje za pranje zuba i citanje knjiga... isprano.. svi folkeruse hoce da ispreskacu sa 5-6 standradnih pitanja... raji se to na neku stvar popelo...
edu

Post by edu »

Fino rece ona sinoc: "Ja ne pretjeravam ni u cemu..."

I osta ziva...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pooll wrote:Gledao sam i intervju sa Karleusom poodavno,... stavrno ih je ispreskakala... ne da se mala...

Sinoc se Sanja San, iako djeluje ofirno, na slikama... pokazala ka ok... vidi se da nije nafurana i da je raja... i dobro se.. prilicno dobro.. snasla sa odgovorima...

Mislim da su ga ljudi koji su zvali sjebali, sad je on ocekivao da ce zvati raja i govoriti "jesi joj sukno" :cry:

Ok... cura ne ide u pozoriste, ne zna jezik... itd... itd... Ona zena koja je zvala, svaka joj cast... kaze sine nauci ces jezik...

Pa onda adijevo pitanje za pranje zuba i citanje knjiga... isprano.. svi folkeruse hoce da ispreskacu sa 5-6 standradnih pitanja... raji se to na neku stvar popelo...
Ne sjecam se naziva pjesme, ali se radi o grupi IF i spot je sniman dok je jos selma bajrami sa njima pjevala...
ono kao jaranice dolaze jednoj na kafu, ona viklere nakachila na glavu i kao sprema kucu, i najbolji dio spota je kad uzima neku debelu knjigu i hoce da je stavi na sto " ona chita" i puhne ne bi li skinula prashinu s nje :D:D:D
to pokazuje koliko mi plitko razmisljamo "pjevacica - glupacha"....

zivcira me sto se mi toliko lozimo na stranu muziku, a nase se gnusamo...
kao da nasim zivotima treba da upravlja MTV ili VH1....
dosta ljudi pljuje DEENa, a "rezu" se na Robbija Williamsa....
:roll:
DEEN je zakon...
edu

Post by edu »

Uh Mircy..gdje ces reci da je Deen zakon..to ti je kix veliki...
Fair Life

Post by Fair Life »

Toozla wrote:...postoji velika razlika izmedju cobana i osoba koje profesija cini "javnim licnostima"...
...coban je casno zanimanje i nivo njegovog opsteg (ne)obrazovanja ce uticati na desetine ili stotine ovaca i par komsija i prijatelja sa kojima isti djeli svakodnevnicu...slazem sa da je jako ne kulturno graditi karijeru ismijavajuci nivo opsteg obrazovanja jednog cobana...

...problem je kad se coban/ica odluci za prekvalifikaciju i bez ikakvog dodatnog obrazovanja starta karijeru kao javna licnost(mediji, politika, zabava....itd...)....drustvo koje tolerise prekvalifikacije ovakvog tipa treba da se zapita jel' sve u redu sa opstim normama koje propisuje i kakav ce uticaj na to isto drustvo, kroz deset, dvadeset godina imati cobani koji danas bez ikakvih problema postaju "javne licnosti"...

(...)

...problem je u drustvu koje nas djeli na Muslimane, Hrvate i Srbe...

...kad se ponovo pocnemo dijeliti na urbane i ruralne(ova podjela veze nema sa cinjenicom jel' neko zivi u gradu ili na selu) mozda i upisemo poneki plus u nase zivotne djacke knjizice....do tada broj ispisnica iz BIH drzavljanstva ce se povecavati.... :(
Evo ti jedna dobra fotografija Toozla... Zaradio si je.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:Uh Mircy..gdje ces reci da je Deen zakon..to ti je kix veliki...
:D

Image

:D
Pooll

Post by Pooll »

mIRCerka wrote:
Pooll wrote:Gledao sam i intervju sa Karleusom poodavno,... stavrno ih je ispreskakala... ne da se mala...

Ne sjecam se naziva pjesme, ali se radi o grupi IF i spot je sniman dok je jos selma bajrami sa njima pjevala...
ono kao jaranice dolaze jednoj na kafu, ona viklere nakachila na glavu i kao sprema kucu, i najbolji dio spota je kad uzima neku debelu knjigu i hoce da je stavi na sto " ona chita" i puhne ne bi li skinula prashinu s nje :D:D:D
to pokazuje koliko mi plitko razmisljamo "pjevacica - glupacha"....

zivcira me sto se mi toliko lozimo na stranu muziku, a nase se gnusamo...
kao da nasim zivotima treba da upravlja MTV ili VH1....
dosta ljudi pljuje DEENa, a "rezu" se na Robbija Williamsa....
DEEN je zakon...
Ta pjesma je isla: Ne vjeruj muskarcu... lalala... itd...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pooll wrote: Ta pjesma je isla: Ne vjeruj muskarcu... lalala... itd...
divno pjevas :lol:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

...gledala...i gnushala se...nisam ljubitelj folka, nepismenosti...ali adi je sinoc bio, kako neko rece, mis...klasicni...fuj...i ako ishta ne podnosim to je "izivljavanje" na slabijim od sebe... :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

zena wrote:...gledala...i gnushala se...nisam ljubitelj folka, nepismenosti...ali adi je sinoc bio, kako neko rece, mis...klasicni...fuj...i ako ishta ne podnosim to je "izivljavanje" na slabijim od sebe... :x
sinoc se pokazalo ko je slabiji.... :roll:

ipak je sanja za PRSA bolja od njega :D:D:D
edu

Post by edu »

Ljudi, nemojte pretjeravati...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:Ljudi, nemojte pretjeravati...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zasto se sad lijepo ne izvines?
edu

Post by edu »

Najbolje bi bilo da obadvoje izvinemo...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:Najbolje bi bilo da obadvoje izvinemo...
ja cu prva...

Image
edu

Post by edu »

Moze..znaci ja cu iza tebe (u svakom smislu te rijeci :D )...
bayswater

Post by bayswater »

ja bolje provale od dueta sa bob marlijem nisam cuo odavno... :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

edu wrote:Moze..znaci ja cu iza tebe (u svakom smislu te rijeci :D )...
:oops: samo da te obavjestim: ova strumfeta ima svog strumfa...
nego, da se POvratimo na temu...

Kako ozbiljno shvatiti emisiju koja u goste pozove nekoga koga ismijava od samog pocetka??

onda se moze nasmijati i svojoj emisiji....
Gollum

Post by Gollum »

Hajd' neka njega isprovocira :D:D

Image
stihoklepac

Post by stihoklepac »

koliko se ja sjecam onog sa jelenom a gledao sam samo dio
bilo je nesto tipa
sarajlic je nesto supljirao na racun nam obdarene pevaljke
i ona mu je nesto rekla u stilu
nisam dosla ovde da me vredja iskompleksirani muskarac za glavu nizi od mene ...uglavnom sjebao se doticni gledao blijedo u kamermana
ja znam da sam plakao od shege
edu

Post by edu »

Ja bih najradije povratio na Sarajlica...
Post Reply