Kazu, da je Madjarska vrlo blizu izlaska iz Eu
Spašavanje Grčke
-
Sociolog
#26 Re: Spašavanje Grčke
Laki je malo nervozan
- Ajatolah_
#27 Re: Spašavanje Grčke
Nema šta, dohakali su im.Edin H. wrote:Konto EU, citaj Svabo zarobiti Grke kreditima, i valjati im robu.zenit dozic wrote:Svaka im čast nisu više u kandžama MMFa![]()
Malo po malo se počeo urušavat ovaj neodrživi kapitalistički sistem
Nece moci ove noci
- Kinesko prkno
#28 Re: Spašavanje Grčke
Pravda za slobodarsku Grcku,smrt kreditima!!!!!
- Edin H.
#29 Re: Spašavanje Grčke
Neka postave ptanje zasto je Hitler dolaskom na vlast proglasio moratorij na sve dugove Bundes banke 
- jao_situacije
#30 Re: Spašavanje Grčke
davno smo vidjeli aba3 matematikuGoldenSpoon wrote:Nazalost nisi u pravu, gradjani BiH su najsiromasniji u svakom pogledu. Slijedi nam Grcki scenarioSuelureac wrote:Države koje po meni destabiliziraju Europsku unije i koje ne bi trebale biti dijelom te supradržave su:
UJEDINJENO KRALJEVSTVO VELIKE BRITANIJE I SJEVERNE IRSKE - politički destabilizira
MADŽARSKA - politički destabilzira
GRČKA - ekonomski destabilizira
BUGARSKA - politički destabilizira
Bugarska nikada nije trebala ući u Uniju, ljudi su siromašniji i od BiH. Madžarska ima onog luđaka Orbana na vlasti, opasno je zastranio. Grčka financijski uništava Uniju, najljeniji narod na dunjaluku. Crnogorci su Japanci i Njemci u jednom za Grke. Britancima nikada nije bilo mjesto u ujedinjenoj Europi. Uvijek su nekako bili carstvo za sebe. Ljudi su realno više 52. država SAD-a, nego jedna od 28 država EU-a.
Ali sada su svi tu i ne treba nikome dozvoliti da izađe, nego tražiti riješenje za svaku problematičnu članicu i pokazati da Europa može da se nosi sa svim vrstama kriza. Jer ako ne može onda EU nema smisao. Svjestan sam da EU nikada neće biti nezavisna kao SAD, ali opet sumnjam da je slabašna kako neki euroskeptici misli. EU nije sila na razini SAD-a ili Kine, ali je definitivno moćno tijelo predvođeno Njemačkom i Angelom Merkel.
ček malo, samo da nađem onu sliku..

Last edited by jao_situacije on 01/07/2015 01:00, edited 1 time in total.
- bosan
#31 Re: Spašavanje Grčke
Bolje strasan kraj nego strah bez kraja - tako su im porucili iz EU.
U najgorem slucaju Njemacka gubi 92 milijarde ,Francuska 70,4 milijarde ,Italija 60,6 milijardi ,Spanija 40,2 milijardi,Holandija 20,1 milijardi , Belgija 13,2 ,Austrija 9,9 , Finska 6,2 , Portugal 4,7 , Irska 2,8 i Slovacka 2,3 . Toliko gube u slucaju da im Grci ne vrate dug a nece vratit sigurno .
Uglavnom za Njemacku to znaci 1100€ po glavi stanovnika. Masala
U najgorem slucaju Njemacka gubi 92 milijarde ,Francuska 70,4 milijarde ,Italija 60,6 milijardi ,Spanija 40,2 milijardi,Holandija 20,1 milijardi , Belgija 13,2 ,Austrija 9,9 , Finska 6,2 , Portugal 4,7 , Irska 2,8 i Slovacka 2,3 . Toliko gube u slucaju da im Grci ne vrate dug a nece vratit sigurno .
Uglavnom za Njemacku to znaci 1100€ po glavi stanovnika. Masala
- SpecialOffer
#32 Re: Spašavanje Grčke
Pa sta ce drzava koja proglasi bankrot kako ce se finansirati?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33 Re: Spašavanje Grčke
veliki vožd tsipras je pokazao kapitalistićkim lihvaristima ko je on i ko su grKi... tri puta HUra za slobodne grKe od ostatka robovlasničkog svijeta...hura hurra hurraa... bolje rob nego grob, bolje pakt nego rat, bolje guzit ružne žene neg imat tri lijepe pod krevetom... ponesi zastavu tsiprasu...

- BHCluster
#34 Re: Spašavanje Grčke
Imamo primjer Islanda
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#35 Re: Spašavanje Grčke
Ko ce spasavati lopove i neradnike?
Neka im pomogne Smrdija j....a ih ona.
Neka propadne, ne moze se vjecno od guzovace zivjeti ucjenjujuci NATO i EU.
Zao mi samo ono malo vrijednih i postenih ljudi.
Neka im pomogne Smrdija j....a ih ona.
Neka propadne, ne moze se vjecno od guzovace zivjeti ucjenjujuci NATO i EU.
Zao mi samo ono malo vrijednih i postenih ljudi.
- Janjicar
#36 Re: Spašavanje Grčke
Nas treba spasavat.
Kod njih nezaposlenost 25% a bankrotirali a kod nas sigurno nije ispod 30%
Kod njih nezaposlenost 25% a bankrotirali a kod nas sigurno nije ispod 30%
- SpecialOffer
#37 Re: Spašavanje Grčke
Slusas sinoc Vucica na Pinku. Kaze imaju suficit u budzetu pa eto malo oni malo Rusija i sad sad ce otplatiti kredit Grckoj. Sica 
- bosan
#38 Re: Spašavanje Grčke
Morace i Grci sad razvlaciti penziju od 200€ mjesec dana ,naravno ako im bude redovna. A kod nas papci dizu kredit da isplate penzije dok i nas jedan dan ne odjebu . A odjebace nas . I trebaju.
-
VCorp
#39 Re: Spašavanje Grčke
Šta pričaš ti, kao da si malo dijete ? Taj dug će Grci MORATI DA VRATE, TOLIKO NIKO NIKAD NEĆE OPROSTITI. Da se raspadne Grcka ko god bude tamo će ga otplaćivati. Slobodni moj kurac, sad su jos vise najebali.pici wrote:veliki vožd tsipras je pokazao kapitalistićkim lihvaristima ko je on i ko su grKi... tri puta HUra za slobodne grKe od ostatka robovlasničkog svijeta...hura hurra hurraa... bolje rob nego grob, bolje pakt nego rat, bolje guzit ružne žene neg imat tri lijepe pod krevetom... ponesi zastavu tsiprasu...![]()
- bvcx
#40 Re: Spašavanje Grčke
Isto kao i što Španija je platila svoj dug prema Poljskoj iz 16. vijeka.VCorp wrote:Šta pričaš ti, kao da si malo dijete ? Taj dug će Grci MORATI DA VRATE, TOLIKO NIKO NIKAD NEĆE OPROSTITI. Da se raspadne Grcka ko god bude tamo će ga otplaćivati. Slobodni moj kurac, sad su jos vise najebali.pici wrote:veliki vožd tsipras je pokazao kapitalistićkim lihvaristima ko je on i ko su grKi... tri puta HUra za slobodne grKe od ostatka robovlasničkog svijeta...hura hurra hurraa... bolje rob nego grob, bolje pakt nego rat, bolje guzit ružne žene neg imat tri lijepe pod krevetom... ponesi zastavu tsiprasu...![]()
http://www.telegraph.co.uk/finance/fina ... -debt.html
- jao_situacije
#41 Re: Spašavanje Grčke
sad nek hin još više zajebu, nek isprintaju drahme koliko hin treba za dug i nek pređu na tu valutu, kad izplate dug nek se vratu na euro i mirna spartapici wrote:veliki vožd tsipras je pokazao kapitalistićkim lihvaristima ko je on i ko su grKi... tri puta HUra za slobodne grKe od ostatka robovlasničkog svijeta...hura hurra hurraa... bolje rob nego grob, bolje pakt nego rat, bolje guzit ružne žene neg imat tri lijepe pod krevetom... ponesi zastavu tsiprasu...![]()
-
ULTRAK
#42 Re: Spašavanje Grčke
Last edited by ULTRAK on 01/07/2015 01:17, edited 1 time in total.
- bosan
#43 Re: Spašavanje Grčke
U svakom slucaju mi nemamo razlog za radost , jer mi smo jos gori od Grka. Zavrnuce se i nama pipa , ionako smo u govnima a bicemo jos u vecim .
Mi nista drugo ne radimo osim sto pisamo uz vjetar i mislimo da smo najpametniji.
Mi nista drugo ne radimo osim sto pisamo uz vjetar i mislimo da smo najpametniji.
-
ULTRAK
#44 Re: Spašavanje Grčke
Grcka ima Tursku na granici koja jedva ceka njezin kolaps. Turska je daleko od banana drzave. Ovaj kolaps Grcke i bankrot znaci mnogo za odnos snaga na balkanu. Grcki egzodus mladih u EU je vec davno poceo.bosan wrote:U svakom slucaju mi nemamo razlog za radost , jer mi smo jos gori od Grka. Zavrnuce se i nama pipa , ionako smo u govnima a bicemo jos u vecim .
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#45 Re: Spašavanje Grčke
grKi su napokoM slobodni... vi ostajte pod robovlasniČkom Čizmom zapadno liHvarista... tsipras predvodnik slobodniH ljudiVCorp wrote:Šta pričaš ti, kao da si malo dijete ? Taj dug će Grci MORATI DA VRATE, TOLIKO NIKO NIKAD NEĆE OPROSTITI. Da se raspadne Grcka ko god bude tamo će ga otplaćivati. Slobodni moj kurac, sad su jos vise najebali.pici wrote:veliki vožd tsipras je pokazao kapitalistićkim lihvaristima ko je on i ko su grKi... tri puta HUra za slobodne grKe od ostatka robovlasničkog svijeta...hura hurra hurraa... bolje rob nego grob, bolje pakt nego rat, bolje guzit ružne žene neg imat tri lijepe pod krevetom... ponesi zastavu tsiprasu...![]()
- agnostic_front
#46 Re: Spašavanje Grčke
Koji nema veze sa Grčkom, a kojem je MMF rado pomogao jer nisu uhljebi i neradnici.BHCluster wrote:Imamo primjer Islanda
- Tesla10
#47 Re: Spašavanje Grčke
Kakve veze ima Karadžić sa Grčkom? Pa po toj logici onda ni nama niko ne bi trebao pomagati :kava: .
-
ULTRAK
- bosan
#49 Re: Spašavanje Grčke
Finansirat ce se iz vlastitih sredstava . Znaci nece imati na raspolaganju koliko im treba vec koliko imaju. Srezace se svi troskovi : plate , penzije , nece bit para za sport i kulturu itd Rezace se svi troskovi i jos ce se morat vracati dug . To im je Evropska zajednica vec naredila da urade jos 2012 ali Grci ne jebu , strah ih socijalnih nemira .E zato ce sad biti veselo .SpecialOffer wrote:Pa sta ce drzava koja proglasi bankrot kako ce se finansirati?
-
ULTRAK
#50 Re: Spašavanje Grčke
Imaju ogromne zracne snage i vojsku jer se boje Turske. Sada se Turskoj tek totalno otvaraju vrata balkana.bosan wrote:Finansirat ce se iz vlastitih sredstava . Znaci nece imati na raspolaganju koliko im treba vec koliko imaju. Srezace se svi troskovi : plate , penzije , nece bit para za sport i kulturu itd Rezace se svi troskovi i jos ce se morat vracati dug . To im je Evropska zajednica vec naredila da urade jos 2012 ali Grci ne jebu , strah ih socijalnih nemira .E zato ce sad biti veselo .SpecialOffer wrote:Pa sta ce drzava koja proglasi bankrot kako ce se finansirati?