Spašavanje Grčke
- Nanael
#1 Spašavanje Grčke
Šta mislite o ovome
https://www.indiegogo.com/projects/gree ... und#/story
-
Aerodromsko
#2 Re: Spašavanje Grčke
Daj da i ja nesto napravim pa da se salju eurici 
- sema911s
#3 Re: Spašavanje Grčke
A zasto ljencuge spasavat..
-
dezurni_ucenik
#4 Re: Spašavanje Grčke
E'o sad cu ja, sam' da nestA okopam oko kuce.
- muminovic
#5 Re: Spašavanje Grčke
Sad je vrijeme da ih Rusija spasi. 
- sema911s
#6 Re: Spašavanje Grčke
[quote="muminovic"]Sad je vrijeme da ih Rusija spasi.
[/
Da se drze za ruke dok tonu sve dublje
Da se drze za ruke dok tonu sve dublje
-
vryzas
#7 Re: Spašavanje Grčke
Greek Feta and Olive Salad

-
broj dva
#8 Re: Spašavanje Grčke
--------Nanael wrote:Šta mislite o ovomehttps://www.indiegogo.com/projects/gree ... und#/story
Da Grcka gori popisao bi se na nju da gasim vatru, inace govno im.
Mogli smo im poslati dobrovoljce, kao i oni nama prije par godina.
Nek im je zlatna zora...
- Russki
#9 Re: Spašavanje Grčke
Neću dati pare Rotšildu.
- escobar__
#10 Re: Spašavanje Grčke
Pa radije bih bacio pare nego uplatio na njihov 'bailout fund'.Nanael wrote:Šta mislite o ovomehttps://www.indiegogo.com/projects/gree ... und#/story
- JThomas
#11 Re: Spašavanje Grčke
mislim da to s vama/nama u vidu i nije otvoreno.
- Danguba
#12 Re: Spašavanje Grčke
treba im poslati dobrovoljce da im buse brod. 
- Ludzak
#13 Re: Spašavanje Grčke
i oni su nama spašavali u ratu... bombardovanjem zajedno sa četonjama i Rusima.
Ma goni ih do đavola, nek propadaju.
Ma goni ih do đavola, nek propadaju.
- Suelureac
#15 Re: Spašavanje Grčke
Države koje po meni destabiliziraju Europsku unije i koje ne bi trebale biti dijelom te supradržave su:
UJEDINJENO KRALJEVSTVO VELIKE BRITANIJE I SJEVERNE IRSKE - politički destabilizira
MADŽARSKA - politički destabilzira
GRČKA - ekonomski destabilizira
BUGARSKA - politički destabilizira
Bugarska nikada nije trebala ući u Uniju, ljudi su siromašniji i od BiH. Madžarska ima onog luđaka Orbana na vlasti, opasno je zastranio. Grčka financijski uništava Uniju, najljeniji narod na dunjaluku. Crnogorci su Japanci i Njemci u jednom za Grke. Britancima nikada nije bilo mjesto u ujedinjenoj Europi. Uvijek su nekako bili carstvo za sebe. Ljudi su realno više 52. država SAD-a, nego jedna od 28 država EU-a.
Ali sada su svi tu i ne treba nikome dozvoliti da izađe, nego tražiti riješenje za svaku problematičnu članicu i pokazati da Europa može da se nosi sa svim vrstama kriza. Jer ako ne može onda EU nema smisao. Svjestan sam da EU nikada neće biti nezavisna kao SAD, ali opet sumnjam da je slabašna kako neki euroskeptici misli. EU nije sila na razini SAD-a ili Kine, ali je definitivno moćno tijelo predvođeno Njemačkom i Angelom Merkel.
UJEDINJENO KRALJEVSTVO VELIKE BRITANIJE I SJEVERNE IRSKE - politički destabilizira
Bugarska nikada nije trebala ući u Uniju, ljudi su siromašniji i od BiH. Madžarska ima onog luđaka Orbana na vlasti, opasno je zastranio. Grčka financijski uništava Uniju, najljeniji narod na dunjaluku. Crnogorci su Japanci i Njemci u jednom za Grke. Britancima nikada nije bilo mjesto u ujedinjenoj Europi. Uvijek su nekako bili carstvo za sebe. Ljudi su realno više 52. država SAD-a, nego jedna od 28 država EU-a.
Ali sada su svi tu i ne treba nikome dozvoliti da izađe, nego tražiti riješenje za svaku problematičnu članicu i pokazati da Europa može da se nosi sa svim vrstama kriza. Jer ako ne može onda EU nema smisao. Svjestan sam da EU nikada neće biti nezavisna kao SAD, ali opet sumnjam da je slabašna kako neki euroskeptici misli. EU nije sila na razini SAD-a ili Kine, ali je definitivno moćno tijelo predvođeno Njemačkom i Angelom Merkel.
- Rockefeller
#16 Re: Spašavanje Grčke
Ništa.
- GoldenSpoon
#17 Re: Spašavanje Grčke
Nazalost nisi u pravu, gradjani BiH su najsiromasniji u svakom pogledu. Slijedi nam Grcki scenarioSuelureac wrote:Države koje po meni destabiliziraju Europsku unije i koje ne bi trebale biti dijelom te supradržave su:
- SmokingMan
#18 Re: Spašavanje Grčke
Financial abyss iz kojeg se,ako ovako nastave,neće izvući u narednih 100 godina i više.Što više preklapaju kredite kreditom,zaduženja će postajati sve veća,a vrijeme je da se grci uozbilje,i kao nikada do sada zasukaju svoje rukave.Jednostavno ovakvi abnormalni dugovi se ne otpisuju tako lahko.Ipak teško je pormjeniti navike neradnika,mada većinu krivce snose "poznati likovi" iz ove drame...
- avetinja
#19 Re: Spašavanje Grčke
Grčka će se zadužiti toliko da naredne generacije i generacije neće taj dug otplatiti. Ne piše im se dobro, ni EU ako nastavi da ih financira. Mogu oni svako malo proglasiti bankrot, pa opet na sisu EU. EU im je već pomogla, pa Grčka opet doživjela financijski kolaps. Bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije.
Last edited by avetinja on 01/07/2015 00:16, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#20 Re: Spašavanje Grčke
Merkelovka rekla NJET.EU odbila posljednji grčki prijedlog, bankrot neizbježan
- Ljakan
#21 Re: Spašavanje Grčke
Konacno je stara izreka "propo ko grcka" ugledala svijetlo dana.
- Progressive House
#22 Re: Spašavanje Grčke
zvanično propali 
Last edited by Progressive House on 01/07/2015 00:21, edited 1 time in total.
-
zenit dozic
#24 Re: Spašavanje Grčke
Svaka im čast nisu više u kandžama MMFa
Malo po malo se počeo urušavat ovaj neodrživi kapitalistički sistem
- Edin H.
#25 Re: Spašavanje Grčke
Konto EU, citaj Svabo zarobiti Grke kreditima, i valjati im robu.zenit dozic wrote:Svaka im čast nisu više u kandžama MMFa![]()
Nece moci ove noci