Sex sa zivotinjama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Objektivni navijac
#27 Re: Sex sa zivotinjama
Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginuTaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"
-
TaraCrvena
#28 Re: Sex sa zivotinjama
Ti to iz iskustva?Objektivni navijac wrote:Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginuTaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"![]()
-
Objektivni navijac
#29 Re: Sex sa zivotinjama
Magarica,telica ili pak slatkooka kozica,snena zdrebica ili umiljato janje,pitanje je sad. Ah,mladosti,radosti !TaraCrvena wrote:Ti to iz iskustva?Objektivni navijac wrote:Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginuTaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"![]()
-
Vipsilon
#30 Re: Sex sa zivotinjama
Ovi "ljubitelji" životinja kažu da u Jagomiru imaju dobre, fine, tople, ergonomske krevete dok im u Zenici već nisu udobni jer ih nakon spavanja guza mnogo boli.Objektivni navijac wrote:Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginuTaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene"![]()
-
KIseljak12
#31 Re: Sex sa zivotinjama
Kad vec povlacis tu problematiku, iako je to nije tema, pozvan sam da ti odgovorim. Nisam iz LGBT populacije, iako se zalazem za ostvarivanje njihovih prava. Seks sa zivotinjama, djecom, srodnicima, mrtvacima itd. nikad ne bi smio biti legalan. Potrebno je da postoji obostrani pristanak pri zreloj i zdravoj pameti, sto ne moze postojati osim izmedju odraslih, zrelih, pri pameti ljudi, sto je nemoguce kod djece, zivotinja, umno zaostalih osoba i mrtvaca.direktni wrote:Nekada je nauka, pedere i lezbače karakterizirala kao bolesnike, a sada ih podstiču i ozakonjuju brakove i usvajanje djece. Još malo, pa će i ove trebe i frajere koji imaju seksualne odnose sa životinjama legaliziratiVipsilon wrote:Bolesnika ima svugdje, pa i u našem, vašem gradu. Statistika je neumoljiva i normalno da će se roditi neki tamo bolesnik koji će imati takve sklonosti. Samo zato što je nešto legalno, pa i u razvijenoj zemlji Njemačkoj, ne znači da je dobro za tebe. Legalni su i alkohol i cigare kao i bacanje cigle sebi na glavu. To treba posmatrati kao mučenje životinja, pa i čuvanje pasa ili mačaka u stanu odnosno njihovoj neprirodnoj sredini je oblik mučenja. Osobe koje to rade imaju jednu zajedničku stvar, a to je da su umno poremećeni.decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Ako imaš takve sklonosti, razmišljanja i fantazije, preporučujem ti da se posavjetuješ sa psihologom.
Ako imaš bilo kakve namjere, ili ako tvom ili nečijem drugom ljubimcu prijeti opasnost, a nisi siguran u mogućnost svoje kontrole, idi u najbližu policijsku stanicu i prijavi se odmah ili pozovi hitnu pomoć.
![]()
Sada će me ovi iz LGBT populacije napasti i nazvati šovinistom. Ovaj svijet ode u qurac.
Allah vidi sve, a dronovi jos vise.SEYOboy wrote:savjetuj se sa braćom, imaju iskustva
https://www.youtube.com/watch?v=x5_aj3iio0I
-
KIseljak12
#32 Re: Sex sa zivotinjama
Slonovi, kitovi, orlovi...broj dva wrote:Postavljac teme mora biti malo precizniji. Pa nije seks sa kokoskom, kozom ili konjem ista stvar. Krokodila da ne spominjemo.
Seks sa KOJIM zivotinjama ?
- SmokingMan
#33 Re: Sex sa zivotinjama
Vella kuvvete billa illahi,kakve budaleštine... 
-
Vipsilon
#34 Re: Sex sa zivotinjama
Sam postavljač teme se reklamira na jedan suptilan način. Da je tema postavljena u nekom drugom podforumu i da je korišten drugi vokabular, ne bih zamjerio, dok ovako on samo traži osobe sa istim nezdravim sklonostima.SmokingMan wrote:Vella kuvvete billa illahi,kakve budaleštine...
Nadam se da će moderatori reagovati i obrisati ili zaključati ovu temu.
- BarbaDue
#35 Re: Sex sa zivotinjama
Moguće da ima toga i kod nas, u svijetu sigurno ima.decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Mislim da se takav čovjek nimalo ne razlikuje od najobičnijeg pedera, po meni samo teži oblik te bolesti.
-
KIseljak12
#36 Re: Sex sa zivotinjama
Kad vec povlacis tu problematiku, iako je to nije tema, pozvan sam da ti odgovorim. Nisam iz LGBT populacije, iako se zalazem za ostvarivanje njihovih prava. Seks sa zivotinjama, djecom, srodnicima, mrtvacima itd. nikad ne bi smio biti legalan. Potrebno je da postoji obostrani pristanak pri zreloj i zdravoj pameti, sto ne moze postojati osim izmedju odraslih, zrelih, pri pameti ljudi, sto je nemoguce kod djece, zivotinja, umno zaostalih osoba i mrtvaca.BarbaDue wrote:Moguće da ima toga i kod nas, u svijetu sigurno ima.decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Mislim da se takav čovjek nimalo ne razlikuje od najobičnijeg pedera, po meni samo teži oblik te bolesti.
Uciti, uciti i samo uciti
- decko_sa_kovaca
#37 Re: Sex sa zivotinjama
Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price 
-
KIseljak12
#38 Re: Sex sa zivotinjama
Ako ne vjerujes prijatelju, zasto bi vjerovao neznancima s interneta?decko_sa_kovaca wrote:Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price
- decko_sa_kovaca
#39 Re: Sex sa zivotinjama
Ne bi bilo lose procitati i par laznih pricaKIseljak12 wrote:Ako ne vjerujes prijatelju, zasto bi vjerovao neznancima s interneta?decko_sa_kovaca wrote:Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price
- BarbaDue
#40 Re: Sex sa zivotinjama
@KIseljak12, govorim o suštini tog problema, po meni je to problem.
A kada govoriš o pristanku obje strane na seksualni čin, znaš li ti šta su silovane žene, djevojke, djevojčice, djeca generalno? Jesu li ljudi koji rade silovanja tih osoba čiste glave?
A kada govoriš o pristanku obje strane na seksualni čin, znaš li ti šta su silovane žene, djevojke, djevojčice, djeca generalno? Jesu li ljudi koji rade silovanja tih osoba čiste glave?
- HAVANA
#41 Re: Sex sa zivotinjama
decko_sa_kovaca wrote:Ne bi bilo lose procitati i par laznih pricaKIseljak12 wrote:Ako ne vjerujes prijatelju, zasto bi vjerovao neznancima s interneta?decko_sa_kovaca wrote:Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price
Jel ti nas zajebajes il te ovo sve fakat interesuje ?
-
KIseljak12
#42 Re: Sex sa zivotinjama
Ne znam jesu li ciste glave, sumnjam da jesu, ali ako prisiljavaju nekoga na seks, cine pogresno, nemoralno i ilegalno djelo.BarbaDue wrote:@KIseljak12, govorim o suštini tog problema, po meni je to problem.
- buba80
#43 Re: Sex sa zivotinjama
Glupa i morbidna tema. I blago tebi momcino s kovaca kad ti je ovo briga u zivotu
dohavizaj se malo i probaj svoje vrijeme pametnije iskorititi.
Sve da se ovo i desava kod nas, sta se ima tu diskutovati i ovdje pisati. Izbrisite ba ovu temu
Sve da se ovo i desava kod nas, sta se ima tu diskutovati i ovdje pisati. Izbrisite ba ovu temu
- trambusek88
#44 Re: Sex sa zivotinjama
Zatvoriti u psihijatrijsku ustanovu do kraja života!
http://www.24sata.hr/sokantno/sarajevo- ... psa-303167
http://www.24sata.hr/sokantno/sarajevo- ... psa-303167
- kritichar
#45 Re: Sex sa zivotinjama
Ta crna lista je nekad izgledala, ovako: zivotinje, djeca, srodnici, mrtvaci, pederi.KIseljak12 wrote:Kad vec povlacis tu problematiku, iako je to nije tema, pozvan sam da ti odgovorim. Nisam iz LGBT populacije, iako se zalazem za ostvarivanje njihovih prava. Seks sa zivotinjama, djecom, srodnicima, mrtvacima itd. nikad ne bi smio biti legalan. Potrebno je da postoji obostrani pristanak pri zreloj i zdravoj pameti, sto ne moze postojati osim izmedju odraslih, zrelih, pri pameti ljudi, sto je nemoguce kod djece, zivotinja, umno zaostalih osoba i mrtvaca.BarbaDue wrote:Moguće da ima toga i kod nas, u svijetu sigurno ima.decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Uciti, uciti i samo uciti
Pa su sad izbačeni pederi sa te liste
a očito da je vrijeme da se i srodnici trebaju izbaciti jer u tvom objašnjenju oni ispunjavaju uslove "zrele i zdrave" pameti.
pa onda kako je napredna i razvijena Njemačka dozvolila to sa životinjama, znači da je i to otvoreno za diskusiju, npr, dozvolit će ako životinja dobrovoljno pristane.
nakon toga će doći mrtvaci jer su oni mrtvi, to truplo je kao i lutka, ono ne pripada živima.
i na kraju ostaju djeca, a to je već u procesu privikavanja, odobravanja i na kraju legalizacije, sve pod plaštom nauke.
http://www.narodni-list.hr/posts/23695001
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/28 ... ilije.html
i na kraju ćemo biti svi sretni, veseli i liberalni.
- Muhamed Đakmić
#46 Re: Sex sa zivotinjama
Nevjerovatno glupa tema