Sex sa zivotinjama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sephora

#26 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Sephora »

:facepalm: :run:
Objektivni navijac

#27 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Objektivni navijac »

TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene" :shock:
Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginu :D :D
TaraCrvena

#28 Re: Sex sa zivotinjama

Post by TaraCrvena »

Objektivni navijac wrote:
TaraCrvena wrote:Nekad Sam negdje citala o nekoj njemackoj grupi zofila I jedan od pro argumenata im je bio:"Zivotinje je lakse razumjeti nego zene" :shock:
Ne samo da ih je lakse razumjeti nego su i ; iskrenije,postenije,dusevnije,ljepse i imaju bolju i uzu vaginu :D :D
Ti to iz iskustva? :D
Objektivni navijac

#29 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Objektivni navijac »

TaraCrvena wrote:
Ti to iz iskustva? :D
Magarica,telica ili pak slatkooka kozica,snena zdrebica ili umiljato janje,pitanje je sad. Ah,mladosti,radosti ! :D
Vipsilon

#30 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Vipsilon »

Ovi "ljubitelji" životinja kažu da u Jagomiru imaju dobre, fine, tople, ergonomske krevete dok im u Zenici već nisu udobni jer ih nakon spavanja guza mnogo boli.
KIseljak12

#31 Re: Sex sa zivotinjama

Post by KIseljak12 »

direktni wrote:
Vipsilon wrote:
decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Bolesnika ima svugdje, pa i u našem, vašem gradu. Statistika je neumoljiva i normalno da će se roditi neki tamo bolesnik koji će imati takve sklonosti. Samo zato što je nešto legalno, pa i u razvijenoj zemlji Njemačkoj, ne znači da je dobro za tebe. Legalni su i alkohol i cigare kao i bacanje cigle sebi na glavu. To treba posmatrati kao mučenje životinja, pa i čuvanje pasa ili mačaka u stanu odnosno njihovoj neprirodnoj sredini je oblik mučenja. Osobe koje to rade imaju jednu zajedničku stvar, a to je da su umno poremećeni.

Ako imaš takve sklonosti, razmišljanja i fantazije, preporučujem ti da se posavjetuješ sa psihologom.

Ako imaš bilo kakve namjere, ili ako tvom ili nečijem drugom ljubimcu prijeti opasnost, a nisi siguran u mogućnost svoje kontrole, idi u najbližu policijsku stanicu i prijavi se odmah ili pozovi hitnu pomoć.
Nekada je nauka, pedere i lezbače karakterizirala kao bolesnike, a sada ih podstiču i ozakonjuju brakove i usvajanje djece. Još malo, pa će i ove trebe i frajere koji imaju seksualne odnose sa životinjama legalizirati :lol:

Sada će me ovi iz LGBT populacije napasti i nazvati šovinistom. Ovaj svijet ode u qurac.
Kad vec povlacis tu problematiku, iako je to nije tema, pozvan sam da ti odgovorim. Nisam iz LGBT populacije, iako se zalazem za ostvarivanje njihovih prava. Seks sa zivotinjama, djecom, srodnicima, mrtvacima itd. nikad ne bi smio biti legalan. Potrebno je da postoji obostrani pristanak pri zreloj i zdravoj pameti, sto ne moze postojati osim izmedju odraslih, zrelih, pri pameti ljudi, sto je nemoguce kod djece, zivotinja, umno zaostalih osoba i mrtvaca.
SEYOboy wrote:savjetuj se sa braćom, imaju iskustva
https://www.youtube.com/watch?v=x5_aj3iio0I
Allah vidi sve, a dronovi jos vise.
KIseljak12

#32 Re: Sex sa zivotinjama

Post by KIseljak12 »

broj dva wrote:Postavljac teme mora biti malo precizniji. Pa nije seks sa kokoskom, kozom ili konjem ista stvar. Krokodila da ne spominjemo.
Seks sa KOJIM zivotinjama ?
Slonovi, kitovi, orlovi...
SmokingMan

#33 Re: Sex sa zivotinjama

Post by SmokingMan »

Vella kuvvete billa illahi,kakve budaleštine... :oops:
Vipsilon

#34 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Vipsilon »

SmokingMan wrote:Vella kuvvete billa illahi,kakve budaleštine... :oops:
Sam postavljač teme se reklamira na jedan suptilan način. Da je tema postavljena u nekom drugom podforumu i da je korišten drugi vokabular, ne bih zamjerio, dok ovako on samo traži osobe sa istim nezdravim sklonostima.
Nadam se da će moderatori reagovati i obrisati ili zaključati ovu temu.
BarbaDue

#35 Re: Sex sa zivotinjama

Post by BarbaDue »

decko_sa_kovaca wrote:Sta mislite jel u nasem gradu i njegovoj okolici to zastupljeno i vase misljenje zasto se osobe odlucuju na taj potez.
Moguće da ima toga i kod nas, u svijetu sigurno ima.
Mislim da se takav čovjek nimalo ne razlikuje od najobičnijeg pedera, po meni samo teži oblik te bolesti.
KIseljak12

#36 Re: Sex sa zivotinjama

Post by KIseljak12 »

BarbaDue wrote:
Mislim da se takav čovjek nimalo ne razlikuje od najobičnijeg pedera, po meni samo teži oblik te bolesti.
Kad vec povlacis tu problematiku, iako je to nije tema, pozvan sam da ti odgovorim. Nisam iz LGBT populacije, iako se zalazem za ostvarivanje njihovih prava. Seks sa zivotinjama, djecom, srodnicima, mrtvacima itd. nikad ne bi smio biti legalan. Potrebno je da postoji obostrani pristanak pri zreloj i zdravoj pameti, sto ne moze postojati osim izmedju odraslih, zrelih, pri pameti ljudi, sto je nemoguce kod djece, zivotinja, umno zaostalih osoba i mrtvaca.

Uciti, uciti i samo uciti
decko_sa_kovaca

#37 Re: Sex sa zivotinjama

Post by decko_sa_kovaca »

Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price :?
KIseljak12

#38 Re: Sex sa zivotinjama

Post by KIseljak12 »

decko_sa_kovaca wrote:Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price :?
Ako ne vjerujes prijatelju, zasto bi vjerovao neznancima s interneta? :D
decko_sa_kovaca

#39 Re: Sex sa zivotinjama

Post by decko_sa_kovaca »

KIseljak12 wrote:
decko_sa_kovaca wrote:Meni je prijatelj veterinar. Pricao mi je da je imao par slucajeva gdje je morao razdvajati psa od zene (kao sto se zalijepi sa kujom), eh sad da li on bomba to ne znam. Da li ste vi culi slicne price :?
Ne bi bilo lose procitati i par laznih prica :-D
BarbaDue

#40 Re: Sex sa zivotinjama

Post by BarbaDue »

@KIseljak12, govorim o suštini tog problema, po meni je to problem.

A kada govoriš o pristanku obje strane na seksualni čin, znaš li ti šta su silovane žene, djevojke, djevojčice, djeca generalno? Jesu li ljudi koji rade silovanja tih osoba čiste glave?
HAVANA

#41 Re: Sex sa zivotinjama

Post by HAVANA »

decko_sa_kovaca wrote:
KIseljak12 wrote:
Ne bi bilo lose procitati i par laznih prica :-D

Jel ti nas zajebajes il te ovo sve fakat interesuje ? :cry: :run:
KIseljak12

#42 Re: Sex sa zivotinjama

Post by KIseljak12 »

BarbaDue wrote:@KIseljak12, govorim o suštini tog problema, po meni je to problem.

A kada govoriš o pristanku obje strane na seksualni čin, znaš li ti šta su silovane žene, djevojke, djevojčice, djeca generalno? Jesu li ljudi koji rade silovanja tih osoba čiste glave?
Ne znam jesu li ciste glave, sumnjam da jesu, ali ako prisiljavaju nekoga na seks, cine pogresno, nemoralno i ilegalno djelo.
buba80

#43 Re: Sex sa zivotinjama

Post by buba80 »

Glupa i morbidna tema. I blago tebi momcino s kovaca kad ti je ovo briga u zivotu :? dohavizaj se malo i probaj svoje vrijeme pametnije iskorititi.

Sve da se ovo i desava kod nas, sta se ima tu diskutovati i ovdje pisati. Izbrisite ba ovu temu :-)
trambusek88

#44 Re: Sex sa zivotinjama

Post by trambusek88 »

Zatvoriti u psihijatrijsku ustanovu do kraja života!
http://www.24sata.hr/sokantno/sarajevo- ... psa-303167
kritichar

#45 Re: Sex sa zivotinjama

Post by kritichar »

KIseljak12 wrote:
BarbaDue wrote:

Uciti, uciti i samo uciti
Ta crna lista je nekad izgledala, ovako: zivotinje, djeca, srodnici, mrtvaci, pederi.
Pa su sad izbačeni pederi sa te liste
a očito da je vrijeme da se i srodnici trebaju izbaciti jer u tvom objašnjenju oni ispunjavaju uslove "zrele i zdrave" pameti.
pa onda kako je napredna i razvijena Njemačka dozvolila to sa životinjama, znači da je i to otvoreno za diskusiju, npr, dozvolit će ako životinja dobrovoljno pristane.
nakon toga će doći mrtvaci jer su oni mrtvi, to truplo je kao i lutka, ono ne pripada živima.
i na kraju ostaju djeca, a to je već u procesu privikavanja, odobravanja i na kraju legalizacije, sve pod plaštom nauke.
http://www.narodni-list.hr/posts/23695001
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/28 ... ilije.html
i na kraju ćemo biti svi sretni, veseli i liberalni.
Muhamed Đakmić

#46 Re: Sex sa zivotinjama

Post by Muhamed Đakmić »

Nevjerovatno glupa tema :-)
Locked