Gdje si vidio kip?TheMule wrote:Kip izgleda jeftino i ruzno, drago mi je da ga nisu postavili.
Ja bih mu dao ulicu i na cosku neku memorijalnu plocu ili mali objekat.
Ima li negdje slika?
Gdje si vidio kip?TheMule wrote:Kip izgleda jeftino i ruzno, drago mi je da ga nisu postavili.
Edin H. wrote:Gdje si vidio kip?TheMule wrote:Kip izgleda jeftino i ruzno, drago mi je da ga nisu postavili.
Ima li negdje slika?

pa nema to veze sa izmjenom naziva ulica, mozes 100 naziva promjeniti.U-zap wrote:Nije da serem ili nesto sl.ali mislim da ima ozbiljnijih problema tipa nezaposlenost koje bi trebalo rijesiti
nije on pričao, on se ziv spalio, zasluzniji je od napr. od članova predsjednistva BIH iz RS-a.taki sam kaki sam wrote:Svakom liku koji je pozitivno pricao o sarajevu i bih vi bi dali ulicu ....
pa nema to veze sa izmjenom naziva ulica, mozes 100 naziva promjeniti.Drinski wrote:U-zap wrote:Nije da serem ili nesto sl.ali mislim da ima ozbiljnijih problema tipa nezaposlenost koje bi trebalo rijesiti
Da se ne lazemo, nije se on spalio zbog nasDrinski wrote:pa nema to veze sa izmjenom naziva ulica, mozes 100 naziva promjeniti.U-zap wrote:Nije da serem ili nesto sl.ali mislim da ima ozbiljnijih problema tipa nezaposlenost koje bi trebalo rijesiti
nije on pričao, on se ziv spalio, zasluzniji je od napr. od članova predsjednistva BIH iz RS-a.taki sam kaki sam wrote:Svakom liku koji je pozitivno pricao o sarajevu i bih vi bi dali ulicu ....
--------insomnia78 wrote:Da se ne lazemo, nije se on spalio zbog nasDrinski wrote:pa nema to veze sa izmjenom naziva ulica, mozes 100 naziva promjeniti.U-zap wrote:Nije da serem ili nesto sl.ali mislim da ima ozbiljnijih problema tipa nezaposlenost koje bi trebalo rijesiti
Spalio se zbog mentalne bolesti, mi smo bili samo okidac
Ipak mislim da mu treba posvetiti neku ulicu, park, most ili nesto slicno
razlika izmedju pricanja i spaljivanja je ogromnataki sam kaki sam wrote:Svakom liku koji je pozitivno pricao o sarajevu i bih vi bi dali ulicu .... pa majka mu stara zarcnemamo mi zasluznih gradjana da se te ulice popune. Jbg tudje nam je vazda draze bilo. Jel neko nas pise i prica pozitivno o bih, odmah je papak, a stranas kad nas pohvali daj mu ulicu.
Ps. Da nije bio clanak danas niko nikada ovu peticiju ne bi pokrenuo, ustvari niko nikada ne bi ni cuo za ovog lika.