istina ima nas svakakvih...mada smo u biti svi isti...za istim stvarima zudimo...tj...imamo svi iste:
zelje, manje ili vise izrazene
strahove, manje ili vise izrazene...
sklonosti ka svim grijehovima i nebeskim i zemaljskim ovoga svijeta....
jedina razlika izmedju nas jeste "ODBRAMBENI MEHANIZAM"...
tj...kako jake blokade imamo do tih stvari, tj. kakvu disciplinu imamo da postignemo sve te stvari...
i to je to...pa malogradjanstvo ili ne...
INA...sad si jos gore usrala motku...
JA SAM MISLIO TI SI JEDNA FRIZERKA...BIMBA KOJA NEMA POJMA...
OPA CURA JE MANAGERKA...(mada u zadnje vrijeme cujem na sve strane za ove mlade ljude da su manageri...tako da se pitam dali uopste znaju sta znaci biti manager tj. sta je to uopste i kakve ima funkcije u firmi...no ne bitno...hehe)
i tako znaci...PREDVIDJAM ZATO DA IMAS I FAKULTET NAJMANJE...sto znaci da si skolovana i PAMETNA CURA...
i ti kao takva PADAS NA LEPTIRICE I KAFANSKE MOMKE...
PA JESI LI TI NORMALNA...
o tome sam uvijek pricao...FAKULTET CURI NE DA NIKAKVE PAMETI VISE...OSIM ZNANJA NA PODRJUCJU NJENE SMIJERI I TO JE SVE...
i kao takva umjesto da trazis momka sa kojim mozes KOMUNICIRATI, DEBATIRATI, (A NE BRINI IMA I LJEPOTANA NA FAKSU PUNO VISE NEGO U KAFANI...POVRH TOGA I TRENIRAJU PA IMAJU GUZE KAO JENNIFER LOPEZ),
sa kojim bi se razumjela...i koji je manje sklon prevarama, tuci, preseravanju itd...jer mu je skola dala neku disciplinu, motivaciju da nesto napravi u zivotu i naravno dodatnu energiju jer je nesto postigao
a kao takav je:
-zadovoljan sa sobom
-jer je ispunio ocekivanja drugih
-tako prima pozitivne impulse iz okoline
-i zbog toga je i sam pozitivan do raje oko sebe...
sto znaci ZDRAV SAMAC KOJI BI BIO ODLICAN MUZ I OTAC....
A TI MANAGERKA PADAS NA KAFANU, SMARD CIGARA, JEFTINIH PARFEMA, HARMONIKU I MIKROFON I PODERANE SAKE OD TUCE I TESKA POSLA...ITD...
to je ZENSKO...i kao sto je vec jedan rekao ovdje...
VAMA JE U GENIMA DA PADATE NA TAKVE TIPOVE...STO VISE SMRDI, STO JE OPASNIJI I STO VISE KAFANA ZNA
TO JE BOLJI...
I ZATO INA...MISLIM I DA NE ZAZSLUZUJES BOLJEG....jer ni ti nisi BOLJA OD NJEGA
PO OVOME STO SAM PROCITAO...