Izjava Sliškovića vijesti u 7 ( Hayat )
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scarface32
baki jedino zamjeram sto su igrali baljic i bolic.pa oni vise ni u turskoj drugoj ligi ne mogu igrati.
-
Panasonic
#28 Re: Izjava Sliškovića vijesti u 7 ( Hayat )
Ne valja on, trebamo traziti drugog za nasu reprezentaciju.ja_sarajevo wrote:Izjava selektora Blaža Sliškovića za vijesti u 7 Hayat : ( na aerodromu, pali cigaru i izjavljuje)
Kako su irekli krajnje neprofesionalno a i tacno je:
Slišković: Pa dao sam jucer izjavu za novinare.
Novinar: mi nismo bili gore
Slišković: pa dao sam na pres konferenciji.
Novinar: a hoce te nam sad dati izjavu
Slišković : a sto bi davo... i ode
novinar: sva srece pa u reprezentaciji ima profesionalaca![]()
![]()
-
RPM
#29 Re: Izjava Sliškovića vijesti u 7 ( Hayat )
sva sreca pa profesionalaca ima i novinara ...novinar: sva srece pa u reprezentaciji ima profesionalaca![]()
- Bumerang
Lova nije za glupane, umisljene i sminkere
-
winetou
To je bila LetonijaX-v-X wrote:Izgubit cemo mi protiv Litvanije 5:0
Gledao sam Litvance u Portugalu kad su se borili sa Englezima.
Da nije bilo onog Runija, popusili bi Englezi od njih!
Ja mislim da komotno sad mozemo staviti gace na stap i dudlati prst
-
sanjanin
Latvija. A Srbi kazu Letonija. Tacno. Mozda Rusi kazu Letonija pa Srbi to pokupili od njih.winetou wrote:Za onu baltičku zemlju na EP 2004 Hrvati kažu da je Letonija, a i Srbi pa sad haj ti reci kako se zapravo zove. Ja mislim da se zove Latvija
- wels
Letonija
Latvija je Balticka zemlja koja granici sa Estonijom, Rusijom, Bjelorusijom i Litvanijom.
I vako i nako
http://bs.wikipedia.org/wiki/Letonija
Latvija je Balticka zemlja koja granici sa Estonijom, Rusijom, Bjelorusijom i Litvanijom.
I vako i nako
-
winetou
genijalnowels wrote:Letonija
Latvija je Balticka zemlja koja granici sa Estonijom, Rusijom, Bjelorusijom i Litvanijom.![]()
![]()
I vako i nako
-
Stari
Ok veliki poglavica je u pravu, ovi sto ce igrati sa BiH u srijedu navecer, su, vrlo ostroumno primjeceno, Litvanci a ne Latvijci (ili
Letonci
) ....nikad nisu bili ucesnici nekog od velikih zavrsnih nogometnih turnira (ni Fifa ni Uefa)....medjutim kosarku znaju igrati pravo dobro ...i moj bi im savjet bio da se tome i okrenu u potpunosti jer se ni mi a ni oni od nogometa necemo najesti bijelog kruha ...toliki smo naime kapaciteti
...bice to vjerovatno poruzna utakmice u kojima ce nasi, nadam, se imati vise srece od gostiju.
- Prince
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... i%E6+lo%B9
Našao sam, bilo je ipak prije utakmice sa Francuskom.
Baka veze nema, možda nekad bude znao. Naravno, glavešine iz Saveza su pravi idioti, možda bi Baka i znao da nije njih, tj. možda bi mogao da radi kako treba.
Gledao sam maloprije na "60 minuta" prilog iz Brisela. Pa yebote, plače mi se nakon što sam vidio onolike ljude koje ismijavaju kreteni iz Saveza. I oni opet dolaze. Nemam riječi stvarno, i priča o tome je više dosadna.
Našao sam, bilo je ipak prije utakmice sa Francuskom.
Baka veze nema, možda nekad bude znao. Naravno, glavešine iz Saveza su pravi idioti, možda bi Baka i znao da nije njih, tj. možda bi mogao da radi kako treba.
Gledao sam maloprije na "60 minuta" prilog iz Brisela. Pa yebote, plače mi se nakon što sam vidio onolike ljude koje ismijavaju kreteni iz Saveza. I oni opet dolaze. Nemam riječi stvarno, i priča o tome je više dosadna.