Izjava Sliškovića vijesti u 7 ( Hayat )

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ja_sarajevo

#1 Izjava Sliškovića vijesti u 7 ( Hayat )

Post by ja_sarajevo »

Izjava selektora Blaža Sliškovića za vijesti u 7 Hayat : ( na aerodromu, pali cigaru i izjavljuje)

Kako su irekli krajnje neprofesionalno a i tacno je:

Slišković: Pa dao sam jucer izjavu za novinare.

Novinar: mi nismo bili gore

Slišković: pa dao sam na pres konferenciji.

Novinar: a hoce te nam sad dati izjavu

Slišković : a sto bi davo... i ode

novinar: sva srece pa u reprezentaciji ima profesionalaca :D

:( :shock:
Ivy

Post by Ivy »

PRIMITIVAC
sanjanin

Post by sanjanin »

:D

Nije samo Sliskovic. Takvi su u vecini u savezu. A i medju igracima ima takvih kolko hocete. :( :D
u Fatime vise Jajca

Post by u Fatime vise Jajca »

seljak do daske jeboo materr svojuuu :D
Skvidji
Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"

Post by Skvidji »

a sta ste ocekivali, kakva drzava takvi ljudi, takva je kultura ne samo kod njih nego vecine gradjana BiH (ne bih rekoa da su gradjani, dovoljno je da se prosetate gradom)!

A i jos...
ljude poderali....sta tu covjek ima da kaze (trebao im detaljno opisati kako su primili cetri gola ????)

Pozdrav!
jazzer

Post by jazzer »

Majmun neotesani!
Zajedno sa usanovicem i pasalicem ''trio fantasticus''.
Kaiser

Post by Kaiser »

Zasto hayat nije bio u Belgiji? :shock: Ko im je kriv! :oops:

:D
edu

Post by edu »

A kad smo dobili Norvesku u Zenici tada nikome nije smetalo sto Baka nije davao izjave za medije..a sada svima smeta..svi smo ljuti zbog poraza a ne zbog toga sto on nije dao izjavu nekom novinaru...
jazzer

Post by jazzer »

Edu, mislim da je njegova obaveza dati izjavu
i nakon pobjede nad Norveškom i nakon poraza
od Belgije.
bosniaque

Post by bosniaque »

mozda je ürevishe ufuran, sad ce on opet u medjugorje da im se sinjska gospa ukaze mozda pobijede i ltvaniju!!!! :roll:
jazzer

Post by jazzer »

bosniaque wrote:mozda je ürevishe ufuran, sad ce on opet u medjugorje da im se sinjska gospa ukaze mozda pobijede i ltvaniju!!!! :roll:
Kada bi nam se ukazao Fabio Capelo
možda bi i imali nekih izgleda :D :(
pepeljara

Post by pepeljara »

edu wrote:A kad smo dobili Norvesku u Zenici tada nikome nije smetalo sto Baka nije davao izjave za medije..a sada svima smeta..svi smo ljuti zbog poraza a ne zbog toga sto on nije dao izjavu nekom novinaru...

pa normalno da smo ljuti, onako sramotno izgubiti utakmicu, pa to nema nigdje!!!

Necemo mi vidjeti prvenstva jos zadugo.. sa ovakvim timom..
Kaiser

Post by Kaiser »

edu je upravu, sta nam sad odjednom to smeta? dajte ljudi, baka je fer trener, i jos vise fer covjek. prije utakmice je izjavljivao da u slucaju poraza preuzima odgovornost, to je rekao i nakon utakmice, sta treba sad da se svaki put kad vidi novinara baci na pod, pocne plakati i moliti za milost? ako N/FS od njega to bude trazio podnijece ostavku. zasto se mora stvarati atmosfera linca? :oops: dajte malo, spustimo se na zemlju...
FortunaBela

Post by FortunaBela »

Ivy wrote: PRIMITIVAC
Što jes, jes... :shock:
wanderer

Post by wanderer »

Kaiser wrote:edu je upravu, sta nam sad odjednom to smeta? dajte ljudi, baka je fer trener, i jos vise fer covjek. prije utakmice je izjavljivao da u slucaju poraza preuzima odgovornost, to je rekao i nakon utakmice, sta treba sad da se svaki put kad vidi novinara baci na pod, pocne plakati i moliti za milost? ako N/FS od njega to bude trazio podnijece ostavku. zasto se mora stvarati atmosfera linca? :oops: dajte malo, spustimo se na zemlju...
Upravo tako. Umjesto sto udaramo po Baki (koji nikada nije volio izjave), red bi bio da krenemo po tom tzv. "Savezu", onda igracima od kojih sam i ja brzi, pa dok na njega dodje red...
pepeljara

Post by pepeljara »

FortunaBela wrote:
Ivy wrote: PRIMITIVAC
Što jes, jes... :shock:
za ovakve poraze i mnogo veci daju otkaz...
ako nemamo trenera, docice neki koji valja.
edu

Post by edu »

wanderer wrote:
Kaiser wrote:edu je upravu, sta nam sad odjednom to smeta? dajte ljudi, baka je fer trener, i jos vise fer covjek. prije utakmice je izjavljivao da u slucaju poraza preuzima odgovornost, to je rekao i nakon utakmice, sta treba sad da se svaki put kad vidi novinara baci na pod, pocne plakati i moliti za milost? ako N/FS od njega to bude trazio podnijece ostavku. zasto se mora stvarati atmosfera linca? :oops: dajte malo, spustimo se na zemlju...
Upravo tako. Umjesto sto udaramo po Baki (koji nikada nije volio izjave), red bi bio da krenemo po tom tzv. "Savezu", onda igracima od kojih sam i ja brzi, pa dok na njega dodje red...
Ne interesuje nas to da li on voli davati izjave ili ne..njegova obaveza je da ih daje..ali mene nerviraju nasi dupli arsini..znaci..kad smo pobijedili Norvesku ja sam svojim ocima gledao na TVu kako je odbio dati izjavu za Hayat ili koju vec TV..medjutim tada nam to nije smetalo..dobili smo Norvezane..idemo svi da slavimo..ko ce se sada peglati oko problema (ne)davanja izjava..medjutim sad..kad smo popusili cetvorku odjednom svima smeta to sto Baka nije dao izjavu..e to mi je malo zasmetalo..pa sam osjetio potrebu da koju napisem...

A ljudi u Savezu..stara prica..mi smo stoka..kad bi nam svi izvadili kite (k'o sto sinoc Gobac iz PsihomodoP. izvadi kitu u emisiji Pile & Maca show i pokaza je publici a oni mu svi aplaudiraju k'o da im je po 100 Evrica dao)..i Usanovic i Pasalic..i poneki igraci poput Baljica kojeg nikad nisam volio (moje misljenje..uvijek mi je bio maneken) mi bi im opet otisli na utakmice i derali svoja grla..davali 10-20 Km za karte..punili njihove dzepove itd..izlisno je o tome pricati...
daljnji

Post by daljnji »

A sto ovi nisu bili na press konferenciji...'ebes i takve novinare i TV kucu. Neka im nije dao izjavu. :roll:
jazzer

Post by jazzer »

daljnji wrote:A sto ovi nisu bili na press konferenciji...'ebes i takve novinare i TV kucu. Neka im nije dao izjavu. :roll:
Baka misli na press konferenciju u Briselu a oni nisu bili tamo.
daljnji

Post by daljnji »

Kakve veze ima sto je u Briselu, nije na mjesecu? :-?

Ako im je skupo i nedovoljno "ekskluzivno" da posalju jednog novinara, koji ce pratiti desavanja u vezi drzavne reprezentacije, na jednoj prilicno vaznoj utakmici, neka onda negdje nabave snimak press-konferencije. Ko ih...
explorer

Post by explorer »

Znaci, prema nekima ovdje, Baka bi trebao davati izjavu svaki puta kada ga nekakav novinar povuce za rukav!!?? On je obavezan dati izjavu na press konferenciji i eventualno ako Savez organizira nesto sluzbeno... A da ti novinarcici sa 3 razreda srednje i knjigama od cetvrtog trce po aerodromu i traze izjave, i onda se jos ljute i prave skandale zbog toga sto Blaz nece da da izjavu, mislim.... :roll: :roll: I neka je nije dao...
Zasto Hayat (koji se toliko kur*i sa svojom gledanoscu) nije poslao novinara(e) u Bruxelles na utakmicu pa da imaju izjavu i da naprave mozda i nekakvu reportazu i sl..??
Shvatite da je Baka od ove grupe manekena uspio napraviti nesto, doci do korak od Portugala, za sto mu je falio samo jedan prokleti gol, i onda ga sada blatite zato sto nije dao izjavu (koju nije obavezan dati), smijesno ste. Igraci su ti koje bi trebalo razapeti. Mogao sam slobodno ja zaigrati umjesto Papca, bolje bi prosli definitivno...
Edin H.

Post by Edin H. »

A sta je mogao reci?
Onoliko nasih navijaca dodje da bodri reprezentaciju i oni onako traljavo igraju!
Izgube od iste reprezentacije koja je izgubila od Spanije, SiCG, igrala kuci nerijeseno sa Litvanijom.

Istina je da je njegova jedina obaveza da se pojavi na Konferenciji za Stampu poslije utakmice!

Neka pokusa nesto da uradi da barem pobijedimo Litvaniju!
vedderedi

Post by vedderedi »

Ma nije tu Baka kriv, koliko su oni manekeni, zvijezde i pjevaci od fudbalera krivi. Mater im njihovu, da izgaraju kad igraju za reprezentaciju ko kad igraju za svoje timove ne bismo dozivjeli ovakav debakl i sramotu. Cast Besliji, Hasagicu i Bajramovicu, ostali su bili karna prava!
BECHO

Post by BECHO »

Kriv je i Baka, jer je pogresno postavio ekipu! Ne cudi me za prvo poluvrijeme ali da taj slijepac ne promijeni taktiku igre, pojaca obranu i 'zacepi' M Penzu koji je dolazio do lopte bez ikakvih problema, je po meni trenersko neznanje! Noga i njemu i savezu, tako je najbolje...
BigBoss

Post by BigBoss »

Najdraze bi mi bilo kad bi Vaha Halilhodzic bio trener samo da ga posteno plate i cijene prema onome sto jeste a to je legenda BiH fudbala prihvatio bi sigurno. A zna se gdje je doguro sa onim malim timom Lile sta bi tek uradio sa reprezentacijom bilo bi uspjeha i pobjeda.
Post Reply