Cure koje se bave bodibildingom
- madner
#26 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Ne bas, genetiku ne mozes promjeniti.
- Hemera
#27 Re: Cure koje se bave bodibildingom
condy wrote:Cure koje se bave bodibildingom ?
Takvih kod nas nažalost nema.
Ići rekreativno u teretanu i baviti se bodybuildingom nije isto.
Bodybuilding je jako zahtjevan sport, koji traži puno odricanja, ulaganja, volje, discipline i dosta slobodnog vremena. Otprilike, traži pet puta sedmično odlazaka u teretanu, i pravillnu prehranu, koje se pridržavati je za mnoge teže od samog treniranja. To je prema tome sport isključivo za izdržljive i disciplinovane ljude, većino muškarce, tako da su žene pravi izuzetak kod nas. Nisam vidio ženu ili djevojku koja se bavi bodybuildingom, u pravom smislu te rječi. Ima ih dosta u teretani i većinom rade na dijelovima tijela koji čine najbolje ženske atribute ( noge, guza i stomak ), ali to nije bodybuilding, već dotjerivanje.
Šteta, jer vani ima i žena koje se bave ovim sportom. Kod nas je to još uvijek sport kojim se bave isključivo muškarci. Izuzeci su rijetki.
Cijenim svaku djevojku i ženu koju vidim u teretani, jer to je najbolja njega za tijelo. Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.

evo jedna domaća žena
- Leo_alfa
#28 Re: Cure koje se bave bodibildingom
To je sve individualno, djevojke koje treniraju su ljepse i privlacnije, ali tebi, ne svimacondy wrote:Najljepše djevojke ja sam vidio u teretani. Dugo već idem u teretanu preko sedam godina i kad uporedim djevojke iz teretane i one koje ne idu u teretanu, razlika je itekako vidljiva. Nisi ni svjestan šta teretana može napraviti od najprivlačnijih dijelova tijela žene - noge, guza i stomak. Mogu ih savršeno oblikovati a to svakoj djevojci znači puno, i ne samo njimaLeo_alfa wrote:Mislis glupost je misliti da je neka cura prirodno u odredjenoj formi za koju je jasno kao dan da je potrebno trenirati?condy wrote:Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
Lijepa i privlacna uopste ne mora biti iako trenira, i suprotno.. Lice i glava se njeguju na drugim mjestima, odnosno u kozmetičkim salonima, zubi kod stomatologa i sl. Jedino na što ne mogu uticati je visina, sve drugo se može korigovati, ako se za to ima volje i novca.
Mislim da se u pravilu niko ne rađa ružan već da je to posljedica nemara prema samom sebi.
- Hemera
#29 Re: Cure koje se bave bodibildingom
slazem se,tako isto one koje ne treniraju nisu svakome privlačne 
-
condy
#30 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Slažem se sa tobom. Rekao sam već, da ja nisam vidio kod nas žene koje se bave bodybuildingom. Nema toga kod nas ljudi, čemu frkairac300 wrote:
Mislim da nije u pitanju kada djevojka održava formu, vježba i drži do sebe, nego ekstremno preoblikovanje tijela kroz bodibilding. Gdje gubi sve te atribute koje si nabrojao.
I ova srpska političarka nije bodybilderka.
-
condy
#31 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Hemera wrote:condy wrote:Cure koje se bave bodibildingom ?
Takvih kod nas nažalost nema.
Ići rekreativno u teretanu i baviti se bodybuildingom nije isto.
Bodybuilding je jako zahtjevan sport, koji traži puno odricanja, ulaganja, volje, discipline i dosta slobodnog vremena. Otprilike, traži pet puta sedmično odlazaka u teretanu, i pravillnu prehranu, koje se pridržavati je za mnoge teže od samog treniranja. To je prema tome sport isključivo za izdržljive i disciplinovane ljude, većino muškarce, tako da su žene pravi izuzetak kod nas. Nisam vidio ženu ili djevojku koja se bavi bodybuildingom, u pravom smislu te rječi. Ima ih dosta u teretani i većinom rade na dijelovima tijela koji čine najbolje ženske atribute ( noge, guza i stomak ), ali to nije bodybuilding, već dotjerivanje.
Šteta, jer vani ima i žena koje se bave ovim sportom. Kod nas je to još uvijek sport kojim se bave isključivo muškarci. Izuzeci su rijetki.
Cijenim svaku djevojku i ženu koju vidim u teretani, jer to je najbolja njega za tijelo. Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
evo jedna domaća žena
Savršeno izgleda
- Leo_alfa
#32 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Upravo tako.Hemera wrote:slazem se,tako isto one koje ne treniraju nisu svakome privlačne
- Hemera
#33 Re: Cure koje se bave bodibildingom
evo još jedne domaće cure,doduše nisu hard core poput one sa prve stranice ali nema veze,evo nek ovaj gore što nije vidio domaće,pogleda i nek sazna

-
condy
#34 Re: Cure koje se bave bodibildingom
I šta hoćeš reći sa te dvije slike da se žene kod nas bave bodybuildingom ?
-
ekonomistica78
#35 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Baš ružno izgledaju.
Ne znam kako se "ovo" može nekome sviđati.
Pa žene su stvorene kao nježna i krhka bića,pa valjda takve trebaju i ostati.
- MedenoSrce
#36 Re: Cure koje se bave bodibildingom
a ko ce loviti, kuhati, skrbiti za porodicu ako ostanu njezna i krhka bica?ekonomistica78 wrote:Baš ružno izgledaju.
- Hemera
#37 Re: Cure koje se bave bodibildingom
navodim primjer,kod nas to nije razvijeno kao u drugim zemljama,ali to što ti ne znaš da se bave ne znači i da takve ne postojecondy wrote:I šta hoćeš reći sa te dvije slike da se žene kod nas bave bodybuildingom ?
- Hemera
#38 Re: Cure koje se bave bodibildingom
ako se tebi ne sviđaju,odakle ti pravo da vrijeđaš,prvo nisi vidjela takve uzivo kako izgledajuekonomistica78 wrote:Baš ružno izgledaju.
inače da ti pridodam žene nisu stvorene da hodaju ko štake i da na njima visi meso da bi bile zenstvene
i vidiš ima sigurno neko kome se to sviđa,tema je postala besmislena kad upadnu ovakvi poput tebe
mogla si bar staviti sliku svoje zenstvenosti da vidimo sa kojom ljepotom razgovaramo
-
GaRGa
#39 Re: Cure koje se bave bodibildingom
ove pro bilderke su bas muskobanjaste plus garant uzimaju muske hormone pa to nikako na dobro ne moze izac
noge ko u safeta susica u mladjim danima...
puno mi se vise svidjaju npr ovakve noge nego bilderske kod ovih gore

- MedenoSrce
#40 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Meni ovo njezna i krhka = slina koja gleda kako ce se natovariti nekome na kosti da je hrani, obuva, oblaci i udovoljava hirovima i nije mi jasno kak se "oTo" moze nekome svidjati
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41 Re: Cure koje se bave bodibildingom
A sta mislis sta zeni daje utegnut izgled, hava?irac300 wrote:Ne privlače me cure koje me mogu istamburat', a i ne pali me muško tijelo sa ženskom glavom. Žene nisu stvorene da budu mišićave, utegnute da, pločice i ostala keramika ne.
- madner
#42 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Utegnuto je ok, ovo nije.

- irac300
#43 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Haj' ba skontaj na šta se ovo odnosi, ne leti pred rudu. Normalno da mišići zatežu, ali ne da poiskaču kvrge k'o na muškarcu, a to dolazi s bodibildingom.ladyblue18 wrote:A sta mislis sta zeni daje utegnut izgled, hava?irac300 wrote:Ne privlače me cure koje me mogu istamburat', a i ne pali me muško tijelo sa ženskom glavom. Žene nisu stvorene da budu mišićave, utegnute da, pločice i ostala keramika ne.
- ladyblue18
#44 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Znam ja dobro na sta se odnosi, samo ti kazem da ti recenica nema smislairac300 wrote:
Haj' ba skontaj na šta se ovo odnosi, ne leti pred rudu. Normalno da mišići zatežu, ali ne da poiskaču kvrge k'o na muškarcu, a to dolazi s bodibildingom.
A sigurna sam da bi npr forumasi svi redom odbili nju

- MedenoSrce
#45 Re: Cure koje se bave bodibildingom
za forumase en znam al ja ne bih imala nista protiv da me stegne ovim gluteusom 
-
L u c i f e r
#46 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Meni je fit žensko tijelo lijepo i privlačno, ali ne i nabildano...
Recimo, a otkidam na ovakve:

Recimo, a otkidam na ovakve:

- MedenoSrce
#47 Re: Cure koje se bave bodibildingom
Shejtane ova tvoja ima papansku chehru.
Mozda bih je uzela u razmatranje da mi plati
Mozda bih je uzela u razmatranje da mi plati
- p206
#48 Re: Cure koje se bave bodibildingom
od ovih što idu u teretanu cijenim samo one koji postignu poboljšanje na prirodan način, pucanje praškovima, proteinima, kreatinima i sl. ne volim
- ladyblue18
#49 Re: Cure koje se bave bodibildingom
MedenoSrce wrote:za forumase en znam al ja ne bih imala nista protiv da me stegne ovim gluteusom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#50 Re: Cure koje se bave bodibildingom
gdje ovu nadje, da je odmah zenim?!GaRGa wrote:ove pro bilderke su bas muskobanjaste plus garant uzimaju muske hormone pa to nikako na dobro ne moze izac