Cure koje se bave bodibildingom

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Drinski

#1 Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

Ne znam da li je bila tema, ali evo.

Sta mislite o tim osobama, zapravo sta mislite da li je takvo tijelo zenstveno?

Evo linka za buducu doktoricu, politicarku i sta sve ne:
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/upoz ... /140822029
GaRGa

#2 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by GaRGa »

squats for the win
Image
Drinski

#3 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

Ma ne znam, ajd da se normalno bavi fitnesom, recimo ova zadnja desno, ali kada vidim mišiće ko kod Švarcenegera, prosto me bude strah. :lol:
Leo_alfa

#4 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Leo_alfa »

Da, jer zenstveno ne znaci ujedno i njezno. Ukoliko je djevojka sigurna i samouvjerena u svoju zenstvenost (isto vrijedi i za muskarce, muzevnost jel' :)) onda nema problema da se bavi bilo cime, granice ne postoje. Koliko je to privlacno je druga stvar, nekome jeste, nekome ne, kao i pitanje koliko je to lijepo, opet individualna stvar.
Naravno u svemu se moze pretjerati, pa tako deformisanje tijela pretjeranim bodybuilding-om nije nimalno zenstveno, ali ironicno, je isto kao i pretjerano sminkanje (sto bi trebalo da ima za cilj isticanje zenske ljepote).
lua

#5 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by lua »

Image

:lol:
GaRGa

#6 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by GaRGa »

lua wrote:Image

:lol:
Image
:S
lua

#7 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by lua »

HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH oplakah :lol:
Hemera

#8 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Hemera »

Drinski wrote:Ne znam da li je bila tema, ali evo.

Sta mislite o tim osobama, zapravo sta mislite da li je takvo tijelo zenstveno?

Evo linka za buducu doktoricu, politicarku i sta sve ne:
http://www.klix.ba/magazin/showbiz/upoz ... /140822029
šta bi ko trebali misliti? ili kako bi ko trebali postupati sa takvom osobom? :-)
nek radi od sebe šta god joj je volja i ćejf,njeno tijelo njen problem
Hemera

#9 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Hemera »

Drinski wrote:Ma ne znam, ajd da se normalno bavi fitnesom, recimo ova zadnja desno, ali kada vidim mišiće ko kod Švarcenegera, prosto me bude strah. :lol:
najbolje bi bilo da ih izubijamo namrtvo i zakonom zabranimo da pojedinci ne bi doživljavali momente histerije
sve je to problem ljudi koji nikako,ako ih nešto i ne zanima i ne privlači,ne mogu da izbiju iz glave nego im postane opsesija za liječenje frustracija,vrijeđanja i sl.
condy

#10 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by condy »

Cure koje se bave bodibildingom ?
Takvih kod nas nažalost nema.

Ići rekreativno u teretanu i baviti se bodybuildingom nije isto.

Bodybuilding je jako zahtjevan sport, koji traži puno odricanja, ulaganja, volje, discipline i dosta slobodnog vremena. Otprilike, traži pet puta sedmično odlazaka u teretanu, i pravillnu prehranu, koje se pridržavati je za mnoge teže od samog treniranja. To je prema tome sport isključivo za izdržljive i disciplinovane ljude, većino muškarce, tako da su žene pravi izuzetak kod nas. Nisam vidio ženu ili djevojku koja se bavi bodybuildingom, u pravom smislu te rječi. Ima ih dosta u teretani i većinom rade na dijelovima tijela koji čine najbolje ženske atribute ( noge, guza i stomak ), ali to nije bodybuilding, već dotjerivanje.

Šteta, jer vani ima i žena koje se bave ovim sportom. Kod nas je to još uvijek sport kojim se bave isključivo muškarci. Izuzeci su rijetki.

Cijenim svaku djevojku i ženu koju vidim u teretani, jer to je najbolja njega za tijelo. Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
Drinski

#11 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

Hemera wrote: šta bi ko trebali misliti? ili kako bi ko trebali postupati sa takvom osobom? :-)
nek radi od sebe šta god joj je volja i ćejf,njeno tijelo njen problem
Hemera wrote: najbolje bi bilo da ih izubijamo namrtvo i zakonom zabranimo da pojedinci ne bi doživljavali momente histerije
sve je to problem ljudi koji nikako,ako ih nešto i ne zanima i ne privlači,ne mogu da izbiju iz glave nego im postane opsesija za liječenje frustracija,vrijeđanja i sl.
Kakve uvrede i frustracije?
Imas neki problem?
Drinski

#12 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

condy wrote: Cijenim svaku djevojku i ženu koju vidim u teretani, jer to je najbolja njega za tijelo. Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
:thumbup:
Leo_alfa

#13 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Leo_alfa »

condy wrote:Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
Mislis glupost je misliti da je neka cura prirodno u odredjenoj formi za koju je jasno kao dan da je potrebno trenirati?
Lijepa i privlacna uopste ne mora biti iako trenira, i suprotno.
Kinesko prkno

#14 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Kinesko prkno »

Volim debelo i masno ,kad uhvatis a ono se preliva,a ovih nabildanih me je malo i strah,onako iskreno :-D
madner

#15 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by madner »

Neugodno je to kada covjek ne bi mogao opaliti sakom od sto. :D
irac300

#16 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by irac300 »

Ne privlače me cure koje me mogu istamburat', a i ne pali me muško tijelo sa ženskom glavom. Žene nisu stvorene da budu mišićave, utegnute da, pločice i ostala keramika ne.
Drinski

#17 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

Ma moze on opaliti šakom po stolu, ali bi onda njega taj stol mogao opaliti po glavi. :lol:
Russki

#18 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Russki »

Bezveze.

Da ima triceps ko Švarceneger.

Volim djevojke koje se bave sportom, trče, plivaju, joga i sl. To je normalno i potpuno zdravo :thumbup:

A ovo sranje, bodybuilding, street workout (iako nemam nista protiv ovih sportova) u kojem se žene bildaju je manje više ogavno.

Shvatite kako hocete.
Drinski

#19 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

irac300 wrote:..., a i ne pali me muško tijelo sa ženskom glavom.
A musko tijelo sa muskom glavom?
madner

#20 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by madner »

Ma ja, haj i nekako ako nije nesto nabildala noge pa je mozes srediti hinjskim udarcem u koljeno, ali ako je bas full body building... :D
irac300

#21 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by irac300 »

Drinski wrote:
irac300 wrote:..., a i ne pali me muško tijelo sa ženskom glavom.
A musko tijelo sa muskom glavom?
Evo da te citiram još jednom, da ti ne propadne fol, vidim da si potrošio sve intelektualne kapacitete da ga smisliš.
condy

#22 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by condy »

Leo_alfa wrote:
condy wrote:Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
Mislis glupost je misliti da je neka cura prirodno u odredjenoj formi za koju je jasno kao dan da je potrebno trenirati?
Najljepše djevojke ja sam vidio u teretani. Dugo već idem u teretanu preko sedam godina i kad uporedim djevojke iz teretane i one koje ne idu u teretanu, razlika je itekako vidljiva. Nisi ni svjestan šta teretana može napraviti od najprivlačnijih dijelova tijela žene - noge, guza i stomak. Mogu ih savršeno oblikovati a to svakoj djevojci znači puno, i ne samo njima :D. Lice i glava se njeguju na drugim mjestima, odnosno u kozmetičkim salonima, zubi kod stomatologa i sl. Jedino na što ne mogu uticati je visina, sve drugo se može korigovati, ako se za to ima volje i novca.

Mislim da se u pravilu niko ne rađa ružan već da je to posljedica nemara prema samom sebi.
Drinski

#23 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Drinski »

@irac
ajd ne ljuti se, malo sam se zezao.
Russki

#24 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by Russki »

condy wrote:Cure koje se bave bodibildingom ?
Takvih kod nas nažalost nema.

Ići rekreativno u teretanu i baviti se bodybuildingom nije isto.

Bodybuilding je jako zahtjevan sport, koji traži puno odricanja, ulaganja, volje, discipline i dosta slobodnog vremena. Otprilike, traži pet puta sedmično odlazaka u teretanu, i pravillnu prehranu, koje se pridržavati je za mnoge teže od samog treniranja. To je prema tome sport isključivo za izdržljive i disciplinovane ljude, većino muškarce, tako da su žene pravi izuzetak kod nas. Nisam vidio ženu ili djevojku koja se bavi bodybuildingom, u pravom smislu te rječi. Ima ih dosta u teretani i većinom rade na dijelovima tijela koji čine najbolje ženske atribute ( noge, guza i stomak ), ali to nije bodybuilding, već dotjerivanje.

Šteta, jer vani ima i žena koje se bave ovim sportom. Kod nas je to još uvijek sport kojim se bave isključivo muškarci. Izuzeci su rijetki.

Cijenim svaku djevojku i ženu koju vidim u teretani, jer to je najbolja njega za tijelo. Glupost je ko misli da je neka cura priprodno ljepa, privlačna,.... jer takve jako puno ulažu u sebe i redovno idu u teretanu da bi tako izgledala.
Daj ba, šta pričaš bokte jebo?
irac300

#25 Re: Cure koje se bave bodibildingom

Post by irac300 »

condy wrote:
Leo_alfa wrote:
Najljepše djevojke ja sam vidio u teretani. Dugo već idem u teretanu preko sedam godina i kad uporedim djevojke iz teretane i one koje ne idu u teretanu, razlika je itekako vidljiva. Nisi ni svjestan šta teretana može napraviti od najprivlačnijih dijelova tijela žene - noge, guza i stomak. Mogu ih savršeno oblikovati a to svakoj djevojci znači puno, i ne samo njima :D. Lice i glava se njeguju na drugim mjestima, odnosno u kozmetičkim salonima, zubi kod stomatologa i sl. Jedino na što ne mogu uticati je visina, sve drugo se može korigovati, ako se za to ima volje i novca.

Mislim da se u pravilu niko ne rađa ružan već da je to posljedica nemara prema samom sebi.
Mislim da nije u pitanju kada djevojka održava formu, vježba i drži do sebe, nego ekstremno preoblikovanje tijela kroz bodibilding. Gdje gubi sve te atribute koje si nabrojao.
Post Reply