Javni Nemoral

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hopcup

#26 Re: Javni Nemoral

Post by hopcup »

Man of steel wrote:Nekome ko nije u stanju da suzbije svoj seksualni nagon pa se ko životinja pari na javnom mjestu gdje prolaze ljudi, noga u glavu je sasvim primjerena vaspitna mjera u nedostatku policijskog pendreka.
jefferson

#27 Re: Javni Nemoral

Post by jefferson »

E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.
McMoy

#28 Re: Javni Nemoral

Post by McMoy »

Man of steel wrote:
McMoy wrote:Javni je nemoral da se jadna djeca po_tucaju po klupi!
Šta je sa stambenim zbrinjavanjem mladih??
Da nam se omladina ne bi jebala po javnim mjestima treba im dijeliti stanove?

Alal ti vjera.

Ne, nego treba uvesti vjersku policiju da ih bičuje!
A poslije rulja kamenuje.
Klavikula

#29 Re: Javni Nemoral

Post by Klavikula »

ne bih pokusavao ovakve egzibicije, ali nemam nista protiv ako neko to radi :D
Hajvan

#30 Re: Javni Nemoral

Post by Hajvan »

jefferson wrote:E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.

US of A?
Vi? Amerikanci?

Uvženi kolega, kad na bosanskom pišete o necem što vam je daleko koristite zamjenicu to (that) umjesto zamjenice ovo (this).

Ukoliko ste mislili na eSaDa (SAD), zanemarite opasku.

Zbunjen sam, oprostite mi.
Ringhio

#31 Re: Javni Nemoral

Post by Ringhio »

Neka naroda, nek se jebe, samo nek mene ne diraju sa svojijem nadignutijem spolovilima. Ak se oto desi odma udaram karatu i nosioc erekcije nama' pada u smrt.
drastic

#32 Re: Javni Nemoral

Post by drastic »

mehoxy wrote:Postoji li u BIH zakon kojim se kaznjava javni nemoral? ne mogu na netu naci nista o ovome.Pod javnim nemoralom ovdje konkretno mislim na tucanje pored puta na setalistu kojim dnevno prodje gomila djece i starijih osoba.
dok drugi jebu, ti se Muzafere kupaj
mehoxy

#33 Re: Javni Nemoral

Post by mehoxy »

Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.Jeste smeta mi ovakvo ponasanje,i ja sam mlad i nikad mi nije palo na pamet ovakvo nesto - stavise,mislim da bih crk'o od stida da me neko uhvati u tom cinu.Stvarno mi se pocinje gaditi narod u ovoj drzavi.
broj dva

#34 Re: Javni Nemoral

Post by broj dva »

Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
a to u parku, uz rjeku ili generalno u prirodi je sasvim ok - pustite ljude na miru brate,omladina je napaljena a zivot je zajeban i tezak i kad i gdje mozes malo zadovoljstva sebi priustit oda bujrum...
Inace mi vise smeta auto parkiran na plocniku nego sto se neki klinci negjde u mraku taslace...
Stjui

#35 Re: Javni Nemoral

Post by Stjui »

mehoxy wrote:Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.
gospodine meho,prije bih rekao da bi pojedinci željeli da se osjećaju prozvanim :lol:
gurabija78

#36 Re: Javni Nemoral

Post by gurabija78 »

broj dva wrote:Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
a to u parku, uz rjeku ili generalno u prirodi je sasvim ok - pustite ljude na miru brate,omladina je napaljena a zivot je zajeban i tezak i kad i gdje mozes malo zadovoljstva sebi priustit oda bujrum...
Inace mi vise smeta auto parkiran na plocniku nego sto se neki klinci negjde u mraku taslace...
:thumbup:
dezurni moralisti se preseravaju marginalnim temama, po obicaju....
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#37 Re: Javni Nemoral

Post by crysis »

najgore od svega sto ovo najvise smeta onanistima, da neupotrebljavam ruzniju riječ
macmoodan

#38 Re: Javni Nemoral

Post by macmoodan »

Prirodna i normalna stvar, dezurni moralisti opet vjetrenjace napadaju.
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#39 Re: Javni Nemoral

Post by stetoskop »

broj dva wrote:Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
Tako može naići neko, pa gledati i napaliti se baš kao i oni, pa razbiti lika silovati curu, ni kriv ni dužan :D

A ti pokretaču, trebao si izvaditi kameru i snimati, dozvoljeno je :D
lua

#40 Re: Javni Nemoral

Post by lua »

Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
Mutivoda

#41 Re: Javni Nemoral

Post by Mutivoda »

lua wrote:Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
:thumbup: :D
mehoxy wrote:Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.Jeste smeta mi ovakvo ponasanje,i ja sam mlad i nikad mi nije palo na pamet ovakvo nesto - stavise,mislim da bih crk'o od stida da me neko uhvati u tom cinu.Stvarno mi se pocinje gaditi narod u ovoj drzavi.
A ovo ima samo kod nas? :zoka:
siimee

#42 Re: Javni Nemoral

Post by siimee »

jefferson wrote:E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.
Haha, baš tako, samo ne pred djecom, ima lokacija gdje se može bez da ti drugi smetaju :lol:
mehoxy

#43 Re: Javni Nemoral

Post by mehoxy »

lua wrote:Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
Ucini mi uslugu i prohodaj nekad nekom neosvjetljenom mahalom u predgradju.Ljudi se tucaju masovno,sto ne bi bio moj problem da to rade u kucama.Doduse vecinom to rade kasno navecer,ali ovi su bili toliko drski i bezobrazni da su se jebali u po' dana.
lua

#44 Re: Javni Nemoral

Post by lua »

mehoxy wrote: Ucini mi uslugu i prohodaj nekad nekom neosvjetljenom mahalom u predgradju.Ljudi se tucaju masovno,sto ne bi bio moj problem da to rade u kucama.Doduse vecinom to rade kasno navecer,ali ovi su bili toliko drski i bezobrazni da su se jebali u po' dana.
Dok tebe ne jebu to nije tvoj problem.
madner

#45 Re: Javni Nemoral

Post by madner »

Tsk, umjesto da pravis spisak radodajki ti tako.
mehoxy

#46 Re: Javni Nemoral

Post by mehoxy »

Jeste.Cinjenica da se ovakve stvari kaznjavaju i u seksualno liberalnim zapadnim drzavama dovoljno govori.Ne zelim se vise raspravljati o mom pogledu na stvari koje bi svakom iole pristojnom i odgojenom covjeku bile nenormalne,za mene nije uredu,end of story.
madner

#47 Re: Javni Nemoral

Post by madner »

Naravno da se kaznjavaju, najvise silovanja se desi nakon sto neko vidi sta mu fali.
travar

#48 Re: Javni Nemoral

Post by travar »

Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Ovdje su ti generalno svi vrhunski hebači, pa se nemoj čuditi reakcijama. :)
trambusek88

#49 Re: Javni Nemoral

Post by trambusek88 »

Nekidan kod fontane na Dobrinji ker zaskočio kerušu u sred bijela dana. Džabe što su okolo i djeca i stariji ljudi, džeki meće li meće, baš ga briga :izet: Što je najgore drot prolazi pored njih ni da ih pogleda.

:lol:

Šalu na stranu, fakat nije baš OK baš javno pred svima, ako nemaju gdje mogu bar potražiti mjesto gdje ih niko ne vidi.
Last edited by trambusek88 on 21/08/2014 10:53, edited 1 time in total.
Mario979

#50 Re: Javni Nemoral

Post by Mario979 »

Nije ovo nemoral, postoje osobe koje vole sex na javnim mjestima.
Public sex.
Post Reply