Man of steel wrote:Nekome ko nije u stanju da suzbije svoj seksualni nagon pa se ko životinja pari na javnom mjestu gdje prolaze ljudi, noga u glavu je sasvim primjerena vaspitna mjera u nedostatku policijskog pendreka.
Javni Nemoral
- hopcup
#26 Re: Javni Nemoral
-
jefferson
#27 Re: Javni Nemoral
E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.
- McMoy
#28 Re: Javni Nemoral
Man of steel wrote:Da nam se omladina ne bi jebala po javnim mjestima treba im dijeliti stanove?McMoy wrote:Javni je nemoral da se jadna djeca po_tucaju po klupi!
Šta je sa stambenim zbrinjavanjem mladih??
Alal ti vjera.
Ne, nego treba uvesti vjersku policiju da ih bičuje!
A poslije rulja kamenuje.
- Klavikula
#29 Re: Javni Nemoral
ne bih pokusavao ovakve egzibicije, ali nemam nista protiv ako neko to radi 
- Hajvan
#30 Re: Javni Nemoral
jefferson wrote:E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.
US of A?
Vi? Amerikanci?
Uvženi kolega, kad na bosanskom pišete o necem što vam je daleko koristite zamjenicu to (that) umjesto zamjenice ovo (this).
Ukoliko ste mislili na eSaDa (SAD), zanemarite opasku.
Zbunjen sam, oprostite mi.
- Ringhio
#31 Re: Javni Nemoral
Neka naroda, nek se jebe, samo nek mene ne diraju sa svojijem nadignutijem spolovilima. Ak se oto desi odma udaram karatu i nosioc erekcije nama' pada u smrt.
-
drastic
#32 Re: Javni Nemoral
dok drugi jebu, ti se Muzafere kupajmehoxy wrote:Postoji li u BIH zakon kojim se kaznjava javni nemoral? ne mogu na netu naci nista o ovome.Pod javnim nemoralom ovdje konkretno mislim na tucanje pored puta na setalistu kojim dnevno prodje gomila djece i starijih osoba.
-
mehoxy
#33 Re: Javni Nemoral
Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.Jeste smeta mi ovakvo ponasanje,i ja sam mlad i nikad mi nije palo na pamet ovakvo nesto - stavise,mislim da bih crk'o od stida da me neko uhvati u tom cinu.Stvarno mi se pocinje gaditi narod u ovoj drzavi.
-
broj dva
#34 Re: Javni Nemoral
Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
a to u parku, uz rjeku ili generalno u prirodi je sasvim ok - pustite ljude na miru brate,omladina je napaljena a zivot je zajeban i tezak i kad i gdje mozes malo zadovoljstva sebi priustit oda bujrum...
Inace mi vise smeta auto parkiran na plocniku nego sto se neki klinci negjde u mraku taslace...
a to u parku, uz rjeku ili generalno u prirodi je sasvim ok - pustite ljude na miru brate,omladina je napaljena a zivot je zajeban i tezak i kad i gdje mozes malo zadovoljstva sebi priustit oda bujrum...
Inace mi vise smeta auto parkiran na plocniku nego sto se neki klinci negjde u mraku taslace...
- Stjui
#35 Re: Javni Nemoral
gospodine meho,prije bih rekao da bi pojedinci željeli da se osjećaju prozvanimmehoxy wrote:Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.
-
gurabija78
#36 Re: Javni Nemoral
broj dva wrote:Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
dezurni moralisti se preseravaju marginalnim temama, po obicaju....
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#37 Re: Javni Nemoral
najgore od svega sto ovo najvise smeta onanistima, da neupotrebljavam ruzniju riječ
- macmoodan
#38 Re: Javni Nemoral
Prirodna i normalna stvar, dezurni moralisti opet vjetrenjace napadaju.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#39 Re: Javni Nemoral
Tako može naići neko, pa gledati i napaliti se baš kao i oni, pa razbiti lika silovati curu, ni kriv ni dužanbroj dva wrote:Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
A ti pokretaču, trebao si izvaditi kameru i snimati, dozvoljeno je
- lua
#40 Re: Javni Nemoral
Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
-
Mutivoda
#41 Re: Javni Nemoral
broj dva wrote:Ne znam brate, ja nikoga nisam na ulici vidio ili na tramvajskoj stanici ili u centru grada (ono cisti egzibicionizam)
lua wrote:Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
A ovo ima samo kod nas?mehoxy wrote:Bahaha,sto su se pojedinci nasli prozvanim.Jeste smeta mi ovakvo ponasanje,i ja sam mlad i nikad mi nije palo na pamet ovakvo nesto - stavise,mislim da bih crk'o od stida da me neko uhvati u tom cinu.Stvarno mi se pocinje gaditi narod u ovoj drzavi.
-
siimee
#42 Re: Javni Nemoral
Haha, baš tako, samo ne pred djecom, ima lokacija gdje se može bez da ti drugi smetajujefferson wrote:E ako je ovo problem u ovoj drzavi, onda mi super stojimo.
-
mehoxy
#43 Re: Javni Nemoral
Ucini mi uslugu i prohodaj nekad nekom neosvjetljenom mahalom u predgradju.Ljudi se tucaju masovno,sto ne bi bio moj problem da to rade u kucama.Doduse vecinom to rade kasno navecer,ali ovi su bili toliko drski i bezobrazni da su se jebali u po' dana.lua wrote:Da se ljudi jebu, k'o što se ne jebu, ne bi bili ovako drski, odvratni, nadrkani, fašistoidni i opasni po okolinu.
- lua
#44 Re: Javni Nemoral
Dok tebe ne jebu to nije tvoj problem.mehoxy wrote: Ucini mi uslugu i prohodaj nekad nekom neosvjetljenom mahalom u predgradju.Ljudi se tucaju masovno,sto ne bi bio moj problem da to rade u kucama.Doduse vecinom to rade kasno navecer,ali ovi su bili toliko drski i bezobrazni da su se jebali u po' dana.
- madner
#45 Re: Javni Nemoral
Tsk, umjesto da pravis spisak radodajki ti tako.
-
mehoxy
#46 Re: Javni Nemoral
Jeste.Cinjenica da se ovakve stvari kaznjavaju i u seksualno liberalnim zapadnim drzavama dovoljno govori.Ne zelim se vise raspravljati o mom pogledu na stvari koje bi svakom iole pristojnom i odgojenom covjeku bile nenormalne,za mene nije uredu,end of story.
- madner
#47 Re: Javni Nemoral
Naravno da se kaznjavaju, najvise silovanja se desi nakon sto neko vidi sta mu fali.
- travar
#48 Re: Javni Nemoral
Čega se pametan stidi, budala se ponosi.
Ovdje su ti generalno svi vrhunski hebači, pa se nemoj čuditi reakcijama.
Ovdje su ti generalno svi vrhunski hebači, pa se nemoj čuditi reakcijama.
- trambusek88
#49 Re: Javni Nemoral
Nekidan kod fontane na Dobrinji ker zaskočio kerušu u sred bijela dana. Džabe što su okolo i djeca i stariji ljudi, džeki meće li meće, baš ga briga
Što je najgore drot prolazi pored njih ni da ih pogleda.

Šalu na stranu, fakat nije baš OK baš javno pred svima, ako nemaju gdje mogu bar potražiti mjesto gdje ih niko ne vidi.
Šalu na stranu, fakat nije baš OK baš javno pred svima, ako nemaju gdje mogu bar potražiti mjesto gdje ih niko ne vidi.
Last edited by trambusek88 on 21/08/2014 10:53, edited 1 time in total.
-
Mario979
#50 Re: Javni Nemoral
Nije ovo nemoral, postoje osobe koje vole sex na javnim mjestima.
Public sex.
Public sex.