Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh sta je sad bolje ili gore biti procelav nesto slicno kao ovaj decko sa pistoljem ili se oderat skroz na celavo.Ja sad vagam procelav sam solidno.Sad ne znam da li da ovako ostavim ili se osisam na celavo...Sisao sam se na celavo nekad prije ,moze se reci da mi bas ne stoji glava mi je poput vesnog lonca hehe...Sad opet neznam mozda sam sebi umislio da je lose.Neki kazu ruzno ti stoji ,dok neki govore da je sasvim ok,isto mi kazu i za ovu procelavu frizuru.Misljenja su uveliko podjeljena kada je u pitanju moja frizura
Last edited by Mirzareli on 26/07/2014 04:54, edited 2 times in total.
>>> Eh iskreno me tjeshi sto mi ovakav i slican kroj kape odlicno stoji,bio celav ili procelav... ... Jeste da kod nas posebice u Zenici nisam mogao bas uociti da ima za kupit ovakvi ili slicni kapa.Znam da je postalo moderno ovakav vid imidja.Da budem jasan ovaj sa slike nisam ja,ovo je pjevac Islamske duhovne muzike Maher Zain.Uzeo sam njega za primjer jer je on vec duze vrijeme u ovom modnom fazonu. >>>>>>>> http://tuub.net/tamekran/tuub/0IDMgcORR
Mirzareli wrote:>>> Eh iskreno me tjeshi sto mi ovakav i slican kroj kape odlicno stoji,bio celav ili procelav... ... Jeste da kod nas posebice u Zenici nisam mogao bas uociti da ima za kupit ovakvi ili slicni kapa.Znam da je postalo moderno ovakav vid imidja.Da budem jasan ovaj sa slike nisam ja,ovo je pjevac Islamske duhovne muzike Maher Zain.Uzeo sam njega za primjer jer je on vec duze vrijeme u ovom modnom fazonu. >>>>>>>> http://tuub.net/tamekran/tuub/0IDMgcORR
Bolje ti je tetovirat' dlake na glavi, nego nosat' ovo.
Mirzareli wrote:E ovako stvari stoje... Interesuje me stav djevojaka i zena
kakvo je njihovo misljenje o celavim/procelavim
muskarcima...Da li iste imaju averziju prema takvim
muskarcima i kako u njihovim ocima izgledaju takvi
muskarci,da li to stvara u njihovim ocima odbojnost ili
privlacnost opcenito kada je u pitanju muski spol.Da se
pofalim nemam bas plaho kose,cas ima cas nema ... Medjutim ne patim od toga definitivno.Samo me interesuje kako ljepsa polovina gleda na to.Mislim i da dosta muskaraca sa istim i slicnim "problemom" interesuje misljenje nasih dama.
Ako je muškarac dobar i lijep njegovu ljepotu neće umanjiti manjak kose, ali ako tip nije valjao s kosom neće ni bez kose.
Averziju mi mogu samo stvoriti kompleksi muskarca zbog celavosti, pa to na tragikomican nacin pokusava maskirati. Zrelim zenama (u glavi,ne iskljucivo po godinama) moze biti odbojan samo nedostatak samopouzdanja kod muskarca i nazor machoizam, nista drugo.