Pitanje za dame ?!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mirzareli

#1 Pitanje za dame ?!

Post by Mirzareli »

E ovako stvari stoje... Interesuje me stav djevojaka i zena
kakvo je njihovo misljenje o celavim/procelavim
muskarcima...Da li iste imaju averziju prema takvim
muskarcima i kako u njihovim ocima izgledaju takvi
muskarci,da li to stvara u njihovim ocima odbojnost ili
privlacnost opcenito kada je u pitanju muski spol.Da se
pofalim nemam bas plaho kose,cas ima cas nema :-) ... Medjutim ne patim od toga definitivno.Samo me interesuje kako ljepsa polovina gleda na to.Mislim i da dosta muskaraca sa istim i slicnim "problemom" :lol: interesuje misljenje nasih dama.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2 Re: Pitanje za dame ?!

Post by Matijevic_Vlado »

ma pusti brkove, tada se manje primjeti :mrgreen:
lua

#3 Re: Pitanje za dame ?!

Post by lua »

Znam curu kojoj je Zinedine Zidane upis ljepote. Ho'š da te ženimo? :mrgreen:
sheilak

#4 Re: Pitanje za dame ?!

Post by sheilak »

lua wrote:Znam curu kojoj je Zinedine Zidane upis ljepote.
ima ih i ovdje. :D :lol:
Mirzareli wrote:E ovako stvari stoje... Interesuje me stav djevojaka i zena
kakvo je njihovo misljenje o celavim/procelavim
muskarcima...Da li iste imaju averziju prema takvim
muskarcima i kako u njihovim ocima izgledaju takvi
muskarci,da li to stvara u njihovim ocima odbojnost ili
privlacnost opcenito kada je u pitanju muski spol.Da se
pofalim nemam bas plaho kose,cas ima cas nema :-) ... Medjutim ne patim od toga definitivno.Samo me interesuje kako ljepsa polovina gleda na to.Mislim i da dosta muskaraca sa istim i slicnim "problemom" :lol: interesuje misljenje nasih dama.
gle, nacelno me takvi muskarci odbijaju. zdrava, duza :D, jaka kosa kod muskarca je jako pozeljna, barem meni. no, sve zavisi zasto on nema kosu. da li ju gubi ili se namjerno skroz kratko sisa na celavo. :D ovo drugo da se i podnijeti.
edo_79

#5 Re: Pitanje za dame ?!

Post by edo_79 »

e moj bože ... oćelavih i ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#6 Re: Pitanje za dame ?!

Post by sheilak »

nista, postoje one tetovaze na glavi...tackice, umjesto kose :D
lua

#7 Re: Pitanje za dame ?!

Post by lua »

Kako je to Šaban gospodski riješio

Image
edo_79

#8 Re: Pitanje za dame ?!

Post by edo_79 »

sheilak wrote:nista, postoje one tetovaze na glavi...tackice, umjesto kose :D
e nebi to pa taman kad bi bio ko kugla za kuglanje ..... nisam još ono ''pravo'' oćelavio al se već unazad godinu i kusur šišam na keca ... jbg mora se
sheilak

#9 Re: Pitanje za dame ?!

Post by sheilak »

a ne, ne. pa i on se rijesio tupe i hoda oslobodjen. mozda je fakat sve do samopouzdanja. :D
dale cooper

#10 Re: Pitanje za dame ?!

Post by dale cooper »

I ja se već duži niz godina šišam na keca, jer se kosa postepeno počela prorjeđivati.
U početku sam mislio da će mi to smetati, ali nije...ni najmanje. Sve je do samopouzdanja
i toga koliko se čovjek dobro osjeća u svojoj koži.
edo_79

#11 Re: Pitanje za dame ?!

Post by edo_79 »

sheilak wrote:a ne, ne. pa i on se rijesio tupe i hoda oslobodjen. mozda je fakat sve do samopouzdanja. :D
moguće.... ja čim vidim dobro žensko digne mi se ovo malo kose na glavi što imam ..... jbt šta mi se dešava :(
sheilak

#12 Re: Pitanje za dame ?!

Post by sheilak »

edo_79 wrote:
sheilak wrote:a ne, ne. pa i on se rijesio tupe i hoda oslobodjen. mozda je fakat sve do samopouzdanja. :D
moguće.... ja čim vidim dobro žensko digne mi se ovo malo kose na glavi što imam ..... jbt šta mi se dešava :(

hahahhhah :D
gilla

#13 Re: Pitanje za dame ?!

Post by gilla »

Iz iskustva vecina na to gleda kao manu , nedostatak zagondzije. Kao manje potentan, manja razina hormona, nisu geni po psu i sl. stvari. Teško je pričati ovako jer nemam s tim problema, ali ovo su komentari zenskih.

Mada to te ne treba nikad sputavati, sisaj se na kratko, drzi liniju, teretana, fino se oblaci.......svi mi imamo mane. Nemoj se opterecivati tim.

Isto tako imas onih koje vole kratko sisane ili cele.
edo_79

#14 Re: Pitanje za dame ?!

Post by edo_79 »

gilla wrote:Iz iskustva vecina na to gleda kao manu , nedostatak zagondzije. Kao manje potentan, manja razina hormona, nisu geni po psu i sl. stvari. Teško je pričati ovako jer nemam s tim problema, ali ovo su komentari zenskih.

Mada to te ne treba nikad sputavati, sisaj se na kratko, drzi liniju, teretana, fino se oblaci.......svi mi imamo mane. Nemoj se opterecivati tim.

Ma hajd meni je bitno da hidraulika radi ono ''mašallah'' a kosa.... jepo kosu mogu ja :izet: i bez kose :lol: :lol: :lol: :lol:
GaRGa

#15 Re: Pitanje za dame ?!

Post by GaRGa »

ljeti po ovim vrucinama samo na keca, zimi moze duze :)
Arii

#16 Re: Pitanje za dame ?!

Post by Arii »

Može biti privlačno, a može i odbojno, zavisi kako nekome stoji-pristaje. Nekome takva frizura (na 1) najbolje pristaje, i tako se obično šiša, s druge strane nekome je bolje s kosom :D
Ali ako je ostalo, karakter, samopuzdanje, stil odjevanja, tjelesna građa :D i slično na mjestu, nije to ništa (ja mislim da je ovo racionalno i ispravno viđenje stvari.

Al opet to je stvar ukusa...i mislim da ne postoji univerzalan tačan odgovor na ovo tvoje pitanje :)
djeco rucak je gotov

#17 Re: Pitanje za dame ?!

Post by djeco rucak je gotov »

Nema ti na forumu takvih.
insomnia78

#18 Pitanje za dame ?!

Post by insomnia78 »

gilla wrote:Iz iskustva vecina na to gleda kao manu , nedostatak zagondzije. Kao manje potentan, manja razina hormona, nisu geni po psu i sl. stvari. Teško je pričati ovako jer nemam s tim problema, ali ovo su komentari zenskih.

Ovo ti je nidje veze
Imam kosu ali negdje od 98-me namjerno brijem glavu i nisam nesto prjetio da me izbjegavaju, cak naprotiv

Edit: doduse moguce da ih odbija kad neko nazor pokusava "goniti" neku frizuru a ima 17 dlaka i meni je to smjesno
Il ko moj rodjak, frajer nije kacketa skin'o zadnjih 25 godina, kompleksas
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
swanfilter

#19 Re: Pitanje za dame ?!

Post by swanfilter »

Iz licnog iskustva svaka je voljela moju "nulu" :D . Isto tako, svaka sa kojom sam bio u duzoj vezi, nakon određenog vremena pocela upitkivati da malo pustim kosu jer mi je kao dobre kvalitete. Zene ... Kao i sa oblacenjem, isti fazon. Ne znam, da li je do igre sa lutkama povezan ovaj sindrom potrebe po mijenjanju izgleda, navika, ....
insomnia78

#20 Re: Pitanje za dame ?!

Post by insomnia78 »

swanfilter wrote:Iz licnog iskustva svaka je voljela moju "nulu" :D . Isto tako, svaka sa kojom sam bio u duzoj vezi, nakon određenog vremena pocela upitkivati da malo pustim kosu jer mi je kao dobre kvalitete. Zene ... Kao i sa oblacenjem, isti fazon. Ne znam, da li je do igre sa lutkama povezan ovaj sindrom potrebe po mijenjanju izgleda, navika, ....
E to, bas to

sheilak

#21 Re: Pitanje za dame ?!

Post by sheilak »

insomnia78 wrote:
swanfilter wrote:Iz licnog iskustva svaka je voljela moju "nulu" :D . Isto tako, svaka sa kojom sam bio u duzoj vezi, nakon određenog vremena pocela upitkivati da malo pustim kosu jer mi je kao dobre kvalitete. Zene ... Kao i sa oblacenjem, isti fazon. Ne znam, da li je do igre sa lutkama povezan ovaj sindrom potrebe po mijenjanju izgleda, navika, ....
E to, bas to

valjda dosadi njegov izgled. ili u njemu vidi potencijal za nesto vise sto se njoj svidja. prvobitni izgled je samo pocetni stadij. :D no, kako god, tu "nulu" smatram samo nekim privremenim "stanjem" kod muskarca. ako je stalno....to vec odbija.
plemba

#22 Re: Pitanje za dame ?!

Post by plemba »

ma samo pustis brkove, i onda te ne zovu celo nego brko :lol: :lol: :lol: :lol: :D
insomnia78

#23 Re: Pitanje za dame ?!

Post by insomnia78 »

Il dubra pa budi brada, brko je malo Déplacé

MorpheusAranea

#24 Re: Pitanje za dame ?!

Post by MorpheusAranea »

Bruce Willis, Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel... jel se zene zale na njihovu celavicu? Stvar karizme, punjena ptico! :lol:
berenice

#25 Re: Pitanje za dame ?!

Post by berenice »

sheilak wrote:
insomnia78 wrote:
E to, bas to

valjda dosadi njegov izgled. ili u njemu vidi potencijal za nesto vise sto se njoj svidja. prvobitni izgled je samo pocetni stadij. :D no, kako god, tu "nulu" smatram samo nekim privremenim "stanjem" kod muskarca. ako je stalno....to vec odbija.
Mene bogam' ne odbija... već godinama :oops:
Post Reply