ljubavnik

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
insomnia78

#26 ljubavnik

Post by insomnia78 »

Napravi ga ljubomornim, ljubavnika mislim, nadji jos jednog

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Last edited by insomnia78 on 14/07/2014 23:29, edited 1 time in total.
insomnia78

#27 Re: ljubavnik

Post by insomnia78 »

KPNCTNJAH wrote:
Ramzess Veliki wrote:
marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Evo ja ću ti reći ... zajebaje te jer može.
Stvarno ... nisi sebi to smjela dopustiti. A lik je seronja koji se služi manipuliranjem tvojim osjećanjima da bi ti se utrpao u gaće. Jadno ... otjeraj gada što prije i razmisli o svemu šta se desilo. I počni cijeniti muža ako već nije kasno.
Ovo k'o da je zensko pisalo... :mrgreen: znaci u svemu ovom kriv je taj "bivsi" sto bi da ima siguricu s vremena na vrijeme, bez obaveza, a ne ona koja vara muza :mrgreen: takve i zasluzuju da ih levate... isto je i s onim koji varaju zene, da ne pocne rat s forumasicama :mrgreen:
Ma pusti Ramu podilazaca starog

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
dječak sa šibicama

#28 Re: ljubavnik

Post by dječak sa šibicama »

Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
arslanbey

#29 Re: ljubavnik

Post by arslanbey »

dječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
haha
Sunny-7

#30 Re: ljubavnik

Post by Sunny-7 »

Stvarno ti nije lako... Valja ti sa dvojicom...izać' na kraj...

Sent from my iPhone using Tapatalk
sheilak

#31 Re: ljubavnik

Post by sheilak »

dječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
treca opcija uvijek bude najbolja. :D
marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?

tesko ti je, vjerujem. sve zavisi od toga sto osjecas prema muzu. ako ga ne volis...jesi pitala bivseg zasto ne zeli da se rastanes?
Bluemore

#32 Re: ljubavnik

Post by Bluemore »

Sunny-7 wrote:Stvarno ti nije lako... Valja ti sa dvojicom...izać' na kraj...

Sent from my iPhone using Tapatalk
kome sada vjerovati :roll:
marijatmagdalena

#33 Re: ljubavnik

Post by marijatmagdalena »

[quote="kritichar"]Ako si se uvjek pitala ko su te jeftine žene, pogledaj u najbliže ogledalo, naći ćeš jednu[/q

a ako sam nesrtena u braku,i sad skontala da mi on odgovara,a godinama nisam htjela s njim jer je mlađi,vukla ga za nos,svata mu radila,ne vjerujem da sam bas tako jeftina kao što kažeš,jer ja i on imamo prošlost dugu 15 god...i ne mislim da me gleda kao jeftinu neku,ja sam ipak njegova prva ljubav
Last edited by marijatmagdalena on 15/07/2014 11:28, edited 1 time in total.
marijatmagdalena

#34 Re: ljubavnik

Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
Razmisli dobro zivot je prekratak da bi se tako poigravala sa njim.
p.s. tvoj bivsi sigurno bez razloga nije bivsi!
Moj bivši je bivši jer je bio mlađi od mene i nisam tada htjela s njim nista ozbiljno...sad smo skontali da smo kompatibilni,al on se boji da ga opet ne povrijedim,znam da se boji da i njega ne prevarim...
marijatmagdalena

#35 Re: ljubavnik

direktni wrote:
Otkrila si nam da si kurvetina. Osim toga, šta si još?[/
Nisam fer prema muđu to znam,ali u pitanju su osjećaji koj ije ljubavnik izmamio,a muz to godinama ne umije,a nsi ni svjestan da možeš tako osjećati
GaRGa

#36 Re: ljubavnik

Post by GaRGa »

ma ti si puno gora nego sto forumasi misle :)
GaRGa

#37 Re: ljubavnik

Post by GaRGa »

marijatmagdalena wrote:
Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
Moj bivši je bivši jer je bio mlađi od mene i nisam tada htjela s njim nista ozbiljno...sad smo skontali da smo kompatibilni,al on se boji da ga opet ne povrijedim,znam da se boji da i njega ne prevarim...

ma jok ba nisi ti od tog posla da varas :run:
JThomas

#38 Re: ljubavnik

Post by JThomas »

što li bože :D
marijatmagdalena

#39 Re: ljubavnik

kritichar wrote:Ako si se uvjek pitala ko su te jeftine žene, pogledaj u najbliže ogledalo, naći ćeš jednu
Mi imamo prošlost od 15 godina gdje sam je on ludio za mnom,a ja svoj život furala,i kako me sad može smatrati jeftinom
sto je skupo

#40 Re: ljubavnik

Post by sto je skupo »

Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi. :izet:
strong69

#41 Re: ljubavnik

Post by strong69 »

marijatmagdalena wrote:
direktni wrote:
Otkrila si nam da si kurvetina. Osim toga, šta si još?[/
Nisam fer prema muđu to znam,ali u pitanju su osjećaji koj ije ljubavnik izmamio,a muz to godinama ne umije,a nsi ni svjestan da možeš tako osjećati
Koliko imas godina?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
marijatmagdalena

#42 Re: ljubavnik

sheilak wrote:

tesko ti je, vjerujem. sve zavisi od toga sto osjecas prema muzu. ako ga ne volis...jesi pitala bivseg zasto ne zeli da se rastanes?
Mi se volimo ali nema poštovanja među nama,svađe stalne,ne odgovara mi kao ličnost,kasno sam to skontala....
marijatmagdalena

#43 Re: ljubavnik

sto je skupo wrote:Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi. :izet:
Eh u pravu si,svi kofol moralni...a nije da baš uživam u ovoj nemoralsnoti,žao mi je što je tako,što varam muža,ali zapostavlja me,samo sam ja za nejga u svemu tu..i tako se desi prevara....
Drinski

#44 Re: ljubavnik

Post by Drinski »

ajd ti otkaci ljubavnika, da si mi upoznamo, ja necu traziti da se razvedes od muza. :mrgreen:
marijatmagdalena

#45 Re: ljubavnik

GaRGa wrote:
marijatmagdalena wrote:

ma jok ba nisi ti od tog posla da varas :run:[/qu

nego od čega?
L u c i f e r

#46 Re: ljubavnik

Post by L u c i f e r »

Image
madner

#47 Re: ljubavnik

Post by madner »

Da je tefter kako treba, ne bi bilo dileme. :D
marijatmagdalena

#48 Re: ljubavnik

[quote="Ljuska_u_BaklaFi"]Mene sad sramota sto sam zensko :roll:[/quot

Može se i tebi ovako šta desiti,ja nisam ni sanjala da mi se može pa eto desi se...ti fina curo
Bluemore

#49 Re: ljubavnik

Post by Bluemore »

marijatmagdalena wrote:
sheilak wrote:

Mi se volimo ali nema poštovanja među nama,svađe stalne,ne odgovara mi kao ličnost,kasno sam to skontala....
ti ne odgovaras tom "bivsem". idemo dalje :)
sto je skupo

#50 Re: ljubavnik

Post by sto je skupo »

marijatmagdalena wrote:
sto je skupo wrote:Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi. :izet:
Eh u pravu si,svi kofol moralni...a nije da baš uživam u ovoj nemoralsnoti,žao mi je što je tako,što varam muža,ali zapostavlja me,samo sam ja za nejga u svemu tu..i tako se desi prevara....
Ma ako si ikad prije citala ovaj forum trebala si znati da su ovdje svi posteni i fini. Niko ti ne moze reci sta da radis, to moras sam da odlucis, znam da je situacija komplikovana ali sve ce se sa vremenom samo rijesiti. :wink:
Post Reply