ljubavnik
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#26 ljubavnik
Napravi ga ljubomornim, ljubavnika mislim, nadji jos jednog
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Last edited by insomnia78 on 14/07/2014 23:29, edited 1 time in total.
- insomnia78
#27 Re: ljubavnik
Ma pusti Ramu podilazaca starogKPNCTNJAH wrote:Ovo k'o da je zensko pisalo...Ramzess Veliki wrote:Evo ja ću ti reći ... zajebaje te jer može.marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Stvarno ... nisi sebi to smjela dopustiti. A lik je seronja koji se služi manipuliranjem tvojim osjećanjima da bi ti se utrpao u gaće. Jadno ... otjeraj gada što prije i razmisli o svemu šta se desilo. I počni cijeniti muža ako već nije kasno.znaci u svemu ovom kriv je taj "bivsi" sto bi da ima siguricu s vremena na vrijeme, bez obaveza, a ne ona koja vara muza
takve i zasluzuju da ih levate... isto je i s onim koji varaju zene, da ne pocne rat s forumasicama
- dječak sa šibicama
#28 Re: ljubavnik
Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
-
arslanbey
#29 Re: ljubavnik
hahadječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
-
Sunny-7
#30 Re: ljubavnik
Stvarno ti nije lako... Valja ti sa dvojicom...izać' na kraj...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- sheilak
#31 Re: ljubavnik
treca opcija uvijek bude najbolja.dječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.
marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
tesko ti je, vjerujem. sve zavisi od toga sto osjecas prema muzu. ako ga ne volis...jesi pitala bivseg zasto ne zeli da se rastanes?
- Bluemore
#32 Re: ljubavnik
kome sada vjerovatiSunny-7 wrote:Stvarno ti nije lako... Valja ti sa dvojicom...izać' na kraj...
-
marijatmagdalena
#33 Re: ljubavnik
[quote="kritichar"]Ako si se uvjek pitala ko su te jeftine žene, pogledaj u najbliže ogledalo, naći ćeš jednu[/q
a ako sam nesrtena u braku,i sad skontala da mi on odgovara,a godinama nisam htjela s njim jer je mlađi,vukla ga za nos,svata mu radila,ne vjerujem da sam bas tako jeftina kao što kažeš,jer ja i on imamo prošlost dugu 15 god...i ne mislim da me gleda kao jeftinu neku,ja sam ipak njegova prva ljubav
a ako sam nesrtena u braku,i sad skontala da mi on odgovara,a godinama nisam htjela s njim jer je mlađi,vukla ga za nos,svata mu radila,ne vjerujem da sam bas tako jeftina kao što kažeš,jer ja i on imamo prošlost dugu 15 god...i ne mislim da me gleda kao jeftinu neku,ja sam ipak njegova prva ljubav
Last edited by marijatmagdalena on 15/07/2014 11:28, edited 1 time in total.
-
marijatmagdalena
#34 Re: ljubavnik
Moj bivši je bivši jer je bio mlađi od mene i nisam tada htjela s njim nista ozbiljno...sad smo skontali da smo kompatibilni,al on se boji da ga opet ne povrijedim,znam da se boji da i njega ne prevarim...Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
Razmisli dobro zivot je prekratak da bi se tako poigravala sa njim.
p.s. tvoj bivsi sigurno bez razloga nije bivsi!
-
marijatmagdalena
#35 Re: ljubavnik
Otkrila si nam da si kurvetina. Osim toga, šta si još?[/direktni wrote:marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Nisam fer prema muđu to znam,ali u pitanju su osjećaji koj ije ljubavnik izmamio,a muz to godinama ne umije,a nsi ni svjestan da možeš tako osjećati
-
GaRGa
#36 Re: ljubavnik
ma ti si puno gora nego sto forumasi misle 
-
GaRGa
#37 Re: ljubavnik
marijatmagdalena wrote:Moj bivši je bivši jer je bio mlađi od mene i nisam tada htjela s njim nista ozbiljno...sad smo skontali da smo kompatibilni,al on se boji da ga opet ne povrijedim,znam da se boji da i njega ne prevarim...Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
ma jok ba nisi ti od tog posla da varas
- JThomas
#38 Re: ljubavnik
što li bože 
-
marijatmagdalena
#39 Re: ljubavnik
Mi imamo prošlost od 15 godina gdje sam je on ludio za mnom,a ja svoj život furala,i kako me sad može smatrati jeftinomkritichar wrote:Ako si se uvjek pitala ko su te jeftine žene, pogledaj u najbliže ogledalo, naći ćeš jednu
-
sto je skupo
#40 Re: ljubavnik
Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi. 
- strong69
#41 Re: ljubavnik
Koliko imas godina?marijatmagdalena wrote:Otkrila si nam da si kurvetina. Osim toga, šta si još?[/direktni wrote:marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Nisam fer prema muđu to znam,ali u pitanju su osjećaji koj ije ljubavnik izmamio,a muz to godinama ne umije,a nsi ni svjestan da možeš tako osjećati
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
marijatmagdalena
#42 Re: ljubavnik
Mi se volimo ali nema poštovanja među nama,svađe stalne,ne odgovara mi kao ličnost,kasno sam to skontala....sheilak wrote:treca opcija uvijek bude najbolja.dječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.![]()
marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
tesko ti je, vjerujem. sve zavisi od toga sto osjecas prema muzu. ako ga ne volis...jesi pitala bivseg zasto ne zeli da se rastanes?
-
marijatmagdalena
#43 Re: ljubavnik
Eh u pravu si,svi kofol moralni...a nije da baš uživam u ovoj nemoralsnoti,žao mi je što je tako,što varam muža,ali zapostavlja me,samo sam ja za nejga u svemu tu..i tako se desi prevara....sto je skupo wrote:Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi.
-
Drinski
#44 Re: ljubavnik
ajd ti otkaci ljubavnika, da si mi upoznamo, ja necu traziti da se razvedes od muza. 
-
marijatmagdalena
#45 Re: ljubavnik
GaRGa wrote:marijatmagdalena wrote:Moj bivši je bivši jer je bio mlađi od mene i nisam tada htjela s njim nista ozbiljno...sad smo skontali da smo kompatibilni,al on se boji da ga opet ne povrijedim,znam da se boji da i njega ne prevarim...Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
ma jok ba nisi ti od tog posla da varas
nego od čega?
- madner
#47 Re: ljubavnik
Da je tefter kako treba, ne bi bilo dileme. 
-
marijatmagdalena
#48 Re: ljubavnik
[quote="Ljuska_u_BaklaFi"]Mene sad sramota sto sam zensko
[/quot
Može se i tebi ovako šta desiti,ja nisam ni sanjala da mi se može pa eto desi se...ti fina curo
Može se i tebi ovako šta desiti,ja nisam ni sanjala da mi se može pa eto desi se...ti fina curo
- Bluemore
#49 Re: ljubavnik
ti ne odgovaras tom "bivsem". idemo daljemarijatmagdalena wrote:Mi se volimo ali nema poštovanja među nama,svađe stalne,ne odgovara mi kao ličnost,kasno sam to skontala....sheilak wrote:treca opcija uvijek bude najbolja.dječak sa šibicama wrote:Sun Tzu bi se slozio, ako ti dvije stolice nisu puno, uzmi i trecu, od glave visak ne boli.![]()
-
sto je skupo
#50 Re: ljubavnik
Ma ako si ikad prije citala ovaj forum trebala si znati da su ovdje svi posteni i fini. Niko ti ne moze reci sta da radis, to moras sam da odlucis, znam da je situacija komplikovana ali sve ce se sa vremenom samo rijesiti.marijatmagdalena wrote:Eh u pravu si,svi kofol moralni...a nije da baš uživam u ovoj nemoralsnoti,žao mi je što je tako,što varam muža,ali zapostavlja me,samo sam ja za nejga u svemu tu..i tako se desi prevara....sto je skupo wrote:Ma pusti ove lazne moraliste kojih je forum pun. Samo ti uzivaj jednom se zivi.