ljubavnik

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
marijatmagdalena

#1 ljubavnik

Post by marijatmagdalena »

Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
alanx

#2 Re: ljubavnik

Post by alanx »

Masoni
dječak sa šibicama

#3 Re: ljubavnik

Post by dječak sa šibicama »

Stara kineska poslovica kaze, kad sjedis na dvije stolice, lako se desi da propadnes izmedju njih dvije.

Stara japanska poslovica kaze, ne slusaj stare kineske poslovice.
marijatmagdalena

#4 Re: ljubavnik

Skloni se papak wrote:
marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
Picka.To je ono sto nam se dopada.[+
Samo radi toga? Zar su muskarci stavrno takvi? Ja msilim da je on kukavica prije.Ne može preći preko prošlosti,nit sadašnjosti,a tu je, stom pričom,mislim da se i zaljubio opet...
marijatmagdalena

#5 Re: ljubavnik

dječak sa šibicama wrote:Stara kineska poslovica kaze, kad sjedis na dvije stolice, lako se desi da propadnes izmedju njih dvije.

Stara japanska poslovica kaze, ne slusaj stare kineske poslovice.
A ja ne znam koju poslovicu da poslušam
Seyfo

#6 Re: ljubavnik

Post by Seyfo »

zajebaje te
lavorpunvode

#7 Re: ljubavnik

Post by lavorpunvode »

pa cuj sta je u pitanju.. hoce covjek da se osladi s vremena na vrijeme i to mu je sasvim dovoljno. sto ne bi, ako mu se moze :-D
Struja__

#8 Re: ljubavnik

Post by Struja__ »

Koja li ovo napacena riba s foruma stalno otvara ove teme? :D

Pise jeftine erotske romane il nes tako
Drinski

#9 Re: ljubavnik

Post by Drinski »

marijatmagdalena wrote:Udata sam i imam ljubavnika,on je moj bivši,on je taj koji je zamnom ludio,i sad kad bih ja više,čak se i rastala,on ne želi to,ali konstantno govori kako sam ja ta žena koju želi,kako mu odgovaram u svemu,kako ima i dalje osjećaje prema meni....ne znam sta je u pitanju?
sex
Ljuska_u_BaklaFi

#10 Re: ljubavnik

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Mene sad sramota sto sam zensko :roll:
karanana

#11 Re: ljubavnik

Post by karanana »

hehe.....dobar je memo kao: neka te, neka te, nemoj se rastavljati. fino nam je i ovako.
Ringhio

#12 Re: ljubavnik

Post by Ringhio »

Bilo bi dobro da ti je muz kakav rmpalija od 2 metra i 140 kila misica.

I da vas zatekne na gomili.
Optimist

#13 Re: ljubavnik

Post by Optimist »

A sta bi ti vise?
GaRGa

#14 Re: ljubavnik

Post by GaRGa »

ma nisi bolje ni zasluzila :)
animals

#15 Re: ljubavnik

Post by animals »

Ma vrijeme ti ionako prolazi..das ne das..uvenuces..tvoje je da izaberes..kajaces se kako god napravis.. :D
animals

#16 Re: ljubavnik

Post by animals »

I jos nesto..njegovi osjecaji su u njegovim gacaama..ti ga osjecaji vuku prema tebi.. :D
kritichar

#17 Re: ljubavnik

Post by kritichar »

Ako si se uvjek pitala ko su te jeftine žene, pogledaj u najbliže ogledalo, naći ćeš jednu
arslanbey

#18 Re: ljubavnik

Post by arslanbey »

Eurosa wrote:A naziv teme markiran :srce: :pisnula:

Izvini ali ovo je stvarno smjesno.
:lol: :lol: :lol:

Ne vjeruj muskarcu ,znam jednu koja je bila u vezi s ozenjenim muskarcem,on joj svasta obecavao(ostavit cu zenu bla bla)...Kad je njen muz to otkrio odjebao je,a ovaj njen ljubavnik je svojoj supruzi rekao kako je sve samo bila sexualna avantura bla bla,uglavnom on je i dalje s zenom a bivsa svalerka je sad sama :oops:
dudlov

#19 Re: ljubavnik

Post by dudlov »

Utovar-istovar je u pitanju.
pirmin

#20 Re: ljubavnik

Post by pirmin »

Ramzess Veliki

#21 Re: ljubavnik

Post by Ramzess Veliki »

arslanbey wrote:
Eurosa wrote:A naziv teme markiran :srce: :pisnula:

Izvini ali ovo je stvarno smjesno.
:lol: :lol: :lol:

Ne vjeruj muskarcu ,znam jednu koja je bila u vezi s ozenjenim muskarcem,on joj svasta obecavao(ostavit cu zenu bla bla)...Kad je njen muz to otkrio odjebao je,a ovaj njen ljubavnik je svojoj supruzi rekao kako je sve samo bila sexualna avantura bla bla,uglavnom on je i dalje s zenom a bivsa svalerka je sad sama :oops:
Same ste krive kad vam moramo lagati da dobijemo ... :oops:
Ramzess Veliki

#22 Re: ljubavnik

Post by Ramzess Veliki »

Evo ja ću ti reći ... zajebaje te jer može.
Stvarno ... nisi sebi to smjela dopustiti. A lik je seronja koji se služi manipuliranjem tvojim osjećanjima da bi ti se utrpao u gaće. Jadno ... otjeraj gada što prije i razmisli o svemu šta se desilo. I počni cijeniti muža ako već nije kasno.
Nedoumica2013

#23 Re: ljubavnik

Post by Nedoumica2013 »

ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
Razmisli dobro zivot je prekratak da bi se tako poigravala sa njim.
p.s. tvoj bivsi sigurno bez razloga nije bivsi!
lavorpunvode

#24 Re: ljubavnik

Post by lavorpunvode »

Nedoumica2013 wrote:ti si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika? hm, kakvu poruku time saljes ljubavniku, prvo da si luda za njim sto on zdusno iskoristava a drugo ako si u stanju ostaviti muza zbog ljubavnika kako on da zna da neces i njega sutra ostaviti zbog nekog treceg.
Razmisli dobro zivot je prekratak da bi se tako poigravala sa njim.
p.s. tvoj bivsi sigurno bez razloga nije bivsi!
pa nije bivsi. sadasnji je.. samo onako povremeni :oops:
KPNCTNJAH

#25 Re: ljubavnik

Post by KPNCTNJAH »

Ramzess Veliki wrote:
Evo ja ću ti reći ... zajebaje te jer može.
Stvarno ... nisi sebi to smjela dopustiti. A lik je seronja koji se služi manipuliranjem tvojim osjećanjima da bi ti se utrpao u gaće. Jadno ... otjeraj gada što prije i razmisli o svemu šta se desilo. I počni cijeniti muža ako već nije kasno.
Ovo k'o da je zensko pisalo... :mrgreen: znaci u svemu ovom kriv je taj "bivsi" sto bi da ima siguricu s vremena na vrijeme, bez obaveza, a ne ona koja vara muza :mrgreen: takve i zasluzuju da ih levate... isto je i s onim koji varaju zene, da ne pocne rat s forumasicama :mrgreen:
Post Reply