Jadni su oni koji ovako misle. I muskadija i zenskadija.Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost
Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
- int21
#26 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
činjenica je da će lijepoj trebi prije zamijeniti gumu na autu ako joj pukne nego nekoj ružnoj 
isto tako na faksu, u radnji u haustoru... svaka pomoć prvo ide ljepoticama a onda ostalim ako im se da
isto tako na faksu, u radnji u haustoru... svaka pomoć prvo ide ljepoticama a onda ostalim ako im se da
- _mufljuz_
#28 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
onda ti zivis u paralelnom svijetu lutko - jer je to masivno masovno ponasanje....int21 wrote:Jadni su oni koji ovako misle. I muskadija i zenskadija.Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost
- irac300
#29 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Zašto se osobe stide svog nicka kada otvaraju ovako banalne teme? Znam da nema veze s temom, al' eto nešto mi upada u oči, kad god je neka bRezvezna tema u pravilu je postavljač koji se registrovao na par minuta prije nego što je postavio temu.
- int21
#30 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Nisam lutka nego lutak._mufljuz_ wrote:onda ti zivis u paralelnom svijetu lutko - jer je to masivno masovno ponasanje....int21 wrote:Jadni su oni koji ovako misle. I muskadija i zenskadija.Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost
A to sto je masovno ne znaci da je pametno. Istorija nas uci bas suprotno.
Mozda sto je lakse biti lijep nego pametan...
- Baby Jane
#31 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Ja to nekako, nikako ne kontam. To spremanje 2h pred izlazak, ili ustajanje u 5 ujutro da bi se isfenirala (realno, znam takvih).
Ne znam da li sam ja izrod, ali meni je dovoljno da je na meni odjeca ispeglana, cista, da sam pocesljana i pristojna. Sve ostalo u drugom planu. Ne znam da li im je smisao zivota da im neki krkan na ulici dovikne: sjoo jesi dobra ocam'. Moguce. Kako ciji prioritet, ali nekako ne vidim poentu u nabacivanju sminke lopatom. Zivot je prekratak svakako...
Ne znam da li sam ja izrod, ali meni je dovoljno da je na meni odjeca ispeglana, cista, da sam pocesljana i pristojna. Sve ostalo u drugom planu. Ne znam da li im je smisao zivota da im neki krkan na ulici dovikne: sjoo jesi dobra ocam'. Moguce. Kako ciji prioritet, ali nekako ne vidim poentu u nabacivanju sminke lopatom. Zivot je prekratak svakako...
- int21
#32 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Baby Jane wrote:Ja to nekako, nikako ne kontam. To spremanje 2h pred izlazak, ili ustajanje u 5 ujutro da bi se isfenirala (realno, znam takvih).
-
palermo
#33 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Za sve žene koje se vole sređivati
nema mi grdnije stvari od žene koja je izašla naveče da prošeta i obukla trenerku....
nema mi grdnije stvari od žene koja je izašla naveče da prošeta i obukla trenerku....
- thea
#34 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
svaka zena je sredena ako sebe kupa svaki dan i stavlja cist donji ves.
sto se tice mene, moze biti cupava, imati poderane pantole tetovaze, samo nek mirise. A parfem ne moze zamijeniti cisto tijelo, dobru oralnu higjenu, i cistu odjecu.
kod nas se ljudi ne kupaju dovoljno
sto se tice mene, moze biti cupava, imati poderane pantole tetovaze, samo nek mirise. A parfem ne moze zamijeniti cisto tijelo, dobru oralnu higjenu, i cistu odjecu.
- karanana
#35 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
thea wrote:svaka zena je sredena ako sebe kupa svaki dan i stavlja cist donji ves.
ljepota. uz potrebnu oralnu, dodao bih jos i vaginalno-analnu higijenu.
- madner
#36 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Meni je sasvim ok ako se kupa samo jednom dnevno i ne trosi manje od 45 minuta za spremanje.
- thea
#37 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
karanana wrote:thea wrote:svaka zena je sredena ako sebe kupa svaki dan i stavlja cist donji ves.
![]()
ljepota. uz potrebnu oralnu, dodao bih jos i vaginalno-analnu higijenu.
ako se svaki dan min 1x kupa, i stavlja donji ves svaki dan, nema sanse da i ruza ne mirise
- _mufljuz_
#38 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
s vecim apetitom bih je polizo takvu ha ja
-
dječak sa šibicama
#39 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
a sta ako je krenula na rekreacionu setnju, da obuce stikle?palermo wrote:Za sve žene koje se vole sređivati![]()
- sheilak
#40 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
mozda je do tada samo gledao.irac300 wrote:Zašto se osobe stide svog nicka kada otvaraju ovako banalne teme? Znam da nema veze s temom, al' eto nešto mi upada u oči, kad god je neka bRezvezna tema u pravilu je postavljač koji se registrovao na par minuta prije nego što je postavio temu.
thea wrote:svaka zena je sredena ako sebe kupa svaki dan i stavlja cist donji ves.
upravo. higijena temelj svega.
ljepota. uz potrebnu oralnu, dodao bih jos i vaginalno-analnu higijenu.[/quote]
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#41 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Ma nema on nicka, on ima nickoveirac300 wrote:Zašto se osobe stide svog nicka kada otvaraju ovako banalne teme? Znam da nema veze s temom, al' eto nešto mi upada u oči, kad god je neka bRezvezna tema u pravilu je postavljač koji se registrovao na par minuta prije nego što je postavio temu.
-
Orgasmatron
#42 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
sto se mene tice, nek je ona čista, da ne dismr, dakle, osnovna higijena i to je to
a to sta ce obuci kad izadje, boli me ona stvar, radi mene, nek obuce kombinezon i rudarke, samo nek je čista
a to sta ce obuci kad izadje, boli me ona stvar, radi mene, nek obuce kombinezon i rudarke, samo nek je čista
-
Nomo
#43 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
odrastaao sam i nije bio problemmalocvijece wrote:Nomo wrote:di sam ja zivio u pm . Kamo srece da je tako . Ono sto ja pamtim jeste sljedece . Zene u granap izlaze sa masnom, neopranom kosom , bez sminke , sa slafrukom i muskim cipelama . Ako nisu take onda imaju trenirku i opet napapucene muske cipele . Ako nije tako onda imaju mantil ili kaput a ispod njega pidzamu . I uvijek traze izgovor kada dodju na kasu . Da ih cuje i kasirka i svi koji su u redu od 7 metara . ,, Eto vala frka , zuri mi se, onom mom treba pive za utakmice a babi nestalo cigara pa se nisam kad imala sredit . Eeeee tugo moja kamo srece da je tako kao sto pise u naslovu .
a gdje si ti odrastao ako nije problem?
-
Nomo
#44 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
zena je dotjerana i sredjena i lijepa kada mirise na cisto .
ja kada prodjem pored zene na pola metra znam je li se jutros istusirala ili ne . Sapun i deo su sasvim dovoljni . Au de cologne ili parefem treba da se osjete samo onda kada zena ( muskarac ) naparvi pokret tijelom . Tragovi od deset metara slatkih parfema preko jakne i kose me dave i guse gore od podgrijanog jucerasnjeg znoja koji baca na crveni luk .
ja kada prodjem pored zene na pola metra znam je li se jutros istusirala ili ne . Sapun i deo su sasvim dovoljni . Au de cologne ili parefem treba da se osjete samo onda kada zena ( muskarac ) naparvi pokret tijelom . Tragovi od deset metara slatkih parfema preko jakne i kose me dave i guse gore od podgrijanog jucerasnjeg znoja koji baca na crveni luk .
- karanana
#45 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
vaistinu.
nema mi nista bolje nego kada, da izvinete, hocu da oralno zadovoljim zenu i odem dole a ono se osjeti svjezina i onaj svjez miris sapuna. dakle nikakav specijalan miris, samo obicni sapun.
nema mi nista bolje nego kada, da izvinete, hocu da oralno zadovoljim zenu i odem dole a ono se osjeti svjezina i onaj svjez miris sapuna. dakle nikakav specijalan miris, samo obicni sapun.
Last edited by karanana on 04/07/2014 14:45, edited 1 time in total.
-
arslanbey
#46 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Vala ne vidim te sredjene
- animals
#47 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Vesanski sapunkaranana wrote:vaistinu.
- Šveđanin
#48 Re: Odg: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Gdje gledas?arslanbey wrote:Vala ne vidim te sredjene
Skickat från min iPhone 5 via Tapatalk
-
Nomo
#49 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
zena mora biti redovno depilirana !
-
staradis
#50 Re: Bosanka dotjerana u svakoj prilici.. sto to?
Ja te dotjerane uvijek nisam vidio. Puno su dotjeranije žene u Beogradu