vrlo lako mozes provjeriti moje vozacke sposobnosti samo izaberes disciplinu:brdo,slalom,krug,karting,2 ista auta i lagano ....al bez alkohola i zastavica
Zastavice za auto
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#26 Re: Zastavice za auto
da,smotan sam ,nemam pojma o zivotu...jbga znam samo srat na forumu .....
vrlo lako mozes provjeriti moje vozacke sposobnosti samo izaberes disciplinu:brdo,slalom,krug,karting,2 ista auta i lagano ....al bez alkohola i zastavica
- Drvosjeca iz Dejcica
#27 Re: Zastavice za auto
Nisu to vozačke sposobnosti papak jedan.bitanga_sa_otesa wrote:da,smotan sam ,nemam pojma o zivotu...jbga znam samo srat na forumu .....
-
Shavobass
#28 Re: Zastavice za auto
drndalo wrote:Mislim da na ovoj temi moze naci vise...
http://www.klix.ba/forum/papanluk-na-au ... s3575.html
potpisujem
- bitanga_sa_otesa
#30 Re: Zastavice za auto
mislim da nema potrebe da mi se tako obracas,jer ni ja tebi nisam tako pisao.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nisu to vozačke sposobnosti papak jedan.Biti dobar vozač znači biti obazriv, pažljiv, discipliniran i hladan k'o špricer. Ja s tobom ne bih ni na trokolicu kada te zastavica BH iznervira na autu.
gdje sam ja rekao da me nervira zastavica ??,hajde citiraj molim te.nerviraju me krkani koji se ponasaju kao da su u nekoj vukojebini i kao da je cesta samo njihova...ja se tako nikad nisam ponasao niti sam tako odgojen.za 19 godina voznje imam samo jedan udes u kom nisam bio kriv ,dok sam stajao na izlazu s parkinga neka ''vozacica'' se zabila u mene ..u cijelom vozackom stazu platio sam 2 kazne za pogresno parkiranje, i jednu za voznju 72km/h gdje je ogranicenje 60 km/h.
p.s. nemam trokolicu niti sam to ikad vozio ,ja sam haustorce, imao sam formulu i moskvica na pedale
- Drvosjeca iz Dejcica
#31 Re: Zastavice za auto
Evo...bitanga_sa_otesa wrote:mislim da nema potrebe da mi se tako obracas,jer ni ja tebi nisam tako pisao.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Nisu to vozačke sposobnosti papak jedan.Biti dobar vozač znači biti obazriv, pažljiv, discipliniran i hladan k'o špricer. Ja s tobom ne bih ni na trokolicu kada te zastavica BH iznervira na autu.
gdje sam ja rekao da me nervira zastavica ??,hajde citiraj molim te.nerviraju me krkani koji se ponasaju kao da su u nekoj vukojebini i kao da je cesta samo njihova...ja se tako nikad nisam ponasao niti sam tako odgojen.za 19 godina voznje imam samo jedan udes u kom nisam bio kriv ,dok sam stajao na izlazu s parkinga neka ''vozacica'' se zabila u mene ..u cijelom vozackom stazu platio sam 2 kazne za pogresno parkiranje, i jednu za voznju 72km/h gdje je ogranicenje 60 km/h.
p.s. nemam trokolicu niti sam to ikad vozio ,ja sam haustorce, imao sam formulu i moskvica na pedale
Jebiga nije ti OK mišljenje, pomalo uvrjedljivo. I ja imam zastavicu pa mi baš zasmeta.bitanga_sa_otesa wrote:ja isto mislim da je ovo papanluk ,jesam li i ja opterecen?
takodjer mislim da se navija na utakmicama ,a ne glupira se pijan po cesti i visi kroz prozore i slicno...par puta me takvi umalo nisu udarili...
garant sam pacenik....
- bitanga_sa_otesa
#32 Re: Zastavice za auto
mozda si pogresno protumacio moj post,ja sam mislio na krkane koji navece trube, divljaju okiceni zastavama , vise kroz prozore,bacaju pive i sveraju po cesti .vise puta sam ih sreo,vozio iza i pored njih i par puta umalo bio udaren od strane istih.nemam nista protiv zastave bih ,rodjen sam i zivim cijeli zivot u bih. nije mi bio cilj da uvrijedim nikog ko se ponasa normalno ,tako da peace i tebi i ostalima koji su se nasli uvrijedjeni

- drndalo
#33 Re: Zastavice za auto
Da, ja napisah da ja smatram ovo papanlukom... Moje misljenje, bilo dominantno ili u manjini, moje je, i takvo je... Ti uzivaj u toj zabavi koliko mozes, ja cu smatrati da je to papanluk na autu i bog nas veselio...relax11 wrote:Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#34 Re: Zastavice za auto
A mišljenje ti je k'o guzica, ima ga svako zato ga zadrži za sebe i bog te veselio.drndalo wrote:Da, ja napisah da ja smatram ovo papanlukom... Moje misljenje, bilo dominantno ili u manjini, moje je, i takvo je... Ti uzivaj u toj zabavi koliko mozes, ja cu smatrati da je to papanluk na autu i bog nas veselio...relax11 wrote:Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje![]()
- sparky
#35 Re: Zastavice za auto
oko cega se vi peglate ccc
zastava ko zastava ne smeta nikom normalnom a naravno ni normalno slavlje.
meni smetaju debili koji ne znaju niti smiju da voze, a onda u ovakvim prilikama kad je masa vozila na cesti koriste priliku da se kurce, prolaze kroz crvena, gasaju, pale maglenjake i sl.
p.s. ja vise volim ljiljane, al trenutno na biciklu vozam ovu ikarku

zastava ko zastava ne smeta nikom normalnom a naravno ni normalno slavlje.
meni smetaju debili koji ne znaju niti smiju da voze, a onda u ovakvim prilikama kad je masa vozila na cesti koriste priliku da se kurce, prolaze kroz crvena, gasaju, pale maglenjake i sl.
p.s. ja vise volim ljiljane, al trenutno na biciklu vozam ovu ikarku
- Optimist
#36 Re: Zastavice za auto
Jos sammo da je ovaj sa slike znao ispravno postaviti navlaku i okrenuti zastavu pravilno.
-
zLatk0
#37 Re: Zastavice za auto
Veceras sam vidio crnog ili neka tamna boja Golf 5, 3+3 ili 4+4 je imao te zastavice (ljiljani) na prozorima, taj ga je vec malo pretjerao xd
- gnjev
#38 Re: Zastavice za auto
Jesu papanluk ove varta . Ljiljani su nesto drugo .
- drndalo
#39 Re: Zastavice za auto
E nek si mi rek'o...! Potpuno isti savjet si mogao dati i samom sebi u vezi sa svojom guzicom, pardon, misljenjem...Drvosjeca iz Dejcica wrote:A mišljenje ti je k'o guzica, ima ga svako zato ga zadrži za sebe i bog te veselio.drndalo wrote:Da, ja napisah da ja smatram ovo papanlukom... Moje misljenje, bilo dominantno ili u manjini, moje je, i takvo je... Ti uzivaj u toj zabavi koliko mozes, ja cu smatrati da je to papanluk na autu i bog nas veselio...relax11 wrote:Gdje u Sarajevu da uzmem ove zastavice i navlake za retrovizore ne mogu da nadem nigdje![]()
- forum@sh
#40 Re: Zastavice za auto
Koji vam je ba??? 
-
papa Štrumf
#41 Re: Zastavice za auto
NA PIJACI HECO, NE MOGU DA SE SJETIM JELI "BAKI 66" ILI TAKO NEŠTO. UGLAVNOM PRVA RADNJA NA PIJACI HECO AKO IDEŠ OD NEDŽARIĆA PREMA ILIDŽI. NIJE BOX NEGO PRODAVNICA U OBJEKTU HECO, A PROZORI I IZLOG SU JOJ OKRENUTE PREMA TRAMVAJU. ZASTAVICE I LJILJANI I ZVJEZDICE 1 KM!!!
- GarfieldLover
#42 Re: Zastavice za auto
Recite mi da se šalite? 
Pa juče od Ilidže do Pofalića na bar 4 raskrsnice 'pripadnici romske manjine' ne peru stakla nego prodaju zastavice, imaju stotine u rukama...
Pa juče od Ilidže do Pofalića na bar 4 raskrsnice 'pripadnici romske manjine' ne peru stakla nego prodaju zastavice, imaju stotine u rukama...
-
papa Štrumf
#43 Re: Zastavice za auto
U pravu si, ali stotinu zastavica u njihovim rukama je 200,00 - 300,00 KMGarfieldLover wrote:Recite mi da se šalite?
A stotinu zastavica u ovoj radnji je 100,00 KM, ako ne i jeftinije.
- Skyfox
#44 Re: Zastavice za auto
mogu li ove zastavice sto se zakace za staklo prozora ostetiti sta god pri brzini? Kad podignem prozor do kraja dok je zastavica zakacena malo se ispuci plastika od vrata na vrhu... Da ne bude poslije :/ 
-
Tkanton
#45 Re: Zastavice za auto
Kako ce prolazit na crveno kad je prije 30 godina semafor bio na reskrsnici kod danasnje Alipasine dzamije i ulici od higijenskog prema skenderij a plus uzmi broj auta koji je tad bio a broj auta danas, danas ima vise golfa 2 od tadasnjeg broja auta....... tad su svatovi isli konjima i svaki djedica za pasom je imo kuburu i flasu rakije i ti kazes da je danas veci ciganluk, ja kako vidim ti sve kontra tebi ocigledno dugo nijedna nije dala da malo omastis brk, idi druze nadji sta ispusi se izbaci te malo frustracije iz svog zivota, zenski polni organ je cudobitanga_sa_otesa wrote:ja govorim samo iz licnih iskustava i to u vise navrata kad su neke vazne utakmice .svi su bili okiceni tim zastavicama i velikim zastava preko krova i glupirali se po cesti,ometali saobracaj,pravili guzvu....prije rata se ne sjecam takvih krkanluka ,kao ni svatova koji zaustavljaju saobracaj i prolaze kroz crvena svjetla...mentalitet nam je napredovao al u negativnom smislu...prije 30 godina su se ljudi kulturnije ponasali .....izvini ako si se prepoznao...frngla wrote:kakve veze imaju zastavice za auto sa pijanim vozacima i saputnicima, koji vise kroz prozor i koji su tebe zamalo udarili?
- bitanga_sa_otesa
#46 Re: Zastavice za auto
evo ga jos jedan dvicinoljubac i skorojevic.vidim zabolio te ujed za dvicinu pa sad trazis sve moje postove da istovaras...jel se u tvom selu zaustavlja saobracaj kad idu svatovi i kad je utakmica?Tkanton wrote:
Kako ce prolazit na crveno kad je prije 30 godina semafor bio na reskrsnici kod danasnje Alipasine dzamije i ulici od higijenskog prema skenderij a plus uzmi broj auta koji je tad bio a broj auta danas, danas ima vise golfa 2 od tadasnjeg broja auta....... tad su svatovi isli konjima i svaki djedica za pasom je imo kuburu i flasu rakije i ti kazes da je danas veci ciganluk, ja kako vidim ti sve kontra tebi ocigledno dugo nijedna nije dala da malo omastis brk, idi druze nadji sta ispusi se izbaci te malo frustracije iz svog zivota, zenski polni organ je cudo
ometanje saobracaja i divljanje po gradu u nocnim satima je slavlje?mozda se u tvom selu i danas ide na konjima, jer u sarajevu je 1984. postojao veliki broj automobila i semafora koji i danas postoje i nesto se ne sjecam konja u to doba ,mozda ponekad bi vidio ciganiju s konjskim kolima i ratkapama sa opel kadetta.zaboravio si reci da je danas vise papaka nego sto ih je bilo prije 30 godina.od grada napravili kasabu,ali to je vjerovatno tvoja istina koju sebi neces da priznas
nisam ti ja drug ,a ove online psiholog savjete za ispuhivanje ne bih komentarisao
imas mahanje
-
Tkanton
#47 Re: Zastavice za auto
Ja nijedne svatove nisam vidio u nocnim satima, svatovi prodju i odose na dernek, svatovi trebaju da te vesele, da te ispunjavaju jer to ti je garancija da ce tvoj narod i tvoja drzava da opstane, a slavlje pobjede drzavne reprezentacije se slavi svugdje u svijetu samo iskomplesiranim ljudim poput tebe takve stvari mogu da smetaju...... kako da te ne pratim kad ni sam vise neznas sta lazes, na jednoj temi vozis franzuca, na drugoj Fiat tipo a ovdje sad terence a u stvarnosti nebi me cudilo da ti je u garazi kecina jer je to tvoja realnost samo neces da priznas
-
esso_sa
#48 Re: Zastavice za auto
Sta fali kecini ?

-
Tkanton
#49 Re: Zastavice za auto
Meni ne fali nista ali ovom gore dodje zlo kad ga neko spomene, ne samo na kecinu vec opcenitno na VWesso_sa wrote:Sta fali kecini ?![]()
- bitanga_sa_otesa
#50 Re: Zastavice za auto
vidim citanje i pracenje ti bas ne ide od ruke ... ne znas vise sta pises,pogubio si se u svojim nebulozama
samo da ti kazem pretpostavka je majka svih zajeba,a svaki tvoj post je pretpostavka... citiraj gdje ja vozim francuza,takodjer citiraj gdje ja vozim fiat tipo pa mozemo dalje nastaviti o tome .
da si lijepo procitao moj post vidjeo bi da je divljanje u nocnim satima vezano za pijane navijace sa zastavicama.i prije rata je pobjedjivala drzavna reprezentacija,pa se ja ne sjecam divljanja s autima i glupiranja po cesti...
u ovoj prici jedino ti imas komplekse. nemam golfa, niti bi ga ikad imao,ti auti me nikad nisu privlacili jer su bezlicni i neudobni.
@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....
samo da ti kazem pretpostavka je majka svih zajeba,a svaki tvoj post je pretpostavka... citiraj gdje ja vozim francuza,takodjer citiraj gdje ja vozim fiat tipo pa mozemo dalje nastaviti o tome .
da si lijepo procitao moj post vidjeo bi da je divljanje u nocnim satima vezano za pijane navijace sa zastavicama.i prije rata je pobjedjivala drzavna reprezentacija,pa se ja ne sjecam divljanja s autima i glupiranja po cesti...
u ovoj prici jedino ti imas komplekse. nemam golfa, niti bi ga ikad imao,ti auti me nikad nisu privlacili jer su bezlicni i neudobni.
@ esso kecini ne fali nista ,ja da sam je zelio imao bih je davno,znas i sam .....