Ma bilo je vazda nekih grobova k'o za utješnu nagradu, imao sam ja dobre drugove koji nisu baš sve kupili.KPNCTNJAH wrote:Ovo je istinaRidjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....
![]()
![]()
samo ovaj moj haver je nekad znao i napraviti pauzu, pa bi i on pokupio nesto.. tebe su tu zajebali, ne moras bit jukebox sve vrijeme
Ljubav pomoc
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#26 Re: Ljubav pomoc
- sheilak
#27 Re: Ljubav pomoc
joj, daaa.Mišo_Kovač wrote: Budi prvi na federalnom iz fizikena to se koke loze pravo, zatreperi im šredingerova jednačina u grudima čim spomeneš taj podatak
![]()
- klixoris
#28 Re: Ljubav pomoc
Znaci, ti svirao "Crne leptire" a drugi goozili umjesto tebeRidjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....
![]()
![]()
Baksuze jedan !
Eeee kad sam ja bio mlad pa isao na takmicenja iz informatike... Dok su drugi vodali trebe...sheilak wrote:joj, daaa.Mišo_Kovač wrote: Budi prvi na federalnom iz fizikena to se koke loze pravo, zatreperi im šredingerova jednačina u grudima čim spomeneš taj podatak
![]()
ima li neko regionalno takmicenje iz fizike, matematike, bilo sta...
- sheilak
#29 Re: Ljubav pomoc
volim nerdove...
- klixoris
#30 Re: Ljubav pomoc
Sta cu... Kasno se opametio... *ebo me kompjuteri i informatika... da sam bar hajra nekog imao od toga nego ni to...sheilak wrote:![]()
volim nerdove...![]()
pogotovo one zgodne.
- sheilak
#31 Re: Ljubav pomoc
Bog za komp'jutere i elektrotehniku...

samo kratko OT:
samo kratko OT:
ovo je tako tačno. dakle, ako nemaš za bmw, onda svakako tetovaža ili barem ove majice sa životinjama na prsima....a i kakav iphone bi dobro došao. onda ćeš se ljubiti u usta.newlevel wrote:Dzaba je sinko. Kurave su se uvijek lozile na bmw i tetovazu, burbery kosuljama sa konjem na prsima.
Sent from my Nokia 3310
- klixoris
#32 Re: Ljubav pomoc
Ne vuci me za jezik... pocet cu psovat'sheilak wrote:Bog za komp'jutere i elektrotehniku...![]()
- sheilak
#33 Re: Ljubav pomoc
dobro, hajde...i za motore.... 
- MedenoSrce
#34 Re: Ljubav pomoc
sheilak wrote: ovo je tako tačno. dakle, ako nemaš za bmw, onda svakako tetovaža ili barem ove majice sa životinjama na prsima....a i kakav iphone bi dobro došao. onda ćeš se ljubiti u usta.
sve ostalo i nekako al bez ove majice sa zivotinjom neces hajrovati. Idem i ja jednu nabaviti.
- sheilak
#35 Re: Ljubav pomoc
moze i tornjak, pošto smo u bosni. ako nema za ovu sa krokodilom...
- klixoris
#36 Re: Ljubav pomoc
Znaci, da rezimiramo...
BMW bez majice - mozda cmoka
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa !
@Sheki, sa motorima sam krenuo prije kompjutera
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa !
@Sheki, sa motorima sam krenuo prije kompjutera
- sheilak
#37 Re: Ljubav pomoc
a zamisli bmw + majica + iphone 6, sad kad izadje....klixoris wrote:Znaci, da rezimiramo...
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa !![]()
- klixoris
#38 Re: Ljubav pomoc
A zamisli sportski motor, zategnut triceps, celava glava sa "zunzara" cvikama, ta majica, sorc i japanke + GEJfon 6sheilak wrote:a zamisli bmw + majica + iphone 6, sad kad izadje....klixoris wrote:Znaci, da rezimiramo...
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa !![]()
A, a ?
- sheilak
#39 Re: Ljubav pomoc
ejs sad
de mu, bolan, nemoj nabijati komplekse, pa neće se nikad ljubiti, a nit ono drugo...
de mu, bolan, nemoj nabijati komplekse, pa neće se nikad ljubiti, a nit ono drugo...
- KPNCTNJAH
#40 Re: Ljubav pomoc
http://www.klix.ba/vijesti/bih/uznemiru ... /140421069
Nije mi bilo mrsko da potrazim ovo na fbu
'97 godiste, izgledaju kao da imaju 25 godina... sretno pasha s tim ljubljenjem...
u moje vrijeme je bilo dovoljno da si mangupcic u osnovnoj i srednjoj, nista ti drugo nije trebalo, a sad kako vidim ipak bi ti mogao poceti skupljati za taj BMW 
Nije mi bilo mrsko da potrazim ovo na fbu
- klixoris
#41 Re: Ljubav pomoc
Ma ja... bolje mu je da se bavi informatikomsheilak wrote:ejs sad![]()
![]()
- spreca
#42 Re: Ljubav pomoc
Bogami kod mene u mom kolhozu niko nije jebo bmw...........oni koji su imali traktorce kao npr. ja ..........su svo selo orali
........joj kad se sjetim onih svjezih ledina posle igranke
........uvijek pred kucom kolona bila kojoj cu prvoj uzorati.......a za aifone u to vrijeme nije znao ni Zil vern
.........ovaj elektroni sex mi nije bas nesto privlacan

- muha_sa
#43 Re: Ljubav pomoc
spreca wrote:Bogami kod mene u mom kolhozu niko nije jebo bmw...........oni koji su imali traktorce kao npr. ja ..........su svo selo orali........joj kad se sjetim onih svjezih ledina posle igranke
![]()
![]()
![]()
![]()
........uvijek pred kucom kolona bila kojoj cu prvoj uzorati.......a za aifone u to vrijeme nije znao ni Zil vern
![]()
![]()
![]()
.........ovaj elektroni sex mi nije bas nesto privlacan
![]()
![]()
![]()
jebo to, hajmo mi zapjevat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPTBiaVc3s8 [/youtube]
- ultima_palabra
#44 Re: Ljubav pomoc
Istina skroz... zato sam ja batalio gitaru već na faksuRidjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
![]()
![]()
- spreca
#45 Re: Ljubav pomoc
to muha jarane.................cekaj samo da opanke pritegnem onim kajisicem.........hajmo kolce

- muha_sa
#46 Re: Ljubav pomoc
ožeži mitrespreca wrote:to muha jarane.................cekaj samo da opanke pritegnem onim kajisicem.........hajmo kolce![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g0yEDdN_fok [/youtube]
- spreca
#47 Re: Ljubav pomoc
Hajro mrdni guzom

- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#48 Re: Ljubav pomoc
realno imas 16-17 godina i davno su it prosli vozovi, na pare i satro sponzoruse se nemoj vaditi jer sve one padaju na pricu prije svega ili cekaj da budes najljepsi pa da ti one prilaze
krenes polako svaki dan jedan pokusaj i za 10 dana ces poljubiti minimalno 3 cure ako nisi bash ruzan ili bash ono levat. kad probijes led onda ces imati problem da ga metnes, a do sada nisi bash pokazao spremnost na taj cin
tu nek ti je Jahve na pomoci forsbiwitjumajnbruder
-
Grunge GSP 2101
#49 Re: Ljubav pomoc
Gdje je zapelo, stidan nesiguran ? Neiskusan ? Sve dodje na svoje . Malo vise isturi bradu ali sa pedigreom. Vidi , razgledaj
kad si u situaciji osjeti se kad bi se moglo prici, upoznati , osjetiti imali osnove za nesto dalje . Budi siguran u sebe ,
ne glumi , budi svoj , po mogucnosti ako si zabavan , saljivdzija prolazilo uvijek i prolazice . Uvijek se nadje ko ti pase.
NPR. jaran mi svirao na Dobrinji , ja u gostima sjedim za stolom sa njegovom zenom , pridju dvije 27-35 ono jaranski
pocaste bas od meraka picem. Pocasti mi , pocasti oni , zaplesi , promrdas malo ..a usput sve osjetis da li ima ili nema nista
osjeti se. Jedna od ove dvije napuni saku , sama bez ikakvog povoda da joj je neko rekao , trazio saku punu
kikirikija(postave na sto uz koncert) i sve strpa mu usta odjednom . Jadnik se frapirao , kikiriki slan ubi boze , 2-3 pive
mu nije smanjilo ukus soli u ustima. Poslije joj je vratio nazad..Polako , nadodjes ne hiti kad hitis i trazis ono bas nece
sto je najgore. Izlazi , druzi se , budi vesel, zabavan ..dodje kad se najmanje budes nadao.
kad si u situaciji osjeti se kad bi se moglo prici, upoznati , osjetiti imali osnove za nesto dalje . Budi siguran u sebe ,
ne glumi , budi svoj , po mogucnosti ako si zabavan , saljivdzija prolazilo uvijek i prolazice . Uvijek se nadje ko ti pase.
NPR. jaran mi svirao na Dobrinji , ja u gostima sjedim za stolom sa njegovom zenom , pridju dvije 27-35 ono jaranski
pocaste bas od meraka picem. Pocasti mi , pocasti oni , zaplesi , promrdas malo ..a usput sve osjetis da li ima ili nema nista
osjeti se. Jedna od ove dvije napuni saku , sama bez ikakvog povoda da joj je neko rekao , trazio saku punu
kikirikija(postave na sto uz koncert) i sve strpa mu usta odjednom . Jadnik se frapirao , kikiriki slan ubi boze , 2-3 pive
mu nije smanjilo ukus soli u ustima. Poslije joj je vratio nazad..Polako , nadodjes ne hiti kad hitis i trazis ono bas nece
sto je najgore. Izlazi , druzi se , budi vesel, zabavan ..dodje kad se najmanje budes nadao.
- Ramzess Veliki
#50 Re: Ljubav pomoc
Istina j.. im gitaru ... dok sam skont'o fol proš'o voz ... sad je ne volim vidjeti očima.Ridjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.
![]()
![]()