Ljubav pomoc

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ridjobrki

#26 Re: Ljubav pomoc

Post by Ridjobrki »

KPNCTNJAH wrote:
Ridjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.

Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....

:-) :-) :-)
Ovo je istina :D samo ovaj moj haver je nekad znao i napraviti pauzu, pa bi i on pokupio nesto.. tebe su tu zajebali, ne moras bit jukebox sve vrijeme :mrgreen:
Ma bilo je vazda nekih grobova k'o za utješnu nagradu, imao sam ja dobre drugove koji nisu baš sve kupili. :lol: :lol: :lol:
sheilak

#27 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

Mišo_Kovač wrote: Budi prvi na federalnom iz fizike :D na to se koke loze pravo, zatreperi im šredingerova jednačina u grudima čim spomeneš taj podatak :evil: :evil:
joj, daaa. :thumbup: ima li neko regionalno takmicenje iz fizike, matematike, bilo sta...
klixoris

#28 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

Ridjobrki wrote:Mladi prijatelju, sve što je potrebno jeste da nađeš jarana koji svira gitaru. Dok on svira ti'š ljubit' i guzit' k'o nenormalan.

Ovo ti kažem iz svog iskustva, šta su sve ljudi omrčili na račun one moje gitare....

Znaci, ti svirao "Crne leptire" a drugi goozili umjesto tebe :lol:
Baksuze jedan !
sheilak wrote:
Mišo_Kovač wrote: Budi prvi na federalnom iz fizike :D na to se koke loze pravo, zatreperi im šredingerova jednačina u grudima čim spomeneš taj podatak :evil: :evil:
joj, daaa. :thumbup: ima li neko regionalno takmicenje iz fizike, matematike, bilo sta...
Eeee kad sam ja bio mlad pa isao na takmicenja iz informatike... Dok su drugi vodali trebe... :lol: Cak sam i besplatan sendvic jednom dobio na takmicenju ! :lol:
sheilak

#29 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

:lol:

volim nerdove... :D :lol: pogotovo one zgodne. :D
klixoris

#30 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

sheilak wrote::lol:

volim nerdove... :D :lol: pogotovo one zgodne. :D
Sta cu... Kasno se opametio... *ebo me kompjuteri i informatika... da sam bar hajra nekog imao od toga nego ni to... :lol:
sheilak

#31 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

Bog za komp'jutere i elektrotehniku... :D :lol:

samo kratko OT:
newlevel wrote:Dzaba je sinko. Kurave su se uvijek lozile na bmw i tetovazu, burbery kosuljama sa konjem na prsima.

Sent from my Nokia 3310
ovo je tako tačno. dakle, ako nemaš za bmw, onda svakako tetovaža ili barem ove majice sa životinjama na prsima....a i kakav iphone bi dobro došao. onda ćeš se ljubiti u usta.
klixoris

#32 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

sheilak wrote:Bog za komp'jutere i elektrotehniku... :D :lol:
Ne vuci me za jezik... pocet cu psovat' :lol: :P
sheilak

#33 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

dobro, hajde...i za motore.... :lol:
MedenoSrce

#34 Re: Ljubav pomoc

Post by MedenoSrce »

sheilak wrote: ovo je tako tačno. dakle, ako nemaš za bmw, onda svakako tetovaža ili barem ove majice sa životinjama na prsima....a i kakav iphone bi dobro došao. onda ćeš se ljubiti u usta.
:lol:

sve ostalo i nekako al bez ove majice sa zivotinjom neces hajrovati. Idem i ja jednu nabaviti.
sheilak

#35 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

moze i tornjak, pošto smo u bosni. ako nema za ovu sa krokodilom...
klixoris

#36 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

Znaci, da rezimiramo...
BMW bez majice - mozda cmoka
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa ! :izet:

@Sheki, sa motorima sam krenuo prije kompjutera :thumbup:
sheilak

#37 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

klixoris wrote:Znaci, da rezimiramo...
BMW sa majicom - zagarantovano ljubljenje u usta ! I to cak jezikom ! Da, daaa ! :izet:
a zamisli bmw + majica + iphone 6, sad kad izadje....
klixoris

#38 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

sheilak wrote:
klixoris wrote:Znaci, da rezimiramo...
a zamisli bmw + majica + iphone 6, sad kad izadje....
A zamisli sportski motor, zategnut triceps, celava glava sa "zunzara" cvikama, ta majica, sorc i japanke + GEJfon 6 :D
A, a ? :P :lol:
sheilak

#39 Re: Ljubav pomoc

Post by sheilak »

ejs sad :lol: :lol:

de mu, bolan, nemoj nabijati komplekse, pa neće se nikad ljubiti, a nit ono drugo... :D
KPNCTNJAH

#40 Re: Ljubav pomoc

Post by KPNCTNJAH »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/uznemiru ... /140421069

Nije mi bilo mrsko da potrazim ovo na fbu :oops: '97 godiste, izgledaju kao da imaju 25 godina... sretno pasha s tim ljubljenjem... :D u moje vrijeme je bilo dovoljno da si mangupcic u osnovnoj i srednjoj, nista ti drugo nije trebalo, a sad kako vidim ipak bi ti mogao poceti skupljati za taj BMW :mrgreen:
klixoris

#41 Re: Ljubav pomoc

Post by klixoris »

sheilak wrote:ejs sad :lol: :lol:

de mu, bolan, nemoj nabijati komplekse, pa neće se nikad ljubiti, a nit ono drugo... :D
Ma ja... bolje mu je da se bavi informatikom :lol:
spreca

#42 Re: Ljubav pomoc

Post by spreca »

Bogami kod mene u mom kolhozu niko nije jebo bmw...........oni koji su imali traktorce kao npr. ja ..........su svo selo orali :oops: ........joj kad se sjetim onih svjezih ledina posle igranke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........uvijek pred kucom kolona bila kojoj cu prvoj uzorati.......a za aifone u to vrijeme nije znao ni Zil vern :lol: :lol: :lol: :lol: .........ovaj elektroni sex mi nije bas nesto privlacan :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#43 Re: Ljubav pomoc

Post by muha_sa »

spreca wrote:Bogami kod mene u mom kolhozu niko nije jebo bmw...........oni koji su imali traktorce kao npr. ja ..........su svo selo orali :oops: ........joj kad se sjetim onih svjezih ledina posle igranke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ........uvijek pred kucom kolona bila kojoj cu prvoj uzorati.......a za aifone u to vrijeme nije znao ni Zil vern :lol: :lol: :lol: :lol: .........ovaj elektroni sex mi nije bas nesto privlacan :lol: :lol: :lol: :lol:

jebo to, hajmo mi zapjevat.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RPTBiaVc3s8 [/youtube]
:thumbup:
ultima_palabra

#44 Re: Ljubav pomoc

Post by ultima_palabra »

Istina skroz... zato sam ja batalio gitaru već na faksu :mrgreen:
spreca

#45 Re: Ljubav pomoc

Post by spreca »

to muha jarane.................cekaj samo da opanke pritegnem onim kajisicem.........hajmo kolce :lol: :lol: :lol: :lol:
muha_sa

#46 Re: Ljubav pomoc

Post by muha_sa »

spreca wrote:to muha jarane.................cekaj samo da opanke pritegnem onim kajisicem.........hajmo kolce :lol: :lol: :lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g0yEDdN_fok [/youtube]

ožeži mitre :lol:
spreca

#47 Re: Ljubav pomoc

Post by spreca »

Hajro mrdni guzom :lol: :lol: :lol: :lol:
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#48 Re: Ljubav pomoc

Post by brad90 »

realno imas 16-17 godina i davno su it prosli vozovi, na pare i satro sponzoruse se nemoj vaditi jer sve one padaju na pricu prije svega ili cekaj da budes najljepsi pa da ti one prilaze :D krenes polako svaki dan jedan pokusaj i za 10 dana ces poljubiti minimalno 3 cure ako nisi bash ruzan ili bash ono levat. kad probijes led onda ces imati problem da ga metnes, a do sada nisi bash pokazao spremnost na taj cin :D tu nek ti je Jahve na pomoci forsbiwitjumajnbruder
Grunge GSP 2101

#49 Re: Ljubav pomoc

Post by Grunge GSP 2101 »

Gdje je zapelo, stidan nesiguran ? Neiskusan ? Sve dodje na svoje . Malo vise isturi bradu ali sa pedigreom. Vidi , razgledaj

kad si u situaciji osjeti se kad bi se moglo prici, upoznati , osjetiti imali osnove za nesto dalje . Budi siguran u sebe ,

ne glumi , budi svoj , po mogucnosti ako si zabavan , saljivdzija prolazilo uvijek i prolazice . Uvijek se nadje ko ti pase.

NPR. jaran mi svirao na Dobrinji , ja u gostima sjedim za stolom sa njegovom zenom , pridju dvije 27-35 ono jaranski

pocaste bas od meraka picem. Pocasti mi , pocasti oni , zaplesi , promrdas malo ..a usput sve osjetis da li ima ili nema nista

osjeti se. Jedna od ove dvije napuni saku , sama bez ikakvog povoda da joj je neko rekao , trazio saku punu

kikirikija(postave na sto uz koncert) i sve strpa mu usta odjednom . Jadnik se frapirao , kikiriki slan ubi boze , 2-3 pive

mu nije smanjilo ukus soli u ustima. Poslije joj je vratio nazad..Polako , nadodjes ne hiti kad hitis i trazis ono bas nece

sto je najgore. Izlazi , druzi se , budi vesel, zabavan ..dodje kad se najmanje budes nadao. :thumbup:
Ramzess Veliki

#50 Re: Ljubav pomoc

Post by Ramzess Veliki »

Istina j.. im gitaru ... dok sam skont'o fol proš'o voz ... sad je ne volim vidjeti očima. :twisted:
Post Reply