Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mehoxy

#26 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by mehoxy »

Mnogo ljubomornih srba i hrvata ITT
ultima_palabra

#27 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by ultima_palabra »

hopcup wrote:
ultima_palabra wrote:
hopcup wrote:e ne znam fakat, al kad pogledam nightlife galeriju, nakon treće-četvrte slike me oči počnu bolit koliko su grdne
Ne mogu da se ne složim. Mada, nakon par pića i kad neko uperi blic u tebe u mračnoj prostoriji... rijetki su oni koji će dobro izgledati.
ma ja, al ja puno lijepih žena vidim u svakodnevnim situacijama, žene koje nisu uopšte "sređene" i sl.. u ove elemente, hacijende i sl izgleda izlaze samo gabori (mislim tu i na muškarce, da se razumijemo) :D
Sve si rekao :thumbup:
Fossil

#28 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Fossil »

Ima i lijepih i ruznih kao i svugdje samo bi mogle malo vise pazit na sebe mislim na ishranu i treniranje.
:bih: :bih:
Ramzess Veliki

#29 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Ramzess Veliki »

sretjko wrote:smijesno. hrvatice su puno bolje od bosanki a tek srbijanke... :-) u sarajevu su trebe bezveze, nemaju sportskih navika, kulturu njegovanja tijela. vecina je ugojena, zdepasta, sa podbradcima... lose skroz.
Iako sam svim srcem patriota i gledam da što češće trošim domaće ... moram se složiti sa Srećkovom konstatacijom. :sad:
zlokruhovic

#30 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by zlokruhovic »

Meni su bitne žene koje drže do sebe u smislu da im nije osnovni cilj udati se i biti muževa "krpa perajica" ma kako se oblačile i nosile.
Moraju misliti svojom glavom ne obazirući se na čaršijske priče.

Na ovim prostorima postoje veliki broj tzv.kurvi , al' te kurve nisu one sa ceste jer saonesa ceste su poštene , već one u glavi što se zbog svog sponzorskog i malograđanskog mozga krešu za koka-kolu računajući na brak i status.
E takvih je najviše što je tužno.
Međutim tomesu krivi i muškarci koji su seljoberi pa uživaju upravo u takvim jer im se smeškaju i ne misle svojom glavom.
Ramzess Veliki

#31 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Ramzess Veliki »

Fossil wrote:Ima i lijepih i ruznih kao i svugdje samo bi mogle malo vise pazit na sebe mislim na ishranu i treniranje.
:bih: :bih:
Da ... veliki problem. Mnogo naših djevojaka uz to misli da ako si izašao sa njom da si joj nešto dužan, mnogo ih misli da je to što vidi u ogledalu iznad umivaonika presudno, a ono ispod umivaonika neće da pogledaju. Uz to te ubjeđuju kao da si glupan da na njenu prijateljicu koja je debeljuca svi naskakuju, pa i ona može biti debela, jer eto ti ne znaš da se to danas traži ... i kad joj kažeš - "A j... mu nije mi se digao jer mi nisi privlačna, zapustila si se ..." - onda si ti kriv, ne ona. Ti nisi muškarac jer te ne privlače zapuštene djevojke a okrećeš se za tankonogim curama. :roll:
Jokericious

#32 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Jokericious »

Ramzess Veliki wrote:
sretjko wrote:smijesno. hrvatice su puno bolje od bosanki a tek srbijanke... :-) u sarajevu su trebe bezveze, nemaju sportskih navika, kulturu njegovanja tijela. vecina je ugojena, zdepasta, sa podbradcima... lose skroz.
Iako sam svim srcem patriota i gledam da što češće trošim domaće ... moram se složiti sa Srećkovom konstatacijom. :sad:
I ja. Nazalost.
Big Ang

#33 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Big Ang »

Haj Boga vam pogledajte sebe. Prvo u ogledalo pa u novčanike svoje pa oko sebe. Šta to vi nudite? Kakvi ste to vi?
sve ćelavo, uhljupasto, krivih noga, bez guzice, bubuljičavi i još povrh svega kokuzi. Haj mrš.
mehoxy

#34 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by mehoxy »

Možda su hrvatice i bolje,ali srbijanke definitivno nisu.Dobra tijela ali lice 0 bodova kod većine,a na nacizmu bi im i Hitler pozavidio.
Jokericious

#35 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Jokericious »

Ne mogu bas da ocjenjujem musku populaciju. Nije mi to podrucje interesantno.

Ali stvarno su zene kod nas losije od ovih zemalja okolo.
Big Ang

#36 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Big Ang »

Jokericious wrote:Ne mogu bas da ocjenjujem musku populaciju. Nije mi to podrucje interesantno.

Ali stvarno su zene kod nas losije od ovih zemalja okolo.
Jes eto ti visiš po zemljama okolo.
Altsa

#37 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Altsa »

sigurno su ove iz bg i splita najbolje...ali uporedivati dikanke iz istocnog sarajeva i sa pala sa curama iz sarajeva je teska poremecenost i iskopmleksiranost
U-zap

#38 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by U-zap »

Nisam stvarno zelio nikoga da uvrijedim ali sam samo bio iskren...pogledajte galerije slika nocnog zivota u Sarajevu pa uporedite sa Zagrebom, Splitom...sa Beogradom jos manje ima smisla porediti, tu je bas :thumbup: ali opet treba uzeti sve u obzir sliku i priliku Beograda i Zagreba npr.u poredjenju sa Sarajevom. Visi zivotni standard, veca konkurencija, tako da se svi vise i trude. U Sarajevu je rijetkost naci djevojku koja se bavi sportom i zdravo hrani dok je to u drugim navedenim mjestima dosta cesci slucaj.
Ramzess Veliki

#39 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Ramzess Veliki »

Big Ang wrote:Haj Boga vam pogledajte sebe. Prvo u ogledalo pa u novčanike svoje pa oko sebe. Šta to vi nudite? Kakvi ste to vi?
sve ćelavo, uhljupasto, krivih noga, bez guzice, bubuljičavi i još povrh svega kokuzi. Haj mrš.
Što jest' - jest' ... moram da se složim ... :oops: Od šezdeset frajera jedan ima nekakvu figuru, a da ne pričam o manirima ... :roll:
zlokruhovic

#40 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by zlokruhovic »

Hvala mojoj lepoj Vojvodini na divnim i poštenim ženama širokog srca , jer svima daju ko ih lepo pita.
I Mađarice i Šokice i Totice i pa od nedavna i Bosanke,.... sve one čim osete vojvođansku širinu sa zadovoljstvom šire ruke i noge za svakog finog derana.

Jes da nas Vojvođane(mušakrce) zbog naglaska zovu pederima , al' mi jedno sigurno znamo da čim kreneš tamo gde brda i kamenjar počinju ženema iza glave vire 1 luda majka 4 brata krimosa 6 stričeva i 12 popova i hodža , a za takav seks i ljubav mi vojvođani nismo baš toliko upali u fetišizam. :D
azea

#41 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by azea »

Big Ang wrote:Haj Boga vam pogledajte sebe. Prvo u ogledalo pa u novčanike svoje pa oko sebe. Šta to vi nudite? Kakvi ste to vi?
--------
Ne zaboravi stomačine ! A tek zubici...
Ramzess Veliki

#42 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Ramzess Veliki »

zlokruhovic wrote:Hvala mojoj lepoj Vojvodini na divnim i poštenim ženama širokog srca , jer svima daju ko ih lepo pita.
I Mađarice i Šokice i Totice i pa od nedavna i Bosanke,.... sve one čim osete vojvođansku širinu sa zadovoljstvom šire ruke i noge za svakog finog derana.

Jes da nas Vojvođane(mušakrce) zbog naglaska zovu pederima , al' mi jedno sigurno znamo da čim kreneš tamo gde brda i kamenjar počinju ženema iza glave vire 1 luda majka 4 brata krimosa 6 stričeva i 12 popova i hodža , a za takav seks i ljubav mi vojvođani nismo baš toliko upali u fetišizam. :D
Ahahaha, care! :thumbup:
Na fakultetu sam bio zaljubljen u jednu vojvođanku ... još se sjećam tog trenutka - dogovorili se da učimo matematiku, a ona došla u malom šorcu ... :shock: . Tu sam godinu pao matematiku jer mi je cijelu godinu taj šorc bio pred očima ... a ona otišla ... :sad:
Ramzess Veliki

#43 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Ramzess Veliki »

mehoxy wrote:Možda su hrvatice i bolje,ali srbijanke definitivno nisu.Dobra tijela ali lice 0 bodova kod većine,a na nacizmu bi im i Hitler pozavidio.
Ama sve je to na balkanu isto ... i muški i žene. Samo su negdje bolji fotografi. :lol: :lol: :lol:
zlokruhovic

#44 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by zlokruhovic »

azea wrote:
--------
Ne zaboravi stomačine ! A tek zubici...
'Bem ih u usta škrbava! :D

Jbg bolje dati 200 evrića na telefon nego na jeftine plastikanere. :D
Big Ang

#45 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Big Ang »

Ramzess Veliki wrote:
Što jest' - jest' ... moram da se složim ... :oops: Od šezdeset frajera jedan ima nekakvu figuru, a da ne pričam o manirima ... :roll:
Taman teko. Na 60 dođe 1. Eventualno. :eh: I njih 59 ovuda palamudi :roll:
zlokruhovic

#46 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by zlokruhovic »

Ramzess Veliki wrote:
zlokruhovic wrote:Hvala mojoj lepoj Vojvodini na divnim i poštenim ženama širokog srca , jer svima daju ko ih lepo pita.

Ahahaha, care! :thumbup:
Na fakultetu sam bio zaljubljen u jednu vojvođanku ... još se sjećam tog trenutka - dogovorili se da učimo matematiku, a ona došla u malom šorcu ... :shock: . Tu sam godinu pao matematiku jer mi je cijelu godinu taj šorc bio pred očima ... a ona otišla ... :sad:
E pa nisu ni one alergične na lovu , da si izračunao pomoću algebre svoj rebelans budžeta ja verujem da šorc ne bi bio samo u tvojoj glavi već na zidu okačen da se pohvališ drugarima. :-D
Kemal Malovčić

#47 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by Kemal Malovčić »

Najbolje su hoćke.
staradis

#48 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by staradis »

Oj da se malo odbranim od ovih feministkinja. Da se razumijemo imamo i hrpu lijepih frajera i slicno. Problem je nacin zivota i kulturu u BIH. Sigurno se 2/3 ljudi uopste ne pazi. Kada vidim svoje jaranice ili jarane od 30 godina izgledaju kao da su sad rat prezivjeli. Ili je suho ili su stomacine izbacili. Kad uporedis tipicnog stanovnika Sarajeva, Banja Luke sa nekim iz Holandije tu se vide razlike.

Nas svijet jos nije shvatio da se covjek mora paziti i cuvati svoj duh i tijelo. :roll: Zato se i kaze da se Beogradjanke ljepse.
sretjko

#49 Re: Žene iz BiH među najprivlačnijim na svijetu?

Post by sretjko »

:thumbup:

podneblje igra veliku ulogu. vojvodina plodna ravnica, obradiva, pitoma, takve su i zene, izdasne, njegovane, umiljate... a kod nas brdovito, balvana ponajvise pa su zene poludivlje krkanke sumovito-brkate ili skrtog kamenjara hercegovackog, a zene spicaste, cinicne, tankih usana.
sve vazi i za muskarce, da ne ispadnem sovinista.
Locked