Brusilicom protiv genocida u Višegradu

Red Wolf

#26 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Red Wolf »

BHCluster wrote:[quote="Red Wolf"
Red Wolf wrote:E zbog ovog,nece NIKADA sagraditi inat krst na zlatistu,i mi macolu za trku imamo,pa dokad vise saburati i govoriti neka ba radi suzivota,ma jebo i suzivot ako je samo po bosnjackim ledjima,on tebi samar ti njega sakom u glavu
To sto si sada napisao zvuci kao jebes Visegrad vazno je Sarajevo. Dok dode nesto do Sarajeva bice vec kasno, a Bogami iz Sarajeva.
Slazem se ali dali mi kao individue mozemo sta promjeniti u Visegradu ili tim ljudima sem da zaratimo,nazalost volio bih da je drugacije,da su nasi politicari mudonje pa sklonili bi crkvu iz avlije Fate O.,ovo moze rjesiti politika ili anarhija-rat drugog puta nema,sta ce od ovog biti pokazace vrijeme[/quote]

Pa npr kako ces i sta uraditi iz Sarajeva kao individua kada krst na Zlatistu naprave. Zezati se ko Mostarci to je jedan plus za Mostar, a gutati knegle pa onda kada dignu uzrak spomenik palim borcima Armije Bosne i Hercegovine opet nikom nista, Pa naprave crkvu u dvoristu na privatnoj zemlji slucaj i dan danas se odugovlaci. I opet glasat za bezkicmenjake?[/quote]
O tom po tom,netreba pricati unaprijed,ovo i dusmani citaju,kad dodje vrijeme sve ce ti se samo reci,i u ovom gradu nisam individua ,ima nas "dvojica"makar :-D
fakat

#27 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by fakat »

bh.tornjak wrote:kakav narod takva vlast ...i obratno.... ;-)

Danima.....mjesecima.....godinama narod sam skida gace :izet: .........i sabura....neka,bar je ziva glava na ramenu....
i tu je kraj svake price, kakvog smisla ima da par ocajnih aktivista zavrsi krvave glave ako imamo tonu dobro uhljebljenih politicara koje nije briga, nikada nisu smjeli dignuti glas, a kamoli sta poduzeti. Znaci, cetalji ce i dalje tjerati svoje, mi cemo se ibretiti, svijet ce pozivati na dijalog, a nasi "branioci interesa" ce mudro sutjeti i razmatrati opcije...gdje na more.
amebr

#28 VIŠEGRAD-GENOCID

Post by amebr »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/visegrad ... /140123004 Pročitah da sa sspomen ploče izbrisaše riječ genocid. Pa ljudi moji zar smo došli do toga da nam ništa nije sveto, da na sve moramo šutiti i trpiti. Kad mi neko spomene suživot sa ovim ljudima, dođe mi da mu lupim jednu šamarčinu da se otrijezni i da shavti da nama nema suživota sa ovakvim narodom. Nadam se da tema neće biti obrisana ili lock.
It_is_a_Leclerc

#29 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by It_is_a_Leclerc »

Bošnjaci nikad neće prestati govoriti ko je, kad i u ime čega počinio genocid.
Dok god postoji i zadnji od nas, mi ćemo upirati prstom u Republiku Srpsku kao spomenik fašizmu i zlu većeg dijela jednog naroda, i radit ćemo na tome da se demontira taj genocidni park strave i užasa.
julisiz es grant

#30 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by julisiz es grant »

It_is_a_Leclerc wrote:Bošnjaci nikad neće prestati govoriti ko je, kad i u ime čega počinio genocid.
Dok god postoji i zadnji od nas, mi ćemo upirati prstom u Republiku Srpsku kao spomenik fašizmu i zlu većeg dijela jednog naroda, i radit ćemo na tome da se demontira taj genocidni park strave i užasa.
Kao oni stihovi u Lenjingradu: Niko nije zaboravljen i ništa nije zaboravljeno!
Barem kod mene nije...nek' nas prisiljavaju na suživot i zaborav, mene više neće zajebat', a-a.
ime i prezime

#31 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by ime i prezime »

Eeee na sta su spali. Da majzlom operisu po nisanima u nadi da ce nekako smanjiti svoju sramotu. Jad jadni, samo gore prave.
PIMP-Meister-2000

#32 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by PIMP-Meister-2000 »

It_is_a_Leclerc wrote:Bošnjaci nikad neće prestati govoriti ko je, kad i u ime čega počinio genocid.

Da se ne zaboravi, da se ne ponovi i da se NE HALALI!!!!
TheMule

#33 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by TheMule »

treba sve uraditi da se razmontira ta policija rs
Basvod

#34 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Basvod »

Tek jedna u nizu glupih tema, vijesti i desavanja koje nam predstoje u novoj izbornoj godini. Izbore treba definitivno organizovati jednom u 5 godina.
A opstinske vlasti i predstavnike zrtava treba da je sramota cim se bave.
Danguba

#35 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Danguba »

Basvod wrote:Tek jedna u nizu glupih tema, vijesti i desavanja koje nam predstoje u novoj izbornoj godini. Izbore treba definitivno organizovati jednom u 5 godina.
A opstinske vlasti i predstavnike zrtava treba da je sramota cim se bave.
i predstavnici zrtava u predizbornoj... :-)
a opstinske vlasti, nista novo. isti oni sto su ih zive spaljivali a sada bi da i tragove zatru.
escobar__

#36 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by escobar__ »

Svaki put kad iz Krmetnjaka stigne ovakva vijest (napadi na povratnike, vjerske objekte, verbalne prijetnje, ubistva i tako dalje) kod nas odmah priča da je to predizborna kampanja, izolovan slučaj, ovo, ono...

Pa jebem mu ja mater je l' vi fakat i pored očiju ne vidite? Ovo sranje u genocidnom brlogu traje otkako taj entitet postoji, nema to veze s izborima, tu je riječ o očiglednoj mržnji prema nesrpskom stanovništvu (uglavnom Bošnjacima i muslimanima, izdajnicima "vere pradedovske").
Basvod

#37 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Basvod »

escobar__ wrote:Svaki put kad iz Krmetnjaka stigne ovakva vijest (napadi na povratnike, vjerske objekte, verbalne prijetnje, ubistva i tako dalje) kod nas odmah priča da je to predizborna kampanja, izolovan slučaj, ovo, ono...

Pa jebem mu ja mater je l' vi fakat i pored očiju ne vidite? Ovo sranje u genocidnom brlogu traje otkako taj entitet postoji, nema to veze s izborima, tu je riječ o očiglednoj mržnji prema nesrpskom stanovništvu (uglavnom Bošnjacima i muslimanima, izdajnicima "vere pradedovske").
Ma ja...
Ovi napisali Genocid u Visegradu i rasirili po svim medijima da se zna kako oni mogu pisati sta hoce u krugu dzamije, na fazon Lalalala levati ne moze nam nista... A ovi drugi procitali neki Zakon pa skontali da mogu biti branici srpstva i u krugu dzamije.
I sad ce jedni sarati a drugi brisati od izbora do izbora. Valja mase zabaviti jako bitnim temama. A sto se tice mrznje, ne zna se ko vise mrzi i ko je veci sovinista od aktera se obe strane. Samo sto oni za svoju mrznju i ispoljavanje iste primaju platu a mi koji gledamo show propadamo.
escobar__

#38 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by escobar__ »

Mržnja Srba prema nesrpskom stanovništvu nema veze s izborima. S njima ili bez njih neSrbima je isto, a najsvježiji primjer kako taj narod funkcioniše je Tomašica. Lafo niko ništa ne zna, sve je to dio predizborne. Jah... :roll:
Danguba

#39 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Danguba »

FOTO: Napadi na imovinu neće zaštrašiti Hrvate

Image

...Podsjećamo, imovina Katoličke crkve i Hrvata povratnika na području Banjalučke biskupije od početka ove godine u više navrata bila je meta napada. Zbog tih razloga župnik iz Ljubije iz Prijedora bio je prinuđen pobjeći u Banju Luku, što je potvrdio i banjalučki biskup Franjo Komarica, koji je u pismu upućenom ministru unutrašnjih poslova tražio da se stane u kraj takvim napadima i zastrašivanjima, a svećenicima i hrvatskim povratnicima garantuje sigurnost.

(AA)
Sve se ovo sistematski i planski radi. Ko ne vjeruje, zivi u zabludi.
escobar__

#40 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by escobar__ »

Ma nije ba, sve je to dio predizborne kampanje. :roll:
MuaDib

#41 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by MuaDib »

Ništa se ne događa slučajno...pogotovo kada se uđe u izbornu godinu...pitam se šta je slijedeće :?
seldzuk

#42 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by seldzuk »

Hajmo koji dislajk za onlajn-četnike:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300 ... -Strazistu
Last edited by seldzuk on 24/01/2014 02:01, edited 1 time in total.
XXS

#43 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by XXS »

seldzuk wrote:Hajmo koji dislajk za onajn-četnike:
Vjerovatno mislis na online-cetnike?
Ja sinoc glasao za Pjanica na goal.com pa ukinuse sve jutros.
I ovi onajn :D cetnici ce samo prebrisat.
seldzuk

#44 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by seldzuk »

MuaDib wrote:Ništa se ne događa slučajno...pogotovo kada se uđe u izbornu godinu...pitam se šta je slijedeće :?
za nekog prva faza predizborne, a za nekog zadnja faza genocida
seldzuk

#45 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by seldzuk »

XXS wrote:
seldzuk wrote:Hajmo koji dislajk za onlajn-četnike:
Vjerovatno mislis na online-cetnike?
Ja sinoc glasao za Pjanica na goal.com pa ukinuse sve jutros.
I ovi onajn :D cetnici ce samo prebrisat.
nek se ne osjećaju komotno ni na internetu. dovukli tolike specijalce radi uklanjanja jedne riječi s kamena, ipak se oni ne osjećaju toliko komotno koliko se žele predstaviti.
neka brišu, dislajkova je već sada više nego lajkova. :)

Saopćenje Rijaseta povodom najave rušenja spomenika u Višegradu, 18.6.2012.
http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... Itemid=220
MuaDib

#46 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by MuaDib »

seldzuk wrote:
MuaDib wrote:Ništa se ne događa slučajno...pogotovo kada se uđe u izbornu godinu...pitam se šta je slijedeće :?
Prije bi ja rekao dvosmjerna manipulacija genocidom, s ciljem dizanja tenzija.
A zna se kome ova priča samo odgovara SDS-u i SDA.
daddy-kool

#47 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by daddy-kool »

MuaDib wrote:
Dvosmjerna bi bila kada bi se nešto slično desilo i u FBiH.

Ovo nije manipulacija nego negiranje genocida.
Paranoid

#48 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Paranoid »

MuaDib wrote:
seldzuk wrote:
Znači po tvom sjajnom razmišljanju SDA je ovu policijsku intervenciju na mezarju sama konstruisala..ti si meni jači od "Paralela" i Mare.
Juvelandia

#49 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by Juvelandia »

MuaDib wrote:
Takvi kao ti su najopasniji.
Relativizatore pocetnike treba dobro drzat na oku.
MuaDib

#50 Re: Majzlom protiv genocida u Višegradu

Post by MuaDib »

Ovo ja klasična manipulacija genocidom u režiji SDAi pod pokroviteljstvom SDS-a.
Samo budala može vjerovati u suprotno.
Samo se pitam, kada će Alijin mezar opet letiti u zrak.
Post Reply