hehe bilo bi tad i suza
a fakat sam znao s 15 metara
winetou wrote:Židanje
Kad trzneš rukom na brzaka da protivnički kliker bude bliže![]()
Uglavnom se sankcionisalo
pa kako bolan, to je bas lose - streberskima_zdraoooo wrote:winetou wrote:Židanje
Kad trzneš rukom na brzaka da protivnički kliker bude bliže![]()
Uglavnom se sankcionisalo![]()
![]()
![]()
I mi smo to imali, zvali NANOSENJE, i to je bilo zabranjeno.
Sto se tice same tehnike igranja, tu sam bio levat. Stavljao sam kliker izmedju palca i dna kaziprsta, pravo ono amaterski.
Uvijek sam se divio onim profesionalcima sto su klikere stavljali nekako na vrh kaziprsta, vazda sam gubio od njih. To je bila daleko bolja tehnika od ove moje, bili su daleko precizniji i daleko brzi.
to s naturom je valjda ko i ovo moje sve stavljat..RPM wrote:tak corente za oba bez vuce bes'cek ...... ne sjecam se sta znaci al' je bio fazon ko prije izgovori ...
... pa onda hopa potez s naturom ...
cilj igre je vazda bio onom drugom opuhati klikere.. neko uspjesno, neko manje uspjesno..Qler wrote:ama hebli vas klikeri, sinoc nisam oka sklopio, ZABORAVIO SAM KAKO SE IGRAJU! Zaboravio pravila, cilkj igre, sve! Shebo se ja ko foka!![]()
![]()
![]()
![]()
haj neko na brzinu nek napise pravila i ciljeve!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ucenik wrote:Klikere kao i ostale igre nisam bas znao igrat najbolje! Uvijek sam gubio.... sjecam se onih ''porculanaca'', mislim da jos uvijek u Bosni![]()
![]()
u kuci negdje zabceno u u stolu od TVa imam jedan ogromni gotov pa velicne jajeta i jos par staklenih krnja....
Dobro dosta o klikerima, nego jel ko za jednu POLE-CIJELE!!!![]()
![]()
![]()
sjcal se ko toga???????![]()
![]()
ucenik wrote:Klikere kao i ostale igre nisam bas znao igrat najbolje! Uvijek sam gubio.... sjecam se onih ''porculanaca'', mislim da jos uvijek u Bosni![]()
![]()
u kuci negdje zabceno u u stolu od TVa imam jedan ogromni gotov pa velicne jajeta i jos par staklenih krnja....
Dobro dosta o klikerima, nego jel ko za jednu POLE-CIJELE!!!![]()
![]()
![]()
sjcal se ko toga???????![]()
![]()
a znas li u stvari sta je htio da uradikrkan wrote:a svi smo imali 'srecu'
obicno bi bio malo krnjav da potvrdi starost valjda
meni je najveca provala bila kad ti ono neko stane soliti iznad glave
ili ono 'nema caranja'![]()
![]()
![]()
sto neko rece fakat sretno djetinstvo
A kako je ono bilo, kad ides jednom utalibe, pa jednom izbice sa koljena??? Uh davno je to bilo, ali mogla bi se jedna partija baciti, mislim da cak i imam negdje klikere u kuciMRAVOJED wrote:čekam te dvaput al strogo na rizik![]()
mi smo ih zvali:
bambus, troperac, stoperac itd, kamenac, porculaner, naftaš
na rizik->po zemlji, bez izbijanja