Eto,tebe će slušatibajadera7 wrote:ma ne sluasaj ti ove sto te nagovarajuCartmanSA wrote:pod hitnofantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.
Momak ignorira djevojku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tendzera
#26 Re: Momak ignorira djevojku
- zla i naopaka
#28 Re: Momak ignorira djevojku
Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetiosheilak wrote:hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže.je li tebi stalo do njega ili pitaš samo iz znatiželje? ako ti nije stalo, nemoj se bolan zamarati više tim. napor je svakako. no, ako jeste, pa pitaj ga direktno. to je najjednostavnije, naravno, ukoliko si mu jasno dala do znanja da hoćeš nešto od njega. ali ne vidim ja tu nekog hajra, sorry. jer nastoji li te tako pridobiti, nije baš najsposobniji. (pogotovo ova scena u dućanu
)
- Neradnik
#29 Re: Momak ignorira djevojku
super idi oprat zubiće i furaj na dejtzla i naopaka wrote:Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetiosheilak wrote:hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže.je li tebi stalo do njega ili pitaš samo iz znatiželje? ako ti nije stalo, nemoj se bolan zamarati više tim. napor je svakako. no, ako jeste, pa pitaj ga direktno. to je najjednostavnije, naravno, ukoliko si mu jasno dala do znanja da hoćeš nešto od njega. ali ne vidim ja tu nekog hajra, sorry. jer nastoji li te tako pridobiti, nije baš najsposobniji. (pogotovo ova scena u dućanu
)
I onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti
I onda ja pitam pa kad bi se on samnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije
- sheilak
#30 Re: Momak ignorira djevojku
Neradnik wrote:super idi oprat zubiće i furaj na dejtzla i naopaka wrote: Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetioI onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti
I onda ja pitam pa kad bi se on samnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije
eto, fino.
- shmizlica
#31 Re: Momak ignorira djevojku
i tebi sad šega.....stvarno, jel tebi uopšte stalo da se s njim nađeš...il ti samo raste ego jer ti se sviđa da se vrti oko tebe?zla i naopaka wrote: Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetioI onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti
I onda ja pitam pa kad bi se on sa mnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije
- zla i naopaka
#32 Re: Momak ignorira djevojku
Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"
Ko da ga baš boli ona stvar.
- shmizlica
#33 Re: Momak ignorira djevojku
pa nek zaboli i tebe i kraj pričezla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako hoćeš hoćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim hoćeš!"
- zla i naopaka
#34 Re: Momak ignorira djevojku
Pa nije isto dal ideš s nekim, jer taj oće da ideš s njim ili ovako bezveze
- AmADin_gospo
#35 Re: Momak ignorira djevojku
to ojdi mi - dojdi mi i loženje i odbijanje su izmislile žene.zla i naopaka wrote:Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?
Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
mi muškarci smo jako jednostavni. il očemo il nečemo, a kad hočemo, onda ne poznajemo NE

- bajadera7
#36 Re: Momak ignorira djevojku
Sve mi se nesto cini da i ti nisi pretjerano zainteresovana, samo ti je sve to tako zanimljivo
Zato ti je i rekao kao ima drugih koje su me zvale itd
Vjerovatno ima a sad ti zlo i naopako
....
Izadji s momkom jos danas
- AmADin_gospo
#37 Re: Momak ignorira djevojku
ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
- bajadera7
#38 Re: Momak ignorira djevojku
could be, could beAmADin_gospo wrote:ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
- fantom slobode
#39 Re: Momak ignorira djevojku
ma ona bi njemu dala, nego trci jos jedan krug....samo...nekad se zakasni. I sama kaze da je covjek u velikom poslu...bajadera7 wrote:could be, could beAmADin_gospo wrote:ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
Zla i naopaka
- sheilak
#40 Re: Momak ignorira djevojku
uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško.zla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"
- fantom slobode
#41 Re: Momak ignorira djevojku
hormonalni poremecaj...sta ces...sheilak wrote:uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško.zla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"
- zla i naopaka
#42 Re: Momak ignorira djevojku
Pokopaste mesheilak wrote:uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško.
- sheilak
#43 Re: Momak ignorira djevojku
ma cijela tema je kao da ju je muško otvorilo...dižu dečku rejting, valjda. 
- fantom slobode
#44 Re: Momak ignorira djevojku
To mislis ko u tramvaju, jedan se dig'o, ima li ko da sjedne....sheilak wrote:ma cijela tema je kao da ju je muško otvorilo...dižu dečku rejting, valjda.
- shmizlica
#45 Re: Momak ignorira djevojku
jeste zlice vas dvoje....vidite da je ovo mlado djevojče koje i bi i ne bi....možda više bi, al ne s njim, a samo on u kalkulacijama trenutno....pa tu je i faktor šta ako se provalim....ah, dječije bolesti 
- fantom slobode
#46 Re: Momak ignorira djevojku
Dobro si shmizli...evo i ja gledam. Nije to u redu.shmizlica wrote:jeste zlice vas dvoje....vidite da je ovo mlado djevojče koje i bi i ne bi....možda više bi, al ne s njim, a samo on u kalkulacijama trenutno....pa tu je i faktor šta ako se provalim....ah, dječije bolesti
- sheilak
#47 Re: Momak ignorira djevojku
ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako. 
- fantom slobode
#48 Re: Momak ignorira djevojku
sve je to pohabano, samo malo osvjezilo boje...sheilak wrote:ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako.
- shmizlica
#49 Re: Momak ignorira djevojku
sheilak wrote:ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako.
- Neradnik
#50 Re: Momak ignorira djevojku
radi lager pravo