Momak ignorira djevojku

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tendzera

#26 Re: Momak ignorira djevojku

Post by tendzera »

bajadera7 wrote:
CartmanSA wrote:
fantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.
pod hitno
ma ne sluasaj ti ove sto te nagovaraju :D
Eto,tebe će slušati :skoljka:
bajadera7

#27 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

svasta :lol:
zla i naopaka

#28 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

sheilak wrote:hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže. :lol: je li tebi stalo do njega ili pitaš samo iz znatiželje? ako ti nije stalo, nemoj se bolan zamarati više tim. napor je svakako. no, ako jeste, pa pitaj ga direktno. to je najjednostavnije, naravno, ukoliko si mu jasno dala do znanja da hoćeš nešto od njega. ali ne vidim ja tu nekog hajra, sorry. jer nastoji li te tako pridobiti, nije baš najsposobniji. (pogotovo ova scena u dućanu :lol: )
Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetio :roll: I onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti :lol: I onda ja pitam pa kad bi se on samnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije :lol:
Neradnik

#29 Re: Momak ignorira djevojku

Post by Neradnik »

zla i naopaka wrote:
sheilak wrote:hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže. :lol: je li tebi stalo do njega ili pitaš samo iz znatiželje? ako ti nije stalo, nemoj se bolan zamarati više tim. napor je svakako. no, ako jeste, pa pitaj ga direktno. to je najjednostavnije, naravno, ukoliko si mu jasno dala do znanja da hoćeš nešto od njega. ali ne vidim ja tu nekog hajra, sorry. jer nastoji li te tako pridobiti, nije baš najsposobniji. (pogotovo ova scena u dućanu :lol: )
Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetio :roll: I onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti :lol: I onda ja pitam pa kad bi se on samnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije :lol:
super idi oprat zubiće i furaj na dejt :razz:
sheilak

#30 Re: Momak ignorira djevojku

Post by sheilak »

Neradnik wrote:
zla i naopaka wrote: Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetio :roll: I onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti :lol: I onda ja pitam pa kad bi se on samnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije :lol:
super idi oprat zubiće i furaj na dejt :razz:
:D

eto, fino. :-D
shmizlica

#31 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

zla i naopaka wrote: Eo sad sam ga nazvala i pitala. Reko je da nije ništa loše mislio, da se nije sjetio :roll: I onda kao oprosti, ja reko ništa, ništa. Pa kaže ajmo se naći, igra jedan novi film da ga zajedno pogledamo... Pa kako su njega neke djevojke već zvale da zajedno gledaju taj film, ali je imao puno posla pa nije stigao ni misliti :lol: I onda ja pitam pa kad bi se on sa mnom našao, on kaže kad god ja hoću, ako hoću sad, ako hoću malo kasnije :lol:
i tebi sad šega.....stvarno, jel tebi uopšte stalo da se s njim nađeš...il ti samo raste ego jer ti se sviđa da se vrti oko tebe?
zla i naopaka

#32 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"

Ko da ga baš boli ona stvar.
shmizlica

#33 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

zla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako hoćeš hoćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim hoćeš!"

pa nek zaboli i tebe i kraj priče :wink: kvaka je da ti odlučiš šta hoćeš :zoka:
zla i naopaka

#34 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

Pa nije isto dal ideš s nekim, jer taj oće da ideš s njim ili ovako bezveze
AmADin_gospo

#35 Re: Momak ignorira djevojku

Post by AmADin_gospo »

zla i naopaka wrote:Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?

Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
to ojdi mi - dojdi mi i loženje i odbijanje su izmislile žene.

mi muškarci smo jako jednostavni. il očemo il nečemo, a kad hočemo, onda ne poznajemo NE :mrgreen: :mrgreen:

Image
bajadera7

#36 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

Sve mi se nesto cini da i ti nisi pretjerano zainteresovana, samo ti je sve to tako zanimljivo :) :) Zato ti je i rekao kao ima drugih koje su me zvale itd :) Vjerovatno ima a sad ti zlo i naopako :D ....
:) Izadji s momkom jos danas
AmADin_gospo

#37 Re: Momak ignorira djevojku

Post by AmADin_gospo »

ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
bajadera7

#38 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

AmADin_gospo wrote:ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
could be, could be :wink:
fantom slobode

#39 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

bajadera7 wrote:
AmADin_gospo wrote:ma ova zla i naopaka ložila lika, njemu puko film, sad je ne j**** pa njoj krivo, ....
could be, could be :wink:
ma ona bi njemu dala, nego trci jos jedan krug....samo...nekad se zakasni. I sama kaze da je covjek u velikom poslu...

Zla i naopaka :lol: :lol: :lol: de se ti lijepo spremi, stavi ruz i gore i dole, budi mazna i podatna...ne bi trebao da te odbije...
sheilak

#40 Re: Momak ignorira djevojku

Post by sheilak »

zla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"

uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško. :D
fantom slobode

#41 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

sheilak wrote:
zla i naopaka wrote:Pa vidite da ima još ženskih na lageru i da nema vremena ni da me se sjeti u slobodno vrijeme, sem toga je reko: "Ako oćeš oćeš, ako nećeš nećeš ili idi s kim oćeš!"

uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško. :D
hormonalni poremecaj...sta ces...
zla i naopaka

#42 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

sheilak wrote:uh, jest ti ovaj komentar čudan. kao da si muško. :D
Pokopaste me :lol:
sheilak

#43 Re: Momak ignorira djevojku

Post by sheilak »

ma cijela tema je kao da ju je muško otvorilo...dižu dečku rejting, valjda. :D
fantom slobode

#44 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

sheilak wrote:ma cijela tema je kao da ju je muško otvorilo...dižu dečku rejting, valjda. :D
To mislis ko u tramvaju, jedan se dig'o, ima li ko da sjedne....
shmizlica

#45 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

jeste zlice vas dvoje....vidite da je ovo mlado djevojče koje i bi i ne bi....možda više bi, al ne s njim, a samo on u kalkulacijama trenutno....pa tu je i faktor šta ako se provalim....ah, dječije bolesti :roll:
fantom slobode

#46 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

shmizlica wrote:jeste zlice vas dvoje....vidite da je ovo mlado djevojče koje i bi i ne bi....možda više bi, al ne s njim, a samo on u kalkulacijama trenutno....pa tu je i faktor šta ako se provalim....ah, dječije bolesti :roll:
Dobro si shmizli...evo i ja gledam. Nije to u redu.
sheilak

#47 Re: Momak ignorira djevojku

Post by sheilak »

ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako. :D
fantom slobode

#48 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

sheilak wrote:ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako. :D
sve je to pohabano, samo malo osvjezilo boje...
shmizlica

#49 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

sheilak wrote:ma, ton mi teme čudan. a i ne vjerujem novim kolačićima nekako. :D
:thumbup: tačno, svaki dan novi kolač i nova tema ovog tipa :lol: :lol: :lol:
Neradnik

#50 Re: Momak ignorira djevojku

Post by Neradnik »

radi lager pravo :lol:
Post Reply