Momak ignorira djevojku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- zla i naopaka
#1 Momak ignorira djevojku
Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?
Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
- fantom slobode
#2 Re: Momak ignorira djevojku
De ba, upitaj drugaricu, ona ce ti reci da su zene u pravu i da ti se blago opci zbog tog i rijesen problem. Ostavi ga, budi kao ona bez momka.zla i naopaka wrote:Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?
- zla i naopaka
#3 Re: Momak ignorira djevojku
Nije mi on momak, nego neko koga poznam ovako...
- fantom slobode
#4 Re: Momak ignorira djevojku
Eto steta. A bi li mogao biti, ima li onoga, ti ga nesto pozeljela pored sebe?zla i naopaka wrote:Nije mi on momak, nego neko koga poznam ovako...
- zla i naopaka
#5 Re: Momak ignorira djevojku
A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to 
- madtv
#6 Re: Momak ignorira djevojku
sta si ti ocekivala?zla i naopaka wrote:A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to
nisi jedina, pa da se dosadjuje oko tebe...ima drugih koje daju povratne reakcije
- DaysleepeR
#7 Re: Momak ignorira djevojku
pa čuj što, ova tema je razlog što
što te više ignoriše, pa primjećuje pa ignoriše više si zainteresovana za njega
zna čovjek znanje
što te više ignoriše, pa primjećuje pa ignoriše više si zainteresovana za njega
zna čovjek znanje
- tendzera
#8 Re: Momak ignorira djevojku
Možda je bio pijan,kad te upoznao?zla i naopaka wrote:Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
-
gilla
#9 Re: Momak ignorira djevojku
Strašno si dala puno informacija
Ko zna šta si ti radila i kako si se postavila...
Ko zna šta si ti radila i kako si se postavila...
- zla i naopaka
#10 Re: Momak ignorira djevojku
Nije bio pijan nijednom, a često smo se sretali. Ja sam tip koji ide polako, nikad nisam bila bezobrazna ili odjebativna prema njemu. I sad kad se on okrenuo od mene ja se mislim di je i šta radi 
- bajadera7
#11 Re: Momak ignorira djevojku
da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci 
danas sam bas rasplozena da se druzim sa forumasima
- shmizlica
#12 Re: Momak ignorira djevojku
bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci
- fantom slobode
#13 Re: Momak ignorira djevojku
ma vidio on da si ti zla i naopakazla i naopaka wrote:A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to
Ne znam sto te toliko interesuje sta bi on...kontradiktorno je to, da nisi stigla o tome razmisliti...pitas se sto to on tako, cak si i temu ovdje otvorila...valjda ti dosadno, sta li...
A evo napisa...ipak ti mislis o njemu...ima li u mislima onih slatkih pozicija...ti...on...ko Bajaga...gore-dole?
- bajadera7
#14 Re: Momak ignorira djevojku
shmizlica wrote:bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci
danas sam bas rasplozena da se druzim sa forumasima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by bajadera7 on 30/10/2013 10:50, edited 1 time in total.
- fantom slobode
#15 Re: Momak ignorira djevojku
A sa forumashicama?bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci
- bajadera7
#16 Re: Momak ignorira djevojku
Naravno, girl powerfantom slobode wrote:A sa forumashicama?bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci
- zla i naopaka
#17 Re: Momak ignorira djevojku
A šta da vam kažem
Upoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).
I sad došao je do mene i tako malo pomalo stalno meni rodica prenosi da je on pitao za mene pa nek me pozdravi pa ovo pa ono… Pa je počeo dolaziti kad je znao da ću se ja pojaviti (iako ni on nije dio nekog užeg društva), svi bi rekli da se tip zagrijao.
Pa počeo praviti planove – on i ja ćemo malo tu, malo tamo pa me onako gleda ko da bi me požderao. I odjednom ništa. Muk. Niko ništa ne govori, njega nema nigdje, nema ni curu neku, samo sjedi kući.
Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu
Pa je gledao u moju košaru, nešto bezveze komentirao, okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
I sad došao je do mene i tako malo pomalo stalno meni rodica prenosi da je on pitao za mene pa nek me pozdravi pa ovo pa ono… Pa je počeo dolaziti kad je znao da ću se ja pojaviti (iako ni on nije dio nekog užeg društva), svi bi rekli da se tip zagrijao.
Pa počeo praviti planove – on i ja ćemo malo tu, malo tamo pa me onako gleda ko da bi me požderao. I odjednom ništa. Muk. Niko ništa ne govori, njega nema nigdje, nema ni curu neku, samo sjedi kući.
Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu
- fantom slobode
#18 Re: Momak ignorira djevojku
Daj mu...bice mu valjda drago.
Last edited by fantom slobode on 30/10/2013 11:00, edited 1 time in total.
- shmizlica
#19 Re: Momak ignorira djevojku
možda je skontao da si prevelik zalogaj za njegazla i naopaka wrote:A šta da vam kažemUpoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).
Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanuPa je gledao u moju košaru i pitao da zašto ja kuvam, šta nemam nekoga da me odvede na večeru. Okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
- bajadera7
#21 Re: Momak ignorira djevojku
Pa dobro jesi ti odreagovala ako te vec interesuje, dala mu na znanje???? ili je samo sve skupa to tebi bilo simpaticno, dok nije nestao?zla i naopaka wrote:A šta da vam kažemUpoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).
Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanuPa je gledao u moju košaru i pitao da zašto ja kuvam, šta nemam nekoga da me odvede na večeru. Okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
- Neradnik
#22 Re: Momak ignorira djevojku
Šta reći?Koju posluku porati?Kome?zla i naopaka wrote: Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanuPa je gledao u moju košaru, nešto bezveze komentirao, okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
Nije mu se svidjela tvoja potrošacka korpa,to ti je.
- sheilak
#23 Re: Momak ignorira djevojku
hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže.zla i naopaka wrote:A šta da vam kažemUpoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).
- CartmanSA
#24 Re: Momak ignorira djevojku
pod hitnofantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.
- bajadera7
#25 Re: Momak ignorira djevojku
ma ne sluasaj ti ove sto te nagovarajuCartmanSA wrote:pod hitnofantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.