Momak ignorira djevojku

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

zla i naopaka

#1 Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?

Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
fantom slobode

#2 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

zla i naopaka wrote:Zanima me šta znači momcima da malo idu oko tebe, a malo te ignorišu?

Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
De ba, upitaj drugaricu, ona ce ti reci da su zene u pravu i da ti se blago opci zbog tog i rijesen problem. Ostavi ga, budi kao ona bez momka.
zla i naopaka

#3 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

Nije mi on momak, nego neko koga poznam ovako...
fantom slobode

#4 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

zla i naopaka wrote:Nije mi on momak, nego neko koga poznam ovako...
Eto steta. A bi li mogao biti, ima li onoga, ti ga nesto pozeljela pored sebe?
zla i naopaka

#5 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to :lol:
madtv

#6 Re: Momak ignorira djevojku

Post by madtv »

zla i naopaka wrote:A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to :lol:
sta si ti ocekivala?
nisi jedina, pa da se dosadjuje oko tebe...ima drugih koje daju povratne reakcije :-)
DaysleepeR

#7 Re: Momak ignorira djevojku

Post by DaysleepeR »

pa čuj što, ova tema je razlog što

što te više ignoriše, pa primjećuje pa ignoriše više si zainteresovana za njega

zna čovjek znanje
tendzera

#8 Re: Momak ignorira djevojku

Post by tendzera »

zla i naopaka wrote:Jel moguće da se neko preko noći oladi, a kad ga vidiš opet ti djeluje da ga zanimaš ko djevojka?
Možda je bio pijan,kad te upoznao? :cry:
gilla

#9 Re: Momak ignorira djevojku

Post by gilla »

Strašno si dala puno informacija :lol:

Ko zna šta si ti radila i kako si se postavila...
zla i naopaka

#10 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

Nije bio pijan nijednom, a često smo se sretali. Ja sam tip koji ide polako, nikad nisam bila bezobrazna ili odjebativna prema njemu. I sad kad se on okrenuo od mene ja se mislim di je i šta radi :-)
bajadera7

#11 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci :)
danas sam bas rasplozena da se druzim sa forumasima :mrgreen:
shmizlica

#12 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fantom slobode

#13 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

zla i naopaka wrote:A nisam stigla o tome ni razmisliti. Možda se momak malo poigrao samnom pa mu dosadilo kad je vidio da nema povratne reakcije? Htio sve nabrzaka i to :lol:
ma vidio on da si ti zla i naopaka :lol: :lol: :lol: salim se naravno, ti izabra nick, pa to ti je...

Ne znam sto te toliko interesuje sta bi on...kontradiktorno je to, da nisi stigla o tome razmisliti...pitas se sto to on tako, cak si i temu ovdje otvorila...valjda ti dosadno, sta li...

A evo napisa...ipak ti mislis o njemu...ima li u mislima onih slatkih pozicija...ti...on...ko Bajaga...gore-dole?
bajadera7

#14 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

shmizlica wrote:
bajadera7 wrote:da da pojasni nam malo cijelu situaciju, pa cemo ti nastojati pomoci :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:-)
Last edited by bajadera7 on 30/10/2013 10:50, edited 1 time in total.
fantom slobode

#15 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

A sa forumashicama? :)
bajadera7

#16 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

fantom slobode wrote:
A sa forumashicama? :)
Naravno, girl power :lol:
zla i naopaka

#17 Re: Momak ignorira djevojku

Post by zla i naopaka »

A šta da vam kažem :D Upoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).

I sad došao je do mene i tako malo pomalo stalno meni rodica prenosi da je on pitao za mene pa nek me pozdravi pa ovo pa ono… Pa je počeo dolaziti kad je znao da ću se ja pojaviti (iako ni on nije dio nekog užeg društva), svi bi rekli da se tip zagrijao.

Pa počeo praviti planove – on i ja ćemo malo tu, malo tamo pa me onako gleda ko da bi me požderao. I odjednom ništa. Muk. Niko ništa ne govori, njega nema nigdje, nema ni curu neku, samo sjedi kući.

Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu :lol: Pa je gledao u moju košaru, nešto bezveze komentirao, okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
fantom slobode

#18 Re: Momak ignorira djevojku

Post by fantom slobode »

Daj mu...bice mu valjda drago.
Last edited by fantom slobode on 30/10/2013 11:00, edited 1 time in total.
shmizlica

#19 Re: Momak ignorira djevojku

Post by shmizlica »

zla i naopaka wrote:A šta da vam kažem :D Upoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).

I sad došao je do mene i tako malo pomalo stalno meni rodica prenosi da je on pitao za mene pa nek me pozdravi pa ovo pa ono… Pa je počeo dolaziti kad je znao da ću se ja pojaviti (iako ni on nije dio nekog užeg društva), svi bi rekli da se tip zagrijao.

Pa počeo praviti planove – on i ja ćemo malo tu, malo tamo pa me onako gleda ko da bi me požderao. I odjednom ništa. Muk. Niko ništa ne govori, njega nema nigdje, nema ni curu neku, samo sjedi kući.

Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu :lol: Pa je gledao u moju košaru i pitao da zašto ja kuvam, šta nemam nekoga da me odvede na večeru. Okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
možda je skontao da si prevelik zalogaj za njega :D .....ili jednostavno nije dobio feedback od tebe :wink:
tendzera

#20 Re: Momak ignorira djevojku

Post by tendzera »

Igra čoek COD-a :oops: :mrgreen:
bajadera7

#21 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

zla i naopaka wrote:A šta da vam kažem :D Upoznali smo se na jednom piru kod rodice, ja sam sjedila sama sa strane, jer nikoga ne poznam, a i nisam bila pretjerano raspoložena za druženje (više sam bila u nekom sarkastičnom fazonu).

Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu :lol: Pa je gledao u moju košaru i pitao da zašto ja kuvam, šta nemam nekoga da me odvede na večeru. Okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
Pa dobro jesi ti odreagovala ako te vec interesuje, dala mu na znanje???? ili je samo sve skupa to tebi bilo simpaticno, dok nije nestao?
Neradnik

#22 Re: Momak ignorira djevojku

Post by Neradnik »

zla i naopaka wrote: Šta misliti? Ja više ne znam. Jednom sam ga samo srela u dućanu :lol: Pa je gledao u moju košaru, nešto bezveze komentirao, okrenuo se na peti i otišao. Eto ukratko
Šta reći?Koju posluku porati?Kome? :D
Nije mu se svidjela tvoja potrošacka korpa,to ti je.
sheilak

#23 Re: Momak ignorira djevojku

Post by sheilak »

hajde, da ti pomognemo, kako bajadera to fino kaže. :lol: je li tebi stalo do njega ili pitaš samo iz znatiželje? ako ti nije stalo, nemoj se bolan zamarati više tim. napor je svakako. no, ako jeste, pa pitaj ga direktno. to je najjednostavnije, naravno, ukoliko si mu jasno dala do znanja da hoćeš nešto od njega. ali ne vidim ja tu nekog hajra, sorry. jer nastoji li te tako pridobiti, nije baš najsposobniji. (pogotovo ova scena u dućanu :lol: )
CartmanSA

#24 Re: Momak ignorira djevojku

Post by CartmanSA »

fantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.
pod hitno
bajadera7

#25 Re: Momak ignorira djevojku

Post by bajadera7 »

CartmanSA wrote:
fantom slobode wrote:Daj mu...bice mu valjda drago.
pod hitno
ma ne sluasaj ti ove sto te nagovaraju :D
Post Reply