Ne znam je to to ili nije i jesam li ga ocisto, ali je Izbacio cep od nekoc crnog smeca i poceo grijat kako treba...NediM17 wrote:Nije to to, dok se hladnjak ne raspretluje, ne moze se fino ocistiti, to ti samo mislis da si ocistio, da si ga raspertlovo vidi bi da nisi.goran16v wrote:Ja sam na Kangoo-u 2 x ouspio cistiti hladnjak slaufom pod pritiskom, pritisak na mrezi i protok vode su preveliki da bi voda isla linijom manjeg otpora...
Hladnjak auta ciscenje ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#26 Re: Hladnjak auta ciscenje ?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#27 Re: Hladnjak auta ciscenje ?
zamijenio sam ja i blok i hladnjak i vodenu pumpu i sve 4 glave,grijac kabine izaprao koliko je moglo ,poceo je grijati ,znam,jer nije grijao nikako...ali stvarno mi se ne da to sve skidati,jer ga moram zamijeniti ,lijeka mu nema jer je betoniran tim sranjima...vozi se vec 3 godine i sve je ok ...NediM17 wrote:
Ti si mehanicar i znas bolje od mene, ali prijateljski savjet, skini i pec u kabini i opet sve ocisti. Mom su prijatelju sipali to smece, onda mu se zacepio hladnjak i sjebo glavu, i majstor mu sve sredio i ocistio osim malog hladnjaka, a grijao je isto slabije. Eno neki dan mu se opet sve postopalo, i pregrijao ga, a sve zato sto pec nije bila ociscena.