HITNO! Recite mi vasa misljenja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ho oponopono

#26 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ho oponopono »

...ma najbolje plašnice neka do udaje stavi, a kada se uda neka i ne diše! :mrgreen:
Great Cornholio

#27 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Great Cornholio »

ho oponopono wrote:...ma najbolje plašnice neka do udaje stavi, a kada se uda neka i ne diše! :mrgreen:
Neka dobro pazi za koga će se udati, nek se ne zalijeće, neka ga prvo "istestira" u raznim situacijama.
ho oponopono

#28 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ho oponopono »

Great Cornholio wrote:
ho oponopono wrote:...ma najbolje plašnice neka do udaje stavi, a kada se uda neka i ne diše! :mrgreen:
Neka dobro pazi za koga će se udati, nek se ne zalijeće, neka ga prvo "istestira" u raznim situacijama.

...tako je, od toga da li bi bio sa njenom drugaricom ili pak rođakom ... da li je od onih držača za mamine suknjice, sve afinitete neka namami vanka... kad je bez posla, kad ima love, da li su seksualno kompatibilni pobogu...trebaće joj koja decenija, a ako bude imala sreće pa se okolnosti poklope brzo će spoznati a onda slijedi razlaz ili pak život u dvoje! :mrgreen:

...svakako to nije mala, već velika zajebancija! 8-)
Great Cornholio

#29 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

ho oponopono wrote:
Great Cornholio wrote:

...tako je, od toga da li bi bio sa njenom drugaricom ili pak rođakom ... da li je od onih držača za mamine suknjice, sve afinitete neka namami vanka... kad je bez posla, kad ima love, da li su seksualno kompatibilni pobogu...trebaće joj koja decenija, a ako bude imala sreće pa se okolnosti poklope brzo će spoznati a onda slijedi razlaz ili pak život u dvoje! :mrgreen:

...svakako to nije mala, već velika zajebancija! 8-)
Ovo o seksualnoj kompatibilnosti su izmislili oni koji imaju nekih poremećaja u sferi seksualnosti, normalnoj ženi je normalno seksualno privlačan normalan muškarac, i obrnuto, a kad postoji uzbuđenje mora doći i zadovoljenja.
Tako da bi bilo poželjno prije stupanja u brak , dobro upoznati osobu s kojom želiš stupiti u brak, procijeniti da li bi bili kompatibilni za zajednički život, prevncije problema radi.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#30 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :sax:
shmizlica

#31 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by shmizlica »

ja kontam došla zaključati :D

ili nije uspjela od smijeha :hm: :D
ho oponopono

#32 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ho oponopono »

Great Cornholio je napisao/la:

Ovo o seksualnoj kompatibilnosti su izmislili oni koji imaju nekih poremećaja u sferi seksualnosti, normalnoj ženi je normalno seksualno privlačan normalan muškarac, i obrnuto, a kad postoji uzbuđenje mora doći i zadovoljenja.
Tako da bi bilo poželjno prije stupanja u brak , dobro upoznati osobu s kojom želiš stupiti u brak, procijeniti da li bi bili kompatibilni za zajednički život, prevncije problema radi.

...ne ide to baš tako pravolinijski , što ja svodim pod normalno, drugome ne mora to da znači 8-) ...npr. on sadista ako nije ona mazohista, eto zajeba! :mrgreen:

... eh da nekome je to poremećaj, a nekome sasvim normala! 8-)

...jest vele vreću soli popapajte pa onda vidite šta i kako, mada ja nemam iskreno sluha za to, samo po svom nahođenju tjeram onda su i greške moje...pozdrav svemu pa i belaju! :oops:

:mrgreen:

ps. mogu ti reći da sam najebala u životu, :mrgreen: ali pak ne postoji žal jer igrala sam ga po svojim pravilima i igraću! 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#33 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ladyblue18 »

shmizlica wrote:ja kontam došla zaključati :D

Ne znam sta mi je smijesnije, ovakve teme, ili kako to uvijek biva na forumu, vec su je udali i razveli :mrgreen:
Great Cornholio

#34 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

ladyblue18 wrote:

Ne znam sta mi je smijesnije, ovakve teme, ili kako to uvijek biva na forumu, vec su je udali i razveli :mrgreen:
Dosadno ba narodu, al' šta fali što pišemo, jer šta god mi napisali ona će opet uraditi kako ona želi i misli da je pametno, baš kao i svi mi ostali.
ho oponopono

#35 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by ho oponopono »

...nema vremena da predahneš, nema vremena da živiš još jednom niko više nije mlad! :oops:

:mrgreen:
vivace

#36 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by vivace »

zavisi od kvaliteta veze...kakav je on,jel ti dosad pravio sr....a, da li te stvarno voli. ja imam lose iskustvo,sto ne znaci da ces i ti. ja sam onda imala 16 a on 15 ,kad se posle hvalisao po celoj skoli...grozno iskustvo.
l33t

#37 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by l33t »

Podaj mu to, je normalna stvar :thumbup:
Ramzess Veliki

#38 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Ramzess Veliki »

Daj mu, zaradi sevapa. :thumbup:
:lol:
Samo se čuvaj ... samo oralni i analni. Da se poslije možeš prodati pod nevina. :lol:

Šalim se, tvoj izbor. :thumbup:
Ali mu daj. :D
J3r1ch0

#39 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by J3r1ch0 »

Great Cornholio wrote:
ladyblue18 wrote:

Dosadno ba narodu, al' šta fali što pišemo, jer šta god mi napisali ona će opet uraditi kako ona želi i misli da je pametno, baš kao i svi mi ostali.
Reče jednom jedan: "Rijetko kada sam se dvoumio oko nekog zla a da ga na kraju nisam učinio niti sam se kada dvoumio oko kakvog dobra a da sam ga na kraju učinio!"
Last edited by J3r1ch0 on 13/06/2013 01:05, edited 2 times in total.
shmizlica

#40 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by shmizlica »

huh što ga jeriho zadade ;-) :D
adda_sa

#41 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by adda_sa »

trebala si i anketu pravo napraviti ;)
ako ti treba misljenje stranaca sa foruma da bi skontala dali ces spavati sa vlastitim momkom, eh pa jbg,,, :mrgreen: onda bolje nemoj....
ova danasnja omladina...eh eh...
ja sam nevinost izgubila sa 22god,i krivo mi je bilo jedino sto nisam ranije (imala sam par god prije toga fazu kad sam se cuvala za brak bla bla)...but thats me
Mayra_2

#42 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Mayra_2 »

Samo ću ti reči nemoj planirati. Nisam za to da se čeka do braka, nego da se čeka za pravi trenutak sa pravom osobom. Najbolje je spontano, neplanski..
tendzera

#43 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by tendzera »

Pamet u glavu a dole sta uđe. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#44 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Velkoski »

Je l' hoćete normalan odnos ili u vaginu?
Klitemnestraaa

#45 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Klitemnestraaa »

Ne. Nikad to ne bih uradila prije 18. jer uvijek postoji mogućnost da zatrudniš, a u slučaju abortusa mama bi ti odgovarala za tebe, potpis i to, a da li ti treba da se mama tvoja u tebe razočara zbog nekog tvog zadovoljstva?
Inače, meni je 18 i osobno to ne bih još radila jer se ne osjećam zrelom, bar ne još dok sam u srednjoj dok potpuno ovisim o roditeljima. I sutra da saznaju i pitaju se kako su to dijete odgojili da se prije 18. tuca s nekim jer sam pod stalnim uticajem njih. Ali to su moja načela, ti uradi kako ti misliš da je ispravno, ja osobno ne bih dok sam u srednjoj.
cadburry

#46 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by cadburry »

:lol: :lol: :lol:
Pošto me optužuju da radim protiv tvog dečka, predlažem da postaviš i anketu. Pa ako bude više za to da mu daš, ti mu i daj. Pošteno da poštenije ne može biti. :D
Butmiran

#47 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by Butmiran »

Daj mu. :thumbup:
p206

#48 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by p206 »

mini123 wrote:Dakle,ja imam 17 god u vezi sam vec 2godine(nesto malo vise) i zelim da imam odnos s momkom. Mi se volimo,ja osjecam da je to to, on mi je to pokazao i vise puta.Meni je 17 god,a njemu 19.Zelim vase misljenje.
mala, ne seri... šta hitno? exkurzija je za 3 mjeseca
miki.ba

#49 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by miki.ba »

Great Cornholio wrote:Nemoj se upuštati u seksualne odnose prije braka.
:lol:
Nemoj ni ti.
tendzera

#50 Re: HITNO! Recite mi vasa misljenja

Post by tendzera »

Onaj ko daje,taj i prima. 8-)
Post Reply