Patoloski lazov!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#27 Re: Patoloski lazov!
...mi smo respine, respo je naš!

-
Great Cornholio
#28 Re: Patoloski lazov!
Ljudi mogu jedno pričati, a drugo raditi, i takvih se treba dobro čuvati, a meni se čini da @respo jedino pričasha_ba wrote:respo je![]()
![]()
![]()
Respo, nemoj misliti da mi sviđaš, pa te zato branim, nisam ja seksualac
- Ramzess Veliki
#29 Re: Patoloski lazov!
Ko ... ja? Ne znaš ti mene.ho oponopono wrote:...i šta će onda Ramzes Velikanu kada se vožnja završi, kući ridati u jastuk?!
-
Sumnjiva__
#30 Re: Patoloski lazov!
Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
A sa njim idem na kafu sigurno
- Ramzess Veliki
#31 Re: Patoloski lazov!
Pusti očaj, nikome nije dobra donijeo. Što prije ubijediš sebe da nije vrijedio truda prije ćeš početi živjeti dalje i kvalitetnije. To su samo ispiti koje život pred nas baca, i koji nas čine iskusnijim i samopouzdanijim. Nije bilo do tebe, do njega je ... i vjeruj mi, on je taj koji gubi, i sada i na duže staze. Ali ti ne trebaš biti tu da tome svjedočiš, pusti nek' ga vjetar odnese što dalje od tebe.Sumnjiva__ wrote:Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#32 Re: Patoloski lazov!
meni je trebalo nekoliko godina da shvatim kako neki likovi oko mene lažu kad zinu
- p206
- p206
#34 Re: Patoloski lazov!
to su obično najveći jebači u rajiBlack swan wrote:meni je trebalo nekoliko godina da shvatim kako neki likovi oko mene lažu kad zinu
ni jedna u Sarajevu nije ostala nevina, prvi su u raji metali u 93. a sad u 95. (godište)
- Neradnik
#35 Re: Patoloski lazov!
Sumnjiva__ wrote:Zanima me ako je neko imao vezu sa patoloskim lazovom,psihopatom....sa njim sam bila godinu dana i samo sam postala svjesna da momak laze za sve zivo....ima sve odlike psihopate koje se mogu naci na netuOd laganja,agresije do naravno pronalaska nove zrtve.help!
cuj help pa nađi drugog a sto se mene tice mozes i drugu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#36 Re: Patoloski lazov!
al bukvalno sve... od čitanja knjiga i filmova koji ne postoje do toga da su za 100 maraka kupili hrane i pića koje bi obične ljude došlo 250...imali su "smartfon" dok sam ja imao nokiju 3310p206 wrote:to su obično najveći jebači u rajiBlack swan wrote:meni je trebalo nekoliko godina da shvatim kako neki likovi oko mene lažu kad zinu
ni jedna u Sarajevu nije ostala nevina, prvi su u raji metali u 93. a sad u 95. (godište)
i tako to
u njihovom društvu je zanimljivo dok to ne provališ onda ti je gadno...
vjerovatno je i tako u vezama s takvim ljudima
- respo
#37 Re: Patoloski lazov!
jel me neko trazio 
-
Great Cornholio
#38 Re: Patoloski lazov!
seksualacrespo wrote:jel me neko trazio
- WildRedRose
#39 Re: Patoloski lazov!
da se zabiljezim, moze se ovdje pisati ..
- tendzera
#40 Re: Patoloski lazov!
Sto bi jedan pametni čiko rek'o - "onaj ko laze,taj istinu ne govori". 
- _aja_
#41 Re: Patoloski lazov!
ima i ona " Ko leže taj i krade, ko krade taj i ima, ko ima budi mu prijatelj" ........tendzera wrote:Sto bi jedan pametni čiko rek'o - "onaj ko laze,taj istinu ne govori".
- Armadilo
#42 Re: Patoloski lazov!
Daj nam Fb profil da vidimo kako izgleda patoloski lazov 
- Ramzess Veliki
#43 Re: Patoloski lazov!
Sa Respom na kafu, samnom na pivo.Sumnjiva__ wrote:Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
Nemoj pobrkati.
- Joker88
#44 Re: Patoloski lazov!
jel lagao "sitnice" il neke krupnije stvariSumnjiva__ wrote:Zanima me ako je neko imao vezu sa patoloskim lazovom,psihopatom....sa njim sam bila godinu dana i samo sam postala svjesna da momak laze za sve zivo....ima sve odlike psihopate koje se mogu naci na netuOd laganja,agresije do naravno pronalaska nove zrtve.help!
- drag_gost
#45 Re: Patoloski lazov!
Prezivi, zaboravi i pusti po strani..., jednom ces se zahvaliti Bogu sto si se rijesila te situacije na taj nacin, a vjerovatno ti vise nece ni biti bitno.Sumnjiva__ wrote:Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
- WildRedRose
#46 Re: Patoloski lazov!
Niko nema pravo da je krivi... Ko nije grijesio, neka prvi baci kamen.drag_gost wrote:Prezivi, zaboravi i pusti po strani..., jednom ces se zahvaliti Bogu sto si se rijesila te situacije na taj nacin, a vjerovatno ti vise nece ni biti bitno.Sumnjiva__ wrote:Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
Sada, individualno je kako dalje. Da li ces iskoristiti lose iskustvo, pa nadalje biti opreznija, ili ces se opet uvaliti u slicnu situaciju, na tebi je..
Samo, moj ti je savjet da na sve to gledas sto vedrije mozes, jer bi trebalo da si naucila i tu lekciju, i da znas da sebi to vise neces dopustiti, nego momka koji te zasluzuje, i sa kojim ces da uzivas maximalno.
-
Sumnjiva__
#47 Re: Patoloski lazov!
Lagao je za sve,od hvalisanja sebe,od toga da li je jeo,sta je jeo,od toga gdje se nalazi,do svega....ako pojede jabuku,on ce reci da je pojeo krusku,na kraju svega toga postao agresivan.I samo mi nije jasno da neko nema neku griznju savjest...ludjak nasao odmah drugu 
Joker88 wrote:jel lagao "sitnice" il neke krupnije stvariSumnjiva__ wrote:Zanima me ako je neko imao vezu sa patoloskim lazovom,psihopatom....sa njim sam bila godinu dana i samo sam postala svjesna da momak laze za sve zivo....ima sve odlike psihopate koje se mogu naci na netuOd laganja,agresije do naravno pronalaska nove zrtve.help!
-
Sumnjiva__
#48 Re: Patoloski lazov!
WildRedRose wrote:Niko nema pravo da je krivi... Ko nije grijesio, neka prvi baci kamen.drag_gost wrote:Prezivi, zaboravi i pusti po strani..., jednom ces se zahvaliti Bogu sto si se rijesila te situacije na taj nacin, a vjerovatno ti vise nece ni biti bitno.Sumnjiva__ wrote:Ma svjesna sam da je to samo iz nekog ocaja.....
Sada, individualno je kako dalje. Da li ces iskoristiti lose iskustvo, pa nadalje biti opreznija, ili ces se opet uvaliti u slicnu situaciju, na tebi je..
Samo, moj ti je savjet da na sve to gledas sto vedrije mozes, jer bi trebalo da si naucila i tu lekciju, i da znas da sebi to vise neces dopustiti, nego momka koji te zasluzuje, i sa kojim ces da uzivas maximalno.
Tesko je gledati sada vedrije mada se borim da tako i bude...u svemu tome je najgore sto sam ga voljela,ili bar ono sto je glumio da je on.......
-
Sumnjiva__
#49 Re: Patoloski lazov!
Idem dalje,ide teze,hah ....dosta teze,u isto vrijeme on mi to uradio,imala smrtni slucaj,ostala bez poslaWRRsmom wrote:dobro si rekla "glumio" sad ti sebi trebas da si glavna uloga i ides dalje
- respo
#50 Re: Patoloski lazov!
ova je mi je nesto sumLJiva
hos ti na kafu ili neces?
hos ti na kafu ili neces?